Da li borbu protiv celulita koja zna da traje čak i godinama ipak možemo da dobijemo? Saznajte i da li je Bioten Anticelulit gel-krema za celulit stvarno magični štapić za celulit.Pročitajte recenziju.

 

Simpatično je da sam celulit ima osobine koje poseduje i naš ljubavni partner. Uvek je tu, pojavljuje se kada ga najmanje očekujemo i verno nas prati gde god da smo!

Uostalom… I sama reč celulit je muškog roda. Ovo i nije tako čudno s’ obzirom da, kada malo bolje razmislimo koje delove tela napada, defintivno mu muški rod i pristaje. 🙂

Elem, naš verni saborac je definitvno jako uporan i neće se tako lako oprostiti od nas.

Šalu na stranu. Iako se ne karakteriše kao zdravsteno oboljenje, itekako može da postane psihički problem, zato što može u mnogo čemu da utiče na naš život. Ovo se pre svega misli na naše samopouzdanje.

 

I šta je zapravo “lek”? Može li celulit da nestane?

 

Celuleks celulit

 

Šta je Bioten BODYSHAPE Anticelulit gel-krema

 

Tržište nudi kompletan asortiman proizvoda za borbu protiv celulita. Počevši od čajeva, kapsula, melema, krema, do invazivnijih metoda – ručnih masaža, masaža oklagijama, mezoterapija, zaista svega ima.

Ovog puta hteli smo da saznamo kako deluje jedna od jednostavnijih metoda, Bioten BODYSHAPE Antcelulit gel-krema.

Bioten Bodyshape Anticelulit gel-krema radi sledeće:

 • Pomaže u borbi protiv celulita
 • Poboljšava izgled kože
 • Pomaže u borbi protiv “narandžine kore”
 • Re-oblikuje vašu siluetu za 4 nedelje
 • Obnavlja strukturu kolagena
 • Pospešuje mikrocirkulaciju za čvršću i zategnutiju kožu
 • Ubrzava lipolitčku aktivnost

Postoji mnogo prirodnih načina da se rešite celulita, a preparati kao što su gelovi, kreme i serumi su naefikasnija i najbrža prirodna metoda. Kika je uspela da skine celulit za mesec dana javila se i podelila svoje utiske o jednom delotvornom anticelulit gelu, koji MOŽE POMOĆI I VAMA. Pročitajte kako https://kozmetickimagazin.com/magicno-resenje-koje-skida-celulit-iskustvo/.

 

Odakle potiče Bioten BODYSHAPE anticelulit gel-krema

 

Bioten Bodyshape total remodeler gel-krema, dolazi nam iz bodyshape programa kompanije Bioten.

Bioten nudi širok spektar proizvoda za negu lica i tela. Vode se time da je lepota inspirisana prirodom, pa tako kombinacijom prirodnih sastojaka nude proizvode pogodne za najrazličitije tipove kože.

Bioten kompanija poseduje i sertifikate ISO 9001:2008 u vezi sa  upravljanjem kvalitetom, zatim ISO 14001:2004 u vezi sa zaštitom životne sredine, kao i ISO 22716:2007 u vezi sa propisima o dobroj proizvođačkoj praksi (GMP).

Neki od njihovih najpopularnijih proizvoda su :

 • Gel-kreme za lice (za sve tipove kože)
 • Hidratantne kreme za lice (za sve tipove kože)
 • Mleka za čišćenje lica
 • Maske za lice
 • Cc kreme
 • Anticelulit kreme
 • Hidratantni losioni za telo
 • Kreme za ruke

 

Bioten Bodyshape BODYSHAPE anticelulit gel – krema prednosti

 

Glavna prednost Bioten anticelulit kreme za skidanje celulita su 100% prirodni biljni ekstrakti. Svi proizvodi su dermatološki tesitarni i ne sadrže paraben.

Sve njihove formule su testirane u saradnji sa priznatim nezavisnim evropskim labaratorijama (EVIC International i BIOBASIC Europe). Bioten kompanija svoje proizvode ne testira na životinjama.

