Ako su vam noge otečene i teške i primećujete proširene vene na nogama, ovo je članak za vas! U ovom tekstu ćemo vam predstaviti proizvod koji se pokazao odlično u ovom polju, a to je Reaven gel za vene.

Uzroci nastanka proširenih vena su različiti. Šta god da je uzrok, neminovno je da ovakvo stanje nogu traži olakšanje i vrlo efikasne proizvode za otklanjanje tegoba. Jedan od njih jeste i Reaven gel za vene o kojem ćemo vam danas reći nešto više.

Savremeni čovek provodi na nogama dobru polovinu svog dana. Osim konstantnog pritiska koji trpe naše noge noseći celu težinu našeg tela, ne zaboravimo i neudobnu i neodgovarajuću obuću koja samo pogoršava stvari.

Zbog toga smo rešili da sa vam napišemo bukvalno sve o Reaven gelu za vene – od toga kako se koristi, zašto je dobar, kakav mu je sastav pa čak i neka veoma poučna iskustva.

Delimo u nastavku utiske o jednom od najboljih prirodnih proizvoda u vidu gela za vene.

 

Reaven-P gel za proširene vene

 

Reaven gel za vene namenjen je svim ljudima, bez obzira na pol i starost koji imaju problem sa proširenim venama i otečenim nogama.

Napravljen je od mešavine prirodnog bilja koje dokazano otklanja tegobe i bolove nastale usled otežane cirkulacije u predelu nogu. Deluje tako što jača zid venskog krvnog suda i smanjuje otoke. Pored toga sprečava dalje oticanje i umaranje nogu.

Njegova upotreba isključivo je spoljna, a nanosi se više puta na bolno mesto. Koliko će se puta nanesti zavisi od potrebe, ali iz iskustva zadovoljnih korisnika prenosimo da je to dva do tri puta. Reaven-P gel za vene dolazi u ambalaži od 75ml, u tubi sa slikom lekovitog bilja i ostalim informacijama o proizvodu.

Ovaj gel patentiran je od strane veoma priznatog Instituta za proučavanje lekovitog bilja ”Dr Josif Pančić”, osnovanog 1948. godine u Srbiji. Svoje istraživanje zaposleni ovog Instituta usmerili su na proizvodnju biljnih preparata koji osim visokog kvaliteta prolaze i stroge provere eminentnih stručnjaka ove oblasti.

 

Reaven gel za vene
40%
Korisnost
Reaven gel za vene
55%
Cena
Reaven gel za vene
80%
Dostupnost
Reaven gel za vene
60%
Tekstura

 

Reven gel za vene sastav

 

Reaven-P gel za vene sastoji se od:

Extr.Hippocastani sem. fluid, Extr.Fagopyri herb. fluid, Extr.Symphyti rad.fluid

Excipiens:karbopol 934, dimetil sulfoksid, koncentrovani etanol i prečišćena voda.

 

Ekstrakt semena divljeg kestena (extr.Hippocastani sem. fluid)

 

Ekstrakt ove biljke dobija se iz plodova kestena, koji prolaze kroz proces obrade da bi se dobila njegova tinktura.Najlekovitiji deo kestena je seme jer sadrži sastojak escin, koji je zapravo najbitniji za lečenje proširenih vena. Deluje tako što poboljšava cirkulaciju krvi kroz vene i skuplja krvne sudove.

Kesten takođe sadrži saponine, flavonoide, kao i vitamine P, B, C, K, belančevine i masna ulja. Posebno ćemo izdvojiti i druga lekovita dejstva koje ima na proširene vene a to je da ima antiupalno dejstvo, pritom smanjuje otok i poboljšava protok krvi kroz vene.

Dokazana lekovitost i smirivanje upaljenih, varikoznih i bolnih vema je razlog zbog kojeg većina gelova i krema za vene na nogama sadrže ovaj ekstrakt.

