Ako ne znate kako da izaberete pravi šampon protiv opadanja kose preporučujmo da pročitate recenziju za Allin šampon protiv opadanja kose, svraba, peruti i za rast nove kose. 

Svi mi, žene i muškarci, u nekom trenu u životu imamo problema sa opadanjem kose. Pored toga javlja se i proređivanje kose, usporeni rast i sve druge promene koje su zapravo vezane za kosu. 

Da bismo rešili ovakve probleme uvek je bolje poseguti za što prirodnijim rešenjem, za preparatom i šamponom za opadanje kose, koji nudi sastojke iz prirode. Ovo je preparat i šampon protiv opadanja kose koji bi vam i vaša baka i narodna medicina preporučila koliko je prirodan. 

 

vlasilan zene model

 

Upotreba Allin šampona protiv opadanja kose

 

Šampon čije smo mi karakteristike istraživali je crveni Allin šampon za opadanje kose. On u svom sastavu sadrži beli luk, lavandu i koprivu, kako je navedeno na samom pakovanju. Ako malo proučimo koja je upotreba ovih sastojaka u kozmetici, shvatićemo zašto je šampon delotvoran. 

Zahvaljujući svom izrazito prirodnom sadržaju, odnosno sastavu koji čine zapravo lekovi za kosu koje nudi sama priroda, ovaj Allin šampon osvojio je simpatije mnogih korisnika. Allin šampon protiv opadanja kose je jako delotvoran šampon protiv ovog problema. Posebno će vam biti drag ukoliko volite da koristite biljne preparate i okrećete se toj vrsti lečenja tegoba sa kosom. 

 

Zbog svojih moći da ubrza oporavak kose Allin šampon se pokazao i kao odličan šampon za rast kose.

Allin šampon protiv opadanja kose poboljšava cirkulaciju, jača zdravlje folikula dlake i kože glave. Takođe usporava proses ubrzanog opadanja kose, ubrzava oporavak oštećene kose, jača koren kose i podstiče rast nove zdrave kose. To je povezano sa još jednim jako neprijatnom problemom. U pitanju je naravno perut, te ovaj prirodni šampon sa belim lukom pomaže i u borbi protiv peruti, ljuštenja kože glave i s tim u vezi povezanog svraba

Na tržištu zapravo postoje tri vrste Allin šampona. Prepoznaju se po boji pakovanja, odnosno bočica, kao i po nameni u zavisnosti koji je vaš tekući problem sa kosom. Pored šampona u crvenoj bočici postoji i Allin losion u bočici plave boje koji je svojevsni komplementarni proizvod Allin šamponu protiv opadanja kose. 

Pošto je namenjen rešavanju konkretnih problema, crveni Allin pampon pogodan je i za muškarce i za žene. Ne postoje ograničenja ni u godinama, pa ga mogu koristiti kako mlađe osobe tako i starije koje sve nmaju navedene probleme.

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA

 

Opadanje kose kao problem

 

Veliki procenat ljudi doživi stresno iskustvo opadanja kose. To se nekad dešava pod uticajem spoljašnjih faktora kao što je promena godišnjih doba, nošenje kape. U većini slučajeva opadanje kose je posledica unutrašnjih faktora kao što su hormonske promene, kvalitet ishrane, uzimanje odredjenih lekova, stres. Takođe, opadanje kose javlja se i u periodu i stanju posle porođaja kod žena, u toku dojenja, ali i kod infekcija kože glave. Uzroci su mnogobrojni!

Kada god da se suočite sa osetnim opadanjem i proređivanjem kose to može uticati na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Kozmetičko tržište nudi veliki broj rešenja, a mi smo istraživali da li je i zašto Allin šampon protiv opadanja kose vaš pravi izbor. 

 

Allin šampon protiv opadanja kose

 

Za negu kose uvek važi isto pravilo – to je da se koristi prirodna kozmetika i prirodni šamponi za kosu. Ema to sada odlično zna, jer je imala ozbiljan problem sa svojom kosom. Nekontrolisano je opadala, mrsila se, kidala i drastično izgubila na kvalitetu. Ništa joj nije pomagalo, sve dok nije počela redovno da koristi prirodne šampone, a zato je i podelila svoje iskustvo. Šta joj se desilo i kako je uspela da se izbori sa opadanjem kose možete pročitati u tekstu na linku https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-zaustavila-opadanje-kose-i-povratila-samopouzdanje/.

