Celuleks gel za celulit je najbolji gel koji skida celulit za mesec dana! Cim ga budete isprobale biće vam jasno zašto ga sve žene hvale! Recenzija!

Celuleks gel za celulit je jedan od najboljih preparata i anticelulit gelova na našem tržištu! Razlog je jednostavan – prirodna i delotvorna formula na biljnoj bazi topi celulit i smanjuje strije!

 

Anticelulit gel Celuleks

 

Celuleks anticelulit gel je prirodni i potpuno bezbedan preparat za uklanjanje celulita, zbog toga što pomaže razgradnju celulita i sprečava stvaranje novog! Zahvaljujući dejstvu bršljana, biljke koja ima neprocenljiv značaj u borbi protiv celulita Celuleks čini da koža bude glatka, zategnuta i bez celulita.

Takođe radi još nešto, što jako malo dobrih gelova protiv celulita može, a to je da smanjuje vidljivost strija.

U prilog njegovim pozitivnim rezultatima svedoče i brojna iskustva. Jelena je podelila svoje iskustvo sa nama.

Pre nekoliko godina naglo mi se pojavio celulit na butinama i bokovima, ni sama ne znam kako. Znam samo da je izgledao grozno, a sreća te ga sada više nemam! U početku nije bilo tako strašno, ali su se vremenom neravnine sve više primećivale. Čula sam da je bršljan dobar protiv celuita i počela da tražim preparate koji ga imaju u sastavu. Tako sam i saznala na internetu za gel Ceuleks, a kada sam se raspitala malo i pročitala iskustva, odmah sam ga poručila na sajtu https://ovotaris.com/celuleks/. Moram priznati da sam oduševljena jer je celulit svuda nestao! Prvo se smanjio, a onda posle mesec mazanja dana ni traga od njega. Prezadovoljna sam i svima preporučujem da ga koriste!

 

 

Ovaj prirodni anticelulit gel sačinjen od mešavine potpuno prirodnih sastojaka. Tako da, ovo je prvi put da se tako nešto pojavi na našem tržištu u ovolikoj koncentraciji, u jednom proizvodu.

 

Celuleks gel za celulit kako deluje

 

Celuleks gel protiv celulita je napravljen u formi gela, baš zato što koža bolje upija gel. Generalno anticelulit gel bolje prodire duboko u kožu, a samim tim je njegovo spiranje mnogo teže. Zbog velike koncentracije aktivnih sastojaka u Celuleksu on poboljšava mikorcirkulaciju u potkožnom tkivu.

Na taj način Celuleks anticelulit gel podstiče i razbijanje fibroznog celulita (tvrdog celulita) kao i tvrdokornih masnih naslaga. Samo ćemo napomenuti da koža posle mazanja Celuleksa zaista vrlo brzo postaje glatka i zategnuta.

Takođe uz pomoć Celuleksa, strije se smanjuju i zaista postaju manje primetne.

Gel Celuleks je gel koji hladi kožu. Ovaj anticelulit gel stvara osećaj hlađenja na nogama i na taj način poboljšava cirkulaciju, što pomaže da se razbije celulit.

Milena je podelila svoje pozitivne komentare za Celukeks!

Nakon što sam dosta smršala pojavio mi se još jedan problemčić na koži – dobila sam strije na butinama i bokovima. To nije bilo nešto što sam planirala, ali se desilo. Za Celuleks sam čula od moje drugarice koja ga koristi protiv celulita, ali pošto već ima gel zna da može i za strije da se koristi. Poručila sam ga na sajtu koji mi je pokazala https://ovotaris.com/celuleks/, a gel je već za dva dana stigao. Mazala sam ga svaki dan i bila prijatno iznenađena onim što sam videla. Moje strije su potpuno nestale! Za nešto više od mesec dana strija nije bilo više, a koža mi je bila tako glatka i čvrsta, bukvalno po prvi put u životu. Obavezno ga svima preporučujem jer zaista pomaže! 

 

 

Kakvi su rezultati posle korišćenja Celuleksa

 

Kada počnemo da koristimo Celuleks, već samo hlađenje odaje utisak da se nešto “radi” na našoj koži. U narednih nekoliko dana, od kad počnemo da je primenjujemo, efekat pomorandžine kore se smanjuje. Osećamo da je koža glatka i zategnutija.

Veliki plus je što se smanjuju strije.

Celuleks ne obećava rezultate posle dva ili tri dana, već se rezultati vide postepeno i redovnim korišćenjem sve više. Za mesec dana svakodnevnog mazanja vaš celulit nestaje.

