Prenosimo vam u celosti sve o jednom prirodnom preparatu – Celuleks gel za celulit! Sve, počevši od toga kako se koristi, šta je u sastavu kakva su sve iskustva pa do krajnjih REALNIH rezultata. Ukoliko tražite efikasno rešenje protiv celulita ili ukoliko se dvoumite da li je ovaj anticelulit gel za vas, sigurno ćete naći odgovore! Pročitajte ovu recenziju i saznajte sve!

 

Šta je anticelulit gel Celuleks

 

Ne znam da li ste znali, ali Celuleks gel za celulit je jedan od najboljih preparata i anticelulit gelova na našem tržištu! Razlog je jednostavan – prirodna i delotvorna formulom na biljnoj bazi. Celuleks anticelulit gel pomaže razgradnju celulita i sprečava stvaranje novog zahvaljujući dejstvu bršljana, biljke koja ima neprocenljiv značaj u borbi protiv celulita. Takođe radi još nešto, što jako malo dobrih gelova protiv celulita moža, a to je da smanjuje vidljivost strija.

Gel Celuleks je ispunjen mnogobrojnim aktivnim supstancama, a najvažnije je što je ovaj prirodni anticelulit gel sačinjen od mešavine potpuno prirodnih sastojaka. Zaista je neveovatno da se tako jaka i tako dobra mešavina organskih i zdravih sastojaka pojavljuje u kozmetičkom proizvodu. Tako da, ovo je prvi put da se tako nešto pojavi na našem tržištu u ovolikoj koncentraciji, u jednom proizvodu.

 

Celuleks gel za celulit upotreba

 

Celuleks gel protiv celulita je napravljen u formi gela, baš zato što koža bolje upija gel. Generalno anticelulit gel bolje prodire duboko u kožu, a samim tim je njegovo spiranje mnogo teže. Zbog velike koncentracije aktivnih sastojaka u Celuleksu on poboljšava mikorcirkulaciju u potkožnom tkivu.

Na taj način Celuleks anticelulit gel podstiče i razbijanje fibroznog celulita (tvrdog celulita) kao i tvrdokornih masnih naslaga. Samo ćemo napomenuti da koža posle mazanja Celuleksa zaista vrlo brzo postaje glatka i zategnuta. Takođe uz pomoć Celuleksa, strije se smanjuju i zaista postaju manje primetne.

Postoje brojni anticelulit prepatati, a kada smo kod gelova postoje anticelulit gelovi koji greju i oni koji hlade. Gel Celuleks je gel koji hladi kožu. Ovaj anticelulit gel stvara osećaj hlađenja na nogama i na taj način oboljšava cirkulaciju, što pomaže da se razbije celulit. Celuleks gel za celulit može s poručiti na ovom linku: https://www.ovotaris.com/celuleks.html

 

Celuleks gel za celulit

 

Složićete se da ne volimo celulit! A zašto?

 

Ne samo da ne volimo celulit, već ga mrzimo! Tako da, odgovor na ovo pitanje je i više nego očigledan. Iako ne predstavlja nikakav medicinski problem, svakako se ne osećamo prijatno ako ga imamo. Estetski izgleda ružno i u mnogome utiče na naše samopouzdanje. Nije bitno da li smo mršave ili sa viškom kilograma – celulit napada u oba slučaja. Zato su tu kozmetički preparati, kao kreme i anticelulit gelovi da nam pomognu da celulit nestane!

Ako ćemo baš onako, od srca da priznamo sebi, vrlo često smo i lenje kada je celulit u pitanju. Preko zime se opustimo, jer je hladnije pa imamo više slojeva garderobe, pa onda i ne obraćamo toliko pažnju na njega. A onda kada dodje leto i vreme za haljinice i kupaće kostime, počnemo da paničimo.

Skupe, i uglavnom bolne masaže nam možda pomažu oko celulita, ali nam neretko ostave modrice i podlive. Svakako bezbolnije varijanta jeste preparat – krema ili gel za celulit!

 

Celuleks sastav

 

Celuleks gel protiv celulita može se pohvaliti prirodnim sastavom, koji je u današnje vreme veoma cenjen. Prirodna kozmetika je daleko zdravija nego komercijalni preparati koji u svom sastavu imaju veštačke sastojke. Za razliku od čiste hemije, Celuleks gel za celulit je prirodni preparat i tome govori u prilog negov sastav.

