Gljivice na noktima su prava napast! Saznajte u ovoj recenziji zašto je Eveline lak za gljivice na noktima efikasna metoda kako da se rešite ovog čestog problema i sačuvate zdravlje noktiju. 

Izgled noktiju se lako primeti. Ako ih napadnu iritantne gljivice, onda želite da ih sakrijete od očiju javnosti. Nosite rukavice na rukama ili ne nosite otvorenu obuću na nogama, a naročito ne idete bosi. Ne želite da neko primeti čudnu tamnu ili žutu boju na noktima.

Eveline lak protiv gljivica vas oslobađa stida zbog boje i izgleda noktiju. On duboko prodire u nokte, pa smanjuje i uklanja štetne bakterije. Obnavlja nokte, poboljšava njihov izgled i otpornost na infekcije.

 

 

stopalin sprej i sapun

 

Kada se koristi Eveline lak za gljivice na noktima 

 

Ovo je lek koji može spasiti vaše nokte. Eveline tretman protiv gljivica i bakterija upotrebljava se ne samo u terapiji, nego i u prevenciji gljvičnih infekcija. Dok ne bude kasno, mažite kao zaštitni sloj pre lakiranja i nadogradnje noktiju. 

Sastojci običnog laka ili inficirani, odnosno nečisti pribor u kozmetičkim salonima mogu da oštete zdravlje vaših noktiju. Eveline lak za gljivice je vaš zaštitnik koji ojačava nokte. To je sloj koji hrani i regeneriše nokatnu ploču. Znate kako se kaže: ,,Bolje sprečiti nego lečiti”, što jeste suština prevencije.

Međutim, ne bojte se gljivičnih infekcija. Eveline terapija za gljivice efikasno deluje na njihovo smanjenje i uklanjanje. Ako primetite zadebljane ili iskrivljene nokte sa brazdama, možda čak i tamnu ili žućkastu boju, onda treba da hitno reagujete

Kada koristite Eveline lak protiv gljivica, onda njegovi prirodni i veštački sastojci polako uništavaju štetne mikroorganizme. Ovo je koristan način da poboljšate zdravlje svojih noktiju. Bez obzira da li je zaštita ili lek, Eveline proizvod se odlično slaže sa vašim noktima. 

Pored laka, za ovaj problem učestalu primenu imaju i drugi preparati. Koliko uvećano znojenje nogu, gljivice i smrad mogu biti neprijatni problemi rekla nam je i Jovana. Ona je sa nama podelila svoje iskustvo i rekla kako je uspela da se reši ove bede i blama u kome se našla. Šta je njoj pomoglo možete pročitati u tekstu na plavom linku – https://kozmetickimagazin.com/lak-nacin-protiv-neprijatnog-mirisa-nogu-ona-koristi-ovo/.

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA

 

Zašto se javljaju gljivice na noktima

 

Da nema dosadnih gljivica, uživali biste u pogledu na nokte. Zar ne? Znajte da se ne javljaju bez razloga, a najviše napadaju nokte nogu. To su mikroorganizmi koji naseljavaju tople, vlažne i mračne krajeve, a beže od suvog, čistog i svetlog. Eveline lak protiv gljivica je njihov neprijatelj broj 1!

Ima više uzroka gljivica:

 • Sintetičke čarape i neudobna, zatvorena obuća izazivaju gljivičnu infekciju. Vaša koža ne može da diše i da se oslobodi znojenja. Kada se noge oznoje u tamnim, toplim čarapama ili recimo cipelama, onda gljivice napadaju nokte.
 • Možda ste obuli čarape inficirane osobe. Ili su bile prljave i vlažne, što takođe pogoduje gljivičnoj infekciji.
 • Nadogradnja veštačkih noktiju i stavljanje laka na inficirane nokte gljivicama. To dodatno iritira pojavu gljivica koje se šire i upropašćavaju nokte.
 • Pazite na pribor i opremu kod kuće i u kozmetičkom salonu. Ako nije očišćeno ili oprano, to pogoduje štetnim mikroorganizmima.
 • Gljivicu možete pokupiti ako hodate bosi na bazenima i kupalištima. Gde god ima bosih ljudi, postoji rizik da se od njih zarazite, isto tako kao da ste obuli njihove čarape ili cipele.  
 • Boravak u vlažnim i mračnim prostorijama koje gljivice obožavaju. 
 • Grickanje noktiju na rukama ili njihovo dugo držanje u vodi. Tako ih slabite i oštećujete, pa nastaje odličan teren za javljanje gljivičnih infekcija. 

