Ako su vam se na koži pojavile fleke pa ste u potrazi za proizvodom koji ih uklanja, možda je Dr Colić krema protiv fleka rešenje.Iskustva!

 

Fleke na koži se mogu pojaviti na licu, ali i na drugim delovima tela. Hiperpigmentacijske fleke se najčešće javljaju na licu i na rukama. Razlozi pojave hiperpigmentacije, koja predstavlja promene boje na koži, mogu biti različiti. 

Koji god da je razlog u pitanju fleke mogu biti zaista frustrirajuće. Za prevenciju ovog problema koriste se kreme protiv hiperpigmentacije i za tamne fleke na koži.

Za hiperpigmentaciju možemo naći mnogo preparata, ali je pitanje da li je istina ono što proizvođači obećavaju. O Dr Colić Therapy Pure kremi za uklanjanje fleka vam otkrivamo istinu i iskustva korisnika. 

Da li ste na korak od rešenja problema hiperpigmentacije i još dosta toga saznaćete u nastavku recenzije.

 

fleke Neborela

 

Zašto se koristi Dr Colić krema za fleke?

 

Dr Colić krema protiv hiperpigmentacije se koristi kada se na koži pojave tamne fleke. Ako je naša koža na nekim delovima promenila boju, odnosno potamnela je i neujednačena, potrebna nam je adekvatna nega.

Uloga melanina je da štiti kožu od štetnog UV zračenja i da ne dođe do promene tena. Promene boje kože nastaju ukoliko dođe do povišene koncentracije melanina u gornjem sloju kože, tj. u epidermisu, ili u dubljim slojevima tj. u dermisu. A veća koncentracija melanina dovodi do promene u boji kože.

Tako da – Dr Colić Therapy Pure koristimo:

  • za uklanjanje pigmentiranih tamnih fleka,
  • protiv hiperpigmentacije,
  • za regeneraciju kože,
  • za ujednačavanje tena.

Marina i Vesna koriste koriste jednu prirodnu kremu protiv bora, podočnjaka i hiperpigmentacije kože (fleka), pa su o njoj podelile svoja iskustva. Njima je pomogla da reše probleme, a i vama može pomoći. Pročitajte utiske koje su nam rekle po pitanju kreme na linku https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-brise-bore-i-podocnjake/.

 

Za kakve fleke na licu se preporučuje Dr Colić krema protiv fleka?

 

Na licu se mogu pojaviti fleke iz mnogo razloga, pa se preporučuje Dr Colić krema za uklanjanje fleka. Recimo, fleke od sunca se javljaju na delovima koji su najviše izloženi suncu. A to je svakako lice. 

Tamne fleke na licu sa godinama postaju staračke fleke. Tako da, Dr Colić krema za fleke namenjena je i za ovakve mrlje, staračke fleke.

Nakon nekih upala koje se mogu javiti na licu, nastaje postupalna hiperpigmentacija. I u tom slučaju se preporučuje Dr Colić krema protiv fleka. 

Ukoliko neko ima problem sa aknama pa se nakon akni pojave fleke na koži, što se neretko dešava, tada se isto preporučuje se krema protiv fleka.

Ukoliko se na koži javi promena boje u trudnoći tada se takođe može koristiti Dr Colić krema za fleke protiv hiperpigmentacije. Do promena na koži u trudnoći najčešće dolazi zbog promene hormona. Ali se takođe dešava da se fleke same povuku nakon trudnoće.

Da sumiramo za koje sve fleke se može koristiti, Dr Colić krema za hiperpigmentaciju koristi se za:

  • tamne fleke i mrlje od sunca i UV zračenja,
  • staračke fleke,
  • tamnije fleke posle upale i iritacija na koži,
  • fleke i mrlje koje ostaju od akni,
  • fleke na licu koje mogu nastati u trudnoći.

 

Dr Colić krema protiv fleka

 

POVEZANO:

 

Dr Colić Pure krema za uklanjanje fleka opis

 

Da biste lakše pronašli Dr Colić kremu protiv fleka iz ove recenzije, evo objašnjenja u kakvom je pakovanju.

Dr Colić krema protiv fleka se nalazi u kutiji od 40 ml. Na kutiji je poklopac na kome je u zelenom pravougaoniku napisano ime brenda Dr Colić. 

Ispod je zelenim slovima ispisano Therapy Pure, a ispod toga da je u pitanju krema za uklanjanje fleka na koži. Pun naziv je Dr Colić Therapy Pure krema za uklanjanje fleka na koži.

Kutija je isto dizajnirana, sa zelenom bojom na delu koji se otvara. Kutija je pravougaonog oblika, a krema je u okruglom pakovanju.

Normalne je teksture, bele boje. Dosta je hidratantna. A miris nije jak, već prijatan.

 

Kako se koristi Dr Colić krema protiv fleka?

 

Dr Colić krema za uklanjanje fleka na koži je krema koja je namenjena rešenju određenog problema, a to je u ovom slučaju hiperpigmentacija. Onda je jako bitno korisiti kremu na način na koji se preporučuje.

