Saznajte da li se u ovoj recenziji krije rešenje vaš problem, odnosno rešenje za oporavak oštećene kose. Pročitajte recenziju i iskustva za ovu masku – Angel Therapy maska sa kosu makadamija i med.

Oporavak kose je zaista dug i mukotrpan posao, a to znaju sve dame koje se upravo bore sa ovim problemom. Ukoliko ste se pronašle u ovim rečima, sasvim je sigurno da dugo tragate za rešenjem koje će pomoći vašoj kosi.

Imamo dobru vest za vas! Iako na našem tržištu postoji mnogo preparata koji obećavaju oporavak, pitanje je koliko zaista nešto korisno urade! Iz tog razloga tema ove recenzije je brend Angel therapy i jedna od omiljenih maski mnogih dama, a to je maska za kosu sa uljem makadamije i medom.

 

Više o ovoj prirodnoj maski za kosu imate priliku da saznate u ovoj recenziji – kako se koisti, kako pomaže, sastav, kako deluje i naravno iskustva.

 

revlasin opsti 1

 

Angel Therapy brend

 

Ovaj brend je svoju popularnost stekao na društvenim mrežama – na Facebooku i Instagramu. Osvojio je simpatije mnogih dana prirodnim i drugačijim proizvodima, na koje mahom nismo navikli kada odemo u kupovinu. 

Idejni tvorac odnosno proizvođač kozmetičkih preparata za negu i lepotu Angel therapy je firma iz Novog Sada. Angel therapy je novija domaća linija kozmetičkih proizvoda iz Srbije, tačnije iz Novog Sada. Za Angel therapy kozmetiku kao idejnog tvorca proizvoda preparate proizvodi Hedera Vita.

 

Angel therapy maska za kosu sa uljem makadamije i medom

 

Ako volite da vaša kosa ima blistav izgled, da se lako oblikuje, da je uvek savršena i privlačna, onda vam najbolje može pomoći neko prirodno rešenje. U tom slučaju, maska za kosu koja je osvojila mnoge devojke je Angel therapy maska za kosu sa uljem makadamije i medom.

Angel therapy maska za kosu sa uljem makadamije i medom je prirodna maska koja se koristi za dubinski oporavak oštećene kose. Pomaže da kosa ponovo postane zdrava, naročito ako su oštećenja nastala kao posledica tretmana, prečestih feniranja, peglanja i slično!

Angel therapy maska za kosu makadamija i med je zapravo preparat i maska za oporavak oštećene kose. Glavne sastoke koje u svom sastavu sadrži su ulje makadamije i med.

Nina je do pre nekoliko meseci imala užasnu, suvu i oštećenu kosu, ali je nedavno uspela da je spasi i povrati joj volumen i sjaj drugom prirodnom maskom za kosu. Sada ima lepu, mekanu i savršeno zdravu kosu. Kako je uspela i šta joj je POMOGLO možete pročitati u tekstu klikom na link https://kozmetickimagazin.com/resenje-za-oporavak-suve-i-ostecene-kose-licno-iskustvo/.

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA

 

Angel Therapy maska za kosu makadamija i med kako deluje

 

Sve dame koje se pate i bore sa slomljenom, ispucalom i slobodno rečeno “nikakvom” kosom, znaju šta znači neuredna frizura. Upravo zato maska za kosu utrčava u pomoć i nudi spas oštećenoj kosi.

 

Kvalitet maske se za kosu ogleda se u njenoj sposobnosti da oporavi kosu. Međutim, ponekad to nije dovoljno. U istoj meri važno je i koliko je kosa posle nanošenja maske mekana, kako ne bi morali da nanosimo dodatna ulja, sprejeve ili vosak ne bi li je “montirali i maskirali”.

Upravo zato je Angel therapy maska za kosu sa uljem makadamije i medom naša današnja preporuka, jer ova maska dubinski hrani kosu. Verujte, skoro sve devojke i žene koje su je koristile je obožavaju zbog onoga što nudi. Pored toga što dubinski regeneriše kožu, ona pruža svu potrebu pomoć da kosa ponovo bude zdrava, gusta i elastična. I ne samo to – već privlačna i lepršava!

 

Sastav

 

Maska za oporavak oštećene kose je prirodna i to je njena glavna prednosti. Proizvođač naglašava na ambalaži kako je 100% prirodna.

Sastav:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Glycereth-8 Macadamia seed oil, Octyldodecanol, Palmitic/Stearic Triglyceride, Urtica Dioica, Chamomilla Recutita, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Parfum, Cl 19140.

