Eveline serum za trepavice 8 u 1 je serum sa 8 moćnih rešenja za spas slabih i krtih trepavica. Pre nego što se odlučite za kupovinu, pročitajte recenziju i iskustva!

 

Da li ste ikada pomislili da vašim trepavicama treba posebna nega? Kao i kod kose i obrva, važno je i da pravilno negujete svoje trepavice.

Veoma popularan proiozvod današnjice koji možemo gotovo svakodnevno koristiti za negu naših trepavica jeste serum za trepavice. Pored običnih seruma, koji se koriste za negu dlačica na trepavicama, postoji i druga vrsta ovog preparata koja se može koristiti za jačanje, oporavak oštećenih i rast. Radi se o serumu za rast trepavica.

Takođe, koji su to 8 sastojaka koji obećavaju dobre rezultate? A tu si i neizbežna iskustva koja će vam sigurno pomoći u odabiru proizvoda!

 

Trepolea serum trepavice rast

 

Trepavice kao simbol najlepšeg pogleda

 

Da li ste znali da naš gornji kapak ima oko 200 trepavica? Iako zvuči mnogo, one su pravilno raspoređene, neke su svetlije, neke tamnije, pa i ne izgleda kao da ih ima toliko.

Osim što prirodno opadaju same, opadanju trepavica možemo doprineti i mi sami. Neskidanje šminke uveče, ili neadekvatno skidanje šminke, dovode do toga da one opadaju mnogo brže i da postanu slabije.

Takođe, sve popularnija nadogradnja trepavica, donosi brze rezultate trenutno, ali i veliki problem kasnije. Trepavice nakon nadogradnje ostaju slabe i u mnogo većoj meri opadaju. Nove trepavice ne mogu da stignu da izrastu, a stare koje ostaju su previše slabe i krte.

Ana je koristila jedan prirodni serum za oporavak i rast trepavica, pošto je želela da joj trepavice postanu gušće i duže. Ona je sa nama nedavno podelila iskustvo za serum koji joj je i pomogao da oporavi oštećene trepavice. Za nju se prirodno činilo kao bolja opcija, a u tekstu sa njenim iskustvom videćete zašto –  https://kozmetickimagazin.com/trik-za-dugacke-trepavice-i-negovane-obrve-iskustvo/.

 

Eveline serum za trepavice 8 u 1 koje probleme rešava?

 

Evelin serum za trepavice nudi 8 rešenja u jednom proizvodu.

Baš zbog toga, omiljeni je preparat za negu trepavice kod mnogih devojaka i žena. Koji su to problemi koje rešava Eveline serum za trepavice? Otkrivamo ih vam upravo sada!

8 problema koje ovaj preparat rešava su:

 1. slabe trepavice,
 2. lomljive,
 3. bez sjaja,
 4. kratke,
 5. tanke,
 6. trepavice koje lako opadaju,
 7. trepavice koje sporo rastu,
 8. izbledele trepavice.

Glavni sastojci u Evelin serumu 8 u 1 su D-pantenol, proteini svile, hyaluron i arganovo ulje. Kombinacija ovih sastojaka efikasno regeneriše trepavice, štiti ih i pomaže bržoj regeneraciji i rastu trepavica.

Uz redovnu i kontinuiranu upotrebu, trepavice rastu brže, slabije opadaju i vidno su sjajnije i tamnije.

 

Eveline 8 u 1 serum za trepavice karakteristike

 

Evelin serum 8 u 1 prodaje se u pakovanju najsličnijem maskari. Sama ambalaža je prepoznatljiva za Evelin proizvode – žuto plavi dizajn sa informacijama o proizvodu i načinom upotrebe.

Na prednjoj strani proizvoda je naznačeno koje sve problem serum rešava. Sa druge strane, možete da pročitate kratko objašnjenje o preparatu i o sastojcima.

Sam proizvod na prvi pogled i deluje kao maskara. Proizvod je dostupan u količini od 10ml.

Tačan naziv seruma je Lash Terapy Professional serum za trepavice. Četkica je ista kao kod maskare, bela je i silikonska.

Tečnost seruma je bele boje, ali kada se osuši postaje blago transparentan. Miris nije intenzivan. I to malo mirisa što se oseti miriše prilično fino, a preovladava miris argana.

 

Kako se koristi Evelin serum za trepavice 8 u 1?

 

Evelin serum za trepavice 8 u 1 koristi se svakodnevno, a najbolji rezultati su prisutni kada se koristi kontiunirano ujutru i uveče.

Koristi se veoma slično kao maskata.