Preporuka je da se Dr Colić krema protiv fleka nanosi ujutru i uveče na mesto koje je zahvaćeno hiperpigmentacijom. Podrazumeva se da se krema nanosi na očišćenu kožu.

Kada se nanese tretirano mesto ne treba izlagati suncu najmanje nekoliko sati nakon nanošenja.

Poželjno je namazano mesto zaštiti odećom (ako ste namazali negde po telu) ili prirodnom kremom sa zaštitinim faktorom od zračenja.

 

Dr Colić krema za fleke iskustva

 

Ko ima fleke na koži, trudi se da ih sakrije. Ali ako su to fleke na licu, moramo priznati da ih je malo teže sakriti. Mnogi korisnici su zato podelili svoje iskustvo sa Dr Colić kremom protiv fleka.

Tako se javlja nada mnogima koji imaju ovaj problem, da rešenje nije tako daleko. U nastavku slede iskustva zadovoljnih korisnika, i onih koji to nisu.

 

Pozitivna iskustva 

Sofija ima svetao ten. Još od malena njena koža je bila podložna crvenilu od sunca. Vremenom je naučila da mora jako dobro da štiti svoju kožu jer je u suprotnom dobijala bukvalno opekotine od sunca. Ali, volela je da dobije tamniji ten. I bukvalno je morala da bira! Ili će njena koža pocrveneti, biće bolno i mučno, ali nakon nekog vremena imaće bar malo tamniji ten. Ili, druga varijanta je da se skriva od sunca u svakom trenutku. Sve češće je donosila odluku da ipak taman ten bude njen prioritet. Ali kako su godine prolazile, ona je primetila da joj se na koži javljaju tamnije fleke, najviše na licu. Uznemirila se, kosultovala sa dermatologom i on joj je preporučio Dr Colić kremu za fleke. Probala je i nakon nekoliko nedelja primetila je da joj se fleke povlače i bile su manje primetne. Ona je zaista bila zadovoljna kako krema protiv hiperpigmentacije deluje.

 

Vlada ima veoma problematično lice. Akne su njegov veliki problem te je stalno posećivao dermatologa. A nedavno je krenuo i kod kozmetičara kako bi akne bile tretirane na pravi način. I pored toga primetio je da kada mu se akne umire, kada prolaze, na njegovom licu se pojavljuju ožiljci koji imaju nešto tamniju boju. Istraživajući šta bi moglo biti rešenje za njegov problem naišao je na Dr Colić kremu protiv fleka. Odlučio je da proba, svakako neće ništa izgubiti. I kada je probao, prvih nedelju dana nije video neke rezultate. Očekivao je instant rešenje. Ali je ipak odlučio da bude uporan. Nakon mesec dana, fleke su se smanile. Nastavio je tretmane lica preparatima za akne, sa nadom da će taj problem sa aknama uskoro rešiti.

 

Julija je skoro otkrila da je trudna. Ali, primetila je promene na koži i na prvu ruku se baš uplašila. Brzo je konsultovala svog ginekologa i on joj je objasnio da je to neretka pojava kod mnogih trudnica. To ju je smirilo, jer je sa bebom sve u redu, ali… Estetski problem je i dalje bio tu. Nije bila mirna i tragala je za rešenjem. Tada je videla da postoji Dr Colić Therapy Pure krema za uklanjanje fleka. Prodavačica joj je objasnila da mnoge trudnice koriste kremu za fleke u trudnoći i da je bezbedna. Probala je kremu i nakon nekog vremena je primetila da krema zaista “radi”.

 

Nada ima 50 godina i obožava da vodi računa o svom izgledu. I to je zaista divno. Godine joj ne prave nikakvu barijeru jer je sa godinama naučila da ceni svoje telo. Ali je primetila da se na rukama pojavljuju tamnije fleke, o kojima je ranije čitala i da one u stvari predstavljaju staračke fleke. Koliko zna mogu se pojaviti na licu i rukama. Otišla je u obližnju apoteku i farmaceut joj je objasnio da može probati Dr Colić kremu protiv fleka. Nada je kupila kremu, a kada ju je otvorila miris je oduševio. Hidratacija joj je takođe prijala, a vremenom je videla i da su fleke postale znatno svetlije. Bila je jako zadovoljna. Kremu je koristila i za lice jer voli da deluje preventivno.

 

Nakon leta, sunca i dosta sunčanja, Marija je primetila da su joj se po licu, pogotovo kod nosa pojavile fleke. Tamnije su i sitne, ali ima ih dosta, poput pega. Marija je znala da su se fleke pojavile od sunca i malo se zabrinula. Zna koliko je bitno štititi kožu od sunca, jer je i tekako opasno po zdravlje. Otišla je kod dermatologa jer je želela da isključi svaku sumnju da je nešto opasnije u pitanju. Dermatolog je objasnio da je u pitanju promena od sunca. Male promene jesu bezazlene, ali vremenom se može javiti ozbiljan zdravstveni problem. Preporučio je da uzme Dr Colić Therapy Pure i naglasio da korsiti baš kako je navedeno – u kombinaciji sa zaštitnim faktorom. Marija je tako i uradila, a nakon izvesnog vremena bila zadovoljna.

