Za Hada Labo serum za lice iskustva kažu da je magičan serum! Da li je zaista tako i kako je postao magičan saznajte u recenziji.

 

Ako želite da vaše lice izgleda sjajno, glatko da i sakrijete vidljive znakove starenja, na pravom ste mestu.

Kako bi umornoj i dehidriranoj koži nadoknadili vlažnost koja joj nedostaje, u svakodnevnu negu lica možete uvesti neki od sve popularnijih seruma za lice, kao što je Lada Habo serum za lice.

U nastavku okrivamo kako se ovaj serum tačno koristi, kome se sve preporučuje, iskustva korisnika i slično.

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Zbog čega se tačno koristi Lada Habo Tokio serum?

 

Lada Habo Tokyo Lock In Moist serum za lice je koncentrovani preparat za negu lica kako bi koži sačuvao hidriranost.

Koristi se za negu lica da bi svojim celokupnim sastavom “zaključao” vlažnost u kožu i sprečio njeno isušivanje. Kako u svom sastavu sadrži hijaluronsku kiselinu, treba očekivati da bude dobro sredstvo za hidrataciju.

Serum se koristi se kao preventiva protiv starenja, kako bi koža sačuvala svoju čvrstinu i glatkoću.

Iz tog razloga, Lada Habo serum za lice ima ulogu da osvežava dehidriranu kožu umornog lica, pri čemu vraća i zaključava vlažnost. Takođe, regeneriše lice i pruža osećaj dugotrajne hidratacije, a koža ostaje sveža, zdrava i meka.

 

Na koji način se sve može koristiti Lada Habo serum?

 

Postoje dva načina na koje se Hada Labo koncentrovani serum sa hijaluronskom kiselinom može koristiti:

 • prvi – možemo ga koristiti na očišćeno lice, kao klasičan serum za hidrataciju kože, umesto kreme (stavlja se nakon što se lice očisti micelarnom vodom, losionom, tonikom), ujutru i uveče;
 • drugi – može se  koristiti kao prajmer ili podloga za šminku, tj. za puder.

 

Kome se preporučuje upotreba Hada Labo Tokio seruma?

 

Pre svega, ovaj Hada Labo serum se koristi za hidrataciju i osvežavanje kože jer intenzivno osvežava kožu.

Preporučuje se svim tipovima kože – suvoj, masnoj i kombinovanoj, ali više mlađoj nego zreloj.  Zbog svojih aktivnih sastojaka pogodan je i za osetljivu kožu jer ne sadrži boje, mirise, mineralna ulja.

Međutim, treba naglasiti da Hada Labo serum, iako je namenjen osetljivoj koži, može izazvati blagu alergijsku reakciju. Zbog toga pažljivo pročitati sastav i videti da li odgovara i vama.

Prema rečima proivođača može se koristiti okvirno u dvadesetim godinama, ali može se i neku godinu kasnije krenuti sa korišćenjem seruma.

 

Lada Habo Tokio serum za lice

 

Da, on pomaže umornoj i dehidriranoj koži, kada je potrebna dodatna hidriranost, ali nema ulogu kao što ima serum za lice protiv bora.

Ana je sa nama o podelila svoje utiske o jednoj novoj i inovativoj kremi za lice protiv bora koju redovno koristi. Njoj je pomogla da podmladi izgled, a na koji način i kako sada Ana izgleda možete saznati u tekstu na plavom linku https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-uspesno-smanjuje-bore-i-podocnjake-iskustvo/.

 

Hada Labo Tokyo serum za lice kao prajmer

Većinu devojaka zanima da li se serum za lice kao što je Hada Labo serum može koristiti kao prajmer? Da, ovaj serum može se koristiti kao prajmer ili podloga pre pudera. 

Zbog svoje tečne i retke formule dobra je podloga za šminku. Može se koristiti pre svakog šminkanja, kao baza. 

Serum omogućava da koža postaje svežija i sjajnija. Nakon stavljanja Hada Labo Tokyo seruma na lice, može se nanositi bilo tečni, bilo čvrsti puder, kao i druge mackalice za šminkanje.

 

Ambalaža

Celokupna linija Hada Labo namenjena je za negu lica i slično izgleda – crveno – beli dizajn.

Proizvodi predstavljaju japansku kozmetiku najpoznatijeg brenda u Japanu. Svi oni u svojim proizvodima sadrže hijaluronsku kiselinu, po čemu je Hada Labo specifičan brend. 

Prilikom izbora nekog proizvoda, većinu kupaca privuče i samo pakovanje. Zato često mi žene biramo neke preparate čije nam se pakovanje zasviđa na prvi pogled.

Sada sledi opis:

 • bočica Hada Labo seruma za lice se nalazi u beloj četvrtastoj kutiji.
 • kutija je sa kombinacijom crvene boje.
 • sa prednje strane oslikana je japanska trešnja i napisan naziv proizvoda – Hada Labo Concentrated water serum lock-in-moist, kao i glavni sastav proizvoda – hijaluronska kiselina,
 • na zadnjoj strani  proizvođač je naglasio sve važne informacije o ovom proizvodu.