 

Eveline serum za trepavice upotreba

 

Postupak upotrebe:

 • na čiste i oprane trepavice, sa kojih ste skinuli ostatak šminke, nanesite serum uz pomoć četkice.,
 • prethodno osušite trepavice,
 • nanosite serum potpuno isto kao i maskaru, od korena trepavica do vrha,
 • dovoljna je jedna aplikacija proizvoda, tj jedan sloj, ali možete staviti i dva, zavisno od oštećenja trepavica,
 • sačekajte par trenutaka da se prethodni sloj osuši,
 • na trepavicama ostaje beli trag proizvoda, ali ne smeta oku, niti stvara osećaj težine na trepavicama.

Evelin serum za trepavice 8 u 1 može da se koristi i kao podloga za šminku (za maskaru). Neće smetati vašoj maskari, a ni ona neće smetati serumu da “odradi” svoj posao.

 

Kakvi su rezultati nakon upotrebe Eveline seruma za trepavice?

 

Uz redovno korišćenje Evelin seruma za trepavice 8 u 1 zagarantovane su duže i tamnije trepavice, ali i primetno manje gubljenje istih. Trepavice su jače, a prilikom nanošenja maskare se ne slepljuju i lakše se razdvajaju. 

Primetićete i da su trepavice zdravije, sjajnije i da nisu više krte i lomljive. Redovnim korišćenjem seruma, trepavice dobijaju na mekoći, čvrstini, volumenu i vitalnosti.

 

Evelin serum za trepavice 8 u 1 iskustva

 

Iskustva kažu sledeće: Evelin serum za trepavice 8 u 1 je nešto što definitivno morate imati! 

Iako je većina korisnica prezadovoljna rezultatima, postoje korisnice koje nisu imale pozitivnog iskustva. Šta je to što se njima nije dopalo kod Eveline seruma saznajte u nastavku recenzije.

Pišemo prvo pozitivna iskustva, pa delimo sa vama i kritike i negativna iskustva.

 

Pozitivna iskustva 

Jovana već duže vreme koristi Eveline serum za trepavice i zadovoljna je rezultatima. Njene trepavice su postale jače, duže i gušće. Manje opadaju, a to joj je bilo posebno važno da reši kako bi poboljšala njihov izgled.

 

Još jedna korisnica ima samo reči hvale za preparat. Iako je cena pristupačna, ona je bila malo skeptična oko samog kvaliteta proizvoda. Eveline serum joj je mnogo pomogao – trepavice su joj postale tamnije, deblje, negovanije i u roku od par dana postale su mnogo sjajnije.

 

Jelena je imala izuzetno slabe, kratke i retke trepavice. Od kada je isprobala Eveline serum za trepavice, preporodila je njihov izgled! To više nisu trepavice kakve su nekada bile. Njene trepavice sada izgledaju prelepo i zadovoljna je postignutim rezultatima.

 

Druga korisnica je veliki plus dala serumu zbog toga što može da se koristi kao podloga za šminku. Prija joj, trepavicama imaju dodatni volumen i rado ga koristi pre šminkanja.

 

Još od puberteta jedna devojka je imala problem sa retkim i lomljivim trepavicama. U ranim dvadesetim godinama išla je na nadogradnju trepavica i trepavice su neko vreme bile savršene. Svima su se dopadale njene trepavice – njihov volumen i dužina. Međutim, prava noćna mora nastala je nakon nadogradnje kada su trepavice bile ređe nego pre nadogradnje. Devojka je bila očajna, nije znala šta da radi, kome da se obrati za pomoć. Na internet je pronašla sjajna iskustva za Eveline serum 8 u 1 i odlučila da ga kupi. Posle dva meseca svakodnevnog korišćenja trepavice su postale guste, jake i više nisu opadale.

 

Problem sa tankim i slabim trepavicama imala je još jedna korisnica. Od kada je isprobala Eveline serum za trepavice 8 u 1 posle samo dve nedelje videla je poboljšanje. Prema njenom mišljenju, ovo je dobar preparat za rast i negu trepavica.

 

Nakon svakodnevne upotrebe, dva puta dnevno, Nataša je posle tri nedelja uočila prve rezultate. Trepavice su manje opadale, a počele su postepeno da rastu nove dlačice. Ovo je ohrabrilo, pa je nastavila i dalje sa upotrebom.

 

Posle dve nedelje, jednoj starijoj dami, trepavice su postale deblje i tamnije. Baš to je bilo ono što je bilo neophodno za izgled lepih i negovanih trepavica.