 

Allin šampon sa belim lukom i koprivom sastav

 

Na poleđini ambalaže ovog šampona za rast kose proizvođač je naznačio da je šampon proizveden po originalnoj recepturi doktora. Jedna bočica sadrži:

  • najmanje polovinu češnja belog luka, 
  • 1 koren koprive, 
  • 9 listova koprive
  • 5 cvetova lavande. 

Sve ovo u sastavu je uz dodatak destilovane vode, sodium sulfata koji stvara penu i etil alkohola.

Važno je napomenuti da je Allin šampon bez konzervansa i veštačkih dodataka, a to znači all natural.

 

Beli luk u Allin šamponu protiv peruti

 

Najvažniji sastojak ovog Allin šampona koji je i protiv peruti i opadanja kose je beli luk. Antibakterijsko dejstvo belog luka zapravo čini da se ekstrakt belog luka može upotrebiti i u tretmanu kose – u šamponu. Iako je zbog svog jakog mirisa na lošem glasu, kalcijum, sumpor, cink koji beli luk sadrži umnogome prijaju i kosi i koži glave. Vitamin E i selen u belom luku imaju antioksidantnu moć. 

Minerali poput bakra su to bogatstvo koje beli luk iz Allin šampona daruje kosi i time ubija sve bakterije na vlasištu, jača koren i poboljšava njen rast. Sumporna jedinjenja koja luku daju miris, zapravo su glavni borci protiv upala, gljivica, nečistoća u kosi.

 

Kopriva u Allin šamponu za rast kose

 

Svi znamo koliko je kopriva cenjena kao lek zbog svog prirodnog i lekovitog sastava. Prirodan je izvor bogatstva vitamina A, karotena, gvoždja, fosfora, kalijuma i kalcijuma. Pored toga kopriva sadrži sastojke koji smiruju upale iritirane i osetljive kože. 

Kopriva je još jedan važan sastojak u Allin šamponu, upravo zbog svojih moći da na prirodni način regeneriše kosu i kožu glave. U sastavu šampona od koprive je upotrebljen i list i koren. 

Kopriva podstiče cirkulaciju, potpomaže boljoj cirkulaciji kože glave koja se tako bolje nahranjena brže oporavlja. Zatim, kopriva pomaže da se smanjuje perut i podstiče rast nove kose. Zahvaljujući svemu tome kopriva je nezamenljiva u šamponima za kosu, naročito kada je u pitanju lečenje kose i skalpa.

 

Lavanda u Allin šamponu protiv opadanja kose

 

Kapi eterične lavande u sastavu Allin šampona protiv opadanja kose daju ovom šamponu poseban šmek. Lavanda u šamponu za kosu dodaje posebnu mirisnu notu i neutrališe nešto manje zanimljiv miris belog luka. Sama lavanda svojim umirujućim dejstvom povoljno deluje na kožu glave. 

Nežna lavanda u ovom šamponu za rast kose reguliše nivo masnoće pri korenu vlasi i smanjuje masnoću kože glave. Zadire u koren, oporavlja ga i jača, te na taj način leči i oštećenu površinu kože. Ovaj antiseptik smirujući kožu, dopušta kosi da raste. 

 

Allin šampon protiv opadanja kose pakovanje

 

Allin šampon protiv opadanja kose je u providnoj bočici, sa etiketom crvene boje u količini od 200 ml. Šampon je prijatnog mirisa, iako je tu poznati nam beli luk.  Moramo reći da se u šamponu oseća malo miris belog luka, mada nije ništa intenzivno. Miris je blag i razblažen aromom lavande

Allin šampon je jako redak i nije gust kao mnogi šamponi dostupni na tržištu. Zbog toga se brže troši u odnosu na druge šampone. Na samoj ambalaži objašnjena je količinska zastupljenost sastojaka. U svakoj bočici u destilovanoj vodi ima najmanje pola češnja belog luka, jedan koren koprive, 9 listova koprive i 5 cvetova lavande.

Pakovanje je u obliku tube, odnosno duguljasto. Bočica je providna, a šampon ima jaču braonkasto – zelenu boju. Takođe, etiketa je lepe crvene boje, a ona je upravo ta koja razlikuje Alline šampone. Zeleni je za masnu kosu, plavi je losion za jačanje kose, a narandžasti je šampon za svakodnevno pranje kose i tela.

Allin šampon protiv peruti, opadanja kose i svraba je preporučljivo koristiti uz Allinov losion u plavoj ambalaži. Proizvođač naglašava da se tako dobija potpun efekat. Ovo je blag šampon u smislu što ne iritira kožu glave, pa ne peni previše pri prvom nanošenju. Međutim, nešto više peni pri drugom trljanju.