Spisak za sastav:

Aqua, Hedera Helix Extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Propylene glycol, Diglycerin, Quercus Bark Extract, Arnica Extract, Benzyl alcohol, Dehydroacetic Acid, Carbomer, Mentha piperita, Triethanolamine.

 

Hedera Helix extract (Bršljan) u Celuleksu

 

Bršljan je već dobro poznat kao antioksidans i kao lekovita biljka kojom se leče astma, bronhitis, bolesti pluća, upale… Bršljan je aktivan i vodeći sastojak Celuleks gela. Takođe je bršljan sastojak i u drugim preparatima protiv pomorandžine kore.

Vekovima, ljudi su koristili bršljan za umanjnenje bola i infekcija na koži. Bršljen je jako delotvoran jer poseduje i antibakterijski efekat, kao i jedinjenja saponine koji pomažu u razgradnji masnih naslaga. Što se celulita tiče, njegove aktivne supstance i jedinena koja sadrži bršljan lako i brzi prodiru u kožu što za uzvrat vraća koži elastičnost i omekšava je. Bršljan smanjuje masne ćelije ispod kože, sprečava zadržavanje vode i toksina ispod kože, ublažava strije i u prilog dobrobiti bršljana svedoče brojna iskustva.

 

Aesculus Hippocastanum Extract (Divlji kesten) u Celuleksu

 

Divlji kesten je jako lekovit protiv proširenih vena, ali je i izuzetno dobar u borbi protiv celulita. Celuleks anticelulit gel ima u sastavu ekstrakt divljeg kestena.

Inače, od davnina je poznato da je divlji kesten lek za otečene noge i proširene vene. Deluje tako što podstiče cirkulaciju i zateže kožu, pa ubrzava razgradnju celulita i smanjuje njegovu vidljivost. Upravo time što popravlja cirkulaciju on deluje i protiv celulita. Takođe zateže kožu, regeneriše, vraća prirodnu svežinu i zateže je.

 

Quercus Bark Extract (Ekstrakt hrastove kore) u Celuleksu

 

Ekstrakt hrastove kore je još jedan sastojak Celuleks gela za celulit. Kora hrasta je snažne adstrigentno sredstvo zbog velike količine tanina u sebi. Hrastova kora jača krvne sudove i ojačava tkivo. Pravi jednu vrstu zaštitne membrane koja štiti tkivo i nervne završetke od spoljnih iritacija. Uz njega, oštećena koža se mnogo brže regeneriše a upalni procesi smiruju.

Ekstrakt hrastove kore se nalazi u sastavu mnogih kozmetičkih preparata za negu kože a u poslednje vreme je primetno prisustvo u prirodnoj kozmetici. Hrastova kora se koristi i u proizvodima za negu kože lica, poput gelova, tonika, losiona i sličnih preparata. Bila je recenzija o jednom preparatu sa hrastovom korom, a to je Aknolin tretman za akne.

Kora hrasta ima protivupalno dejstvo, regeneriše kožu, zateže je prirodnim putem i vraća joj elastičnot. Zato je jedan od najvažnijih sastojaka Celuleksa.

 

Arnica Extract

 

Biljka Arnika je lekovit i potpuno bezbedan cvet za spoljašnju upotrebu, koji je poznat po svojim lekovitim svojstvima. Zbog sposobnosti da zaceli oštećeno tkivo i ublaži iritaciju je sastav Celuleksa. Može se naneti na kožu kako bi brže zacelile modrice, ali i kako bi se brže smirila upala.

Arnika ima sposobnost da olakšava bol u mišićima i čak ublažava ukočenost zglobova. Sadrži moćna jedinjenja koja efikasno deluju protivupalno na kožu. Zbog moći da taceli kožu veoma je efikasna u ublažavanju vidljivosti strija.

 

Carbomer u Celuleksu

 

Karbomer se koristi u kozmetičkim preparatima za negu kože i najvažnija primena je tbog toga što je odličnan kao sredstvo za zgrušavanje. Koristi se za izradu mnogih kozmetičkih proizvoda, poput losiona, šampona, gelova različite namene, između ostalog i anticelulit gela kao što je Celuleks.

