Eveline 8 u 1 lak za nokte je lak za rast noktiju. Mnogi ga ni za živu glavu neće baciti, bez obzira što im zadaje bol. O čemu se tu radi i kakva su iskustva za Evelin za nokte!

 

Nokti su malecni deo našeg tela, ali često brinemo o njihovom izgledu. Iz ovog ili onog razloga mogu da se lome, listaju, pucaju, ukratko da izgledaju katastrofalno. Kada su lepi, zdravi i jaki savršeno doprinose vašoj spoljašnjoj lepoti.

A  logično, jelte, da krhki nokti često stradaju. Zato neke dame često biraju Eveline 8 u 1 lak za nokte jer je to proizvod koji može da učvrsti i ojača nokte. Bez obzira na „cenu“!

 

Saznajte njihova iskustva, dobre i loše strane ovog laka, kao i da li je vredan rizika. 

 

Sad’ ću vas upoznati sa ovim proizvodom. Baš me zanima šta vi mislite o njemu!

 

Evelin 8 u 1 lak za nokte upotreba

 

Videćemo da li se isplati toliki rizik!

Kada sam pročitala zašto se koristi ovaj proizvod, pomislila sam kako je ovo savršeno! Čoveče, gde ćeš bolje?

 

Rešava ovo ili ono, bukvalno ti dođe samo njega da koristiš. Tek posle sam videla u kom grmu leži zec i da ovo nije idealno rešenje za moje nokte.

 

Nabrojaću dole ukratko za šta sve služi Eveline 8 u 1 lak za nokte (upotreba):

 • Protiv listanja 
 • Protiv slabosti
 • Protiv oštećenja na noktima
 • Protiv tankoće
 • Protiv krtosti
 • Za poravnanje nokatne ploče
 • Za mekoću
 • Za vraćanje sjaja noktima

 

Najzad završih ovaj niz, mislim da je to sve. Imate za poboljšanje i protiv određenih problema na noktima, kao što vidite iznad. U nastavku teksta daću vam razloge za korišćenje ovog proizvoda i protiv njega. 

 

Šta je Eveline 8 u 1 Total Action 

 

Kako glasi definicija proizvođača? Onako zvanično stoji da je to intenzivni kondicioner ili učvrščivač za nokte. Drugim rečima, to je revolucionarna formula sa aktivnim kompleksom koji prodire u strukturu noktiju. 

Sadrži takve sastojke koji regenerišu i oporavljaju nokte. Jača i štiti nokte od pucanja, listanja i lomljenja. Može da poravna i zagladi nokatnu ploču, kao i da vrati izgubljeni sjaj oštećenim noktima. 

Iako mu to nije prevashodna funkcija, može da stimuliše rast noktiju. 

 

Ovaj proizvod ima dodatnu funkciju. Služi kao baza za lakiranje noktiju, za crtanje i lepljenje nalepnica na noktima. Znači, može da leči nokte, ali i da bude osnova ispod laka, crteža i nalepnica. 

 

Kome se preporučuje Eveline 8 u 1 za nokte

 

Imali ili ne oštećene nokte, možete koristiti ovaj proizvod.  

 

Ne kažem da je idealno rešenje, ali nije zabranjeno da isprobate. 

Ako ste osoba koja često lakira nokte, ovaj proizvod može da vam bude baza. To znači iako imate zdrave nokte, spadate u tu grupu kojoj se preporučuje ovaj lak.

 

Eveline 8 u 1 lak za nokte

 

Kako izgleda Eveline lak za nokte 8 u 1

 

Ambalaža izgleda više-manje šarenoliko. Na njoj ima bele, žute i plave boje sa nacrtanim noktima. Kada otvorite ovo kartonsko pakovanje, videćete staklenu bočicu bele boje

U bočici ima 12 ml laka.

Kada otvorite tu bočicu, uverićete se u mlečno belu boju laka. Zapahnuće vas jak, intenzivan miris kao kod drugih lakova. Tekstura se lako nanosi malom četkicom. 

 

 

Evelin 8 u 1 za nokte uputstvo

 

Kao prvo, treba da izdvojite vreme i da se posvetite noktima. Budite spremne na bolove i peckanje. Naročito možete osetiti tako nešto u prvom krugu upotrebe.