 

Ulje makadamije

 

Makadamija ulje je nezaobilazni sastojak mnogih preparata ne negu lica i kose. Zbog svog hranljivog sastava i masnih kiselina, veoma je delotvorno kada se nađe u preparatima kako za negu lica, tako i za negu kose. Ulje makadamije sadrži magnezijum, kalcijum, gvožđe, bakar i druge proteine koji hidriraju i povoljno deluju na zdrav izgled lica ili kose.

Makadamija ulje se u ovom slučaju nalazi u preparatu za negu kose. Ulje makadamije jača strukturu dlake, ishranjuje svojim hranljivom sastavom, ojačava koren dlake i oporavlja i suvo iritirano vlasište. Makadamija ulje u preparatima za negu kose takođe i omekšava kosu, vraća prirodan sjaj kosi, oblikuje je i veaća prirodnu elastičnost.

Ulje makadamije je sastojak šampona za kosu, maski za kosu, ali se može koristiti i samostalno kao ulje za negu kose.

 

Med

 

Angel Therapy maska za kosu makadamija i med

 

Za med se kaže da je prirodni ovlaživač, bilo da se koristi u maskama za kosu, šamponima, kremama za lice ili drugim preparatima za negu kose i lica. Med je prirodni sastojak koji ima široko rasprostranjenu primenu u preparatima za negu kose, lica i tela. Zbog svog bogatog hranljivog sastava odlično se pokazao kao sredstvo za hidrataciju i oporavak suve kose i kože. Na prirodan način vraća izgubljenu vlažnost, oporavlja kosu i kožu, a to ga čini omiljenim dodatkom u mnogim kozmetičkim preparatima.

Med se zbog svog zdravig i lekovitog sastava koristi u šamponima, maskama za kosu, balzamima i regeneratorima. Sadrže ga i brojni drugi preparati poput hranljivih mleka, seruma, kapi, prirodnih ulja za lepotu i tome slično.

Med se u preparatma za negu kose nalazi jer hidrira i ojačava kosu, oporavlja oštećenu kosu, a takođe sprečava njeno isušivanje i opadanje. On „zaključava vlažnost u kosi“ i to je ono zbog čega je med kao sastojak u maskama za kosu zaista neodoljiv.

 

Kako izgleda maska za kosu, kakav je miris i gustina

 

Boja maske za kosu ne razlikuje se mnogo od većina maski, ali je po nečem drugom specifična. Krenimo redom.

Maska ima veoma lepu i nežnu žutu boju, svetliju od limuna, koja vuče onako na neku žućkasto-krem nijansu – kao svetla boja karamele. 

Ima prelep miris, osvežavaući i slatkast u isto vreme. Ovo je naravno i očekivano, najviše zbog opuštajućeg i osvežavajućeg mirisa meda, koji je neodoljiv. Naravno, upotpunjen mirisom svežine ulja makadamije i ostalih biljnih ekstrakta.

Miris se svakako oseća na kosi nakon utrljavanja maske, ali ne zadržava se previše. Ovo nikako ne znači da će odmah izvtreti, ali neće treajati danima. Dan-dva ćete sigurno osećati svež miris mešavine makadamija ulja i meda. 

Ono po čemu je malo drugačija od većine maski za kosu je gustina. Dakle, maska je gusta i nije retka. Ali, to ne otežava njeno razmazivanje po kosu. Naprotiv, videćete da će se jako lepo razmazati po kosi. Gustina ove maske ne smeta da se ona lepo nanese – razmaže i utrlja na vlažnu kosu.

Pošto je maska istovremeno gusta i kremasta, nećete morati da brinete o brzom utrošku, jer se troši sporo. Redovnom upotrebom – jednom u par dana može vam trajati mesec ipo – dva, a možda i više.

 

Ambalaža maske za kosu

 

Maska za kosu upakovana je u beloj standardnoj okrugloj i plastičnoj ambalaži koja je veoma čvrsta i izdržljiva. Po izgledu je veoma jednostavna i ne razlikuje mnogo od drugih maski. U pakovanju ima 350 ml maske za kosu i to je sasvim dovoljno za namanje mesec dana korišćenja. Ambalaža je bele boje, sa poklopcem na odvrtanje. Na pakovanju je slika makadamije i meda, što asocira na glavni sastav ove Angel therapy maske za kosu.

Nemojte da vas opterećuje izgled pakovanja kada birate maske ili bilo koji preparat. Kada je ambalaža uopštenog i standardnog izgleda, to znači da je proizvođač više pažnje posvetio odabiru sastava kreme, zatim pažnji ka kvalitetu maske za kosu i naravno upotrebnim svojstvima proizvoda. 

Mada, posmatrajte i iz još jednog ugla. Ambalaže standardnih oblika su funkcionalne, jednostavne i sigurne za upotrebu. Ne zauzimaju mnogo prostora u koferu za putovanja i lako se održavaju. Kada se istroši proizvod, uvek možete iskoristiti to pakovanje za čuvanje, recimo šnalica i gumica (ako imate malu ćerku koja obožava da se kiti sa 10000 različititih kinđurija 🙂 ).