 

Najbolje je lečiti dok je još infekcija u začetku da bi Eveline terapija protiv gljivica što kraće i brže delovala.

 

Kako se leče gljivice na noktima

 

Postoje brojne kućne metode za lečenje gljivica i bakterija na noktima, poput eteričnih ulja, jabukovog sirćeta, sode bikarbone i slično. Mi vam kroz ovu recenziju preporučujemo da isprobate lak za nokte protiv gljivica Eveline. Kućne metode protiv gljivica uvek mogu biti alternativa ili dopunska varijanta.

Postoje još i kreme, drugi sprejevi i slični tretmani. Recimo, pored Eveline laka protiv gljivica Canesten krema sadrži zdrave sastojke koji uspešno leče gljivične infekcije. Nanosi se na suve i čiste nokte ujutru i uveče. Canesten krema je još jedno efikasno sredstvo koje vas oslobađa glavobolje zbog infekcija na noktima.

 

Kako deluje Eveline lak za gljivice na noktima

 

Gljivice su opasne i uporne. One uništavaju vaše nokte korak po korak. Eveline terapija sadrži prirodne i hemijske supstance koje prodiru duboko kroz nokte. Sprečavaju negativan uticaj gljivica uništavajući ih jednu po jednu. 

Nemate bojazan od proširenja infekcije na ostale nokte. Ili još gore, na neke delove kože. Tretman je potpuno bezbolan i prijatan. Sprečava neprijatan miris zaraženog nokta, tako da se ne morate stideti kad se izujete.

Stari nokat otpada bez bola, a vi dobijate zdrav nokat lepšeg izgleda. Eveline lak protiv gljivica posvetljuje ploču nokta. On obnavlja i jača nokte, a služi i kao preventivno sredstvo. Uspešno štiti od raznih infekcija i mogućih oštećenja. Tragovi gljivica su obrisani kao gumicom. 

 

Sa Eveline terapijom za gljivice oni postaju ukras vaše ruke kojim ćete se ponositi. 

 

Eveline lak za gljivice na noktima

 

Kome se Eveline lak za gljivice ne preporučuje

 

Obratite pažnju na sastav Eveline tretmana. Moguće je da ste alergični na određene supstance. U tom slučaju dolazi nakon upotrebe do svraba, crvenila, osipa, peckanja, pa čak i bolova u noktima ili zanokticama. U tom slučaju nemojte koristiti Evelin terapiju, već primenite druge metode u lečenju gljivične infekcije.

Ne preporučuje se Eveline lak protiv gljivica osobama sa lomljivim noktima i ispucalim zanokticama. Tada najverovatnije dolazi do peckanja, svraba, žutila i drugih neželjenih simptoma. 

Ako posle prve upotrebe osećate bilo kakvu neprijatnost ili primetite neželjene pojave na nokatnoj ploči i zanokticama, to znači da Eveline proizvod nije za vas. Možda je alergija, a možda su vaši nokti previše osetljivi za dejstvo sastojaka iz Eveline laka za gljivice. Probajte pa menjajte terapiju ako dođe do negativnih pojava na noktima i koži oko njih. 

 

Eveline lak za gljivice na noktima sastav

 

Eveline tretman potiče iz Poljske. On ima zdrave sastojke koji eliminišu štetne bakterije i mikrobe unutar nokta. Svaki element u njegovom sastavu ima svoju efikasnu funkciju i primenu.

Pun sastav: 

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Adipic Acid/ Fumaric Acid/ Tricyclodecane Dimethanol Copolymer, CI 77891, Phthalic Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Lithothamnium Calcareum Extract, Mannitol, Phosphoric Acid, Stearalkonium Hectorite, Diatomaceous Earth, Aqua, Citrus Limon Fruit Extract, Tin Oxide, Zinc Sulfate, Calcium Pantothenate.

Spisak sastojaka je preuzet sa ovog linka Eveline lak protiv gljivica. 

