Otarasite se bubuljica za sva vremena! Aknolin tretman za akne (Aknolin gel i losion protiv bubuljica) je najbolje rešenje protiv bubuljica! To kažu i iskustva!

Pročitajte recenziju da saznate zašto je Aknolin najbolji anti akne proizvod za bubuljice, koliko brzo pomaže i zašto je toliko vredan pažnje!

 

Za početak, prenosimo iskustva devojaka kojima je Aknolin pomogao da smanje i očiste lice od bubuljica.

Anđela ima veoma osetljivu kožu i problem sa bubuljicama, ali je uspela da očisti bubuljice uz pomoć Aknolina. Ima ako osetljivu kožu i koristi isključivo prirodne preparate, rešila je da isproba Aknolin. Počela je prvo sa gelom, koji je dobila je na poklon od prijateljice. Pošto je primetila da joj se bubulice brzo suše i da nema kožnih iritacija naručila je na istom sajtu https://ovotaris.com/aknolin/i gel i losion, pošto se kompleti uvek koriste zajedno. Bila je zadovoljna, a njeno lice čisto i lepo.

 

 

Milica je takođe uspela da očisti svoju kožu od bubuljica Aknolinom. Zbog čestog šminkanja izlaze joj bubuljice svuda po licu. Koristila je više preparata, ali one ili buknu ili se iznova vrate. Kada je saznala za Aknolin kupila ga je, a nakon korišćenja bila oduševljena rezultatima. Uspela je da od prvog tretmana očisti lice, bukvalne sve do jedne bubulice i sada nema nikakvih problema sa novim aknama, čak i onda kada se dosta šminka. 

 

Kako bi se uverili da je Aknolin nabolji tretman za čišćenje lica od bubuljica, nabolje je da ga isprobate. U ovoj recenziji pročitaćete zašto je Aknolin tretman za akne provereno dobar preparat, kakve sve rezultate dobijate i kako se tačno koriste Aknolin gel za akne i Aknolin losion za čišćenje lica.

 

Kako deluje Aknolin tretman za akne

 

Aknolin tretman je prirodan tretman lica koji čisti lice od bubuljica i umiruje kožu, uklanja višak sebuma, leči upaljenu kožu i pomaže da ona uvek bude zdrava. U svom sastavu sadrži potpuno prirodne supstance koje vraćaju koži prirodan i zdrav izgled, daju sjaj i ponovo stvaraju nežan i gladak izgled lica.

Aknolin protiv bubuljica čine dva proizvoda, jer je Aknolin tretman za akne. Sastoji se od Aknolin gela i Aknolin losiona.

 • Aknolin gel čisti lice od bubuljica i umiruje kožu, suši bubulice i ubrzava oporavak kože.
 • Aknolin losion ima nešto drugačiju funkciju – na prirodan način čisti lice, hrani kožu vitaminima i sprečava da se bubuljice pojave. 

Ova dva preparata ne idu jedan bez drugoga. To naravno ne znači da se ne mogu koristiti odvojeno. Mogu se poručiti na linku: https://ovotaris.com/aknolin/.

Međutim, ako želite za najbolje za svoju kožu, onda bi trebalo da se Aknolin gel i losion koriste zajedno.  Plus se za kupovinu oba dobija veliki popust. 🙂.

 

 

Redovnom uporebom Aknolin losiona i Aknolin gela možete očekivati sjajne rezultate. Za najviše mesec i po do dva meseca samo neki od naboljih rezultata su:

 • nećete imati akne, bubuljice i mitisere na licu
 • vaša koža biće čistija i imaćete ujednačen blistav ten
 • lice će vam biti mekano i glatko
 • bubuljice će se povući, a na licu vam se neće pojaviti ožiljci
 • nećete na licu imati nikakve tragove od akni i bubuljica, poput fleka po koži.

 

Delimo još jedno iskustvo devojke koja je uspela da Aknolinom očisti svoje lice od bubuljica.

Prema njenim rečima, iako ima suvu kožu problem sa bubuljicama je prisutan još od srednje škole. Na fakultetu su se one malo povukle, ali uglavnom ih sakriva šminkom tamo gde ih ima naviše – na obrazima. Aknolin je dobila od prijateljice kao rođendanski poklon, ali ono što je zapravo nalepši dar je rezultat! Aknolin joj je pomogao da konačno očisti lice od svih akni.