 

Kako se koristi Allin šampon protiv peruti i opadanja kose

 

Allin šampon protiv peruti i opadanja kose se koristi isto kao većina šampona protiv peruti. Utrlja se na nakvašenu kosu i kožu glave masirajući kružnim i jačim pokretima, da dobro opere vlasište. Koren kose mora jako dobro da se utrlja, pošto je to naprljaviji deo – najviše se masnoće skuplja na vlasištu. 

 

Znajte da nije dovoljno da se ovaj tip Allin šampona za pranje kose koristi samo jednom tokom pranja, već minimum dva puta. Dakle, ako hoćete da vam kosa zapeni, i da se dobro opere onda se šamponira dva puta.

Pošto nema hemije i konzervansa, nije agresivan pri delovanju, pa je zato kosu, prema navodima potrošača, malo teže raščešljati. Šampon ne sadrži veštačke dodatke koji isušuju kose i to je razlog za malo teže za češljanje bez balzama ili maske za kosu.

No, to se može rešiti vašim omiljenim balzamom za kosu. Iskustva potrošača su da bočica Allin crvenog šampona može da traje i tri nedelja ako koristite šampon dva puta nedeljno i perete prema uputstvu. 

Ako želite da budete potpuno sigurni kako vam se kosa neće osećati na beli luk onda koristitie mirisne maske za kosu. Jedna takva koju možete bez problema koristiti i koja je pogodna svim tipovima kose je maska za kosu Amika.

Koliko ćete puta nedeljno koristiti opet zavisi od vaše kose i vaših potreba. Preporuka je da se kosa pere svega nekoliko puta nedeljno, odnosno od dva do četiri puta u toku nedelje. Allin šampon za opadanje kose, perut i svrab je blag, neće vam smetati i možete ga koristiti dva ili više puta u toku nedelje za pranje kose.

 

Allin šampon protiv opadanja kose

 

Rezulatati upotrebe

 

Rezultati korisnika su u većoj su meri pozitivna. Činjenica je da se u većini navedenih utisaka kao krajnji rezultati upotrebe dobija ubrzani rast nove kose i vremenom bujnija frizura. Zato, ako Vas muči ovaj neprijatan problem, potražite jedno od mogućih rešenja upravo u ovoj crvenoj bočici Allin šampona. 

Puno je pozitivnih efekata Allin šampona, počevši od manjeg opadanja kose pa do sve intenzivnijeg smanjivanja peruti. Primetićete da vam kosa manje opada, a ukoliko budete uporni i istrajni prestaće. Jasno ćete primetiti i kako vam je koren dlake jači, a kosa zdravija i na izgled lepša. 

Ukoliko imate dodatan problem sa peruti, Allin šampon sa belim lukom i koprivom će vam pomoći i oko tog problema. Dizajniran je tako da efikasno smanjuje bele pahuljice koje se stvaraju na koži glave, odnosno deluje protiv peruti. Posle pranja kose ovim šamponom neće vas svrbeti glava. Crveni Allin šampon nije namenjen za masnu i žutu perut, već sa suvu.

Allin šampon formulisan je i za rast nove, zdrave i mlade kose. Tako da, ne morate se brinuti oko gustine kose jer redovnom upotrebom ovaj šampom može da pomogne. Uz sve to se ojačava folikul dlake, pa vam kosa neće biti suva već jaka i mekana. Važno je samo biti strpljiv i sačekati bar mesec dana dok ne vidite izražene rezulatate. 

 

Allin šampon crveni iskustva

U zavisnosti od vaših očekivanja, iskustva koja potrošači navode u vezi crvenog Allin šampona sa belom lukom i koprivom su većinom pozitivna i optimistična. 

 

Kod pojedinih se opadanje koe posle dužeg vremena i zaustavilo. Veliki broj korisnika je ovom šamponu dodalo i Allin losion. 

Prema priči zadovoljne korisnice Allin šampon protiv opadanja kose joj je stabilizovao opadanje, kosa je mnogo zdravija i prvi put je prerasla svoju dosadašnju dužinu.

Pored redukcije opadanja kose, zadovoljne korisnice ovog šampona primetile su i rast  nove, zdrave kose i povećanje gustine kose. Za to je Allin šampon protiv opadanja kose dobio najveće pohvale. 