 

Mentha piperita u Celuleksu

 

Menta ili “pitoma nana” sadrži omega 3 masne kiseline, gvožđe, magnezijum, kalcijum, kao i mnoge vitamine i minerale. Menta je još jedan važan sastojak gela za celulit Celuleks.

Sadrži mentol, organsko jedinjenje sa svojstvima sopstvene anestezije koja pomažu u smirivanju nelagode ili bola. Menotol poboljšava cirkulaciju, ubrzava metabolizam organizma i na taj način eliminiše i skida masne naslage. Menta u Celuleks anticelulit gelu prijatno hladi kožu.

 

Dehydroacetic Acid i Benzyl Alcohol u Celuleksu

 

Ovo su bezbedna organska jedinjenja koja se u prirodnoj kozmetici dodaju kao prirodni konzervansi. Nisu štetni za organizam, niti za izgled i zdravlje kože.

 

Celuleks gel za celulit
100%
Korisnost
Celuleks gel za celulit
95%
Cena
Celuleks gel za celulit
100%
Dostupnost
Celuleks gel za celulit
99%
Sastav

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA

 

Karakteristike gela Celuleksa

 

Celuleks dolazi u plastičnoj beličasto-sedefastoj bočici od 150 ml. Na samoj kutiji napisan je naziv, kao i sastav i detalji proizvođača Ovotaris. Interesantna je i slika prikazana na kutiji i na bočici – ispod “rajfešlusa” pomorandže, nalazi se divna, glatka zelena jabuka.

Nije teško zaključiti šta je pisac hteo da kaže – drage dame, posle pomorandžine kore, dolazi divna zategnuta, zdrava koža! Rok trajanja ovog prirodnog gela sa bršljanom je 24 meseca od datuma proizvodnje, koji se takođe nalazi na kutiji.

Sam Celuleks gel je braon boje i koenzistencije gela. Veoma se lako se razmazuje i ne ostavlja za sobom nikakav lepljiv trag, pa nema brige da ćete isprljati odeću. Celuleks gel za celulit ima intezivan miris i miriše na sveže obrane biljke, ali preovladava menta.

Celuleks za sobom ostavlja osećaj svežine i prijatan osećaj hlađenja. Kada ga nanesete osetićete kako gel radi posao, a to je kao da vam prijatan vetrić hladi noge. Kako jedno iskustvo kaže – kao da imate klimu na butinama koja osvežavajuće hladi.

Sve dok koža u potpunosti ne upije Celuleks gel oseća se ovo hladnikavo strujanje kroz noge i vene, koje je veoma prijatno posebno leti. Ukoliko imate probleme sa proširenim venama i kapilarima ovaj hladan osećaj će vam momentalno umiriti tegobe u nogama i rashladiti vrelu krv. Šalu na stranu, ali Celuleks anticelulit gel je zaista odličan! Ne samo za celulit, već i za tegobe sa nogama.

Bočica je zgodnog zaobljenog oblika. Ne zauzima mnogo mesta, a je lako je možete spakovati u svoj neseser i nositi svuda sa sobom.

Proizvođač Celuleksa je Ovotaris (Hedera Vita proizvodi za Ovotaris). Anticelulit gel je bezedan i kontrolisan od strane Zavoda za javno zdravlje Šabac.

 

Kako deluje Celuleks gel i kakvi su rezultati

 

Kada počnemo da koristimo Celuleks, već samo hlađenje odaje utisak da se nešto “radi” na našoj koži.U narednih nekoliko dana, od kad počnemo da je primenjujemo, efekat pomorandžine kore se smanjuje. Osećamo da je koža glatka i zategnutija.

Veliki plus je što se smanjuju strije.

Celuleks ne obećava rezultate posle dva ili tri dana, već se rezultati vide postepeno i redovnim korišćenjem sve više. Sada, da bi razumele na koji način će rezultati doći opisaćemo vam put uspeha kroz faze delovanja ovog prirodnog gela. Tako je i proizvođač je delovanje Celuleksa podelio u tri faze.