 

Najvažniji u sastavu su:

 • Izopropil-alkohol je supstanca koja služi za dezinfekciju nokta. Takođe, efikasan je za upotrebu na koži pre depilacije. Sadrži elemente koji čiste i uništavaju štetočine na koži ili noktu.
 • Ulje čajevca ima antigljivično i antibakterijsko dejstvo. On podstiče razvoj imunih ćelija unutar kože i noktiju. Uspešno eliminiše sve štetne mikrobe i vraća boju noktima. Pored toga, odličan je za negu tela, kose i lica, a naročito za akne i mitisere.
 • Ekstrakt limuna je odličan za uklanjanje gljivica i mrtvih ćelija kože ili nokta. Poboljšava izgled nokatne ploče, tako da rešava problem diskoloracije noktiju. Limun se inače mnogo koristi u borbi protiv infekcija na telu, pa i na noktima.
 • Cink je mineral koji se nalazi u noktima. On jača nokte i čini ih zdravim. Uspešno utiče na njihovo obnavljanje i lep izgled. Takođe, nalazi svoju primenu u brzom zarastanju rana, jačanju kose i mišića. Cink je odličan zaštitnik vašeg organizma od infekcija. 

 

Kako se koristi Eveline lak za gljivice na noktima

 

Eveline terapija za gljivice se ponavlja na svaka 4 dana. To znači da jednom dnevno nanosite četkicom po jedan sloj na zaraženi nokat. Stavlja se sloj na sloj u roku od 4 dana. Petog dana skidate odstranjivačem laka bez acetona, pa onda ponovite tretman.

Veoma je važno da inficirani nokti budu nelakirani, suvi i čisti. To znači da ih najpre operete i očistite da bi namazali Eveline tretman za gljivice i bakterije. 

Eveline lak protiv gljivica polako razmazujete kao običan lak za nokte. Vučete četkicom od početka nokta do njegovog vrha. Isključivo nanosite na inficirano mesto, s tim što nije opasno ako ostane trag na koži. Ovaj lak se brzo suši i nema neprijatnog mirisa. Za minut-dva već možete da obujete čarape ili obuću. 

 

Naravno, Eveline tretman možete dalje koristite kao preventivnu zaštitu protiv sličnih infekcija. 

Sigurno vas zanima koliko će vam trajati gljivična infekcija? 

Da budem iskrena, ne znam! Ona može trajati nekoliko ili šest meseci, pa čak i godinu dana. Budite uporni i hrabri u borbi sa ovakvom vrste infekcije na noktima. Eveline terapija je vaš najbolji prijatelj na putu do pobede. 

 

Da li se Eveline lak za gljivice na noktima koristi za ruke

 

Možete mazati Eveline lak na nokte i na ruku. Koristi se za uništavanje gljivica, ali i kao zaštitni balzam pre lakiranja i nadogradnje. Njegovi sastojci podjednako dobro deluju na nokte nogu i ruku. Ipak, treba da budete oprezni zbog jakih hemijskih sastojaka.

Eveline tretman protiv gljivica sadrži razne veštačke supstance. Možete imati neželjene reakcije poput peckanja i bolova u noktima na rukama. Postoji rizik od crvenila i svraba, isušivanja zanoktica, lomljivosti i drugih poremećaja noktiju. Ako imate neželjene simptome nakon upotrebe Evelin laka, prestanite jer vam to očigledno ne prija. 

 

Eveline lak za gljivice na noktima iskustva

 

Korisnici imaju dobra i loša iskustva sa Eveline tretmanom za gljivice i bakterije. Dejstvo ovog tretmana je ipak individualna stvar. Zavisi od obima infekcije i tipa vaših noktiju. 

 

Eveline lak za gljivice na noktima

 

Jedna korisnica je oduševljena delovanjem Eveline lakom za gljivice na noktima. Stavljala je redovno svakog dana, pa je posle nekoliko nedelja primetila pozitivne efekte. Naime, tamna boja nokta joj se počela povlačiti sve dok nije potpuno nestala za par meseci. Kaže da je terapija sasvim bezbolna i prijatna bez loših mirisa.

Devojka sa 28 godina nam se pohvalila pozitivnim iskustvom upotrebe. Imala je zadebljani nokat na nozi i stidela se neprijatnog mirisa. Otkad je počela sa Eveline tretmanom za gljivice, nokat joj se obnovio. Kaže da je stari ispao bez bola, a novi nokat je bio predivan. Sa zadovoljstvom i danas nosi otvorenu obuću.

Jedna žena u četrdesetim je godinama muku mučila sa gljivicama na noktima ruke. Eveline lak protiv gljivica oslobodio je ove muke. Sada sa ponosom lakira nokte i ne skriva ih više od pogleda.

Korisnica u 35.godini nije bila zadovoljna Eveline lakom za gljivice. Stavljala ga je na nokte ruku nekoliko puta. Kaže da je strašno peckalo u noktima, a primetila je i žutu boju. Ne preporučuje proizvod zbog jakih hemijskih supstanci.

