Ukoliko imaš suvu kožu i treba ti kozmetika za hidrataciju lica, probaj neki serum. Pomoći će ti recenzija za Mixa Hyalurogel serum da odlučiš!

 

Dobra hidratacija kože lica je ključ zdrave i negovane kože. Suvoj i dehidriranoj koži je neophodno da joj se nadoknadi nedostajući vlažeći faktori. Zato je važno da se koriste razni kozmetički preparati i proizvodi za hidrataciju kože koji doprinose njenom zdravlju, kao što su serumi za lice, kreme za hidrataciju, kreme protiv bora…

Mixa Hyalurogel serum za lice je u poslednjih nekoliko godina postao omiljeni serum velikom broju žena. U čemu je njegova tajna?

Upravo to otkrivam u recenziji za Mixa serum. Šta ćeš sve pročitati? Saznaćeš kome se preporučuje, kada se očekuju rezultati i kakva su iskustva korisnica!

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Zašto se koristi Mixa Hyalurogel serum?

                       

Gel za lice Mixa Hyalurogel serum je hidratantni serum koji se koristi za intenzivnu hidrataciju kože narednih 48h. Kao serum sa hijaluronskom kiselinom, ima ulogu da održi kožu lica zdravom, elastičnom, mekanom, kao i da joj vrati prirodnu čvrstinu i sjaj.

Pomaže u poboljšanju teksture kože, što znači da je regeneriše, revitalizuje je i vraća joj prirodnu vlažnost.

Mixa Hyalurogel serum umiruje suvu i nadraženu kožu lica, a na taj način, nelagodnost, zatezanje i crvenilo deluju ublaženo i umanjeno. Hrani i neguje kožu, i upravo tako održava kožu glatkom, vitalnom i fleksibilnom.

Dodatno, Mixa serum za lice osvežava kožu i istovremeno je štiti od iritacija, alergija, suvoće i dehidriranosti. Formula seruma je obogaćena maksimalnom koncentracijom hijaluronske kiseline. Ona u ovom serumu pomaže koži da održi optimalnu vlažnost kože i zaslužna je za negovanu i zdravu kožu.

 

Kome se preporučuje Mixa Hyalurogel serum?

 

Naziv ovog seruma sa hijaluronskom kiselinom je Mixa Hyalurogel Soothing gel serum (Mixa Sensitive akin expert). On se ne preporučuje svima, to moram naglasiti. Po tom pitanju, zaista treba biti oprezan, jer ne želiš da dodatno izložiš kožu štetnom faktoru.

Mixa Hyalurogel serum za lice preporučuje se osetljivoj, normalnoj, dehidriranoj i reaktivnoj koži. Zbog toga u nazivu nosi opis Mixa Hyalurogel Ultra-Sensitive gel serum. Mogu da ga koriste mlade devojke, ali i starije dame koje vode računa o zdravlju kože lica.

Takođe, moram da spomenem da se Mixa serum ne preporučuje kombinovanoj i masnoj koži. Pored toga, ako si alergična na neke od sastojaka, nemoj koristiti serum kako ne bi izazvala alergiju. 

Ovo je serum sa hijaluronskom kiselinom koji se koristi za hidrataciju, ne i serum protiv bora. Ako tražiš rešenje za zatezanje kože, ovo nije serum za tebe.

U tom slučaju, dobar izbor mogu biti kreme protiv bora. Dve gospođe, Mira i Lile svedoče da nikad nije kasno za lepo lice i podmlađen izgled upravo zahvaljujući prirodnoj kozmetici. One koriste jednu prirodnu kremu za bore koja ih je podmladila i potpuno im promenila lice. Pročitajte njihova iskustva i pogledajte kako sada izgledaju u tekstu na plavom linku https://kozmetickimagazin.com/sa-ovom-kremom-izgledacete-odlicno-i-10-godina-mladje/.

 

Mixa Hyalurogel serum prednosti i nedostaci

 

Gel za lice Mixa Hyalurogel serum ima i prednosti, ali isto tako i nedostatke koje vredi spomenuti. Kada je nega kože lica u pitanju, ja sam vrlo probirljiva i pažljivo biram šta tačno koristim. Iako mnogo više preferiram prirodnu kozmetiku, uvek volim da pročitam razne recenzije.

