Filtriraj prema rečima
Filtriraj prema kategorijama
Sortiraj prema
Ocena autoraOcena korisnika (0)
Da li je MBeauty srebrna maska za lice baš toliko moćna!

MBeauty srebrna maska za lice je maska koja svima nama pre ili kasnije zatreba! A da li znate šta ona to zapravo radi i što je toliko moćna? Otkrivamo u recenziji!

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Za koga je Freeman crna maska sa aktivnim ugljem i crnim šećerom

Kao da je ceo svet poludeo za Freeman maskama za lice. Otkrivam vam koliko Freeman crna maska sa aktivnim ugljem čisti kožu i da li se isplati. Recenzija i iskustva!

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Ovo su najbolje maske za lice koje morate isprobati!

Maska za lice je sastavni deo obaveznog “beauty” rituala većine žena. A da li znate koje su najbolje maske za lice? Šta su, ustvari, maske za lice? I kako nam one pomažu?

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Čuvena korejska J luna maska sa kolagenom! Najbolja iskustva!

J luna maska sa kolagenom nam dolazi iz Koreje i obećava benefite za kožu. Za vas smo u recenziji spremili puno informacija o toj maski za lice. Pročitajte recenziju i saznajte kakva su iskustva korisnica.

Ocena autoraOcena korisnika (1)
MBeauty zlatna maska Gold Foil, kako se koristi i iskustva

MBeauty zlatna maska za lice spada u čuvene korejske maske o kojima dame pričaju. Za vas radimo temeljno istraživanje u ovoj recenziji o njenim prednostima i nedostacima. 

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Pure Natural kurkuma maska za lice,za kojom ludi instagram!

Pure Natural kurkuma maska za lice recenzija i iskustva. Pročitajte kako pomaže i kako podmađuje Zlatna kurkuma maska za lice sa medom.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Malo poznatih činjenica za Sofi masku sa aktivnim ugljem

Vi u borbi protiv masnoća, akni i mitisera na licu! Ko će pobediti? Ako vas interesuje kako da se prirodno izborite sa nedostacima na licu, pročitajte ovu recenziju i iskustva – Sofi maska sa aktivnim ugljem.

kozmetickimagazin.com 2019 © Sva prava zadržana. Napravio: Avokado