 

 

Aknolin gel protiv bubuljica

 

Aknolin gel za akne i bubuljice namenen je protiv upala, crvenila, akni, bubuljica i  mitisera. Gel za bubuljice pomaže tako što smanjuje upale na koži, a potom i smanjuje pojavu bubulica. Regeneriše i oporavlja oštećenu kožu i sprečava da se pojave ožiljci i fleke od bubuljica na licu.

Aknolin gel će vam pomoći ako imate upaljenu kožu tako što:

 • smanjiće se upala i crvenilo na licu
 • ukloniće bubuljice, akne i mitiere
 • isušuje bubuljice i oporavlja kožu,
 • vaša koža biće regenerisana, zdrava i sveža (bez bubuljica)
 • sprečava da se akne ponovo pojave.

 

Aknolin losion za čišćenje lica

 

Aknolin losion za čišćenje lica se koristi za skidnje masnoće sa lica i dezinfekciju kože. Aknolin losion koristi se zbog toga što efikasno čisti kožu od masnoća i od prljavštine.

Vaša koža nakon Aknolin losiona biće:

 • čista, sveža, mekana na dodir
 • neće biti masna i prljava
 • lice će vam biti lepo i čisto
 • koža će vam biti sveža, hidrirana i glatka.

Losion je odličan za masnu kožu jer izvlači suvišnu masnoću iz pora. To je zato što se ona više masti nego drugi tipovi kože. Plus na masnoj koži se mnogo više pojavljuju akne i bubuljice. Lagana formula odgovara osobama i sa nežnom, osetljivom kožom, baš zbog toga što je lagan i osvežavajuć.

Sastojci u losionu dubinski čiste kožu i otvorene pore na licu, izvlače svu suvišnu masnoću i mrtve ćelije kože nakupljene kao čestice u porama. Aknolin losion obnavlja prirodnu proizvodnju sebuma i reguliše njegovo lučenje – sprečava da se luči više nego što je dovoljno. 

 

Pročitajte još jedno iskustvo devojke kojoj je Aknolin pomogao da očisti lice od bubuljica!

Devojka je na licu napravila rane pošto je mislila da će moći stiskanjem i ceđenjem da očisti kožu. Kada su ostali ožiljci shvatila je kakvu je glupost napravila. Da nije bilo njene sestre, mislila kako nikada ne bi spasila lice. Kako kaže, ostala bi ružna do kraja života. Njena sestra (koja se razume u kozmetiku) je videla reklamu na Facebooku za Aknolin, a zatim joj preko sajta za https://ovotaris.com/aknolin/ naručila i gel i losion. Počela je redovno da koristi i rezultate videla već posle mesec dana. Sada je prošlo nešto više od šest meseci od kako je počela da koristi Aknolin tretman za akne, a rezultati se i dale vide. Oduševljena je što nema novih bubuljica.

 

 

Aknolin losion i gel protiv bubuljica kako se koristi (upotreba)

 

Za najbolje rezultate važno je da pravilno koristite i gel i losion. Najvažniji koraci su naravno umivanje i čišćenje kože, pa posle toga ide Aknolin. Lice treba da čistite barem dva puta dnevno – najbolje je ujutru i uveče.

Operite lice toplom vodom i nežno osušite peškirom. Dok vam je koža i dalje sveža i mekana nanesite Aknolin losion na tupfer ili na vaticu, pa očistite lice. Primetićete kako je losion veoma nežan prema vašoj koži i nećete osetiti nikakve iritacije, niti peckanja, pa je poželno da što bolje očistite lice. Koža se pravilno čisti kružnim i polukružnim pokretima na gore, jer se tako izvlači dubinska prljavština iz pora i sav višak sebuma.

Nakon losiona na red dolazi Aknolin gel. Aknolin gel možete koristiti na dva načina:

 • da ga nanesete po većem delu lica, ukoliko vam je koža problematična i zahvaćena bubuljicama,
 • možete ga naneti i na deo lica ukoliko vidite da su vam bubuljice buknule na pojedinim mestima.

