Ocena autoraOcena korisnika (0)
Hedera Vita argan i vanila buter protiv strija recenzija

Hedera Vita argan i vanila buter koristi se kao tretman protiv strija. Ako vas muče neka pitanja o ovom proizvodu, sada sledi recenzija sa iskustvima i odgovorima.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Sparkle puter za telo, recenzija i iskustva

Sparkle puter za telo je jedan od ručno rađenih proizvoda za negu tela iz Sparkle prirodne kozmetike. U ovoj recenziji možete pročitati do kakvih smo informacija došli istražujući o njemu.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Bust size krema iskustva, za prirodno povećanje grudi

Bust size krema je proizvod za koji mnogi kažu da prirodno povećava i koriguje grudi. Ukoliko ste nezadovoljne izgledom svojih grudi, otkrijte u ovoj recenziji da li je Bust size krema pravo rešenje za vas.

Ocena autoraOcena korisnika (1)
Alpski balzam za vene Alpenkrauter, sa alpskim biljem

Alpski balzam za vene Alpenkrauter je mnogima dobro poznati melem za proširene vene. Pročitajte recenziju za kozmetički proizvod, iskustva i saznajte kako deluje i da li vam može pomoći da ublažite tegobe.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Celuleks gel za celulit iskustva,prirodan anticelulit gel

Prenosimo vam u celosti sve o jednom prirodnom preparatu – Celuleks gel za celulit! Sve, počevši od toga kako se koristi, šta je u sastavu kakva su sve iskustva pa do krajnjih REALNIH rezultata. Ukoliko tražite efikasno rešenje protiv celulita ili ukoliko se dvoumite da li je ovaj anticelulit gel za vas, sigurno ćete naći odgovore! Pročitajte ovu recenziju i saznajte sve!

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Recenzija GUAM fango hladna krema protiv celulita

Ako ste čule da morske alge skidaju celulit vreme je da saznate da li je to istina. Morske alge se često nalaze u preparatima protiv celulita, a jedan takav je Guam Fango hladna krema protiv celulita. Pročitajte recenziju.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Nikel anticelulit gel s bršljanom recenzija i iskustva

Toliko se priča o dejstvu bršljena protiv celulita, a možemo reči da je sa pravom tako! Bršljan je aktivan sastojak mnogih preparata koji deluju protiv celulita. Pročitajte u nastavku recenziju za Nikel anticelulit gel s bršljanom.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Scholl sprej protiv znojenja nogu recenzija

U današnjem tekstu više ćete saznati o spreju za stopala Scholl sprej protiv znojenja nogu i da li zaista pomaže. Više o tome u recenziji – zašto se koristi, da li je dobar, koliko košta i kakva su iskustva.

Ocena autoraOcena korisnika (1)
Sofija krema za vene i kapilare iskustva

Sofija krema za noge prepoznatljiva i kao mala ruska krema koja pruža pomoć kod proširenih vena. Najvažniji sastojak ove kreme je pijavica, po kojoj je ruska krema i prepoznatljiva.

Ocena autoraOcena korisnika (1)
Gel za proširene vene – Kesten gel Meilab recenzija

Želite li da saznate kako da konačno rešite problem proširenih vena i popucalih kapilara? Jedan od takvih proizvoda koji možemo nabaviti kod nas jeste Kesten gel Meilab, o kojem ćemo vam danas pričati.

kozmetickimagazin.com 2019 © Sva prava zadržana. Napravio: Avokado