Sada, da bi razumele na koji način će rezultati doći opisaćemo vam put uspeha kroz faze delovanja ovog prirodnog gela. Tako je i proizvođač je delovanje Celuleksa podelio u tri faze.

  • U prvoj fazi koisti se prvo dve nedelje, nakon čega ćete primetiti rezultate. Ukoliko se redovno maže vaša koža će postati glatka i nežna, a počeće i razbijanje površinskog sloja celulita.
  • U drugoj fazi ovaj prirodni gel sa bršljanom i divljim kestenom, Celuleks, dublje prodie u kožu i topi polako masne naslage. Tako se celulit još više smanjuje i postepeno ćete videti kako vam se i smanuju strije (ukoliko ih imate). U ovoj fazi se dodatno i ojačava koža, zateže, a što se tiče strija smanjena je šansa da se ponovo pojave.
  • Treća faza je u stvari vaša nova glatka i zategnuta koža! Ako redovno mažete Celuleks gel celulit i strije će se sve manje stvarati i vremenom će potpuno nestati.

Iskustvo:

Devojka koja je podelila sa nama iskustvo takođe više godina pokušava da se reši celulita. Imala je celulit na zadnjici i bila opsednuta kako izgleda u kupaćem kostimu. Pošto nije bila zadovoljna svojim telom, a ponajmanje zadnjicom, iako ide u teretanu, želela je sve da uradi samo da ima savršenu, glatku i zategnutu kožu. Upravo zbog toga je i svašta pokušavala. Išla je najviše na masaže, ali je posle svake efekat bio kratkotrajan. Zato je rešila da odustane od masaža i da pokuša sa preparatima protiv celulita. Tako je i saznala za Celuleks, a zahvaljući dobrim recenzijama i pozitivnim iskustvima naručila je ovaj anticelulit gel na linku https://ovotaris.com/celuleks/. Mazala ga je svaki dan i očekivala dobre rezultate, što se na kraju i dogodilo. Njen celulit je nestao, a zadnjica je postala oblikovana, bez celulita, glatka i zategnuta. Preporučuje ga svima jer zaista deluje!

 

 

Celuleks gel za celulit iskustva

 

Ukoliko uzmemo u obzir šta kažu korisnici, većina komentara za Celuleks anticelulit gel su pozitivna i pohvalna iskustva. Delimo sa vama još neka iskustva i prenostimo drugi utisci za Celuleks gel kakvi su.

 

Zanimljivo je da je dosta korisnika oduševljeno samom ambalažom. Iako je u prirodi čoveka da je esteta, i da oko voli šljokičave i sjajne stvari, mnogima se svidela jednostavnost same ambalaže. U smislu da postoji da postoji dosta proizvoda u “zlatnim” ambalažama, i da ih ponekad samo i zbog toga kupimo, a realno ne odrade posao kako treba. Jednostavnost samog pakovanja ukazuje i na to da se više pažnje posvetilo samom proizvodu i njegovom delovanju, nego njegovom pakovanju, što je sigurno pohvalno.

 

Što se tiče samog korišćenja, iako je preporuka proizvođača dva puta dnevno, zbog obaveza i posla, mnogi ne stižu da odrade tu “jutarnju” dozu. Tačnije stižu, ali uglavnom bez tuširanja, jer nam je dovoljno teško odlaganje alarma samo po sebi, da bi stigli i sve propratno da obavimo. Jedna devojka ima iskustvo mazanja 2 puta dnevno, ali ujutru bez tuširanja. Iako je definitivno lepši osećaj naneti gel na čistu, “okupanu” kožu, i ovaj vid mazanja ima svoje prednosti. Kako gel prijatno hladi, a to je ono što nam definitivno treba na vrućinama. Devojka je gel mazala uveče obavezno, ujutru ukoliko ima vremena, i često bez tuširanja. Ipak, rezultati su se videli, već posle 3 nedelje. Celulit se smanjio i nije se širio. Daljom upotrebom, ali i ponekom masažom, vrlo brzo je celulit i nestao.

 

 

Druga devojka je čak i pronašla Celuleks gel na anticelulit masaži. Bilo joj je čudno što je devojka pre nje insistirala da je maserka masira gelom koji je donela. Kroz priču je saznala za Celuleks, ali ono što je najbitnije jeste da je sama videla kako on “radi”. Odučila je da pokuša i ona, i ovo se definitivno pokazalo kao najbolja kombinacija – masaža i Celuleks. Za samo dve nedelje celulit se vidno smanjio, ali ono što je još bolje- koža je postala glatka i sjajna, i celulit bi se video samo kad “zategne” kritično mesto. 