U prvoj fazi koisti se prvo dve nedelje, nakon čega ćete primetiti rezultate. Ukoliko se redovno maže vaša koža će postati glatka i nežna, a počeće i razbijanje površinskog sloja celulita. U drugoj fazi ovaj prirodni gel sa bršljanom i divljim kestenom, Celuleks, dublje prodie u kožu i topi polako masne naslage. Ovo je najbitnije, slažete se? 🙂 Tako se celulit još više smanjuje i postepeno ćete videti kako vam se i smanuju strije (ukoliko ih imate). U ovoj fazi se dodatno i ojačava koža, zateže, a što se tiče strija smanjena je šansa da se ponovo pojave. Treća faza je u stvari vaša nova glatka i zategnuta koža! Ako redovno mažete Celuleks gel celulit i strije će se sve manje stvarati i vremenom će potpuno nestati.

Nakon redovnog nanošenja Celuleks anticelulit gela na vašoj koži primetićete velike promene. Telo i koža će vam biti veoma glatka i osetno mekša na dodir. Vaše noge, butine i zadnica izgledaće zategnuto i izazovno.

Posle tretmana Celuleks gelom nećete morati da razmišljate da li vam se rupice i naslage oslikavaju na suknji ili tesnim pantalonama. Rešenje za vas je na klik od vas, a možete gel poručiti na ovom linku: https://www.ovotaris.com/celuleks.html .

 

 

Kako se koristi Celuleks gel za celulit

 

Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se nanošenje Celuleks gela dva puta dnevno. Najbolje je da to bude ujutru i uveče, uz masiranje. Na kritične regijekao što su butine, bedra i zadnjica nanesite Celuleks i dobro ga utrljajte u kožu, sve dok ne upije

Najbolje je koristiti Celuleks gel za celulit nakon tuširanja toplom vodom, jer su tada pore otvorene. Posle tuširanja je koža najčistija, pa tako koža najbolje upije gel.

Anticelulit gel Celuleks se relativno brzo apsorbuje, ne morate dugo čekati. Ne ostavlja masan sloj na koži, pa nema brige da ćete isprljati odeću. Nakon samog mazanja, osetićete prijatno hlađenje na području gde ste ga koristili.

 

Da li Celuleks smanjuje proširene vene

 

Gelove koji zagrevaju i imaju “vruć” efekat ne bi trebali da koristite ukoliko imate proširene vene. Toplota može da utiče nepovoljno na njih tako što će ih proširiti dodatno. Celuleks gel možete koristiti i ako imate proširene vene. Pošto ima “hladni” efekat, ne morate da brinete da će vam vene biti dodatno iziritirane.

Celuleks sadrži divlji kesten, mentu i arniku koji pomažu u kod tegoba sa venama. Posebno je tu značajan divlji kesten zbog neverovatno moćnog i lekovitog escina.

 

Celuleks gel smanjuje strije

 

Strije se lako dobijaju usled porođaja ili naglog dobitka/gubitka kilograma. Takođe nisu medicinski problem, ali svkako ne izgledaju lepo. Celuleks prodire duboko pod kožu, pa deluje i na strije pošto koža postaje zategnutija i glatkija.

Samim tim ublažava njihovu vidljivost i postepeno ih uklanja. Osim što ih ublažava, Celuliks prirodni gel takođe sprečava nastajanje novih strija. Za ovaj pozitivan učinak najzaslužnija je arnika, kao i ekstrakt kore hrasta.

 

Celuleks u trudnoći

 

Celuleks nije pogodan za trudnice i dojilje. Iako je anticelulit bogat velikom količinom prirodnih aktivnih sastojaka, ovaj gel se, kao i većina drugih preparata protiv celulita, ne preporučuje.  U trudnoći telo žene prolazi ktoz brojne promene.

Telo žene se prirodno menja, raste stomak i koža se širi. Povećava se kilaža i može se desiti dođe do nagomilavanja celulita u kritičnim regijma. Pored toga, koža se rasteže i zbog nedovoljno elastične kože dolazi do stvaranja strija. Sve ovo je prirodan proces, a prirodan izged se posle porođaja vraća u normalu.

U telu žene se tokom trudnoće dešavaju u hormonske promene, koje utiču na stanje i zdravlje i ploda i majke. Radi bezbednosti ploda, koji je u stomaku slab, nežan i bez imuniteta, bezbednije je da kozmetičke preparate ne koristite.

Anticelulit gel nemojte da mažete na oštećenoj koži – ne nanosi se ako na koži posoje otvorene rane, posekotine ili druga slična oštećenja.