U oba slučaja – nije potrebno da se veliki sloj gela nanese, već tek toliko da prekrije površinu bubuljice. Namažite blagi sloj gela i sačekajte da se osuši. Nije potrebno puno vremena za sušenje, svega par minuta najviše.

Ovaj gel ne morate da perete, jer on deluje sve dok ga imate na koži. Obavezno samo pustite da dobro osuši jer tako deluje najbolje.

U prvom slučaju kada vam je lice pod bubuljicama i mitiserima Aknolin gel se nanosi po celom licu. Ukoliko imate samo na pojedinim mestima bubulice ili crvenilo koje signalizira će se biti nova akna, onda u tom slučaju namažite Aknolin gel na kritičnim tačkama.

Mogu se poručiti na linku: https://ovotaris.com/aknolin/.

Klikom na link dolazi se do sajta proizvođača gde se Aknolin poručuje.

 

 

Aknolin gel i losion iskustva i komentari

 

Stigli smo i do dela za još nekoliko Aknolin iskustva. A kako i ne bi kada ćete saznati kako je ovaj tretman POMOGAO mnogim devojkama. Predstavljamo samo neka iskustva.

Što se tiče iskustva za Aknolin gel kao i iskustva za Aknolin losion, komentari i utisci su pozitivni zbog vidljivih rezultata.

 

Jedna korinica saznala je za Aknolin gel i losion preko svoje sestre iz Bosne, iako je ona iz Srbije. Pre nego što je počela da ga koristi lici je joj bilo, blago rečeno, grozno. Em se osećala loše, em je sebi na izgled bila ružna. Od kako je počela da koristi Aknolin tretman za akne lice joj se očistilo, bubuljice sasušile i povratila je sampouzdanje.

 

Devojka koja je tokom studija imala ogromnih problema sa aknama gotovo da se prepustila svojoj sudbini. Koleginica sa faksa joj je prepričala svoje slično iskustvo i preporučila Aknolin gel. Zbog popusta i dobre tople preporuke svoje prijateljice naručila je i Aknolin gel i Aknolin losion. Za dva meseca lice joj se očistilo.

 

Još jedna devojka podelila je svoje pozitivno iskustvo. Ona više koristi Aknolin losion jer joj se lice puno masti, posebno na čelu i oko nosa. Nema bubuljice, ali ima jako masnu kožu i to joj smeta. Losion joj pomaže, zadovoljna je i koža joj je uvek suva, hidrirana i sveža.

 

Danica ima veoma masnu kožu, koja je sklona velikim aknama. Pored bubuljica na licu, ona ih ima i na leđima i na rukama. Isprobala je različite preparate, makar da smanji akne na licu. Išla je na brojne tretmane za čišćenje lica, ali nigde nie bila zadovoljna jer su se one iznova i iznova pravile. Kozmetičarka joj je preporučila da proba Aknolin zato što je kvalitetan preparat i prirodan, kao i da ga poruči na sajtu https://ovotaris.com/aknolin/ . Posle dva meseca korišćenja, Danicina koža se potpuno oporavila, bubuljice očistile i najvažnije – nisu se ponovo vraćale.

 

 

Aknolin gel i losion rezultati

 

Vaš problem sa aknama i bubuljicama zaista možete rešiti ovim tretmanom. Preporučujemo da ga probate i javite rezultate, jer zaista može da pomogne. Finalni rezultati očekuju se već nakod 4 do 6 nedelja, u zavisnosti od težine vešag bloblema sa bubuljicama. 

Imaćete čisto lice, sa vidljivo manje bubulica već nakon prve nedelje korišćenja. Nakon dve nedelje primetićete drastičnije poboljšanje, a nakon četitiri nedelje (mesec dana) ukoliko niste imali velikih bubuljica rešićete ovaj problem sa licem. 

Ukoliko imate osetljivu kožu i skloni ste bubuljicama, onda pozitivne promene možete očekivati nakon 6 do 7 nedelja. Svakako ćete prometiti da one polako nestaju ubrzo pošto počnete sa tretmanom. Ali čisto lice bez bubuljica i smanjenu šansu za buktanjem novih napasti videćete posle nekih mesec i po dana.