Unutar pakovanja Eveline 8 in 1 lak za nokte naći ćete detaljno uputstvo upotrebe. Međutim, i ovde ćete pročitati isto takvo uputstvo.

To je orvi način i ono glasi ovako:

Prvi dan nanosite jedan sloj na nokte. Drugi dan mažete drugi sloj. Trećeg dana skidate oba sloja acetonom, a zatim nanosite opet prvi sloj. Drugim rečima, ponavljate postupak svakog trećeg dana.

 

Ima i drugi način:

Možete i ovako koristiti: prva četiri dana mažete po jedan sloj laka na nokte, a petog dana skidate sve slojeve acetonom. Ponovite tretman. Nećete pogrešiti ako koristite Eveline lak 8 in 1 na oba navedena načina.  

 

Pre upotrebe pokušajte namažite kreme ili ulja na zanoktice, recimo, ricinusovo ili maslinovo ulje. Tako nećete osetiti da vas delovi oko noktiju peku ili bole. U svakom slučaju, budite spremne na neželjene reakcije zbog hemijskog sastojka iz laka. 

 

Neke cure se baš žale na nepodnošljiv bol i peckanje, čak i tokom pranja ruku.

 

Koliko traje Eveline 8 u 1 terapija

 

Terapija lakom Eveline 8 in 1 traje oko 10-15 dana. Zatim, za svoje dobro napravite pauzu oko 2-3 nedelje.

Kasnije možete stavljati Eveline 8 in 1 kao podlogu ili bazu za lak. U slučaju da su nokti i dalje oštećeni, ponovite tretman, ali ne više od jedanput mesečno. 

Možete ponavljati više puta godišnje, ali pazite da ne preterate i ne naviknete nokte na agresivne sastojke. Dakle, ako koristite Eveline lak za jačanje noktiju obavezno pauza između narednog mazanja oko tri nedelje.

Ne valja da preterujete sa ovim proizvodom. Period upotrebe kratko traje, a posle vam sledi pauza da odmorite nokte od otrovnog sastojka u njemu. 

 

Evelin 8u1 lak za nokte sastav

 

Neću mnogo da dužim, već vam odmah dajem kompletnu listu sastojaka:

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Phthalic Anhydride / Trimellitic Anhydride / Glycols Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Aqua, Formaldehyde (2%), Acetyl Triethyl Citrate, Stearalkonium Hectorite, Adipic Acid / Fumaric Acid / Phthalic Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, CI77891, N-Butyl Alcohol, Citric Acid, Diamond Powder.

 

Butil i etil acetat

 

Znam da zvuče kao da su hemijski sastojci, ali nisu opasni. Štaviše, spadaju u najpoznatije i najbezbednije sastojke lakova za nokte.

Oni su prirodni rastvarači sa voćnim mirisom i ukusom. Rastvaraju uglavnom nitrocelulozu u lakovima za nokte i omogućavaju lako nanošenje laka.

 

Nitroceluloza

 

Verovali ili ne, to je zapravo bezdimni barut za pravljenje dinamita. Zamislite, jedan od najvažnijih sastojaka za lakove!

Nitroceluloza ima ulogu da stvori tvrdi sloj na nokatnoj ploči. To je tečnost koja se meša sa sitnim pamučnim vlaknima u proizvodnji laka Evelin 8 in 1 Total Action. Omogućava da lak stoji što je moguće duže na nokatnoj ploči. 

 

Formaldehid

 

Ovo je ujedno i najopasniji sastojak Eveline laka. Mnogi savetuju da se ova supstanca izbaci iz proizvodnje lakova. Važi za kancerogenu i alergenu supstancu. Srećom, pa 8 u 1 lak lak sadrži samo 2% formaldehida. Ipak, budite oprezni i ne udišite previše njegov miris. 

Ako ćemo o poreklu, formaldehid jeste metanol koji se rastvara u vodi. On produžava rok trajanja i učvršćuje teksturu lakova. Daje jak miris lakovima za nokte. 

 

Dijamantski prah

 

Sigurno znate kako dijamanti imaju sjaj. Eto zašto u sastavu ovog proizvoda! To je supstanca koja dodaje sjaj nokatnoj ploči. Doprinosi lepšem izgledu noktiju.  