 

Intenzivnom negom – četiri nedelje, promena na izgledu trepavica bila je vrlo očigledna kod jedne devojke. Zapravo, trepavice su postale tamnije, deblje i svakako jače – pri čemu su manje opadale i lomile se. Zadovoljna je rezultatima.

 

Treća korisnica ima jako osetljive oči i baš je bila skeptična oko upotrebe Eveline seruma. Uprkos strahu, odlučila je da ga kupi i krene sa upotrebom. Nije pogrešila. Odlično joj odgovara i daje sjajne rezultate. Koristi ga svako veče, ne preskače nikako, i zadovoljna je i mirisom i teksturom seruma, posebno rezultatima.

 

Pozitivno iskustvo ima još jedna korisnica. Ona prirodno ima duže trepavice, ali upotrebom maskare, dosta je oštetila trepavice. Malo su se proredile, postale su tanje i izgubile su prirodni volumen. Isprobala je Eveline serum i oduševila se. Koristi ga svakodnevno, čak umesto maskare i trepavice joj super izgledaju.

 

Negativna iskustva 

Kritike dolaze od jedne devojke koja je bila baš uporna sa primenom seruma. Prvih mesec dana nije primetila nikakve rezultate, ali nije želela da odustaje. Nastavila je sa upotrebom, ali ni posle tri meseca nije bilo nikakvih poboljšanja. Nakon toga, prestala je sa korišćenjem.

 

Jednoj korisnici se prilikom nanošenja seruma dogodilo da su joj se trepavice slepile. To joj se nikako nije dopalo, nije želela da mu da novu šansu i potražila neki drugi serum za trepavice.

 

Još jedna korisnica nije zadovoljna Eveline serumom. Iako ga je koristila nešto više od dva meseca i to svakodnevno, nije joj pomogao. Trepavice su i dalje opadale, bile su retke i prilično tanke. Potražiće neki drugi preparat za rast trepavica.

 

Nakon veštačkih trepavica, Ivona je imala problem sa njima. Bile su u lošem stanju, pa se za to požalila svojoj drugarici. Drugarica joj je predložila Eveline serum za trepavice. Njoj je pomogao, ali Ivona nije bila te sreće. Uprkos svakodnevnom korišćenju, njene trepavice su i dalje bile onakve kao i nakon veštačkih trepavica. Prestala je da ga koristi.

 

PROČITAJTE VIŠE – POVEZANE RECENZIJE:

 

Koliko traje Eveline serum za trepavice?

 

Odnos cene i kvaliteta samo je dodatni plus Evelin serumu za trepavice 8 u 1. Za cenu dobija se izuzetno dobar proizvod, koji pored kontiunirane upotrebe može da traje 6 do 7 meseci.

Sigurno ste čule za ricinusovo ulje kao jedno od vodećih preventivnih mera kada je rast trepavica u pitanju. Ovo ulje je u sastavu seruma. Kod ricinusovog ulja je jedini “problem” što trepavice posvetle.

S tim u vezi su sledeće priče:

 1. Devojke se sve češće odlučuju za Evelin serum za trepavice umesto nekih vrsta ulja, baš zato što trepavice dobijaju na boji, tj. potamne.
 2. Što se tiče činjenice da je podloga za maskaru, neke devojke čak i ne stavljaju maskaru, već sačekaju da se Evelin serum za trepavice osuši. Kako on definiše dlaku na kapcima, nekima i nije potrebno nanošenje maskare.
 3. One koje Evelin serum za trepavice koriste kao podlogu za maskaru primetile su još i da se maskara mnogo lakše skida sa trepavica, pa čak i ona vodootporna.

Evo na šta konkretno mislimo.

 

Još par zanimljivosti o Eveline 8u1 serumu

Ne postoje korisnici kojima ovaj proizvod nije pomogao, ali isto tako malo je onih korisnika kojima je serum pomogao u svih 8 problema sa trepavicama.

 

Eveline serum za duze trepavice

 

## Neki su dobili na dužini, neki na gustini, nekome je serum pomogao u oporavljanju oštećenih trepavica, a neko je dobio na gustini i boji. Logično, nemaju svi korisnici isti broj problema, ali ono što je zajedinčko za sve jeste da su skoro svi korisnici primetili gustinu i rast trepavica.