 

Celuleks gel za celulit iskustva

 

Ukoliko uzmemo u obzir šta kažu korisnici, većina komentara za Celuleks anticelulit gel su pozitivna i pohvalna iskustva. On definitivno spada u grupu proizvoda koji stvarno ispunjava obećano. Dokaz tome su dosta pozitivnih iskustava. Delimo sa vama sada kakvi su utisci za Celuleks gel.

Zanimljivo je da je dosta korisnika oduševljeno samom ambalažom. Iako je u prirodi čoveka da je esteta, i da oko voli šljokičave i sjajne stvari, mnogima se svidela jednostavnost same ambalaže. U smislu da postoji da postoji dosta proizvoda u “zlatnim” ambalažama, i da ih ponekad samo i zbog toga kupimo, a realno ne odrade posao kako treba. Jednostavnost samog pakovanja ukazuje i na to da se više pažnje posvetilo samom proizvodu i njegovom delovanju, nego njegovom pakovanju, što je sigurno pohvalno.

Što se tiče samog korišćenja, iako je preporuka proizvođača dva puta dnevno, zbog obaveza i posla, mnogi ne stižu da odrade tu “jutarnju” dozu. Tačnije stižu, ali uglavnom bez tuširanja, jer nam je dovoljno teško odlaganje alarma samo po sebi, da bi stigli i sve propratno da obavimo. Jedna devojka ima iskustvo mazanja 2 puta dnevno, ali ujutru bez tuširanja. Iako je definitivno lepši osećaj naneti gel na čistu, “okupanu” kožu, i ovaj vid mazanja ima svoje prednosti. Kako gel prijatno hladi, a to je ono što nam definitivno treba na ovim vrućinama, barem nas i razbudi ujutru. Devojka je gel mazala uveče obavezno, ujutru ukoliko ima vremena, i često bez tuširanja. Ipak, rezultati su se videli, već posle 3 nedelje. Celulit se na neki način smanjio, i kao da se stacionirao samo na jedno mesto, bez širenja. Daljom upotrebom, ali i ponekom masažom, vrlo vrzo je celulit i nestao.

Druga devojka je čak i pronašla Celuleks gel na anticelulit masaži. Bilo joj je čudno što je devojka pre nje insistirala da je maserka masira gelom koji je donela, zar nije sve što treba već na samoj anticelulit masaži? Kroz priču je saznala za Celuleks, ali ono što je najbitnije jeste da je sama videla kako on “radi”. Odučila je da pokuša i ona, i ovo se definitivno pokazalo kao najbolja kombinacija – masaža i Celuleks. Za samo dve nedelje celulit se vidno smanjio, ali ono što je još bolje- koža je postala glatka i sjajna, i celulit bi se video samo kad “zategne” kritično mesto. Mana kod ove kombinacije jeste što su masaže uglavnom malo jače i bolne, ali interesantno je da uz korišćenje Celuleksa uopšte nije bilo modrica.

Tu su i iskustva onih koji uopšte ni nemaju celulit (Srećnice!) već su samo želeli nešto što će im ublažiti strije. Tako imamo iskustvo jedne novopečene mame, koja je u trudnoći dobila strije – što je potpuno normalno, jer se telo tada najviše širi. Kako ona sama kaže, imala je tigraste butine, tj izgledalo je kao da ju je tigar ogrebao šapom 🙂 Međutim, uz korišćenje Celuleksa, i to neredovno (jer kad ste mama, imate jako, jaaako malo vremena za sebe), strije su potpuno izbledele! Čak i korišćenje u proseku jednom dnevno, i to ne baš svakoga dana, u proseku 4-5 puta nedeljno, dalo je dobre rezultate kada su strije u pitanju. A sa druge strane, sprečilo je stvaranje celulita, i koža je ostala elastična.

Drugi ga vole i hvale zbog efekta hlađenja. Kako jedna devojka kaže – uz svo to hlađenje, stvarno se stiče osećaj da proizvod baš radi. Mazala je školski, zaista dva puta dnevno, odmah nakon tuširanja. Otkrila nam je i malu tajnu, u toku tuširanja bi kritične regije tušem “masirala” naizmenično hladnom i toplom vodom. Na taj način se pore još više otvore, a cirkulacija se znatno ubrza. Nakon toga sledi mazanje gela, ui utrljavanje, ni pregrubo ni preslabo. Onoliko koliko možete, a da se ne umorite. Sledi hlađenje, koje svakako prija, pogotovu u ovim vrelim danima. Njeni konačni utisci za Celuleks bili su i više nego pozitivni.