 

Koren gaveza (extr. Symphyti rad. fluid)

 

Gavez je višegodišnja biljka čiji su svi delovi jednako lekoviti u alternativnoj medicini. Mast od gaveza ima blagotvorno dejstvo na proširene vene i krvne sudove uopšte, jer smanjuje upale vena i takođe sprečava da se prošire venski kanali (omogućava skupljanje lumena vene). Gavez se u praksi često koristi i kao obloga za vene, ali je neretko jedan od najvažnijih sastojaka u prirodnim kremama ili gelovima za vene.

Koren gaveza sadrži veoma moćan sastojak alantoin koji je veoma efikasan u proizvodima za oporavak vena. Smanjuje upale, može da zaceli rane, ublažava otoke, pomaže kod loše cirkulacije, smiruje nadraženu kožu, proširene vene i slično.

 

Heljda za vene (extr. Fagopyri herb. fluid)

 

Heljda se sastoji od sastojka rutin (provitamin P) koji jača vene, poboljšava cirkulaciju i sprečava dalje upalne procese. Mada se o upotrebi heljde u narodnoj medicini još uvek malo zna, poznata su lekovita dejstva na krvne sudove, a rezultati će biti vidljivi samo ako ste uporni i strpljivi.

 

Koncentrovani etanol u kozmetici

 

Koncentrovani etanol je vrsta alkohola. bezbojna tečnost koja prijatno miriše. U medicini se koristi za dezifenkciju rana, a pored toga je i vrlo efikasan kao antiseptik.

 

Prečišćena voda u kozmetici

 

Ova vrsta vode je oslobođena od svih štetnih materija, i osim što se koristi za piće, svoju široku primenu ima u proizvodnji lekova. Razlozi upotrebe prečišćene vode u farmaciji jeste njena sposobnost da rastvori veliki broj lekovitih supstanci i visok nivo kompatibilnosti sa ostalim sastojcima.

 

Šta su to proširene vene i kako ih lečiti?

 

Kao što smo već pomenuli u tekstu, uzrok nastanka proširenih vena može biti različit. Još je više poražavajuća i statistika,a ona kaže da od ovog oboljenja većinom obolevaju žene.Takođe, dokazano je da je nošenje visokih potpetica pogubno ne samo za vene, već i za kičmu.Na tržištu postoji zaista ogroman broj preparata za vene, ali većina njih utiče samo na olakšanje simptoma,a ne i na potpuno izlečenje proširenih vena.Najbolje su se pokazali gelovi, koji imaju efekat hlađenja i momentalno ublažavaju bol.

Dakle, iz priloženog jasno je da gelovi i kreme ne mogu otkloniti vene ako su se već pojavile na koži.

Srećom, većina ljudi sa ovim problemom može kvalitetno da živi i bez problema da obavlja svakodnevne poslove, uz malu pomoć preparata za vene i redovne kontrole kod doktora.

 

Reaven gel za vene upotreba

 

Reaven gel za vene za kestenom i gavezom deluje tako što otklanja bol i umor u nogama,a i isto vreme jača krvne sudove pomoću prirodnih sastojaka kojima obiluje.

Divlji kesten sadrži sastojak escin koji sprečava oštećenja krvnih sudova i deluje na njihovo zatezanje. Poboljšava cirkulaciju i smanjuje otoke i bolove u nogama.

Gavez deluje protivupalno zahvaljujući sastojku alantoinu, takođe deluje umirujuće na otečena mesta proširenih vena.

Heljda je izuzetno lekovita biljka, a njeni cvetajući delovi koriste se u lečenju vena jer se sastoje od flavanoida, koji jača zidove kapilara i sprečava njihovo dalje oštećenje.

Koristi se tako što se laganim pokretima utrljava u bolna mesta, više puta dnevno, u zavisnosti od subjektivnog osećaja i potrebe.Međutim,vrlo je bitno da se gel nikako ne upotrebljava na povređena ili ranjena mesta da ne bi došlo do infekcija.

