Toliko se priča o kofeinu kao moćnom dejstvu protiv celulita. Da li je kofein baš zaista toliko efikasan? Pročitajte našu recenziju za Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel!

 

Opet taj dosadni i frustrijajući celulit koji ruši tvoje samopouzdanje. Dobrodošla u klub koji broji oko 80% devojaka i žena koje imaju problem sa pomorandžinom korom na butinama. 

Nemoj da te ovo obeshrabri. Iako ti se čini da će taj celulit zauvek ostati tu, postoji veoma praktično rešenje protiv ovog opasnog neprijatelja lepote ženskog tela.

Veoma je važno da si upoznata sa činjenicom da je celulit uporan i da ga se nećeš tako lako osloboditi. Ipak, ako si dovoljno uporna i motivisana da svoje telo dovedeš do savršenstva, uspećeš u tome! 

Osim redovne fizičke aktivnosti i pravilne ishrane, poželjno je koristiti anticelulit gel za postizanje efikasnijih rezultata. 

Danas smo za tebe pripremili recenziju za Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel. U nastavku teksta saznaćeš sve o upotrebi, sastavu, kako se tačno koristi i ono najvažnije – da li zaista pomaže u skidanju celulita!

 

Celuleks celulit

 

Zbog čega se koristi Bioten Bodyshape Bioaktiv anticelulit gel sa kafom?

 

Kao što ti i samo ime kaže, Bioten Bodyshape Bioaktiv Kofein gel, koristi se za eliminisanje celulita na problematičnim delovima tela. Ovaj gel je jedinstvene formule koja se sastoji od bioaktivnog kofeina i zelene kafe.

Dodatno, pomaže koži da izgleda zategnutije, lepše i svežije.

Na bazi prirodnih sastojaka ovaj anticelulit gel radi sledeće:

 • uklanja masne naslage na koži,
 • eliminiše strije,
 • utiče na oblikovanje tela.

Uklanjanjem celulita i struja na butinama, nogama i zadnjici  Bioten Bodyshape Bioactive Caffeine Gel pospešuje bolju cirkulaciju kože i izbacivanje svih toksina i štetnih materija. Sagorevanjem masti i masnih naslaga, pomenuti anticelulit gel, reguliše povećanje tonusa i elastičnosti kože. 

Bioten gel protiv celulita bi trebalo da fiksira novonastali izgled kože i istovremeno koži pruža nežniji i glatkiji izgled. Osim toga, uklanja mrtve kožne ćelije i podstiče regeneraciju kože.

Postoji mnogo prirodnih načina da se rešite celulita, a preparati kao što su gelovi, kreme i serumi su najefikasnija i najbrža prirodna metoda. Kika nam se nedavno javila i to nakon što je uspela da skine celulit za oko mesec dana. Podelila je svoje utiske o jednom delotvornom anticelulit gelu, koji MOŽE POMOĆI I VAMA. Pročitajte kako https://kozmetickimagazin.com/magicno-resenje-koje-skida-celulit-iskustvo/.

 

Kako deluje Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel?

 

Bioten Bodyshape Bioaktiv Kofein gel je prijatnog mirisa sa esencijom zelene kafe i kofeina. Prirodnih je sastojaka i ovaj anticelulit gel na kožu deluje vrlo prijatno, umirujuće i osvežavajuće. 

U svom sastavu ne sadrži paraben i to je zaista sjajna karakteristika ovog kozmetičkog proizvoda.

Zašto? 

Paraben se prema mnogim istraživanjima tretira štetan kozmetički sastojak, koji može usled povećane količine, izazvati neželjena dejstva na koži. 

Iz tog razloga, gel zahvaljujući prirodnim sastojcima, poboljšava proizvodnju kolagena i elastičnih vlakana. Upravo zato koža je elastičnija, sjajnija i prirodno negovana i lepa.

Lagane je teksture i providne boje. Gel se lako razmazuje i veoma brzo upija u kožu, tj. u problematičnim delovima tela. Stoga, nakon nanošenja koža veoma brzo ubrzava cirkulaciju krvi i podstiče mekoću i blistavost.

Mnoge korisnice podelile su svoje iskustvo sa drugim devojkama i ženama koje koriste ovaj gel protiv celulita. Skoro sve složile su se da gel veoma prijatno i opuštajuće deluje na kožu i da, uglavnom, ne izaziva iritaciju kože.

 

Kome se preporučuje?

 

Bioten Bodyshape gel protiv celulita sa kafom preporučuje se devojkama i ženama svih starosnih grupa. Osim toga, gel je dermatološki testiran i adekvatan je za korišćenje svih tipova kože. 