Da zaključimo rezultate!

Ako koristite kompletan tretman – i Aknolin losion i Aknolin gel zajedno, dva puta dnevno svakoga dana narednih nekoliko nedelja, možete očekivati za mesec – mesec i po dana. Ako ih koristite odvojeno (samo jedno ili samo drugo), svakako ćete dobiti očekivane rezultate ali ne za mese-mesec i po, već za par meseci.

 

Sastav za Aknolin gel i Aknolin losion

 

Proizvođač Aknolin tretmana je domaća porodična firma Ovotaris. Ova mlada firma bavi proizvodnjom i uspešnom online prodajom vrhunske prirodne kozmetike za negu lica, kose i tela.

Važno je da znate da se u ovom preparatu nalaze zdrave materije koje su bezbedne za vašu kožu i koje na prirodan način regenerišu vašu kožu. Svi sastojci su pažljivo odabrani dermatiloški testirani, ispravni i nisu testirani na životinjama.

Sastav ove prirodne formule za lice čine aktivne i prirodne supstance koje svojim dejstvom istovremeno čiste kožu od bubuljica, od mitisera i uklanjaju višak masnoće sa kože.

 

# Ekstrakt biljke Tamarinda

Biljka Tamarinda bogata je antioksidantima i zbog svog lekovitog dejstva koristi se u kozmetičkim preparatima. Pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, a takođe štiti kožu i od infekcija. Održava vlažnost kože, vraća joj prirodnu elastičnist i pomaže da bude lepa, mladolika, mekana i zdrava.

Sadrži antibakterijska svojstva, eliminiše upalu i crvenilo kože, sadrži vitamine A i E, koji čine kožu blistavom i hidriranom. Esktrakt biljke Tamarinda u kozmetičkim preparatima stvara prirodni zaštitni sloj na koži koji je štiti od bakterija i drugih štetnih uticaja.

 

# Ekstrakt smole primorskog bora

Smola primorskog bora smatra se jednim od naboljih prirodnih i lekovitih aktivnih sastojaka mnogih losiona, krema, gelova i drugih kozmetičkih preparata. Smola od primorskog bora regeneriše kožu i formira prirodan odbrambeni sistem i štiti je od slobodnih radikala. Za lekovito dejstvo smole primorskog bora zaslužan je piknogenol, koji spada među najjače antioksidante.

 

# Šafranika

Šafranika smanjuje lučenje sebuma na licu i odlično je sredstvo za hidrataciju kože. Stvara zaštitnu barijeru na koži i sprečava da toksini i bakterie prodru u njenu dubinu. Hrani kožu, veoma je lekovito i odgovara svim tipovima.

 

# D-panthenyl triacetate

Vrsta vitamina B, tačinije vitamina B5. Ovaj vitamin čisti lice od akni i bubuljica, tako što ubrzava zarastanje rana na koži i jača vezivno tkivo. On pomaže da bubuljice brže nestanu sa lica. Takođe, čini da koža lica bude lepa, blistava, čista i zdrava.

 

# Alantoin

Alantoin je jedan od najčešćih bezbednih i delotvornih sastojaka u prirodnoj kozmetici. On poboljšava cirkulaciju, reguliše crvenilo na koži, zaceljuje i regeneriše oštećenu kožu i smanjuje upale. Pogodan je za kožu sklonu iritacijama, osetljivu i kožu podložnu pojavi akni. Takođe, podstiče obnavlanje oštećene kože i na prirodan nalin obnavlja njene ćelije.

 

# Aloja vera

Aloe vera podstiče čistiji i blistav ten, smanjuje crvenilo, upalu i umanjuje otečenost na licu. Aloja vera čini da koža bude glatka, pritom veoma efikasno i brzo leči akne i  bubuljice. Aloa vera bori se protiv suve kože tako što formira zaštitni film na koži i zadržava prirodnu vlažnost. Takođe, aloja sprečava nastanak ožiljaka od bubuljica.

 

# Diglicerin

Diglicerin je ovlaživač i pomaže da koža sačuva svoju vlažnost. Pritom, ovaj sastojak u kozmetičkim preparatima ne remeteći prirodnu proizvodnju sebuma.

