U apotekama se pored lekova, često prodaje i veoma kvalitetna kozmetika. A da li je ima Neborela krema u apotekama? 

Dajemo sve odgovore u nastavku i zašto je tako!

 

Da li se može kupiti Neborela krema u apotekama?

Neborela, kao posebna i organska inovativna anti-age krema, zbog svoje formule, velike koncentracije prirodnih aktivnih supstanci u sastavu i proverenih iskustva žena koje koriste Neborelu, zaslužuje veliku pažnju.

 

 

Ako se pitate da li je krema poput Neborele izložena među prodajnim rafovima apoteka – odgovor je ne.

Nje nema u apotekama zbog toga što se proizvodi u ograničenim količinama, a manjim serijama garantuje se svežina i očuvanje kvaliteta kreme!

Obzirom da se radi o veoma kvalitetnoj kremi brenda Ovotaris, važno je istaći zašto je tako.

Limitiranom proizvodnjom, odnosno ograničenim serijama čuva se kvalitet kozmetike, čuva se moć dejstva aktivnih supstanci i održava svežina proizvoda. Tako se krajnjim korisnicima garantuje da će za sebe dobiti zdravu, kvalitetnu i uvek svežu kremu za lice

Veće serije proizvodnje zahtevaju upotrebu konzervanasa, aditiva i drugih sintetičkih sastojaka, koji bi na taj način produžili rok trajanja, a kozmetici oduzeli epitet “prirodne”.

A što se tiče Neborele, ona je nastala zahvaljujući metodama savremene biotehnologije. Odnosno, posebno prilagođenom recepturom sa visokom koncentracijom najkvalitetnijih zdravih aktivnih sastojaka iz organske proizvodnje.

U proces proizvodnje uložen je veliki trud i još više ljubavi, kako bi svojim prirodnim sastojcima koži podarila ono što najviše zaslužuje – mladolik i svež izgled.

 

Neborela krema Lilly, DM

Što se tiče pitanja da li se Neborela može naći ili kupiti u većim i poznatijim prodajnim lancima drogerija kao što su Lilly ili DM, odgovor je isti kao za apoteke. Nije moguće.

Za razlog se može reći da je identičan – zbog kvalitetnih aktivnih supstanci koje se u njoj nalaze u velikoj koncetraciji Neborela se proizvodi u ograničenim i manjim količinama. Na taj način čuva se kvalitet formule i poštuje receptura dobijanja Neborele. 

Sa druge strane, saradnja sa apotekama, većim i poznatijim drogerijama se naziva još i  “uslovna saradnja”. To znači da proizvođači koji sarađuju sa apotekama, većim lancima, drogerijama ili drugim prodajnim mrežama imaju obavezu snabdevanja njihovih prodajnih objekata većom količinom proizvoda, a imaju i visoke marže.

Umesto investiranja u velike količine i rizika da se izgubi kvalitet Neborela kreme, fokus je na ulaganju u kvalitetne prirodne aktivne supstance i na stvaranju proizvoda vrhunskog kvaliteta.

 

 

Neborela, formula za negu i zaštitu kože!

Neborela je potpuno inovativna podmlađujuća krema sa hijaluronskom kiselinom, čiji kvalitet prkosi godinama!

Uspešno pomaže da se koža izbori sa vidljivim borama i svim vidljivim znacima starenja!

Predstavlja organsku i posebno napravljenu kremu za lice koja u svom sastavu ima najkvalitetnije aktivne supstance iz organske proizvodnje:

  1. na prvom mestu je hijaluronska kiselina, koja je veoma važnu za kožu jer čuva njenu prirodnu vlažnost;
  2. na drugom mestu, pored hijaluronske kiseline izdvaja se i Neodermyl, kao inovativni anti-age sastojak Neborele koji predstavlja prirodnu zamenu za kolagen i elastin.

Ostale prirodne aktivne supstance koje se u njoj nalaze u velikoj koncetraciji čine još i ekstrakt sladića, lekovita rabarbara, maslina i podopska haberlea. Zajedničkom kombinacijom sastojaka, Neborela je formulisana tako da na prirodan način umanji vidljive efekte starenja

Nakon redovne upotrebe, koža će postati lepša, čvrsta i zategnutija i sa manje vidljivih bora. Podočnjaci će biti umanjeni, fleke izbeljene, a lice povratiti ujednačen i svetliji ten, kao i mladolik i blistav izgled.