 

Tu su i iskustva onih koji uopšte ni nemaju celulit već su samo želeli nešto što će im ublažiti strije. Tako imamo iskustvo jedne novopečene mame, koja je u trudnoći dobila strije – što je potpuno normalno, jer se telo tada najviše širi. Kako ona sama kaže, imala je tigraste butine, tj izgledalo je kao da ju je tigar ogrebao šapom 🙂 Međutim, uz korišćenje Celuleksa strije su potpuno izbledele! Čak i korišćenje u proseku jednom dnevno, i to ne baš svakoga dana, u proseku 4-5 puta nedeljno, dalo je dobre rezultate kada su strije u pitanju. A sa druge strane, sprečilo je stvaranje celulita, i koža je ostala elastična.

 

Drugi ga vole i hvale zbog efekta hlađenja. Kako jedna devojka kaže – uz svo to hlađenje, stvarno se stiče osećaj da proizvod baš radi. Mazala je školski, zaista dva puta dnevno, odmah nakon tuširanja. Otkrila nam je i malu tajnu, u toku tuširanja bi kritične regije tušem “masirala” naizmenično hladnom i toplom vodom. Na taj način se pore još više otvore, a cirkulacija se znatno ubrza. Nakon toga sledi mazanje gela, ui utrljavanje, ni pregrubo ni preslabo. Zatim sledi hlađenje, koje svakako prija, pogotovu u ovim vrelim danima. Njeni konačni utisci za Celuleks bili su i više nego pozitivni.

 

 

Jedna korisnica je znala da se našali čak da ga nosi na posao, i povremeno namaže noge s njim samo kako bi se rashladila, a ujedno i izgubila celulit.

 

Saznali smo i za iskustvo devojke koja ga koristi zbog vena. Pošto je noge po ceo dan bole i peku zbog vena rešila je da isproba svaki preparat što ima u sastavu kesten i bršljan. I tako je počela da ga maže, u početku neredovno, ali je ubrzo pimetila poboljšanje i dozvala se u pamet. Sada koristi Celuleks redovno jer joj hladi noge, ali ga maže paralelno sa gelom za poširene vene.

 

Još jedna pozitivna strana Celuleksa je, da ukoliko ste zaista uporni i prdržavate se saveta i korišćenja – celulit se ne vraća! Koža će izgledati drastično bolje i zdravije, pa tako mnoge korisnice koje su uspele da se reše celulita i dalje nastavljaju sa korišćenjem Celuleksa. Prvo što sprečava pojavu novog celulita, ublažava strije, a drugo što je koža zaista divna na dodir. Prema njenim rečima, koža postaje glatka, zategnuta i elastična. Ona ga poručuje na sajtu https://ovotaris.com/celuleks/ i preporučuje ga svima

 

Celuleks gel za celulit

 

Kako se koristi Celuleks gel za celulit

 

Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se nanošenje Celuleks gela dva puta dnevno. Najbolje je da to bude ujutru i uveče, uz masiranje. Na kritične regijekao što su butine, bedra i zadnjica nanesite Celuleks i dobro ga utrljajte u kožu, sve dok ne upije

Najbolje je koristiti Celuleks gel za celulit nakon tuširanja toplom vodom, jer su tada pore otvorene. Posle tuširanja je koža najčistija, pa tako koža najbolje upije gel.

Anticelulit gel Celuleks se relativno brzo apsorbuje, ne morate dugo čekati. Ne ostavlja masan sloj na koži, pa nema brige da ćete isprljati odeću. Nakon samog mazanja, osetićete prijatno hlađenje na području gde ste ga koristili.

 

Celuleks gel za celulit

 

Celuleks gel smanjuje strije

 

Strije se lako dobijaju usled porođaja ili naglog dobitka/gubitka kilograma. Takođe nisu medicinski problem, ali svkako ne izgledaju lepo. Celuleks gel prodire duboko pod kožu, pa deluje na strije i čini da koža postane zategnutija i glatkija.

Samim tim ublažava njihovu vidljivost i postepeno ih uklanja. Osim što ih ublažava, Celuliks prirodni gel takođe sprečava nastajanje novih strija. Za ovaj pozitivan učinak najzaslužnija je arnika, kao i ekstrakt kore hrasta.

 

Karakteristike gela Celuleksa

 

Celuleks dolazi u plastičnoj beličasto-sedefastoj bočici od 150 ml. Na samoj kutiji napisan je naziv, kao i sastav i detalji proizvođača Ovotaris. Interesantna je i slika prikazana na kutiji i na bočici – ispod “rajfešlusa” pomorandže, nalazi se divna, glatka zelena jabuka.

