Da bi vaše trebavice bile lepe potrebno je da brinete o njima. Međutim, ako želite da vam pogled bude zanosan, a trepavice duže, guste i zdrave potrebno je nešto više!

 

Zaboravite na nadogradnju i na veštačke trepavice, jer do dugih i gustih trepavica sada možete doći veoma brzo!

Prirodnim putem!

Da je moguće svedoči naša čitateljka Maja. Ona je sa nama podelila svoje iskustvo i otkrila kako je uspela da prirodnim putem ulepša svoje trepavice. 

Pogledajte na slici ispod kako je ranije izgledala! 

 

 

Ovo je slika od pre mesec dana. Međutim, njene trepavice su porasle i izgledaju potpuno drugačije!

Pogledajte na slici ispod.

 

 

Da ne dužimo više, u nastavku pročitajte Majino lično iskustvo!

 

Oduvek sam maštala sam da imam trepavice poput slavnih glumica!

 

“Ja sam devojka koja voli da izgleda lepo i zaista uživam u pažnji kada svi gledaju u mene. Uvek sam doterana, pa sam poželela da imam duge, lepe i zavodljive trepavice

Moje prirodne bile su tanke i male, bukvalno jedva vidljive bez maskare. A, to je daleko od savršenih i senzualnih trepavica kakve sam oduvek želela. 

Ne znam zašto, ali nekako sam se uvek nadala da će mi trepavice nekim čudom porasti. Ali, znala sam da to neće moći preko noći.

Počela sam na Instagramu da pratim sve žive poznate bjuti blogerke koje dele savete ili trikove za rast trepavica, a često i preporučuju proizvode koje koriste.

Slušajući preporuke, probala sam razne maskare, zatim mazala serume i prirodna ulja za ubrzanje rasta trepavica, probala sa vazelinom i još mnogo toga, ali ništa mi tada nije pomoglo.

Razočarala sam se u sve čime sam pokušala, jer su moje trepavice i dalje izgledale isto! Ništa se nije menjalo, a dugačke guste trepavice i dalje su bile samo plod moje mašte!”

 

Verovala sam u čuda, a čuda se ponekad i dešavaju!

 

“Nikada ne odustajem na prvu kartu, pa tako nisam ni sada. Verovala sam da ću naći rešenje i da će mi trepavice porasti, pa sam potražila na internetu šta bih još mogla da probam.

Ubrzo sam pronašla svoje čudo za duge trepavice, a to je Trepolea.

Vidite ispod kako sada izgledaju moje trepavice!

 

 

Pošto o nadogradnji i lepljenju veštačkih nisam ni razmišljala, osvrnula sam se na prirodna rešenja. Na internetu sam tražila iskustva, recenzije, a naišla i na razne preparate za rast i jačanje trepavica. 

Međutim, samo mi je jedan serum zadržao pažnju. To je prirodni preparat koji se zove Trepolea serum za rast trepavica i obrva.

Dve stvari su me fascinirale. Kao prvo, Trepolea je serum 2 u 1, jer može da se koristi i za rast trepavica i za rast i jačanje obrva! 

Kao drugo, radi se o prirodnoj kozmetici i potpuno prirodnom serumu. Sastav sam odmah detaljno proučila, jedan po jedan sastojak (ricinusovo i bademovo ulje, vitamin E, ulje ruzmarina…).

Sve mi se dopalo i bez oklevanja sam ga poručila na sajtu https://trepolea.com/.”

 

 

Oči su postale moj glavni adut!

 

Trepoleu sam zavolela čim je stigla!

Ambalaža je preslatka i jako otmena, potpuno u mom stilu. Oduševila sam se dizajnom i elegancijom bočice!

Ali, za mene mnogo važnije od ambalaže je što Trepolea serum zaista radi – progušćuje i produžuje trepavice!

Svakodnevno ga koristim već nekoliko meseci unazad i moram reći da vidim ogromnu razliku!

Oduševljena sam jer sam našla proizvod koji mi odgovara i što konačno imam prirodno lepe, duge, guste i izražene trepavice kakve sam oduvek želela!

 

 

Lice mi izgleda drugačije, otvoreno i lepše, a oči naglašeno, kao da sam uvek našminkana. Oduševljena sam!

Svi iz mog okruženja su se prijatno iznenadili promenom, i naravno pohvalili moj novi prirodni look.

Priznajem, nikada nisam verovala da ću imati ovako prirodno dugačke trepavice i mislila sam da se moje želje neće ostvariti. Ali kao što možete videti želje se ostvaruju samo ako duboko u njih verujete. 

Ukoliko i vi čeznete za dugim trepavicama i zavodljivim pogledom kao što sam ja, toplo preporučujem da koristite ovaj serum. 

Trepolea serum poručujem na sajtu https://trepolea.com/.”

 

Trepolea serum je prirodan i veoma jednostavan način da prirodnim putem ulepšate svoje trepavice i obrve. Ako i vi želite guste i dugačke trepavice, ili ako biste volele da imate prirodno lepe i guste obrve nabavite ovaj serum.

Podelite sa nama vaše iskustvo.