 

## Evo jedne zanimljivosti. Nekim od korisnica je palo na pamet da probaju kako bi se Evelin serum za trepavice 8 u 1 snašao na obrvama, iako on nije tipičan serum za obrve, kao što postoje takvi serumi. Naime, kod nekih korisnica su obrve bile izuzetno retke i svetle. Iako nigde ne piše da je Evelin serum 8 u 1 i za obrve, par korisnica je rešilo da okuša sreću. I pogodite – rezultati nisu nedostajali. Nije primećen veliki rast same dlake kao što je to slučaj sa trepavicama. Ali je zato primećeno da su obrve nakon nekih 10ak dana postale tamnije, tj dlaka je postala tamnija. Takođe, i sama dlaka je bila mekša i sjajnija.

 

## Pohvalno je to i što nema korisnika koji su se žalili na bilo kakve iritacije ili crvenila u predelu oka. Nije zabeležen ni jedan slučaj alergijskih reakcija ili drugih problema kada je ovaj serum za trepavice u pitanju.

 

Kako pomoći Evelin serumu za trepavice da bolje deluje?

 

Možete pomoći tako što ćete detaljno i nežno čistiti trepavice. Blagim i neagresivnim preparatima uklanjajte šminku sa očiju.

Koristite pre nešto pamučno za brisanje lica, nego grublji peškir. Izbegavajte lepljenje i nadogradnju trepavica.

 

Sastav Evelin seruma za trepavice 8 u 1

 

Evelin seruma za trepavice 8 u 1 je visoko koncentrovani serum koji sadrži aktivne i prirodne sastojke. Upravo ti sastojci doprinose jačanju trepavica od korena do vrha i njihovom lepšem i senzualnijem izgledu.

U nastavku sledi detaljnije o sastojcima Evelin seruma za trepavice 8 u 1.

 

Arganovo ulje

Arganovo ulje ima sve veću primenu u kozmetici. Naziva se još i “tečno zlato”. Koristi se kao rešenje za upaljenu kožu, ekceme, akne, za suvu i problematičnu kožu. Pomaže kod ujednačavanja tena, zatezanja kože i smanjivanja bora.

Dlaka vraća prirodnu mekoću i sjaj, a ujedno arganovo ulje obiluje i vitaminom E. Ovaj vitamin utiče na zdraviji rast vlasi, jer sadrži antioksidanse koji utiču povoljno na stvaranje novih ćelija.

D-pantenol 

Deluje i kao omekšivač i hidratant. Odličan je i kao zaštita od UV zračenja. Između ostalog, ovaj sastojak utiče i na gustinu, kao i na rast trepavica. Oporavlja slabe i oštećene trepavice, dajući im elastičnost, volumen i vitalnost.

Proteini svile 

Proteini svile sadrže 18 aminokiselina koje su jako bitne za dobro stanje kože i kose. Proteini svile pomažu u regeneraciji, hidrataciji i odbijanju UV zraka. Oporavljaju oštećene trepavice, daju im elastičnost i prirodan sjaj.

Obnavljaju oštećene, jačaju postojeće i podstiču rast novih dlaka. Kada su naše trepavice u pitanju, proteini svile su zaslužni upravo za taj svilenkasti i zdravi izgled. 

Hijaluron

Hijaluron je prirodni polisaharid koji se već prirodno nalazi u našem organizmu. Zajedno sa elastinom i kolagenom ulazi u sastav vezivnog tkiva, a njegova najvažnija funkcija je da vezuje vodu. Zapravo, hijaluron zadržava vodu poput sunđera u koži, pri čemu kožu održava glatkom i zategnutom.

Kada je reč o trepavicama, hijaluron hidrira dlake, vraća im neophodnu svežinu i mekoću. Takođe, hrani koren dlake, poboljšava njihovu teksturu i održava ih elastičnim i punim volumena.

Zbog toga što vezuje vodu i obezbeđuje čvrstinu, hijaluron je u sastavu mnogih sjajeva i balzama. Pročitajte više o tome u recenziji za Volume Lip booster.

 

Trepolea serum trepavice rast

 

Eveline serum za trepavice cena i gde kupiti

 

Evelin serum za trepavice možete da kupite u bilo kojoj Lilly ili DM drogerijama, zatim u specijalizovanim prodavnicama kozmetike. Može se naći i u manjim prodavničicama kućne hemije, koje bukvalno – nema šta nemaju. Tako da, imate ga na svakom ćošku.

Cena je oko 450 dinara, mada može biti i malo skuplji. Zavisi od prodavnice gde ćete ga kupiti.

U proseku, cena se kreće od 450 do 500 dinara za jedno pakovanje Evelin seruma.

 

Drage dame, kakva su vaša iskustva sa trepavicama? Koliko pažnje im poklanjate? 

Ocenite na kraju teksta ovu recenziju, mnogo bi nam značilo da čujemo vaša mišljenja! Hvala vam na čitanju!