U kutiji se nalazi bočica sa pumpicom i provinim zatvaračem, u kojoj je serum. Pumpica je laka za korišćenje. Osetljiva je na dodir, pa se i proizvod lako dozira.

Pakovanje proizvoda je 30ml. Na bočici Hada Labo seruma je oslikan vidljiv crveni logo japanskog brenda sa belim slovima.

 

Miris i boja

U nastavku recenzije saznaćete kakvog je mirisa i boje serum.

Međutim, Hada Labo serum je bez mirisa. Serum je blago proziran, ali i pomalo mlečno bele boje. Ovo je zato što je Hada Labo vodeni serum, tj. nije gust.

Redak je i vodenkast, ali kada se razmazuje po licu lepo se spaja sa kožom.

 

Da li Hada Labo Tokyo serum za lice ostavlja lepljiv trag?

 

Kao što smo rekli – Hada Labo serum jeste redak, ali se ne razliva po licu. Međutim, jeste malo lepljiv. Ipak, nakon nanošenja seruma dobijamo trenutni osećaj potpune hidratacije. 

U početku, kada ga utrljamo na lice postaje blago lepljiv, zbog toga mozda i ima malu manu. Treba da se sačeka da ga koža upije i da se osuši. 

 

Postupak upotrebe Hada Labo seruma (kako se koristi)?

 

Ne postoji posebno uputstvo za upotrebu Hada Labo seruma. Uglavnom se svi serumu nanose isto. Najbolje je da se koristi dva puta u toku dana, ujutru i uveče.

Lice mora biti potpuno čisto, uvek pre nanošenja seruma.

 

Hada Labo Tokio serum upotreba

 

U nastavku recenzije u kratkim crtama objašnjenje za pravilnu upotrebu seruma:

 1. Prvo pravilo za pravilnu negu lica je da koža prethodno bude čista. Nebitno je da li ćete se umiti mlakom vodom ili lice očistiti odgovarajućom penom, micelarnom vodom, tonikom, losionom za lice kako bi koža upila aktivne sastojke. Same odlučite. 
 2. Nakon što sa lica uklonimo svu nečistoću, naneti nekoliko kapi seruma, razmazati između dlanova i nežno umasirati u lice. Ostaviti nekoliko minuta da deluje, sve dok koža ne upije serum kako bi dubinski ušao u kožu. Ako dođe u kontakt sa očima, odmah isprati vodom da vas ne bi peckalo.
 3. Nakon seruma, naneti neku hidratantnu kremu. Može se naneti dnevna hidratantna krema, ili ako se nanosi uveče, pre noćne kreme za lice. Krema će omogućiti da aktivni sastojci ostanu u dubljim slojevima kože.

 

Hada Labo serum iskustva

Veliki broj devojaka hvali Hada Labo serum za lice. Međutim, mišljenja su raznolika. U nastavku recenzije donosimo mnogo iskustva korisnika, kako pozitivnih tako i negativnih.

 

Prvo pozitivna iskustva.

Jedno korisnici se dopao Hada Laba serum za lice. Koristi serum već duže vreme. Proizvod joj se sviđa i odgovara njenom masnom licu zbog masnog tipa kože. Dopada joj se moć hidratacije.

 

Jedna blogerka je oduvek imala osetljivu kožu, lice joj je često izgledalo dehidrirano. Odlučila se za poznati japanski brend po preporuci koleginice, pa počela je da koristi sve proivode iz te linije. Tako je počela da koristi Hada Laba serum za lice. Redovno je nanosila ujutru i uveče. Primetila je i prve rezultate.

 

Sara obožava Hada Labo serum za lice. Ima masnu kožu, pa je pri odabiru proivoda za negu lica veoma pažljiva. Prijateljica joj je kupila proizvod, jer i ona neko vreme koristila Hada Labo serum. Odmah je krenula sa korišćenjem, ali se i pridržavala uputstva. Nakon što je potrošila prvu bočicu, kupila je jos jednu. Preporučuje serum svima.

 

Jednoj korisnici se sviđa Hada Labo serum pošto može da se koristi kao prajmer. Koristi ga svakodnevno pri svakom šminkanju. Dobra je podloga za šminku. Nakon mazanja seruma, puder i ostalala šminka se lepo razmazuju na lice, ne lepe se i ne prave pečate od boja.

 

Una je isto bila zadovoljna ovim proivodom. Uvek je imala problem sa suvom kožom, jer je tokom zimskih meseci njena koža dodatno suva i dehidrirana. Preko prijateljice je saznala za Hada Labo koncentrovani serum sa hijaluronskom kiselinom. Redovno je serum koristila ujutru i uveče. Koristila ga je i kao prajmer, jer se lako nanosi i ne stvara osećaj težine na licu.

 

Pozitivno iskustvo na forumu iznela je jedna dama. Njenoj koži je dosta pomogao. Serum je veoma lagan, lepo se razmazuje. Koža joj je mekana, hidrirana i nežna da dodir.