 

 

Kako deluje Neborela?

Neborela se zbog višestrukog dejstva svojih prirodnih aktivnih supstanci može koristiti za tri posebne namene, a odgovori kako slede u nastavku:

  1. Neborela je krema za lice protiv bora,
  2. Neborela je krema za podočnjake,
  3. Neborela je krema protiv hiperpigmentacije kože.

Svojim kvalitetnim prirodnim aktivnim sastojcima Neborela deluje tako što učvršćuje kožu, podstiče prirodnu proizvodnju kolagena, vraća elastičnost i prirodnu hidriranost. Dubinski obnavlja kožu, podmlađuje je i bori se protiv svih znakova starenja kao što su bore, tamne fleke, opuštena koža i neujednačen ten!

Sadrži hijaluronsku kiselinu, najvećeg saveznika u borbi protiv starenja, koja svakodnevno vraća koži prirodnu vlažnost i izgubljenu elastičnost. Neodermyl, kao prirodna anti-age zamena za kolagen vraća koži prirodnu energiju, ojačava je, učvršćuje, zateže i prirodno podstiče redukciju kolagena i elastina.

Zbog ostalih prirodnih aktivnih sastojaka kao što su maslina i vitamin E, Neborela je bogata antioksidansima prirodnog porekla. Oni je štite od eksternih oštećenja i slobodnih radikala, istovremeno hidriraju i pomažu da ostane zdrava, zategnuta i lepa. Dodatno, vitamin E ima ulogu da podmladi kožu, uspori starenje i spreči nastanak bora.

Za ujednačen ten, posvetljenu kožu i sjaj zaslužni su ekstrakt sladića i estrakt lekovite biljke rabarbara. Ove lekovite biljke pomažu da se umanje podočnjaci, uklone tamne fleke sa kože i tragovi hiperpigmentacije. Zajedničkim dejstvom posvetljuju ten i utiču na smanjenu proizvodnju tamnog pigmenta na koži.

 

 

Da li je Neborela bezbedna za kožu?

Neborela je zdrava i potpuno bezbedna krema za negu kože protiv bora, podočnjaka i fleka, jer u procesu proizvodnje koristi samo visokokvalitetne i isključivo sastojke prirodnog porekla.

Zahvaljujući jedinstvenoj naprednoj tehnologiji u proizvodnji prirodne kozmetike, a to je Sveltam organska biotehnologija, kao i inovativnom sastojku Neodermyl, krema Neborela se razlikuje od drugih!

Ipak, mnoge kreme za lice, nažalost, sadrže veliku količinu toksičnih i hemijskih sastojaka. Opasni sastojci u kozmetici mogu naškoditi koži, te nije vredno rizika takve kreme koristiti.

Neborela je bezbedna krema za upotrebu, jer ne sadrži štetne hemikalije niti opasne supstance koje mogu da iritiraju, nadraže ili isuše kožu. Organska i inovativna formula kreme ne sadrži parabene, mineralna ulja, konzervanse, ftalate, bez veštačkih aroma je, bez sintetičkih dodataka, bez alkohola ili drugih iritanata. 

 

 

Potpuno je na bazi organskog i biljnog sastava.

 

Gde se može kupiti Neborela krema?

Brendovi prirodne kozmetike svoje proizvode za negu kože uglavnom prodaju preko svojih veb sajtova.

Tako se i Neborela, krema protiv bora, podočnjaka i tamnih fleka može nabaviti samo na zvaničnom veb sajtu Ovotaris Premium prirodne kozmetike. Odnosno, može se naručiti preko sajta kreme koji se nalazi na ovom linku https://neborela.com/.

Neborela ne može da se naruči putem drugih onlajn kozmetičkih sajtova, kao ni preko veb šopova apoteka ili drogerija. Prodavnice kućne hemije takođe nemaju Neborelu u ponudi. Ova krema dostupna je samo preko sajta proizvođača Ovotaris.

Poručuje se popunjavanjem osnovnih podataka u kontakt formi (ime, prezime, adresa, broj telefona) i potvrđivanjem na polje “naruči”. Za nekoliko dana krema će stići brzom poštom na navedenoj adresi.

Kremu Neborela možete poručiti ovde – https://neborela.com/.