Za ovaj gel je potpuno nevažno da li imate suvu i ispucalu, masnu ili kombinovanu/mešovitu kožu. Gel sa uljem zelene kafe na kožu deluje hranljivo, zaustavlja starenje i podstiče bolju cirkulaciju krvi.

Iako je baziran na prirodnim sastojcima, poželjno je da znaš da gel nije adekvatan za korišćenje ako imaš problema sa proširenim venama. 

Zašto? 

Proširene vene su oboleli krvni sudovi i zahtevaju posebnu metodu lečenja. Već sam spomenula da gel podstiče povećanu cirkulaciju krvi, a to može imati katastrofalnih posledica za osobe sa proširenim venama i obolelim kapilarima.

 

Da li se gel preporučuje trudnicama?

 

Većinu devojaka i žena interesuje da li je poželjno i preporučljivo korišćenje anticelulit gela u trudnoći. Naš savet je da ipak izbegnete korišćenje gela protiv celulita tih nekoliko meseci. 

Svaki anticelulit gel apsorbuje se u krvotok, a nikada ne možeš sa sigurnošću znati da li će to odgovarati tvojoj bebi. 

Naš savet je da se pridržavaš drugih adekvatnih mera: više šetaj, hrani se zdravo, vežbaj i unosi dosta tečnosti. Nakon porođaja, možeš početi sa korišćenjem anticelulit gela i veoma brzo postići željene rezultate.

 

Kafa protiv celulita – da li je efikasno sredstvo?

 

Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel

 

Sve češće se na internetu plasira tretman kafom protiv uklanjanja celulita i strija. Ono što zanima sve devojke i žene jeste upravo to da li je kafa zaista toliko efikasan metod u borbi sa celulitom? 

Ili je ipak samo marketinški trik? 

Istražili smo i otkrivamo da li je moguće rešiti se celulita uz pomoć kafe.

Glavni sastojak kafe je kofein, koji pomaže da se celulit redukuje na problematičnim delovima kože. Međutim, treba da znaš da će kofein pozitivnog dejstva na koži imati samo ukoliko si dovoljno istrajna i strpljiva. 

Ukoliko se pridržavaš zdrave ishrane i redovne fizičke aktivnosti, moći ćeš ovim prirodnim tretmanom da umanjiš celulit na koži. Dakle, nemoj očekivati da će kofein na koži čudotvorno delovati i da ćeš se veoma brzo osloboditi celulita.

Anticelulit gel sa kofeinom u svom sastavu pružiće tvojoj koži blistaviji, svežiji i negovani izgled. Osim toga, nakon nanošenja gela protiv celulita, koža je mekša i elastičnija. 

Ipak, kao što sam rekla, dobrim anticelulit tretmanom i upornošću moći ćeš da se oslobodiš celulita.

 

Bioten Bodyshape linija protiv celulita

 

Bioten je francuska kozmetika inspirisana prirodnim sastojcima sjajne teksture i lepih mirisa. Ova kozmetika interesantnog i inovativnog dizajna, u svetu je poznata je po sloganu ,,Lepota inspirisana prirodom“. 

Bioten Bodyshape gel protiv celulita sa kafom je jedan od proizvoda koji čini liniju Bioten Bodyshape linije protiv celulita. Ostali proizvode ove linije su:

 • Bodyshape anticelulit krema
 • Bodyshape anticelulit gel
 • Bodyshape Total Remodeler gel-krema
 • Bodyshape Slim-No-Gym Anticelulit gel

 

Bodyshape anticelulit krema

 

Bodyshape anticelulit krema je krema namenjena smanjivanju celulita na problematičnim delovima tela. Sadrži ulje zelene kafe i Lipo-detox koji redukuje pojavu celulita i ujedno koži pruža sjaj i elastičnost.

Istraživanja su pokazala da su prvi rezultati vidljivi posle nedelju dana korišćenja. Već tada koža je zategnutija i negovanija u odnosu na kožu pre korišćenja kreme.

Krema je dostupna u zeleno – beloj tubi zanimljivog dizajna od 200ml.

 

Bodyshape anticelulit gel

 

Bodyshape anticelulit gel efikasnim prirodnim sastojcima pomaže koži u borbi protiv celulita. Kao i anticelulit gel, ova Bodyshape anticelulit gel – krema, sadrži Lipo-detox.

Osim Lipo-detoxa, Bioten gel – krema u svom sastavu ima i ekstrat Ginkgo Biloba. Ekstrat se dobija iz lišća biljke Ginkgo Bilobe, koja je bogata flavonidima i hidroksilnom kiselinom.

Pomenut anticelulit preparat poboljšava elastičnost kože i smanjuje vidljivost celulita. Gel-krema je zeleno – bele ambalaže sa dodatnom upečatljivom narandžastom bojom važnih informacija o proizvodu.