 

Prednosti laka Eveline 8 in 1 Total Action za nokte

 

Ima tu mnogo prednosti. Ponekad se bojim da ne zvučim kao promoterka proizvoda kada ih nabrajam. Evo još razloga zašto koristiti Evelin terapiju lak za nokte!

 

 • Imajte u vidu da se 8 u 1 lak brzo suši. Ne morate da puno čekate, možda minut-dva.

 

 • Evelin 8 u 1 lak daje zaštitni film na noktima. Kako kažu korisnice, veoma brzo se vide rezultati. Možete primetiti efekte već posle drugog kruga upotrebe.

 

 • To je proizvod koji pomaže noktima na više načina. Ima moć da poravna i dotera nokatnu ploču.

 

 • Daje glatkost, mat i sjaj, a sa druge strane, ojačava i učvršćuje nokte da budu zdravi.

 

 • Rekontruiše i normalizuje nokte posle agresivnih tretmana popu geliranja ili nadogradnje.

 

Ako vam fali baza za drugi lak, eto rešenja! Em otklanja oštećenja i nedostatke na noktima, em može da se slaže sa lakovima u boji zbog vaše lepote. 

 

Loše strane laka Eveline 8 in 1

 

Koliko ima prednosti, toliko ima i mana. Šta ćete, ništa nije savršeno! Evo razloga protiv laka Evelin 8 u 1 terapije za nokte!

 

 • Ima jak miris koji će vam možda smetati. Sadrži u sebi rizični sastojak formaldehida u 2 %. Kada on prodre ispod nokta ili dopre do zanoktica, osetićete bol i peckanje. Može da isušuje zanoktice ako ih ne zaštitite kremom ili uljem.

 

 • Možete osetiti bol u zanokticama i kada perete ruke, perete kosu, dok se tuširate, perete sudove… Bilo kada dok su vam ruke mokre.

 

 • Takođe, kao posledica bola ispod nokatne ploče mogu vas boleti i jagodice prstiju.

 

 • Nikako ne čačkajte oči kada imate sloj Eveline laka na noktima! Može da iritira oči i izaziva dodatne komplikacije.

 

Naravno, nije za oralnu upotrebu i držite ga podalje od vatre jer je zapaljivo sredstvo.

 

Kada ne sme da se koristi Eveline 8u1 lak za nokte

 

Ovde primećujem kontradiktornost. Sa jedne strane, kažu da obnavlja, rekonstruiše i jača oštećene nokte. Sa druge strane, nalazim informacije da ne sme da se koristi kad su nokti baš oštećeni.

Koji je kriterijum za oštećene nokte da se sme na njih stavljati ovaj lak???

 

Ništa, ako vam je za utehu, onda nemojte se igrati ako imate veoma oštećene nokte. Eveline 8 u 1 lak za nokte sadrži formaldehid, otrovni hemijski sastojak. Kada on prodre ispod nokatne ploče ili dođe u kontakt sa zanokticama, onda izaziva strašan bol i peckanje

 

Takođe, nemojte mazati ovaj proizvod ako ste tek skinuli gel za nokte i nadogradnju. Nemojte ga nanositi i ukoliko već imate bilo kakav gel koji stoji na noktima ili veštačke nokte. Nije za upotrebu ni za lakirane nokte. 

 

Eveline 8 u 1 lak u trudnoći

 

Da li trudnice smeju da koriste ovaj „beli“ lak za nokte Eveline 8 u 1 Total Action?

Ne bih rekla da je preporučljivo. Lično da sam trudnica, maksimalno bih ga izbegavala jer sadrži opasne sastojke. 

Ne brinite, ne iznosim ovde samo svoje mišljenje.

 

 

Znam samo da nepsredno pre porođaja morate skinuti nadogradnju noktiju (ukoliko je imate), niti smete na porođaj da idete ukoliko imate bilo kakav lak na noktima. Po boji noktiju vidi se ukoliko dođe do bilo kakvih komplikacija tokom porođaja.

 

Kakvi su rezultati upotrebe Evelin Total Action 8 u 1

 

Ne bih da ovo zvuči kao reklama, ali možete očekivati sjajne rezultate. 

