Od kako su naše čitateljke Marina i Vesna otkrile rešenje za bore, potpuno su druge osobe. Želele su da budu opet lepe i u tome su uspele!

Sada su zadovoljne jer izgledaju mlađe, ponosne su na godine i osećaju se bolje nego ikada.

A evo kakva su njihova iskustva.

 

Bore i podočnjaci bili su moj problem, ali sada više nisu!

 

Marina je gospođa koja se nije predala u borbi protiv bora i podočnjaka! Pročitajte njeno iskustvo.

Bila sam jako neodgovorna prema sebi se ove godine. Nikada nisam mazala kreme, iskreno i ne razumem se mnogo u te stvari. 

Umesto da se pazim i doterujem, uvek sam to ostavljala po strani. Mrštila sam se, pušila sam cigarete mnogo, večito izgledala smlaćeno i nervozno. Kako su godine prolazile koža mi je bila sve opuštenija, pravile se duboke bore na čelu, a podočnjaci postajali sve tamniji.

Čovek da se uplaši kada me pogleda! Na svu sreću to je sada prošlost!

 

 

Prošle godine, na proslavi 20. godina mature kada sam se susrela sa Mirjanom, najboljom prijateljicom iz srednje škole, ona me nije prepoznala. A onda je pomislila kako sam bolesna. Nisam znala šta da mislim…

Sutradan smo se videle na kafici, posle sigurno 15 godina i fino proćaskale. 

Mirjana je izgledala savršeno za svoje godine! Bila je prava dama, elegantna, lepa i doterana. Lice joj je bilo zategnuto i bez bora, a o podočnjacima neću da govorim pošto ih nije imala. Želela sam da izgledam kao ona, ali o tome sam mogla samo da sanjam.

Ona je prva pokrenula temu oko mog izgleda i posavetovala me šta treba da radim. Zatim je izvadila iz torbe nešto i otkrila da je u stvari krema za bore zaslužna za njen izgled.

Pokazala mi je sajt gde naručuje kremu https://neborela.com/, a zatim mi i poručila.

Pogledajte dobro – ovako sam ja nekada izgledala! A vidite kako sada!

 

 

Kada je krema Neborela stigla na kućnu adresu dopala mi se čim sam je otvorila. Divno miriše, kremasta je i jako prijatna. Koristila sam je redovno, a koristim je i dalje.

A rezultatima i mojom promenom sam i dalje oduševljena! 

Zaista nikada ne bih rekla kako je moguće da jedna krema bude ovako efikasna! Neborela mi je smanjila bore, zategla lice, a nemam više ni podočnjake!

Ostala sam bez reči jer to nisam očekivala.

Koža mi je postala elastična, zdrava, a bore i podočnjaci su nestali. Izgledam super i na svakom koraku dobijam pohvale. Posle toliko godina ponovo sam zadovolna svojim izgledom.

Neborelu i dalje koristim, a poručujem je na sajtu koji mi je Mirjana preporučila https://neborela.com/.

Ako i vi želite da se za kratko vreme otarasite bora, ja sam lični primer da može! Meni je krema Neborela pomogla da smanjim bore i podočnjake, da izgledm lepše, a pomoći će i vama.“

 

 

Zbog bora i svoje nemarnosti zamalo da me ostavi muž!

 

Vesna ima 50 godina i podelila je svoju priču sa nama. Ispričala nam je kako je uspela da povrati lepotu i složila se da njenu priču prenesemo u celosti.

“Zbog velikog stresa na poslu i ličnog nemara, bila sam zapostavila sve ono što volim. Moja porodica je svakodnevno trpela histerije, promene raspoloženja, moje nezadovoljstvo, do te mere da nisam primetila kako se muž udaljava od mene.

Kada sam ga jednog dana pitala u čemu je problem i zašto je drugačiji prema meni, odgovore koje sam čula slomili su me. Rekao mi je da će me ostaviti zbog mlađe, kako sam sama kriva i da se pogledam dobro u ogledalo.

 

 

Tek tada sam “progledala”, u svakom smislu! 

Lice mi je izgledalo užasno, neuredno, sparošeno i daleko od privlačne žene. Priznajem da sam i sama kriva, ali sam i shvatila dosta toga.  Navažnije, lepotu sam počela da cenim sada kada sam je izgubila. I želela sam sve moguće da uradim samo da je povratim.

Muž je izgubio interesovanje za mene jer sam omatorila, a ja sam se osećala bespomoćno i jadno. Bila sam ljubomorna na sve oko sebe jer su bile lepše i mlađe. Nikog nisam viđala, uzela sam bolovanje i htela otkaz da dam!

 

Uspela sam da smanjim bore! Sada ne skidam pogled sa ogledala!

 

Posle par dana razmišljanja shvatila sam kako moram nešto da promenim, da budem opet privlačna i lepa, a njemu da dokažem kako je pogrešio. 

Pokušavala sam prvo da se osvežim nekim domaćim maskama, pa masažama i uljima, ali bezuspešno. Mazala sam i neke kreme koje sam imala, ali opet ništa. 

Onda sam istraživala i na internetu pronašla sajt za jednu prirodnu kremu, koja me je zaintrigirala. Malo sam istražila i ubrzo svatila ta je TO TO! Naručila sam je odmah na sajtu https://neborela.com/.

Čim je stigla posle nekoliko dana počela sam da je mažem, a posle nekoliko nedelja mazanja desilo se pravo čudo. 

 

 

Bila sam i više nego iznađena rezultatima. Neverovatno! 

Bore su počele da se smanjuju, a zatim i da se povlače. Boja kože se ujednačila, povratila sjaj i bila tako mekana. 

Posle dva meseca redovnog mazanja Neborele izgledala sam kao nova ja! 

Bila sam lepa, izgledala mlađe i nisam skidala pogled sa ogledala. Malo sam se i šminkala da naglasim jagodice, a svi oko mene bili su oduševljeni. 

Dobijala sam komplimente, svi su hvalili moju promenu. Muž se naravno pokajao za sve što je uradio čim je video koliko sam se prolepšala. Hteo je da mu oprostim i da se pomirimo!

Da sam znala za Neborelu davno bih počela da je koristim i žao mi je što nisam ranije.

Zato je sada obavezno koristim i kupujem na sajtu https://neborela.com/.

Obožavam je i preproručujem je svima.”

 

 

Nadamo se da su vam ova iskustva bila od pomoći da donesete i vi pravu odluku o kremi za bore i podočnjake. Podelite i vi sa nama vaša iskustva.