 

Negativna iskustva

Jednoj korisnici se nije dopao proizvod. Sadrži parabene, to ne voli i nije joj odgovarao. Nije ga uvrstila u svakodnevnu negu lica.

 

Sanja nije zadovoljna Hada Labo serumom koji joj je sestra poklonila. Koristila ga je nekoliko dana i prestala. Nije joj se svideo proizvod, jer je bez mirisa.

 

Još jedna korisnica nije bla oduševljena Hada Labo serumom za lice. Pošto ima suvu kožu, zbog toga je rešila da isproba serum. Međutim, njoj nije odgovarao proizvod, izazvao joj iritaciju, pa je zbog toga ona prestala da ga koristi.

 

Još jedna devojka ne preporučuje Hada Labo serum za lice. Ona ima masnu kožu. Preko prijateljice je saznala da je vodenkast i da nije mastan. To joj se dopalo i rešila je da isproba. Serum je nanosila na čisto lice pre toga očišćenu micelarnom vodom. Međutim, njoj nije odgovarao, pošto su joj se pojavile su bubuljice. Procenila je da joj se dodatno masti lice i da njoj nije odgovarao Hada Labo serum za lice.

 

Još jedno negativno iskustvo nam donosi još jedna devojka koja je ljubitelj japanskog brenda, ali joj ovaj proizvod nije pomogao. Ima jako osetljivu kožu. Koristila ga je redovno prema uputstvu, ujutru i uveče. Nakon mesec dana korišćenja, nije primetila nikakvu promenu na njenom licu.

 

Hada Labo concentrated water serum sastav

 

Što se tiče samog sastava, pre korišćenja nekog proizvoda treba pročitati informacije o aktivnim sastojcima, kako o lošim sastojcima tako i dobrim. Na samom pakovanju vidite da je jedan od glavnih sastojaka hijoluronska kiselina.

Hijaluronska kiselina je snažan sastojak za negu kože lica. Nalazi se prirodno u našoj koži, a osim što hidrira i zateže kožu, zapravo ona vezuje i zadržava vlažnost u kožu.

Međutim, kako starimo, koncentracija hijaluronske kiseline se smanjuje u našoj koži. Vremenom koža postaje suva, manje elastična i dehidrirana. Zbog toga se ovaj popularan sastojak hijaluronska kiselina nalazi danas u mnogim kozmetičkim proizvodima, kremama i serumima najviše. 

U nastavku recenzije donosimo vam detaljnu listu sastava, a zatim ukratko objašnjenje o pojedinim sastojcima.

Sledi, detaljna lista sastava:

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, PPG-10 Methyl Glucose Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Hydroxyethyl Taurate Copolymer, Squalane, Limnanthes Alba Seed Oil, Polysorbate 60, Disodium Succinate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Dicodium EDTA, Methylparaben.

Sada o svakom sastojku u kratkim crtama:

 1. Glicerin – koristi u mnogim kozmetičkim preparatima. Dobar je za hidrataciju kože, održava vlažnost, poboljšava tonus kože i održava je negovanom i zdravom.
 2. Butylene Glycol – važan za hidrataciju kože, ima i antibakterijski efekat.
 3. Caprylic/ Capric Triglyceride – omekšava kožu, zadržava vlagu u njoj.
 4. Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil – ulje iz semena cveta bele limnante sadrži vitamin E, stvara mekan, gladak osećaj na koži.
 5. Disodium EDTADisodium EDTA može da bude štetan sastojak ako dospe u krvotok, tj. ako se apsorbuje kroz kožu u većim količinama.
 6. Methylparaben – ako se koristi u malim količinama nije štetan, ali može da izazove alergijsku reakciju.

Ne sadrži mineralna ulja, boje i mirise.

 

Hada Labo serum cena

 

Hada Labo Tokyo serum za lice može se naći i kupiti u skoro svim većim drogerijama poput Lilly i DM-a, kućnim hemijama, kozmetičkim šopovima i onlajn kozmetičkim prodavnicama.

Cena koliko košta Hada Labo serum kreće se oko 1.200,00 – 1.300,00 dinara (kada je na popustu), ali koliko je zaista njegova cena po prodavnicama svakako zavisi najviše od prodajnog mesta. Puna cena, bez popusta zna biti i nešto viša.

 

POVEZANE RECENZIJE:

 

Hada Labo serum recenzija zaključak

Osnovni sastav Hada Labo seruma je hijaluronska kiselina koja pomaže dehidriranoj i umornoj koži da održi prirodnu vlažnost. On nije čarobni štapić koji baca magiju, ali je popularna hijaluronska kiselina to što serum najviše izdvaja i čini magičnim.

Serum daje koži zdrav izgled, intenzivno osvežava i održava mladalački izgled. Namenjen je svim tipovima kože, ali najviše prija mladima.

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Da li ste probale Hada Labo serum za lice? Ako jeste, kakva su vaša iskustva?

Nadamo se da vam je ova recenzija pomogla da saznate sve o serumu.