Reaven gel za vene prvenstveno se koristi za poremećaj u venskoj cirkulaciji u predelu nogu, za zapaljenska stanja vena na nogama, zatim za otoke i osećaj umornih i teških nogu usled trudnoće, a takođe ga mogu koristiti i sportisti u svrhu lečenja i otklanjanja sportskih povreda.

Ovaj gel je prijatnog mirisa, nije težak ne koži i kada se nanese direktno rashlađuje otoke.

 

Rezultati nakon korišćenja Reaven gela

 

Nakon upotrebe ovog gela, oseća se momentalno olekšanje u nogama i smanjenje osećaja bola. Osim što prijatno hladi upaljene i bolne vene, uspešno umanjuje otečeno mesto.

Ako postoje modrice, one će vremenom nestati i ublažiće se celokupan izgled vaših proširenih vena.

Rezultati se primete vrlo brzo, najčešće odmah pri prvom nanošenju, a ono što želimo da izdvojimo kao najbitniju osobinu Reaven gela za vene jeste otklanjanje poteškoća i poboljšavanje kvaliteta života osoba sa ovim problemom.

 

Reaven gel za proširene vene iskustva

 

Da se zaista radi o proverenom i kvalitetnom biljnom proizvodu uverićete se kada pročitate iskustva koja vam prenosimo u celosti.

Relativno mlada devojka koja je tek krenula na fakultet provodila je mnogo vremena za kompjuterom i  zapostavila je fizičku aktivnost. Posle nekog vremena prve tegobe počele su da se javljaju u vidu peckanja u nogama pri dužem hodanju, a takođe je primećivala modrice na bolnom mestu. Njena majka koja je imala identične probleme u njenim godinama rekla joj je da proba Reaven gel za vene. Za početak ga je mazala tri puta dnevno, a kada je osetila poboljšanje počela je da ga maže samo jednom i to kada oseti umor. Kaže da ne bi nikada menjala ovaj gel za neki drugi i svima preporučuje da ga kupe.

Trudnica koja  je u toku trudnoće imala strašne tegobe u predelu nogu podelila je s nama svoje utiske o ovom gelu za vene. Najpre je osetila jako povremeno probadanje, a vrlo brzo zatim su joj se upalile proširene vene i noge su joj bile otečene i crvene, a od bola nije mogla da živi. Medicinska sestra joj je dala ovaj gel i objasnila kako da ga koristi. Uz hladne obloge i redovnu upotrebu Reaven gela za vene, stanje ove žene se promenilo na bolje u roku od dva dana.Od tada ga ima uvek u torbi i nikuda ne ide bez njega.

Jedna starija žena je dugi niz godina vodila bitku sa kilogramima, a uz to su došli dodatni zdravstveni problemi u vidu velikog broja proširenih vena na nogama.Osim što je bol u nogama ometao, nikada nije mogla da ponese kraću i laganiju garderobu jer je estetski izgled njenih nogu bio izuzetno narušen. U apoteci su joj preporučili ovaj preparat i rekli da on neće ukloniti vidno njen problem, ali da će u značajnoj meri smanjiti bol i otoke. I zaista, posle par dana primetila je da može duže da pešači a da je ne zabole noge i ne nateknu.

 

Reaven gel cena

 

Cene se razlikuju pd prodajnih mesta. Proizvodi se mogu kupiti i online na linkovima:

 

Reaven gel prednosti

 

Sada ćemo za vas izdvojiti najvažnije prednosti kvalitetnog proizvoda kao što je ovaj:

  • Veoma pristupačna cena
  • Veliki učinak kod otklanjanja bola u noga uzrokovanog proširenim venama
  • Smirivanje otečenih područja
  • Preporučuje se i sportistima pri povredama i uganućima

 

A da li vi imate ovakav problem i da li ste se pronašle u našem tekstu?

Ako je vaš odgovor potvrdan, nemojte dozvoliti da čekate i ne preduzimate ništa već vas pozivamo da i vi isprobate Reaven gel za vene i javite nam utiske!