preparati za rast kose

Provereno dobri preparati za rast kose koje ćete obožavati. Zašto su dobri,kako se koriste i kako pomaži da kosa dobije dužinu o kakvoj maštate.

Nastavi sa čitanjem
brendovi prirodne kozmetike

Ovo su brendovi prirodne kozmetike, koji su prema našem mišljenju kvalitetni, delotvorni i zaslužuju da budu na listi top 7! Za neke znate, a za neke ne!

Nastavi sa čitanjem
kozmetika za zimsku negu kože

Imate problem tokom zime i kada je napolju hladno vreme? Rešenje je dobra kozmetika! Pročitajte koja je kozmetika za zimsku negu kože najbolja.

Nastavi sa čitanjem
Najpopularniji kozmetički proizvodi

Izdvojili smo za vas pet prirodnih proizvoda za koje su se korisnice najviše interesovale i kupovale u protekloj godini. Pitali smo naše čitaoce koji su po njima najpopularniji kozmetički proizvodi.

Nastavi sa čitanjem
kozmetika mixa

Mixa kozmetika, francuski brend kozmetičkih proizvoda širio se u pravcu za negu lica i tela, počevši od prve linije proizvoda za bebe kada je nastao, preko proizvoda za decu i mame. Razvio se sve do brenda za proizvodnju kozmetike za kompletnu negu kože beba (lica i tela), a zatim i dece i mama (cele porodice). […]

Nastavi sa čitanjem
Hedera Vita kozmetika

Hedera Vita kozmetika je domaći kozmetički brend iz Srbije i firma koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike. Dolaze nam iz Loznice i prepoznatljivi su po proizvodima i prirodnoj kozmetici.

Nastavi sa čitanjem
R Natura Panonica

Predstavljamo vam domaći brend prirodne kozmetike R Natura Panonica, koji je na domaćem tržištu prisutan od ne tako davne 2012. godine.

Nastavi sa čitanjem

kozmetickimagazin.com 2019 © Sva prava zadržana. Napravio: Avokado