Nikada se ne zna šta se zanimljivo i korisno može saznati. Pod tim mislim na sastav kozmetičkog prozvoda, kao i na njegove nedostatke i prednosti. E, baš zato, pišem ovo kako bi znala apsolutno sve o MIxa serumu. Počnimo od prednosti, a zatim sledi nabrajanje nedostataka i mana seruma.

Gel za lice Hyalurogel serum Mixa prednosti:

  • lagana tekstura koja se fino razmazuje,
  • hidrira i istovremeno hrani kožu,
  • umiruje kožu i smanjuje crvenilo i nelagodan osećaj,
  • sadrži dobre sastojke (glicerin, alantoin i hijaluronsku kiselinu),
  • pruža 48h hidrataciju kože lica.

 

Mixa Hyalurogel serum

 

Mane Mixa seruma:

  • sadrži alkohol denat koji može da izazove iritaciju kože,
  • sadrži silikone i parabene,
  • u svom sastavu ima i parfum/fragnance.

 

Mixa Hyalurogel serum za lice način upotrebe

 

Mixa Hyalurogel Ultra-Sensitive gel serum može da se koristi dva puta dnevno. Može da se koristi u jutarnjim časovima, kao i uveče pre spavanja. Svakako, možeš da ga koristiš i jednom dnevno, što, naravno, zavisi od potrebe tvoje kože za hidratacijom.

Što se tiče same upotrebe, Mixa serum sa hijaluronskom kiselinom se koristi lako i brzo. Nema potrebe za nekim posebnim pravilima oko načina upotrebe, jer se koristi kao većina seruma za hidrataciju. Svakako, nije na odmet da ukratko i to objasnim.

Nanosi se nežnim pokretima ruku na prethodno očišćenu kožu. Nežno umasiraj serum i sačekaj nekoliko minuta da lepo upije kožu. Odmah nakon nanošenja, primećuje se poboljšanje stanja kože.

 

Mixa Hyalurogel serum opis i karakteristike

 

Mixa hijaluron gel serum se prodaje u beloj kartonskoj ambalaži. U gornjem delu amlabaže je naznačen pun naziv seruma: Mixa Hyalurogel Soothing gel serum. Sa prednje strane je naznačeno da serum sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline.

Takođe, naznačeno je kom tipu kože se preporučuje i da hidratacija traje čak 48h. Sa druge strane su naznačeni sastav, način upotrebe i rok trajanja koji je 12 meseci od trenutka otvaranja.

Unutar kutije je plava duguljasta tuba identičnog dizajna kao i ambalaža. Mixa gel serum se prodaje u neto količini od 40ml.

Tekstura seruma je lagana i gelasto kremasta. Svelo bele je boje i miriše prijatno i osvežavajuće.

Iz iste Hyalurogel linije postoje i dve kreme, o kojima smo pisali recenzije:

 

Mixa hijaluron gel serum očekivani rezultati

 

Mixa Hyalurogel Soothing gel serum je poprilično popularan serum i mnoge korisnice ga obožavaju. Verujem da te pored iskustava interesuju i kakve rezultate možeš da očekuješ. 

Pre svega, nemoj da očekuješ fantastične rezultate odmah nakon jedne upotrebe! To je jednostavno nerealno i toga budi svesna.

Koje rezultate možeš da očekuje posle prve upotrebe?  

Posle prve upotrebe primetićeš da ti je koža mekša i glatka na dodir privremeno i to je sve. Da bi postigla efikasnije rezultate potrebno je da Mixa Hyalurogel serum za lice koristiš intenzivno nekoliko nedellja ili meseci.

 

Koje rezultate možeš da očekuješ posle mesec dana? 

Posle mesec dana, koža je prirodno zaglađena, svežija, elastična i svilenkasta na dodir. Koža dobija na volumenu i jednostavno izgleda lepo, negovano i zdravo.

Dobro je hidrirana, pa su crvenilo i ispucalost umanjeni i ublaženi. 