Jedno od iskustava sa ovim šamponom je iskustvo jedne devojke koja navodi da su joj se krajevi kose jako kidali i da je kosa izgledala beživotno pre šampona. Nakon što je počela da ga koristi Allin šampon joj je preporodio kosu i sada tvrdi da joj više uopšte ne opada.

Pozitivne utiske prenosi i određen broj korisnika koji tvrde kako im je ovaj šampon bio spas za kosu. Njima su zalisci koji su nastali samo zbog čestog vezivanja kose u konjski rep, ali su posle terapije Allin šamponom sa belim lukom nestali i popunila ih je nova kosa.

Odredjeni potrošači koriste ovaj proizvod ne zato što im opada kosa već da samu kosu dodatno ojačaju.

Zanimljivo je iskustvo u kome korisnica navodi da je važno koliko dugo koristite ovaj šampon. Ona je mislila da je promašila proizvod, jer joj se učinilo da nije delovao, ali prema savetu drugarice ostala je uporna  i sada joj je Allin šampon za ubrzani rast kose omiljeni proizvod za kosu.

Jedan potrošač, muškarac, komentariše kako mu je Allin šampon pomogao da se reši peruti i preteranog mašnjenja kose.

Jedna korisnica navodi kako joj je kosa mnogo zdravija, bujnija i čistija. Njoj šampon posle prve bočice nije stopirao opadanje kose, ali je kosa sa njim lepša i da vredi biti uporan i strpljiv pri očekivanju prvih rezultata.

Mnogi navode kako je zapravo za poboljšanje njihovog problema bio dovoljan samo Allin šampon, bez losiona.

Sa druge strane postoje i lošija iskustva pojedinih potrošača. Oni su se žalili kako im je kosa posle upotrebe ovog šampona bila jako suva, koža glave iziritirana. Jedna od korisnica osećala je i svrab temena posle upotrebe. To u mnogome zavisi od samog tipa kože i kose. 

Jednoj korisnici se kako navodi jako mrsila kosa od ovog šampona, pa nije mogla da izdrži da ga vremenski duže koristi.

Pojedini potrošaći ovog šampona za rast kose navode svoja negativna iskustva sa mirisom ovog šampona. Mada se iak većina slaže da se oštar miris samo malo oseti iz bočice, ne i na kosi.

Jedna od negativnih strana koju jedna korisnica navodi je što je šampon jako redak i dosta se brzo troši, naročito ako imate naviku i potrebu da češće perete kosu. Rešenje se navodi: nemojte ga sipati na dlan, već odmah na teme 😉 Mada bi valjalo da i pakovanje bude malo veće, navodi ona.

Činjenica je da ovaj šampon nije za negu kose, već za ciljano rešavanje problema. Prema rečima korisnica važno je upotrebiti i dodatnu negu suve kose dodatnim kozmetičkim preparatima za kosu.

 

vlasilan zene model

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA I PODELITE VAŠA SLIČNA ISKUSTVA

 

Gde se može kupiti Allin šampon sa belim lukom i koprivom

 

Allin šampon protiv opadanja kose, protiv peruti i za brži rast kose i može se kupiti u većini bolje opremljenih apoteka. Dostupan je u Lilly i DM-u kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Kupuje se i u bolje opremljenim drogerijama i diskontima kućne hemije.

Cena za Allin šampon sa belim lukom nije ista u svakoj prodavnici, a mogu se pogledati i kupiti na nekim od ovih sajtova.

To su:

 

Na kraju je važno napomenuti da je ovo šampon sa jako dugom tradicijom na tržištu, možda ga je koristila i vaša mama 🙂 Baš zbog toga, ukoliko brinete o svojoj kosi, tražite nešto što će vam pomoći da je sačuvate, valjalo bi probati Allin šampon protiv opadanja kose. 

Jedino što možete da izgubite je perut i svrab, a možete da dobijete mnogo nove kose 🙂 .

 

Da li ste vi koristili Crveni Allin šampon? Kakva su vaša iskustva?

Znate li nekoga ko je koristio ovaj šampon i kakva su bili utisci?

 

Bila bih vam zahvalna da podelite svoje mišljenje o ovoj recenziji i prirodnom Allin šamponu. Recite nam i ako se sa nečim ne slažete, kakva su vaša iskustva, sigurno će čitaocima pomoći svako novo iskustvo.

 

Slični tekstovi:

 

 

 

 

»»Ako ima nešto sa čime se ne slažete slobono nam recite. Ispod teksta nalaze se polja sa zvezdicama za proizvod, pa možete nam dati ocene na skali od 1 do 5.««