Nije teško zaključiti šta je pisac hteo da kaže – drage dame, posle pomorandžine kore, dolazi divna zategnuta, zdrava koža! Rok trajanja ovog prirodnog gela sa bršljanom je 24 meseca od datuma proizvodnje, koji se takođe nalazi na kutiji.

Sam Celuleks gel je braon boje i koenzistencije gela. Veoma se lako se razmazuje i ne ostavlja za sobom nikakav lepljiv trag, pa nema brige da ćete isprljati odeću. Celuleks gel za celulit ima intezivan miris i miriše na sveže obrane biljke, ali preovladava menta.

Celuleks za sobom ostavlja osećaj svežine i prijatan osećaj hlađenja. Kada ga nanesete osetićete kako gel radi posao, a to je kao da vam prijatan vetrić hladi noge. Kako jedno iskustvo kaže – kao da imate klimu na butinama koja osvežavajuće hladi.

Bočica je zgodnog zaobljenog oblika. Ne zauzima mnogo mesta, a je lako je možete spakovati u svoj neseser i nositi svuda sa sobom. Anticelulit gel je bezedan i kontrolisan od strane Zavoda za javno zdravlje Šabac.

 

Celuleks gel za celulit

 

Da li Celuleks smanjuje proširene vene

 

Celuleks gel možete koristiti i ako imate proširene vene. Pošto ima “hladni” efekat, ne morate da brinete da će vam vene biti dodatno iziritirane.

Celuleks sadrži divlji kesten, mentu i arniku koji pomažu u kod tegoba sa venama. Posebno je tu značajan divlji kesten zbog neverovatno moćnog i lekovitog escina.

Gelove koji zagrevaju i imaju “vruć” efekat ne bi trebali da koristite ukoliko imate proširene vene. Toplota može da utiče nepovoljno na njih tako što će ih proširiti dodatno.

 

Celuleks gel gde kupiti i cena

 

Sugurno vas zanima kolika je cena za Celuleks gel. Jedino na sajtu proizvođača se može kupiti Celuleks gel, a tamo se takođe mogu videti i saznati sve informacije o preparatu, poput ove koliko košta Celuleks gel za celulit.

Ako tražite Celuleks gel u apotekama, ili u Lilly, DM  sličnim velikim drogerijama znajte da tamo nije moguće kupii ovaj anticelulit gel. Kupuje se jedino na sajtu proizvođača Ovotaris tako što se popunjava se kontakt forma.

Celuleks gel stiže na adresu za dan-dva brzom poštom, a poručivanje je na ovom linku: https://ovotaris.com/celuleks/. Poručivanje i dostava, odnosno prodaja za Celuleks gel viši se i u dve susedne balkanske zemlje, pored Srbije. To su Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

 

Celuleks gel za celulit

 

Celuleks sastav

 

Celuleks gel protiv celulita može se pohvaliti prirodnim sastavom, koji je u današnje vreme veoma cenjen.

Bršljan u Celuleksu – Bršljan je aktivan i vodeći sastojak Celuleks gela. Bršljan smanjuje masne ćelije ispod kože, sprečava zadržavanje vode i toksina ispod kože, ublažava strije, omekšava kožu i vraća joj elastičnost.

Divlji kesten u Celuleksu – Divlji kesten je jako lekovit protiv proširenih vena, ali je i izuzetno dobar u borbi protiv celulita. Celuleks anticelulit gel ima u sastavu ekstrakt divljeg kestena. Deluje tako što podstiče cirkulaciju i zateže kožu, pa ubrzava razgradnju celulita i smanjuje njegovu vidljivost.

Ekstrakt hrastove kore u Celuleksu – Ekstrakt hrastove kore je još jedan sastojak Celuleks gela za celulit. Hrastova kora jača krvne sudove i ojačava tkivo, regeneriše kožu, vraća elastičnost i smanjuje upale.

Arnica Extract – Biljka arnika je jako lekovita zbog svoje sposobnosti da zaceli oštećeno tkivo i ublaži iritaciju. U sastavu Celuleksa je zbog toga što deluje protivupalno i efikasna je u ublažavanju vidljivosti strija.

Menta u Celuleksu – Menta ili “pitoma nana” je još jedan važan sastojak gela za celulit Celuleks. Menotol poboljšava cirkulaciju, ubrzava metabolizam organizma. Na taj način eliminiše, skida masne naslage i prijatno hladi kožu.

 

Probajte Celuleks i uverite se u odlične rezultate! Ako ste ga koristile pišite nam vaša iskustva i komentare!