 

Sastav Bioten BODYSHAPE anticelulit gel – kreme

 

Da li ste znali da sastav na proizvodima nije napisan tim redosled slučajno?

Redosled ide tačno odredjenim redom – ono čega najviše ima u proizvodu piše se prvo, ono čega ima najmanje je poslednje navedeno. Ukoliko niste ovu informaciju znali, nije loše da imate to u vidu kada čitate deklaracije prilikom kupovine bio kog proizvoda.

 

 

Sastav

 

Bioten BODYSHAPE anticelulit krema u svom sastavu sadrži:

 • vodu
 • acai bobice
 • lipo detox
 • ekstrat algi
 • salicilna kiselina
 • cink
 • Centella asiatica

Rok trajanja Bioten BODYSHAPE total remodeler gel-kreme je 36 meseci od datuma proizvodnje.

 • Voda. – Koži je najlotrebnija voda. Dehidrirana koža gubi elastičnost i izgleda starije. Preparati na bazi vode regenerišu kožu.
 • Acai bobice. – Acai bobice su jak antioksidant. Štite ćelije od negativnih uticaja i od starenja. Upotreba acai bobica dovodi do niskog apetita i povećava nivo energije. Na taj način sagoreva masne naslage. Stimuliše nivo kolagena, što dovodi do poboljšanja čvrstoće kože i obnove strukture.
 • Lipo detox formula. – Deluje protiv celulita tako što obnavlja kolagenu strukturu i poboljšava mikrocirkulaciju tako da koža postaje zategnuta i elastičnija.
 • Ekstrat algi. – Alge hrane kožu, ubrzavaju regeneraciju ćelija i mikrocirkulaciju.
 • Salicilna kiselina. – Ova moćna prirodna kiselina pomaže u obnavljanju kože, uklanja mrtve ćelije i ostale elemente koji zapušavaju pore.
 • Cink. – Ovaj prirodni mineral pomaže u obnavljanju kože. Sprečava razvoj bakterija i pročišćava pore. Takođe, cink deluje protivuplano i smanjuje crvenilo.
 • Centela Asiatica. – Ovo je kineska lekovita biljka Gotu kola (Centela Asiatica) koja poboljšava cirkulaciju,podstiče stvaranje kolagena i utiče na podmlađivanje kože.

 

Kome se ne preporučuje Bodyshape anticelulit gel – krema

 

Stil života koji danas vodimo, dosta je drugačiji. Alergije i neželjene reakcije su mnogo učestalije nego ranije. Kao glavni krivci netolerancije kože označeni su upravo kozmetički preparati. Ukoliko sumnjate da ste alergični na bilo koji od sastojaka lako to možete ustanoviti – proverite na podlaktici, stavite malo kremu i sačekajte da vidite da li se pojavljuju reakcije. 

Ili ako vam pojedini sastojci prosto ne prijaju, što se često dešava kada je u pitanju nov proizvod, bolje je da to znate.  Ukoliko nema nikakvih reakcija slobodno je možete koristiti.

Takodje, kremu za uklanjanje celulita ne bi trebalo da koristite posle depilacije. Tada je koža već iziritirana, pa se može javiti dodatno crvenilo.

Moguće neželjene reakcije su: svrab, peckanje, crvenilo, iritacija kože.

 

Kako se koristi Bioten BODYSHAPE anticelulit gel – krema

 

Samo korišćenje Bioten BODYSHAPE Anticelulit kreme nije komplikovano. Ovu gel-kremu utrljavate na kritična područja gde se pojavljuje celulit, a to su butine, stomak, bokovi. Najbolje je da utrljavate anticelulit kremu u vidu masaže dva puta dnevno, ujutru i uveče, i to tokom 4 nedelje.

Za večernji deo je sasvim ok posle tuširanja. Ako mislite da će vam ujutru oduzeti mnogo vremena, pošto smo ujutru generalno svi u žurbi, grešite.