Jedna korisnica je znala da se našali čak da ga nosi na posao, i povremeno namaže noge s njim samo kako bi se rashladila, a ujedno i izgubila celulit.

 

Celuleks gel za celulit

 

Saznali smo i za iskustvo devojke koja ga koristi zbog vena. Pošto je noge po ceo dan bole i peku zbog vena rešila je da isproba svaki preparat što ima u sastavu kesten i bršljan. I tako je počela da ga maže, u početku neredovno, ali je ubrzo pimetila poboljšanje i dozvala se u pamet. Sada koristi Celuleks redovno jer joj hladi noge, ali ga maže paralelno sa gelom za poširene vene.

Što se tiče negativnih iskustava, nije ih bilo. Tačnije, postoje korisnici kojima smeta miris Celuleksa, dok nekima jako prija jer miriše na “sveže”. Takođe, nekim korisnicima smeta osećaj hlađenja, i više vole kreme i gelove koji zagrevaju, ali to je opet samo do osobe, i onoga ko šta više voli i kome šta više prija.

Pokušajte, kao jedna od korisnica, da koristite Celuleks. Možete isto kao i ona – da dnevno popijete 2,5 litara vode, da se trudite da šetate barem 45 min dnevno i da priuštite sebi dobru opuštajuću kupku i masažu. Ukoliko se pridržavate zdravijih navika, malo doterate i ishranu, rezultati će sigurno biti vidljivi!

Ukoliko se budete pridržavali uputstva i ukoliko samo malo promenite svoje navike, rezultati su sigurno tu. Devojke su Celuleksom prezadovoljne, jer osim što uklanja celulit i ublažava strije, daje koži novi i zdrav izgled.

Još jedna pozitivna strana Celuleksa je, da ukoliko ste zaista uporni i prdržavate se saveta i korišćenja – celulit se ne vraća! Koža će izgledati drastično bolje i zdravije, pa tako mnoge korisnice koje su uspele da se reše celulita i dalje nastavljaju sa korišćenjem celulita. Prvo što sprečava pojavu novog celulita, ublažava strije, a drugo što je koža zaista divna na dodir. Prema njenim rečima, koža postaje glatka, zategnuta i elastična.

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA

 

Celuleks gel gde kupiti i cena

 

Sugurno vas zanima kolika je cena za Celuleks gel. Jedino na sajtu proizvođača se može kupiti Celuleks gel, a tamo se takođe mogu videti i saznati sve informacije o preparatu, poput ove koliko košta Celuleks gel za celulit. Reći ćemo vam samo da cena za Celuleks nije mnogo velika, obzirom da se radi o prirodnoj kozmetici.

Ako tražite Celuleks gel u apotekama, ili u Lilly, DM  sličnim velikim drogerijama znajte da tamo nije moguće kupii ovaj anticelulit gel. Kupuje se jedino na sajtu proizvođača Ovotaris tako što se popunjava se kontakt forma. Kupovina je potpuno bezbedna i nije nikakva prevara. Celuleks gel stiže na adresu za dan-dva, najčešće BEX-om u Srbiji i to na adresu koju navedete.

Poručivanje i dostava, odnosno prodaja za Celuleks gel viši se i u dve susedne balkanske zemlje, pored Srbije. To su Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Na internetu samo jednm klikom možete poručiti Celuleks gel na ovom linku: https://www.ovotaris.com/celuleks.html .

Dakle, da sumiramo: 

  • Uz Celuleks gubimo celulit,
  • Ublažavamo strije i sprečavamo stvaranje novih,
  • Koža je zdravija i elastičnija i glatkija,
  • Uz redovno korišćenje nema novog celulita,
  • Oksigenišemo našu kožu.

Probajte Celuleks i uverite se u odlične rezultate!

Ako ste ga koristile pišite nam vaša iskustva i komentare!

»»Ako ima nešto sa čime se ne slažete slobono nam recite. Ispod teksta nalaze se polja sa zvezdicama za proizvod i recenziju, pa možete nam dati ocene na skali od 1 do 5.««