Ocena autoraOcena korisnika (0)
Bioten CC krema za lice, iskustva i recenzija

Pročitajte recenziju i otkrijte da li je Bioten CC samo jedna obična tonirana krema ili nešto više. Istražili smo sve karakteristike kreme i naišli na zanimljiva iskustva.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Nivea Nourishing ulje za lice, sa prirodnim uljem makadamije

Nivea Nourishing ulje za lice čisti i neguje kožu. Da li vam ovaj proizvod treba? Spremili smo za vas puno informacija u ovoj recenziji. Budite strpljivi da saznate odgovor. 

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Avon care 3 u 1 za čišćenje lica recenzija i iskustva

Avon care 3 u 1 za čišćenje lica zavodi nas obećanjima o trostrukoj nameni za lepu kožu. Da li je baš tako? Pročitajte ovu recenziju i iskustva da biste saznale odgovor.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Bio-Botox krema protiv bora, iskustva i recenzija

Možda je Bio-Botox krema protiv bora pravo rešenje da korigujemo znake starenja na koži tela. Pročitajte ovu recenziju i iskustva da biste videli koje su prednosti i moguće mane Bio-Botox kreme za bore.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
J luna maska sa kolagenom, informacije i iskustva

J luna maska sa kolagenom nam dolazi iz Koreje i obećava benefite za kožu. Za vas smo u recenziji spremili puno informacija o toj maski za lice. Pročitajte recenziju i saznajte kakva su iskustva korisnica.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Prima kozmetika tonici za lice nega za lice iz bočice

Čule ste za Prima kozmetiku i njihove tonike za lice, ali ne znate još uvek dovoljno o njima? Na pravom ste mestu! Istražili smo za vas sve o Prima tonicima za čišćenje lica.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Royal Balm serum za lice za masnu kožu i za mešovitu kožu

Royal Balm serum za lice za masnu kožu i za mešovitu je po mišljenju mnogih preparat koji morate uvrstiti u svoju  “beauty” rutinu. U daljem tekstu otkrivamo da li serum zaista zaslužuje mesto u vašem neseseru. 

Ocena autoraOcena korisnika (0)
Afrodita neven noćna krema za negu lica iskustva

Afrodita neven noćna krema za lice je jedna prirodna i jako lepa krema za noćnu negu lica. Pročitajte recenziju, iskustva i saznajte da li vam ova noćna neven krema može pomoći.

Ocena autoraOcena korisnika (0)
MBeauty zlatna maska za lice,Gold Foil mask iskustva

MBeauty zlatna maska za lice spada u čuvene korejske maske o kojima dame pričaju. Za vas radimo temeljno istraživanje u ovoj recenziji o njenim prednostima i nedostacima. 

Ocena autoraOcena korisnika (1)
Alverde miceralna voda recenzija

Alverde micelarna voda je jedna od metoda u borbi protiv raznih nečistoća na koži. Ako vas zanima kako da čistite svoje lice i vrat otkrijte u ovoj recenziji zašto je tako.

kozmetickimagazin.com 2019 © Sva prava zadržana. Napravio: Avokado