 

 

Kako se koristi maska za kosu

 

Maska za kosu može da se koristi na dva načina. Obadva metoda su delotvorna, a sada koji ćete model vi primeniti zavisi od oštećenja na vašoj kosi.

  • Možete je staviti na vrhove vaših prstiju i namazati samo krajeve – od polovine dlake pa sve do kraja, ukoliko je tu najveće oštećenje. U tom slučaju držite najviše 10 minuta pa isperite.
  • Masku možete koristiti i na drugi način, a to je da umasirate celu dužinu kose, od temena pa sve do krajeva. I u tom slučaju držite najviše 10 minuta pa isperite vodom. 

Na uputstvu je naznačeno da bi trebalo ostaviti masku da odstoji na kosu oko desetak minuta. Ovo nije propisano pravilo, tako da vi slobodno ostavite masku da odstoji onoliko koliko smatrate da treba. Ako vam nije kosa preterano oštećena možete je držati manje. Sa druge strane, neće škoditi ni ako je ostavite da deluje neki minut više.

 

Nije potrebno mnogo maske staviti na kosu. Dovoljno je da uzmete malo, na nekoliko prsta koliko stane i da razmažete po kosi. Pošto je ona kremasta i gusta, nije je potrebno nanositi u ogromnim količinama. 

U tom smislu, dolazimo do sledećeg – maska se sporo troši a to je ono što korisnice vole.

 

Da li se maska za kosu lako ispira

 

Nije obavezno da u potpunosti ispirate ovu masku sa kose ukoliko želite da vam kosa bude duže mekša. Nećete imati problema sa svrbom glave, to je sigurno, ali ukoliko je vaša kosa tanja primetićete da će biti malo masnija u tom slučaju. Razlog je ulje makadamije.

 

Da li se nanosi maska na osušenu kosu

 

Iako nije primarna namena da se koristi na suvu kosu, mnoge devoke su je koristile tako. Više su je stavile radi stilizovanja pre izlaska ili radi hidratacije kose neposredno pre pranja. Pravi rezultati se vide tek kada ona njeni aktivni sastoci odade svoj “posao” posle pranja kose. Dakle – maska daje najbolje rezultate kada se stavlja na mokru opranu kosu.

 

Kome se preporučuje maska za kosu

 

Maska za kosu namenjena je svim tipovima kose, počevši od masne pa sve do suve kose. Pogoduje i kovrdžavoj kosi, kao i gustoj ili tankoj kosi. Zajedničko svima je to da ova maska odgovara bilo kom tipu kose koja je oštećena ponaviše zbog tretmana.

 

Interesantno je da odgovara farbanoj kosi. Dakle – ako se farbate, posebno ako ste plavuša gde je kosa posle tretmana “istrošena” ova maska vam može povratiti sjaj i vitalnost kose.

Ako je vaša kosa suva, zamršena i ne češlja se tako lako (čiša se ili se mrsi) ovo je maska koja vam možda može odgovarati. Kao što smo rekli, može se naneti i samo na krajevima ali i na celoj kosi – od korena ka vrhovima. Svakako je najdelotvornija i najbolje rezultate daje na krajevima, koji se mrse, kidaju, koji su suvi i treba im oporavak – za hidrataciju kose.

 

Kome se ne preporučuje maska za kosu

 

Zbog prirodne masnoće ulja makadamije i meda najbolji rezultati su se pokazali kod suve i oštećene kose. Kod tanke a masne kose neće dati iste efekte kao kod suve i gušće. Masna kosa se može brže nego inače zamasiti, mada to ne znači da je maska neće oporaviti ukoliko je oštećena. U tom slučaju, ako se brže zamasti, moraće češće da se pere.

Ako je ipak koristite tako može vam se kosa tada zamastiti malo više u korenu, posebno ako utrljavate maskom svu kosu i na temenu. Kako bi izbegli ovaj nepotreban osećaj stalno masne kose, onda je koistite samo na krajevima.

 

Angel Therapy maska sa kosu makadamija i med

 

Rezultat posle korišćenja maske makadamija i med

 

Nakon korišćenja maske za kosu vaša kosa biće skroz regenerisana. Razlika će se primetiti već posle par pranja. Ulje makadamije i med svojim lekovitim dejstvom pomoći će vašoj kosi da bude zdrava, bujna, mekana i sjajna. 

Biće glatka i svilenkasta na dodir, posle svakog pranja jača i zdravija. Takođe će se i lepše oblikovati kada je sušite, bez obzira da li je sušite prirodno ili je sušite fenomMada, pošto vam je kosa već suva i oštećena, izbegavajte fen! Razmislite da li su vam prese, figara i uopšte jaki tretmani potrebni!