Devojka u dvadesetim je dala nisku ocenu Evelin tretmanu. Kaže da joj nimalo nije pomogao, pa mora da traži druga efikasnija sredstva. Imala je problem sa isušivanjem zanoktica i peckanjem na inficiranom noktu stopala.

Starija korisnica u pedesetim ne preporučuje Evelin lak za gljivice na noktima. Koristi ga već nekoliko meseci, ali se tamna boja na noktu noge sporo povlači. Ona smatra da ovo nema značajnih efekata na gljivičnu infekciju. Daje srednju ocenu na skali od 1 do 5.

Jedna studentkinja nam je pisala o pozitivnim rezultatima upotrebe Evelin terapije. Kaže da joj je gljivična infekcija nokta na nozi polako nestajala. I danas koristi ovaj lak kao zaštitni sloj ispod lakiranja. Primetila je da su joj nokti na rukama i nogama jaki i čvrsti bez listanja.

Jedna tinejdžerka obožava Evelin lak za gljivice na noktima. Imala je gljivično zapaljenje nakon kupanja na bazenu. Međutim, žućkasta boja i neprijatan miris su se smanjivali dok nisu potpuno nestali. Kaže da su uz pomoć Evelin terapije sada ima lepo negovan i zdrav nokat.  

Korisnica u 42.godini kaže kako uglavnom nema pozitivna iskustva sa Evelin terapijom. U borbi protiv gljivica više joj pomažu kućne metode. Doduše, upotrebljava ovaj proizvod kao sloj ispod lakiranja na noktima ruku. Kaže da joj nokti lepo izgledaju kad se skine sloj laka. 

 

stopalin sprej i sapun

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA I PODELITE VAŠA SLIČNA ISKUSTVA

 

Cena i gde kupiti Eveline lak protiv gljivica na noktima

 

Eveline lak za gljivice na noktima se može kupiti u skoro svim apotekama. Dostupan je u drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama kućne hemije. Kupuje se i preko interneta:

Linkovi:

 

Šta je Eveline tretman za nokte na nogama ili 9 u 1 protiv brazdanja i mrlja

 

Znate i sami kako redovno lakiranje i nadogradnja mogu oštetiti nokte. Nokatna ploča postaje tako krhka i manje otporna na oštećenja. Niste zadovoljni kada vidite kako vam se nokti lome i listaju. Eveline lak se upotrebljava protiv gljivica i bakterija, a ovaj drugi tretman 9 u 1 smanjuje brazde i mrlje na noktima nogu.

Eveline terapija 9 u 1 uklanja mehanička oštećenja nokatne ploče i poboljšava njen izgled. Uklanja diskoloraciju vraćajući joj prirodnu boju. Ovaj proizvod sadrži vitamine A, E i F, keratin, proteine kalcijuma i morske minerale. 

Poput Eveline laka za gljivice proizvod 9 u 1 protiv brazdanja i mrlja koristi se kao zaštitni sloj ispod laka. Utiče pozitivno na regeneraciju noktiju i štiti ih od spoljašnjih infekcija. Za razliku od Eveline tretmana protiv gljivica tretman 9 u 1 upotrebljava se kao pravi lak za nokte. On ne eliminiše gljivice, ali čini vaše nokte lepim i zdravim

 

Budite uporniji od gljivica i bakterija na noktima! To nije nerešiv problem, već upotrebite moć Eveline laka protiv gljivica. Već za nekoliko meseci primetićete povlačenje infekcije. 

Eveline tretman za gljivice i bakterije jeste dobar prijatelj vaših noktiju. On ih štiti, leči i čuva od štetnih mikroorganizama. Vaši nokti će vam biti zahvalni zbog svakodnevne brige i nege.

 

Kakva su vaša iskustva upotrebe?

Da li preporučujete Eveline lak za gljivice na noktima?

 

Bila bih vam zahvalna da podelite svoje mišljenje. Napišite recenziju o Eveline tretmanu i ocenite na skali od 1 do 5.  Napišite nam i da li vam se sviđa ovaj prikaz i recenzija? Recite nam i ako se sa nečim ne slažete, kakva su vaša iskustva, sigurno će čitaocima pomoći svako novo iskustvo.

 

Slični tekstovi:

 

 

 

»»Ako ima nešto sa čime se ne slažete slobono nam recite. Ispod teksta nalaze se polja sa zvezdicama za proizvod, pa možete nam dati ocene na skali od 1 do 5.««