 

Ovaj gel blago hladi kožu. Potrebna je mala količina da se lepo rasporedi na koži.

 

Rezultati korišćenja Bioten BODYSHAPE anticelulit gel – kreme

 

Linija kozmetike Bioten obavila je određene kliničke studije koje su sprovedene na ukupno 52 žene. Svaka od njih je koristila anticelulit kremu i nanosila je na svoju kožu dva puta tokom jednog dana. Uz samo 2 aplikacije dnevno rezultatu kažu sledeće:

 • prvog dana koža postaje nežna i zategnuta do 80%;
 • nakon 1. nedelje – 9 od 10 žena je potvrdilo da je izgled „pomorandžine kore“ znatno smanjen;
 • nakon 4 nedelje –  primetno je smanjenje u obimu ruku do 1cm, zatim smanjenje u obimu stomaka, bokova i butina do 3 cm.

Bioten Anticelulit gel-krema za celulit

 

Iskustva korišćenja Bioten BODYSHAPE Anticelulit kreme

 

Lična iskustva koje smo mi našli su slična. Devojke i žene koju su isprobale ovu Bioten Bodyshape total remodeler gel-kremu protiv celulita su generalno zadovoljne.

Nakon preporučenih nedelja mazanja primetan je gubitak celulita u obimu i to u proseku od 1 do 3 cm. Iako se celulit smanjio iz iskustva smo saznali da su u pitanju bili “lakši” oblici ove napasti. Posle 10-ak dana koža je glatka i nežnija na dodir. Posle mesec dana primećena je razlika u obimu butina. Posle dva meseca koža je bila zategnutija, a obim se smanjio do 3 cm.

Neke dame su korsitile gel samo uveče. Veoma brzo su primetile drugačiji izgled kože i najvažnije – gubljenje centimetara, manje celulita.

Kao najuspešniji pristup navedena je kombinacija ručne anticelulit masaže i Bioten bodyshape anticelulit gel-kreme.

Korisnicima se dopalo i što je ova krema prijatnog mirisa.

Sa druge strane, važno je da kažemo da postoje i slučajevi gde se nije video nikakav napredak.

U nekim slučajevima, korisnici su prekidali korišćenje kreme i po isteku druge nedelje, jer nije bilo nikakvog efekta.  Svako telo i svaki organizam su drugačiji, drugačije reaguju na različite faktore. Na kraju krajeva, celulit nismo dobili za pet dana da bi ga u istom roku i izgubili.

 

Celuleks celulit

 

Gde se može kupiti Bioten total remodeler gel kremu

 

Ova sjajna Bioten krema za skidanje celulita može se kupiti u Lily drogeriama.

Cena za jedno pakovanje od 200 ml je trenutno na akciji i ona košta 399,99 dinara i može se poručiti na linku: https://shop.lilly.rs/srpski/proizvod/bioten-anticelulit-krema-4506.

 

 

Jedna veoma slična krema Bodyshape anticelulit gel-kremi je Bioten gel Anticelulit 200ml Cellufight koji košta 555,99 dinara. Može se kupiti i u većim supermarketima, a link do njega je https://elakolije.univerexport.rs/online.php?get_p1=jedan&si_art=1175017&naz=Gel-anticelulit-200ml-cellufight-bioten.

U ponudi Bioten bodyshape programa u borbi protiv celulita postoji još i:

 

Zaključak je svakako da Bioten Boduyshape total remodeler gel-krema  može da bude od koristi, ukoliko smo čvrsto rešili da kažemo zbogom celulitu, ali samo uz našu veliku pomoć. To znači da pazimo šta jedemo i da se zdravo hranimo, pijemo dosta tečnosti i slično. Generalno, da imamo više fizičke aktivnosti i zdravih navika.

Da li ste probali Bioten Bodyshape total remodeler gel-kremu ili nešto drugo iz ove kolekcije? Šta vam se najviše dopalo?

Pišite nam vaša iskustva i ostavite utiske u komentaru.

Značilo bi nam da ocenite ovu recenziju i proizvod zvezdicama.