 

Mixa Hyalurogel serum iskustva

 

Mixa hijaluron gel serum je zadobio poverenje mnogih korisnica. Ipak, postoji određeni broj korisnica koje uopšte nisu zadovoljne Mixa serumom. 

Zbog čega? Da li je to zbog neodgovarajućih sastojaka ili im nešto drugo ne odgovara? Otkrivamo zanimljiva i pozitivna i negativna iskustva korisnica!

 

Pozitivna iskustva korisnica 

Biljana je gel za lice Hyalurogel serum kupila na preporuku dugogodišnje prijateljice. Često joj se žalila na grubu, dehidriranu i ispucalu kožu koja je bila bolna na dodir. Prijateljica joj je preporučila ovaj serum, jer je znala da je i njoj mnogo pomogao. Biljani je serum omekšao kožu i veoma je zadovoljna dosadašnjim rezultatima.

 

Sve pohvale za Hyalurogel serum imala je jedna starija gospođa koja ima osetljivu kožu lica. Zbog toga joj ne odgovaraju mnogi kozmetički proizvodi i preparati. Vrlo je pobirljiva oko odabira preparata za negu kože, posebno za negu kože lica. Od kada koristi serum lice joj je hidrirano, lepo i meko. Od nje topla preporuka za sve dame sa osetljivom kožom.

 

Snežana već tri meseca koristi Mixa Hyalurogel Ultra-Sensitive gel serum. Za sada joj odgovara i neće ga menjati u skorije vreme.

 

Aleksandra je koristila sve i svašta za hidrataciju kože lica. Nije bila zadovoljna rezultatima onih preparata koje do tada koristila. Zato je bila u potrazi za nekim koji bi joj skroz odgovarao. Na internetu je naišla na recenziju seruma i rasitala se. Farmaceutkinja joj je rekla da i ona sama koristi Mixa serum i da je prezadovoljna. Aleksandra je kupila serum, a koža joj je postala meka, glatka, dobila na sjaju i izgleda zdravo i sveže.

 

Još jednoj korisnici se dopao Hyalurogel serum i rado je podelila svoje iskustvo. Ukratko: serum deluje sasvim okej i pruža koži jako dobru hidrataciju. Koža joj je meka, glatka i elastična na dodir.

 

Pozitivno iskustvo za serum podelila je još jedna korisnica. Iako ga ne koristi nešto dugo, za kratko vreme je primetila poboljšanje. Prija njenoj koži i koža joj je prosto savršena! Obožava je i redovno je dodiruje, jer uživa u tome koliko je meka, glatka i negovana.

 

Jelica, takođe, preporučuje serum. Ona hidratantne kreme i serum koristi samo u hladnim zimskim danima. Prijatno se iznenadila teksturom i rezultatima. Koristiće ga i ove godine.

 

Iz nepoznatog razloga, Iva je bila skeptična po pitanju seruma ovog francuskog brenda Mixa kozmetika. Uprkos tome, odlučila je da ga kupi i isproba. Po njenom mišljenju, ovo je sjajan proizvod koji povećava elastičnost kože i poboljšava njen izgled.

 

Pohvalu za Mixa Hyalurogel Soothing gel serum ima još jedna korisnica. Sve joj se dopada kod seruma, i miris, i izgled, i ambalaža, a posebno lagana tekstura. On je njen favorit i koristiće ga i ubuduće.

 

Još jedna zadovoljna korisnica je podelila svoje iskustvo i mišljenje o serumu. Po njenom mišljenju, ovo je sasvim ok proizvod koji pomaže dehidriranoj i suvoj koži. Ona je poboljšanje izgleda kože primetila posle 2 nedelje. Nastavila je sa korišćenjem i koža joj sada izgleda baš onako kako je i želela.

 

Nezadovoljne korisnice

Korisnica koja nije zadovoljna serumom napisala je na forumu svoje iskustvo za Hyalurogel serum. Iako ga je koristila nešto više od 3 nedelje nije primetila nikakvo poboljšanje. Odustala je od upotrebe i u potrazi je za nekim drugim efikasnijim serumom.

 

Kada je pročitala da u sastavu ima silikon i paraben, Ljilja je odlučila da ga ne kupuje. Izbegava da koristi silikone i parabene u kozmetici. Uz to, kada je videla da sadrži i parfem, tačno je znala da više nikada neće pomisliti da ga kupi.