 

# Honey sun flower

Honey sun flower je poznatiji kao prirodni ekstrakt na bazi bukovače i cveta livadskog ljulja. Bukovača je dobra za vitalnost i elastičnost kože, a cvet livadskog ljulja smanjuje upale i obnavlja oštećenu kožu. Oni u kombinaciji daju bolje rezultate, jer brže smanjuju upale, štite kožu od slobodnih radikala, hidriraju, regenerišu kožu i smanjuju nastala oštećenja.

 

# Cytofruit water

Organska formula na bazi zelene mandarine. Sadrži sve minerale i karakteristike kao zelena mandarina. Normalizuje proizvodnju sebuma na licu, reguliše obnavljanje kože, sprečava da se prekomerno masti, umiruje i smanjuje upale na koži. Takođe, hidrira i podmlađuje lice.

 

# Čajevac

Etarsko ulje čajevog drveta ili prirodni antibiotik – ima veoma snažna antibakterijska svojstva i odlično štiti kožu. Prirodno dezinfikuje lice i bori se protiv bakterija i gljivica. Pomaže kod isceljenja rana, uklanja i sprečava pojavu akni i bubuljica. Čajevac neguje i čisti kožu, smanjuje crvenilo te i tako pomaže protiv akni.

 

# Ekstrakst kore hrasta

Hrast je drvo sa veoma snažnim lekovitim dejstvom. Ekstrakt kore hrasta ima primenu za čišćenje lica i dodaje se kao sastojak prirodne kozmetike pošto deluje kao astrigent, odnosno analgetik. Kora hrasta u kozmetici sužava pore, bori se protiv infekcija kože i deluje protivupalno, odnosno smanjuje velike upale na licu. Ekstrakt kore hrasta odličan je za osetljivu kožu, kao i masnu jer uklanja sva suvišna ulja. U svom sastavu sadrži tanine, koji najviše pomažu protiv upala i akni.

 

# Ulje pamuka

Transesterifikovano ulje pamuka na duže staze čini kožu hidriranom, mekanom i glatkom. Koristi se za negu kože, posebno suve, dehidrirne i kože sklone iritacijama. Ulje pamuka je veoma lagano. Sadrži vitamin E i antioksisanse koji štite kožu od štetnih spoljašnjih uticaja i ubrzavaju oporavak oštećene kože.

 

Aknolin gel i losion cena

 

Aknolin gel i losion za bubuljice mogu se kupiti poručivanjem jedino na prodajnom sajtu prooizvođača. Iako su oni prisutni na društvenim mrežama, proizvodi se poručuju i prodaju online sa njihovog sajta.

Trenutno se ne može naći Aknolin gel u Lilly, niti je moguće Aknolin gel i losion u apotekama naći u slobodno prodaji.

Isto je i za DM, trenutno se ne prodaje Aknolin u DM-u.

Do ovog gela i losiona dolazi se jedino poručivanjem putem kontakt forme, a proizvodi stižu na adresu za dan – dva.

Kolika je Aknolin cena zavisi od zemlje u koju se šalje, odnosno zavisi od valute. Na sajtu možete videti tri cene u tri valite – jedna za srpsko tržište, zatim za Bosnu i Hercegovinu i treća za Crnu Goru. U navedenim zemljama je trenutno moguće slanje ovog gela.

Kupovina preko interneta je danas normalan način kupovine, jer se sve završava jednim klikom i za par minuta. Cena Aknolin gela i losiona može se videti na sajtu proizvođača i poručiti klikom na link: https://ovotaris.com/aknolin/ .

I gel i losion su nežni preparati, a svojim prirodnim sastojcima i ekstraktima biljama dezinfikuju kožu i vraćaju joj prirodnu vlažnost. Nakon losiona koža je očišćena i hidrirana, glatka, mekana i najvanije – nije masna.

 

 

Isprobajte ih pa nam javite kako vam se čini. Ako ste ih koritili, bile bi veoma zahvalne da sa nama podelite vaše mišljenje, iskustva i utiske. Da li ima nešto što vam se dopalo, šta nije, kako vam je pomogao i slično.

Ispod teksta nalaze se zvezdice – molimo vas ocenite ovu recenziju.