Kao što smo rekli – ako želite da oporavite svoju kosu onda se maska preporučuje za korišćenje. Preporučuje se svima koji imaju suvu kosu.

 

 

 

Angel therapy maska za kosu makadamija i med iskustva

 

Iskustva sa ovom maskom za kosu su jako pozitivna. Devojke koje su koristile ovu masku su mahom do nje dolazile putem interneta ili putem preporuke.

Devojka koja ima plavu farbanu kosu je zbog farbanja jako svoju kosu oštetila. Ona je uspela posle par pranja i par tretmana maskom da konačno njena kosa bude lepršava i sjajna. Poznato je da plava farba ukručuje dlaku i suši – gori kosu, ali je zato ova maska omekšava.

Još jedna korisnica podelila je svoju priču. Ona ima dugu kosu i obožava da sređuje kosu u salonima. Kako kaže, „lakše joj je da se sredi kod frizera i da bude top, nego da se muči sa pranjem i sušenjem kose kući“. Njeno iskustvo sa ovom maskom je pohvalno, posebno zato što je za masku sasvim slulajno saznala – preko frizerke u salonu. Nekoliko tretmana pranja kose završilo se sa nanošenjem ove maske, a rezultati su premama njenim rečima – besprekorni. Kosa joj nikada nije izgledala lepše i prirodnije. Zaista je oduševljena.

Delimo iskustvo još jedne korisnice. Ona je za Angel therapy masku saznala preko interneta, tj. preko Instagrama, videla pozitivne komentare, lepe slike i rešila da je proba. Isprobala je da obadva načina nanošenja maske – i na da utrlja celu masku, ali i samo na je nanese na krajevima. Više joj odgovara ovo drugo, da je osveži tako što e neće staviti na pri korenu dlake. Zadovoljna je rezultatima, jer joj je kosa sajna, miriše lepo, lako se češlja.

Neke devoke ovu masku stavljaju na suvu kosu kako bi je oblikovale i namirisale pre izlaska. Takođe, pojedine su uvele svoj režim korišćenja ove maske, pa tako jedna devojka nanosi masku i pre pranja kose (da je malo nahrani), ali i tokom pranja kose.

 

Što se tiče negativnih iskustava – nema ih mnogo, ali ipak ima nezadovoljnih korisnika.

Jedna devojka ne voli što joj se brzo masti kosa i ne želi više ovu masku da koristi. Kada nanese masku već sutradan mora da opere kosu jer je vidno masna i slepljena. Ne oseća se prijatno i smatra da takva maska nema efekta, ako već mora svako dan da pere kosu (što inače nije preporučljivo).

Nekoliko dama nije bilo zadovoljno uslugom dostave, jer porudžbine nisu stigle (nisu ni bile poslate).

Korinica koja je zbog peglanja presom jako oštetila svoju kosu isto nije zadovoljna, jer joj ni dva pakovanja maske nisu pomogla da oporavi kosu. Nije eliminisala Angel therapy masku, već je prešla na drugu koja joj je više pomogla.

 

revlasin opsti 1

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA

 

Angel therapy maska za kosu makadamija i med gde kupiti

 

Kao što smo prethodno spomenuli, Instagram i Facebook su kanali gde se ova maska za kosu može naručiti. Kozmetika Angel therapy ima svoju prodajnu stranicu na Facebooku i nalog na Instagramu.

Ne mogu se kupiti u apotekama, drogerijama, kućnim hemijama i sličnom prodajnim mestima. Na pitanje kako kupiti Angel therapy masku za kosu sa makadamija uljem i medom odgovor je da se kozmetika ovog novosadskog brenda za sada može naručiti preko Facebook-a i preko Instagram-a.

Cena za Angel therapy masku za kosu sa uljem makadamije i medom može se dobiti kada pitate administratore na stranicama za cenu. Pogledajte i na nekoj od ranije postavljenih slika gde cena često biva istaknuta.

 

Kakva su vaša iskustva sa ovom maskom?

Da li ste koristili Angel therapy masku za kosu sa makadamija uljem i medom?

Da li ste koristili kozmetiku ili neki preparat ovog novosadskog brenda?

 

Slični tekstovi:

 

Da li vam je ova Angel therapy recenzia bila kosrisna? Veoma bih vam bila zahvalna da nam date ocenu zvezdicama i da ostavite svoj komentar ispod teksta. 

Recite nam i ako se sa nečim ne slažete, kakva su vaša iskustva, sigurno će čitaocima pomoći svako novo iskustvo.

»»Ako ima nešto sa čime se ne slažete slobono nam recite. Ispod teksta nalaze se polja sa zvezdicama za proizvod i recenziju, pa možete nam dati ocene na skali od 1 do 5.««