 

Jednoj studentkinji je Mixa Hyalurogel serum izazvao bubuljice. Nije sigurna da li je to baš zbog seruma ili na nervnoj bazi zbog ispitnih rokova. Svakako, odlučila je da napravi kratku pauzu.

 

Još jedna korisnica se požalila na sastav Hyalurogel seruma, posebno za parfum i alkohol denat. Zbog toga daje veliki minus serumu.

 

Iako prijatno miriše, drugoj korisnici je upotreba seruma rezultirala iritacijom kože. Prestala je sa korišćenjem i u potrazi je za nekim drugim serumom prirodnijeg sastava.

 

Mixa Hyalurogel serum sastav

 

Mixa Hyalurogel Ultra-Sensitive gel serum u svom sastavu ima i dobre i štetne sastojke. Najvažniji je hijaluronska kiselina. U nastavku teksta sledi kompletna lista sastojaka i ukratko objašnjenje za pojedine. 

 

Mixa Hyalurogel serum

 

Kompletna lista sastava:

QUA/WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT, PROPANEDIOL, DIMETHICONE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, ALLANTOIN, DIMETHICONOL, MANNOSE, CARBOMER, PARFUM.

Nabrajanje i ukratko objašnjenje za neke od najvažnijih sastojaka za gel za lice Hyalurogel serum :

  • Glicerin hidrira i omekšava kožu, održava njenu optimalnu vlažnost. Leči suvu, ispucalu i dehidriranu kožu ostavljajući kožu vlažnom i hidratizovanom. Odličan je sastojak za negu kože, jer stvarno poboljšava njen izgled.
  • Hijaluronska kiselina je važan sastojak mnogih krema, popularnih hijaluron seruma protiv bora, ali i seruma za hidrataciju kože (nekada i preparata za negu kose). Važna je za hidrataciju jer “zaključava” vodu unutar kože (dermisa) i tako sprečava da dođe do sušenja kože, pucanja i dehidratacije. Ona umiruje kožu, deluje protivupalno i intenzivno hidrira kožu ostavljajući je mekom i glatkom na dodir.
  • Alantoin je organska supstanca koja se često koristi u kozmetici zbog mnogobrojnih efekata koje ostvaruje na koži. Ova supstanca umiruje iritiranu kožu, čini je glatkom i podstične prirodnu vlažnost kože.
  • Parfum (aditiv mirisa) je štetna hemijska supstanca koja može da izazove alergijske reakcije i iritaciju kože.
  • Alkohol denat spada u štetne alkohole koji može dodatno da isuši kožu i izazove alergiju i iritaciju.
  • Dimetikon je silikon koji samo zaglađuje kožu. On nije štetan, ali ne treba se često koristiti u kozmetici. Preporučuje se da se njegova upotreba izbegava koliko god je to moguće.

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Mixa Hyalurogel serum recenzija zaključak

 

Hajde na kraju recenzije da napišeno zaključak o tome kakav je Mixa hijaluron gel serum.

Mixa Hyalurogel serum za lice dobro hidrira kožu i održava je mekom i glatkom. Naravno da su iskustva raznolika i da se razlikuju od osobe do osobe. Zato, nikada ne treba generalizovati. Što se tiče samih rezultata, dodala bih da oni neće izostati ako redovno koristiš serum i pod uslovom da prija tvojoj koži.

Ne očekuj odmah wow rezultate. Budi realna. Serum održava kožu svežom, hidriranom i zdravom. Da li ćeš rezultate primetiti posle mesec dana ili duže od toga, zavisi od tipa kože.

Sve u svemu, Mixa Hyalurogel serum ovo je okej preparat koji možeš da koristiš ako ti odgovara.

 

Da li si već probala serum? Da li ti se i koliko ti se dopada Mixa Hyalurogel serum? Kakva su tvoja iskustva i utisci? Podeli sa nama iskustva i mišljenja i napiši nam u komentaru.

Ako ti se dopala naša recenzija, oceni je zvezdicom na skali od 1 do 5. Hvala ti na čitanju!