Inače, gel se prodaje u tubi količine od 200ml. Pisali smo recenziju o ovom proizodu – Bioten Anticelulit gel-krema!

 

Bodyshape Total Remodeler gel-krema

 

Bodyshape Total Remodeler gel-krema je još proizvod iz Bioten Bodyshape linije protiv celulita. Gel-krema smanjuje vidljivost pomorandžine kore, reguliše cirkulaciju krvi i kožu čini mekšom, zdravijom i čvršćom.

Osim Lipo-detoxa sadrži Acai bobice sa mineralima, vlaknima i vitamina. Pomenuta gel-krema je zeleno – bele ambalaže sa dodatnom roze bojom na kojoj su naglašene važne informacije o proizvodu.

Bodyshape Total Remodeler gel se prodaje u kutiji sa zelenim zatvaračom u količini od 200ml.

 

Bodyshape Slim-No-Gym Anticelulit gel

 

Bodyshape Slim-No-Gym Anticelulit gel sadrži ekstrat morskog Bermudskog planktona. Ovaj ekstrat je sjajan sagorevač toksina i masnih naslaga u organizmu i koži. Zahvaljujući njemu, ovaj gel protiv celulita, podstiče uklanjanje celulita i koži pruža zategnut i zdraviji izgled.

Ambalaža gela je belo – zelene boje sa dodatnom crvenom bojom i slovima sa važnim informacijama o gelu. Gel se prodaje u tubi količine od 150ml.

 

Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel osnovne karakteristike

 

Bioten Bodyshape bioactive caffeine anticelulit gel, prirodnih sastojaka, podstiče smanjenje celulita i strija.

 

Miris

 

Bioten Bodyshape gel za celulit sa kofeinom je gel providne boje, blagog i nežnog mirisa. Ulje zelene kafe je blagog mirisa i sa kombinacijom bioaktivnog kofeina nema jakih aroma

Nežne je i lagane tekstura i odgovara svim tipovima kože. Super se nanosi na kožu, lako i brzo je upija i to bez dodatnog  trljanja.

 

Ambalaža

 

Istraživanja su pokazala da je upečatljiva i jednostavna ambalaža prva stvar koju potencijalni kupac primeti kod nekog proizvoda. Da li će kupiti proizvod i nastaviti sa korišćenjem istog zavisi od njegovog kvaliteta i cene. 

Lično meni, kod gela se dopada njegova jedinstvena i pomalo neobična ambalaža. Ambalaža gela je sjajno ukombinovane braon, bele i zelene boje sa svim važnim informacijama o proizvodu. 

Posebno je naglašeno da Bioten Bodyshape Bioactive Kofein Anticelulit gel oblikuje telo do 4 cm u bedrima i do 2 cm u kukovima. Osim toga, naglašeno je da su rezultati vidljivi posle 28 dana intenzivnog korišćenja. 

Gel je sa belim zatvaračom i prodaje se u tubi količine 200ml.

 

Kakvog je sastava Bioten gel protiv celulita sa kafom?

 

Do sada sam kroz tekst nekoliko puta spomenula da je gel projektovan na bazi prirodnih sastojaka. Sa prirodnim sastojcima, gel efikasno eliminiše celulit i podstiče bolju cirkulaciju krvi. 

U svom sastavu, Bioten Bodyshape Bioactive Kofein Anticelulit gel, sadrži ulje zelene kafe i bioaktivni kofein.

Ne sadrži parabene.

 

Ulje zelene kafe

 

Ulje zelene kafe ima antioksidantno dejstvo i efikasno učestvuje u uklanjanju celulita i masnih naslaga na koži. Ovo ulje sadrži polifenole i ugljene hidrate. Stoga, ulje zelene kafe štiti kožu od uticaja slobodnih radikala i podstiče stvaranje kolagena i elastina. 

Sa ugljenim hidratima, Bioten gel protiv celulita sa kafom, efikasno uklanja toksine i druge štetne sastojke u organizmu. Na taj način, ulje zelene kafe pospešuje blistavost i elastičnost kože.

 

Kofein

 

Kofein je sastavni deo kafe i deluje vrlo uspešno u eliminisanju celulita i na gubljenje masnih naslaga. Kofein je snažan antioksidant i ima lipolitičko dejstvo. To znači da razgrađuje masti i na taj način podstiče uklanjanje masnih naslaga na telu.

 

Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel

 

Pisali smo recenziju o još jednom preparatu koji sadrži kofein  – Angel therapy anticelulit gel za kožu bez celulita!

 

Kako se koristi Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel?