 • Imaćete duge, jake i čvrste nokte
 • Neće vam se nokti listati, pucati i slično jer su postali otporni na oštećenja. 
 • Kada dodirnete nokte, primetićete kako su glatki i mekani. 
 • Neće biti tanki, okrzani ili sa bilo kojim nedostacima od ranije. 
 • Videćete da im se vratio sjaj i ono najvažnije –  uživaćete u lepoti njihovog izgleda.
 • Nokti će vam biti jači i matirani.
 • Izbeljuje nokte i ravna neujednačenu nokatnu ploču.

 

Naravno, ukoliko možete zbog lepote izdržati bolove na zanokticama, kao i ispod noktiju. Ne znam koliko ste spremne da se ,,žrtvujete” zbog lepih i dugih noktiju. 

 

Eveline 8 u 1 lak za nokte

 

Eveline 8 u 1 lak za nokte iskustva

 

Stigosmo do iskustava korisnika! Uglavnom su pozitivna za krajnje rezultate, ali negativna za dejstvo laka na noktima. Ovaj lak je za korisnice na granici između ljubavi i mržnje.

 

Krećemo od pozitivnih iskustava.

 

Mnoge cure kažu da im je Eveline lak 8 u 1 Total Action baš pomogao. Najčešće su primećivale efekte u drugom krugom upotrebe nakon 3 dana. Stanje na noktima im se znatno popravilo. Naime, nokti su postajali čvrsti, dugi i sjajni. Kada su prekinule sa terapijom, bilo je pauze, a zatim su ovaj proizvod koristile kao bazu za lak. Isto, imale su lepa iskustva, nokti im se nisu krzali, niti listali. 

 

Puno korisnica kaže da su im nokti brže rasli nakon upotrebe laka Eveline Total Action. Novi, drugačiji nokti nisu bili tanki, niti krti. Stvarno su izgledali jako, čvrsto i nisu se lomili. Velika prednost ovog laka jeste da se brzo suši i ostavlja beličast sloj. Definitno ispravlja neravnine za nokatnoj ploči. 

 

Na šta se korisnice najviše žale?

 

Zaista Eveline lak 8 u 1 za nokte izaziva neprijatne reakcije. Naročito ako se ne namaže neko ulje ili krema na zanoktice. Neke korisnice se žale da ih je toliko peklo i bolelo da nisu mogle izdržati samo nanošenje laka. Neke su odustale dok su druge hrabro nastavile terapiju Eveline 8 in 1 radi lepih rezultata. 

 

Kažu da posebno peče i boli u prvom krugu upotrebe laka Eveline. U slučaju da se namaže neka zaštita na zanoktice, može se desiti da boli nokatna ploča, tačnije meso ispod nokta. To je zbog ona 2% formaldehida koji je sigurno dopreo do mesa ispod nokatne ploče. 

 

Žale se dame na sušenje zanoktica. Nisu poslušale savet da namažu ulje ili kremu. Neke su osećale bol na zanokticama tokom pranja ruku. Jedna korisnica priznaje da je mazala Evelin 8 u 1 terapiju lak za nokte samo pre spavanja, tako da je sutra nije bolelo prilikom pranja ruku. 

 

Najčešće su korisnice imale lepe rezultate, ali su morale da istrpe bol i peckanje. Kad se sa te strane pogleda, vredelo je istrpeti za glatke, sjajne i jake nokte.  

 

Što se tiče loših rezultata, evo jednog slučaja!

 

Korisnica piše da je isprobavala lak Evelin 8 u 1 samo kao bazu za lakiranje. Inače, ona je imala lepe, duge i jake nokte. Naslušala se hvalospeva, pa je odlučila kupiti ovaj proizvod, ali nije sanjala da će joj upropastiti nokte. Posle nekoliko dana stavljanja Eveline 8 in Total Action primetila je da joj se nokti lome i listaju. Čak je počelo i da je boli, tako da je odustala od upotrebe.  

 

Slični i povezani članci:

 

Da li ste koristile Eveline 8 u 1 lak za nokte? Da li ste osetile bol tokom delovanja laka i kakva su vaša iskustva?

Nadam se da sam vam pomogla oko odluke za ovaj Eveline lak za rast i jačanje noktiju koji je i dobar i loš. Koliko ime za, toliko ime i protiv njega! Barem iz mog ugla!

Biću vam zahvalna da ocenite proizvod zvezdicama na skali od 1 do 5. 

Puno vas pozdravljam do sledećg čitanja!