 

Jedna blogerka je dosta čitala o flekama, zašto se pojavljuju, kako ih je teško ukloniti itd. Sa svojim pratiocima deli iskustvo za sve proizvode za negu koje proba. Kako obožava da se sunča, a to svi njeni pratioci znaju, Dr Colić Therapy Pure krema protiv fleka je nešto što će probati. Kaže, ne može da izgubi ništa. I tako je tražila novu kremu za lice. Koža joj je inače normalnog tipa. Probala je i miris joj prija, a takođe joj i tekstura kreme odgovara, jer nije masna već prijatno hidratantna i brzo upija. Takođe, odgovara joj i to što se preporučuje da se nakon kreme nanese krema sa zaštitnim faktorom. Ona svakodnevno u toku letnjih meseci koristi kreme sa visokim zaštitnim faktorom kao malu preventivu protiv starenja.

 

Dr Colić krema protiv fleka

 

Negativna iskustva

Ljiljana je neko ko obožava da o proizvodu sve sazna pre nego što odluči da isti proba. O Dr Colić kremi protiv fleka je čula mnogo toga dobrog. Između ostalog, da u sastavu ima prirodne sastojke. Ali detaljnim istraživanjem nije naišla na kompletan sastav što je stovrilo sumnju. Kada je sastav u pitanju, ona želi da zna svaki sastojak. Ali kod ove kreme to nije mogla naći, pa je odlučila da ipak neće probati. Pita sve koji su probali da li oni možda znaju celokupni sastav.

 

Slađa je imala fleke po licu od kako zna za sebe. To su one pegice koje su većini slatke, ali ne i njoj. Kada je čula da je Dr Colić izbacio ovu kremu odmah je želela da kupi. Voli njihove proizvode. Koristila je neko vreme kremu, hidrira joj lice odlično. Ali i nakon duže upotrebe, fleke i pegice su i dalje bile tu na licu. Ona nije bila srećna zbog toga. Jeste da joj dobra šminka ublaži vidljivost fleka, ali one su i dalje vidljive golim okom. Ne može zbog fleka svakodnevno nanositi tešku šminku. Ali ipak, moraće da prihvati činjenicu da se njene pege neće nikad povući.

 

Silvija je još jedna od ne tako zadovoljnih korisnica, koja to ne krije. Ona je fleke dobila od sunca, najviše ih ima na rukama, ali po neka je i na licu. Drugarica joj je rekla da zna da postoje kreme koje su namenjene rešenju problema hiperpigmentacije. Kada joj je u drogeriji prodavačica ponudila Dr Colić kremu protiv fleka ona je odlučila da proba. Mazala je ruke, ali i lice. Videla je da nakon nanošenja kreme mora naneti i zaštitni factor. To je preporuka. Verovatno posoji razlog zašto je to tako. Ali ona ne maže kreme sa zaštitnim faktorom. A odustala je i od kreme protiv fleka. Neće da korišćenjem van uputstva napravi još veći problem.

 

PROČITAJTE VIŠE:

 

Aktivni sastav

 

Dr Colić Pure krema za uklanjanje fleka na koži ima aktivne sastojke. I to sledeće:

  • Alpha-arbutin – specijalno formulisan sastojak koji se koristi za uklanjanje fleka na koži,
  • Satojak poreklom iz medveđeg grožđa – ovaj sastojak je odličan jer ne dozvoljava sintezu melanina pa mnogo teže dolazi do pojave novih fleka,
  • Glicerin prirodnog porekla – hidrira kožu i štiti je od gubitka vlažnosti, te tako dodatno neguje kožu.

 

Alpha-arbutin za izbeljivanje kože

Alpha arbutin je sastojak koji se može dobiti i iz prirodnih biljnih izvora – iz crvenog grožđa, iz brusnice, borovnice, duda, šipurka i slično.

Alpha arbutin kao sastojak u kozmetici, koristi se za izbeljivanje kože, posvetljivanje tena, izbeljivanje ožiljaka i u preparatima protiv hiperpigmentacije. Da bismo dobili željene rezulate veoma je bitno dosledno koristiti kremu koja sadrži alfa arbutin. To je korišćenje u kontinuitetu od 1 do 2 meseca.

Alpha arbutin deluje tako što smanjuje proizvodnju melanina pa je binto tretirati ciljano mesta na kojima postoji promena boje.

 

Dr Colić krema za fleke recenzija zaključak

 

fleke Neborela

 

Ako je hiperpigmentacija nešto što i vas muči, sigurni smo da ste već potražili rešenje. Ako jeste probali kreme protiv fleka, a nisu dale rezultate, nadamo se da vam je naša recenzija pomogla. 

Dr Colić Therapy Pure krema za uklanjanje fleka na koži je možda vaše rešenje.

Da li ste možda imali prilike da Dr Colić kremu protiv fleka probate? Da li deluje ili su fleke i dalje tu? Ocenite ovu recenziju i podelite u komentarima vaša iskustva.