 

Samo korišćenje ovog anticelulit gela uopšte nije komplikovano. Kako bi se postigli efikasniji rezultati, poželjno je da se pre nanošenja gela istuširate mlakom vodom. Nakon tuširanja i blagog pilinga naša koža mnogo lakše upija hranljive sastojke i jedinjenja kozmetičkog proizvoda.

Bioten gel protiv celulita sa kafom se nežno nanosi na problematične delove tela (butine, noge, zadnjica i eventualno stomak). Nežnim pokretom ruke namažite kritična područja tela, bez dodatnog utrljavanja i utapkavanja. 

Potrebna je mala količina gela kako bi se gel lepo i ravnomerno rasporedio na koži. Kao što sam već spomenula, gel se lako razmazuje i ima sjajnu moć upijanja.

Gel se može koristiti 2x dnevno, tj.u jutarnjim i večernjim časovima.

 

Kakvi su rezultati korišćenja Bioten gela sa kafom?

 

Korisnice su uglavnom zadovoljne rezultatima korišćenja gela.

Ovaj Bioten Bodyshape gel protiv celulita sa kafom pomaže u borbi sa celulitom, a kada su u pitanju strije i tu radi nešto. Malo umanjuje vidljivost strija i usporava ponovnu pojavu.

Za strije svakako preporučujemo preparate koji su namenjeni smanjenju ili uklanjanju strija! Recimo – čuveni Šaljićev melem za strije!

 

Što se tiče ovog gela, ukratko navodimo rezultate redovnog korišćenja:

 • Prvog dana koža je nežnija i za nijansu zategnutija od prethodnog dana;
 • Nakon prve nedelje korišćenja gel bi trebao da ukloni malu količinu celulita;
 • Nakon druge nedelje koža je elastičnija, čvrsta i sjajnija;
 • Nakon 28 dana korišćenja, gel podstiče efikasnije uklanjanje celulita i po malo strija.

Prvi rezultati korišćenja gela su okej. Moraš biti svesna da se celulit neće sam od sebe ukloniti. Moraš da znaš da je osim korišćenja anticelulit gela poželjna i redovna fizička aktivnost i pravilna ishrana

 

 

Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel

 

Bioten Bodyshape Bioactive kofein gel za celulit iskustva

 

Devojke i žene koje su isprobale i koristile ovaj Bioten Bodyshape Bioactive Caffeine Gel su uglavnom zadovoljne. Naravno, postoje i korisnice koje nisu primetile nikakav poseban napredak. 

One imaju i nekoliko primedbi na ovaj gel protiv celulita. 

Pitate se koje? 

Saznajte u nastavku recenzije.

 

Pozitivna iskustva i zadovoljne korisnice gela

 

Jedna devojka je na forumu napisala da je Bioten Bodyshape gel protiv celulita sa kafom kupila po preporuci drugarice. Gel je premašio njena očekivanja i koža je posle samo 3 nedelje aktivnog korišćenja postala zategnuta i sjajnija. Kako kaže, anticelulit gel je za ovo vreme korišćenja uklonio skoro 50% celulita i koža joj je postala mekša i zdravija. Vrlo je zadovoljna rezultatima i preporučuje svim devojkama i ženama koje žele da se oslobode celulita.

 

Neka devojka je gel koristila samo u jutarnjim časovima. Veoma brzo je primetila da je gel smanjio malo obim u stomaku i da joj se celulit prilično uklonio.

 

Još jedno pozitivno iskustvo podelila je sa drugim korisnicama jedna žena u srednjim godinama. Kako kaže, kod gela joj se dopada lagana tekstura i to što veoma brzo upija kožu. Pored toga, zadovoljna je rezultatima i preporučuje svima koje žele da se reše celulita.

 

Druga devojka je ukratko objasnila da gel koristi aktivno već nekoliko meseci u kombinaciji sa treningom. I više je nego zadovoljna rezultatima i savetuje da se Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel praktikuje sa redovnom fizičkom aktivnošću.

 

Treća devojka je rekla da joj se kod gela dopada to što je prirodnih sastojaka. Oduševljena je teksturom i mirisom i prilično je zadovoljna rezultatima. Gel koristi nekoliko nedelja i primetila je rezultate. Nastaviće sa redovnim treningom i korišćenjem gela.

 

Bilo je i nekih primedbi. Kakvih?

 

Jedna devojka je napisala da nije primetila nikakvih rezultata i nakon 2 nedelje korišćenja gela. Celulit je i dalje intenzivno vidljiv na njenoj koži i odlučila je da prekine sa korišćenjem gela.

 

Još jedna devojka nije bila zadovoljna efektom anticelulit gela. Kako kaže, primetila je jedino da joj je koža mekša i sjajnija, ali ništa više od toga.

 

Celuleks celulit

 

Slični i povezani članci: