Za suvu i oštećenu kosu treba vam neka dobra maska za negu. Gliss Ultimate Repair maska za kosu je možda upravo ono što tražite. Recenzija!

 

Negovana i zdrava kosa zahteva dobru i redovnu negu. Adekvatni šamponi za suvu kosu, serum, ulje i maska za kosu su preparati koji pomažu da kosa izgleda zdravo i negovano.

Slažemo se da suva, oštećena i lomljiva kosa ne izgleda lepo i ženstveno. Prosto ne želimo da imamo takvu kosu, ali pod uticajem štetnih faktora naša kosa može da se ošteti. Tada joj je potrebna pravilna nega kojom bi se kosa oporavila i ponovo bila lepa.

 

revlasin opsti 2

 

Naša recenzija otkriva da li i koliko pomaže crni Glis Kur maska za suvu i oštećenu kosu! Pročitajte i otkrijte sve o njoj!

 

Zašto se i kada koristi Gliss Ultimate Repair maska za kosu?

 

Maska za kosu Gliss Ultimate Repair je poznata keratinska maska (pakovanje). Koristi se za negu suve, oštećene i lomljive kose. Ova je Gliss maska sa keratinom, koja hrani i regeneriše oštećenu kosu i tako je održava zdravom i vitalnom.

Gliss Ultimate Repair pakovanje za kosu intenzivno obnavlja strukturu kose i štiti je od uticaja štetnih i rizičnih faktora spoljne sredine. Omogućava lakše raščešljavanje zamršene kose i oštećenoj kosi vraća sjaj, vitalnost i lepršavost.

Gliss Maska Ultimate repair dubinski rekonstruiše strukturu vlasi i čini kosu svilenkastom, mekom i sjajnom. Pospešuje elastičnost, pa kosa zbog toga izgleda zdravije i preporođeno. Čini kosu debljom, punijom, poslušnijom, lakšom za oblikovanje i zdravijom.

Ova Gliss maska neguje kosu, ali da li je ona stvarno dobro rešenje ili ipak nije? Saznajte u nastavku teksta!

Dobro rešenje je uvek prirodna kozmetika! To je proverena istina, a Nina je dokaz zašto. Prenosnimo iskustvo devojke po imenu Nina, koja je podelila lično iskustvo sa nama o tome kako je oporavila svoju kosu. Imala je dugo jako oštećenu i suvu kosu, kojoj je hitno bio potreban oporavak. Umesto tretmana, počela je da koristi jedan prirodni set za negu i oporavak svoje kose. Ubrzo, pomogao joj je da spasi, ojača i potpuno je oporavi , a celo iskustvo možete da pročitate u tekstu na linku https://kozmetickimagazin.com/resenje-za-oporavak-suve-i-ostecene-kose-licno-iskustvo/.

 

Kome se preporučuje Gliss maska za kosu?

 

Pre upotrebe bilo kog šampona, seruma i maske važno je da znate kom tipu pripada vaša kosa. Samo adekvatnim kozmetičkim preparatom, moći ćete kosi da pružite pravilnu i dobru negu.

Kakvoj kosi, zapravo, odgovara ova Gliss crna maska za kosu?

Gliss maska za kosu crna se preporučuje ženskim osobama koje imaju suvu i oštećenu kosu. To je kosa koja je oštećena od farbanja, presovanja, feniranja i drugih svakodnevnih štetnih uticaja. Takva kosa ima isušene i procvetale krajeve, dlake su porozne i lomjive, beživotna je i bez sjaja.

Najvažnije je da ne koristite Gliss Ultimate masku za kosu ukoliko imate masnu kosu, jer ona zahteva posebnu negu. Ne želite dodatno da je oštetite, zar ne?

Ova Gliss maska za kosu sa keratinom hrani i neguje suvu, oštećenu i beživotnu kosu. Zbog popularnog keratina u nezi kose, ova Gliss maska za kosu je upravo maska za takvu kosu kojoj je potreban oporavak. 

 

 

Gliss Ultimate Repair maska za kosu opis

 

Schwarzkopf Gliss Ultimate repair maska za kosu prodaje se u crnoj plastičnoj zaobljenoj tegli u količini od 300 ml. Etiketa je crna, na kojoj su zlatnim slovima ispisane najvažnije karakteristike. Naziv je Schwarzkopf Gliss Ultimate repair anti-damage-treatment maska za kosu.

U zavisnosti od toga koliko je često koristite i u kojoj količini, trebalo bi da vam potraje između 2 do 3 meseca.

Gliss Ultimate Repair pakovanje za kosu je finog i elegantnog dizajna sa loogom kozmetičke kuće Schwarzkopf. Na pakovanju je naznačeno da je maska prilagodljiva za negu suve i oštećene kose. 

Posebno je naznačeno da sadrži keratin koji je zaslužan za regeneraciju kose. Takođe, naznačeno je i da pruža kosi čak do 95% više otpornosti i sjaja.

Tekstura maske je prilično gusta, pa je dovoljno naneti malu količinu proizvoda. Prelepo miriše, iako se miris ne zadržava mnogo dugo u kosi. Belo-žućkaste je boje.

 

Kako se koristi Gliss Ultimate Repair maska za kosu?

 

Gliss Kur Ultimate Repair maska se stvarno koristi veoma lako. Po načinu upotrebe ne razlikuje se od mnogih maski za negu suve i oštećene kose. Njena upotreba je klasična, jednostavna i brza.

Mnoge korisnice su se složile da su odabrale masku baš zbog toga što je za upotrebu potrebno samo 1 minut! Da li je baš tako?

Nanosi se na mokru kosu pre ili posle pranja. Ovo je vaš izbor. Potrebno je da se ostavi da deluje najmanje 1 minut, ali ne duže od 10 minuta! Nakon toga, isperite temeljno kosu mlakom vodom.

Može da se koristi i jednom nedeljno, ali nije greška i ako je koristite nekoliko puta nedeljno. Zapravo, preporuka je da se koristi dva do tri puta u toku nedelje. 

 

Keratin za kosu

 

Keratin za kosu je jedan od najpoznatijih i najboljih tretmana za negu kose. Ovo je vlaknasta struktura proteina koji se nalazi u koži, noktima i kosi. Zahvaljujući njemu, oštećena i suva kosa postepeno počinje da ponovo izgleda lepo, zdravo i negovano.

Keratin poboljšava strukturu vlasi, vraća kosi gustinu i sjaj i čini je jačom i čvršćom. Tako sprečava lomljenje i kidanje dlaka, odnosno efikasno oporavlja oštećenu kosu. Osim toga, keratin oživljava kosu, pa će ona postati sjajna, mekana i svilenkasta.

Maska za kosu Gliss Ultimate Repair u svom sastavu sadrži keratin koji je sjajan za oporavak oštećene kose. Međutim, da li je maska stvarno toliko efikasna i kakve rezultate od nje možete da očekujete?

 

 

Gliss Ultimate Repair maska za kosu očekivani rezultati

 

Gliss kur maska Ultimate Repair za nekoga jeste savršena maska, a za nekoga baš i ne. Složićemo se da ne odgovaraju svima isti preparati i proizvodi, a to je okej. U skladu sa tim, rezultati su kod svakoga drugačiji.

Kakvi su rezultati za Gliss crnu masku?

Gliss Ultimate Repair maska može da pomogne vašoj kosi, ali nemojte odmah da očekujete wow rezultate. Budite strpljive, uporne i istrajne. Ako primetite da vam ne odgovara, nemojte je dalje koristiti.

Gliss maska za kosu omogućava lakše raščešljavanje zamršene kose i lakše je oblikuje. Kosa bi trebalo da je meka, glatka, elastična, otpornija i sjajnija. Ako je kosa veoma oštećena, Gliss maska može da posluži kao prevencija dok ne pronađete bolju. Mada, ne mora da znači. Sve zavisi od toga da li vam maska odgovara ili ne.

Ako je redovno koristite i pod uslovom da vam prija, oporaviće vašu oštećenu kosu. Ovo je solidna maska i vredi je probati.

 

Gliss Ultimate Repair maska iskustva

 

Gliss Ultimate Repair maska za kosu je nekim korisnicama veoma pomogla da oporave kosu. Sa druge strane, pojedine korisnice nisu primetile nikakve rezultate. U nastavku slede šarenolika pozitivna i negativna iskustva.

 

Zadovoljne korisnice

Danijela je masku kupila u nekoj kozmetičkoj prodavnici u gradu. Nije očekivala da će maska nešto posebno oporaviti kosu. Pogrešila je. Kosa joj mnogo lepše i zdravije izgleda od kada koristi masku. Baš je zadovoljna rezultatima i nastaviće sa redovnim korišćenjem.

 

Miona masku koristi nešto više od godinu dana i ne planira da je zameni nekom drugom. Savršeno deluje na njenu kosu. Kosa joj je meka, glatka i svilenkasta na dodir. Od nje iskrena preporuka.

 

Još jedna devojka je podelila sa nama pozitivno iskustvo i svoje utiske. Po njenom mišljenju, Gliss maska za kosu je sjajna maska! Kosa joj je prosto savršena.

 

Ilijana koristi i druge proizvode iz ove linije i znala je da tu nema greške. Tako se i ispostavilo. Schwarzkopf Gliss Ultimate repair maska za kosu je učinila njenu kosu veoma lepom i negovanom. Kosa joj je puna volumena, fino zaglađena, otpornija i jača.

 

Zbog čestog farbanja, Minjina kosa se baš oštetila. Krajevi su joj bili iskrzani, a kosa lomljiva i porozna. Nije više mogla sebe da gleda takvu u ogledalu i krenula je u aktivnu potragu za dobrim tretmanom. Posle niza ne toliko uspešnih, naišla je na Schwarzkopf Gliss Ultimate repair anti-damage-treatment. Kosa joj se preporodila, a ona je prezadovoljna.

 

Jedna korisnica je imala problem sa mršenjem i lomljenjem kose i to je bila prava noćna mora. Isprobala je svašta nešto, ali nije bila previše oduševljena rezultatima. Gliss Maska Ultimate repair je preporodila njenu kosu! Kosa joj se više ne mrsi, lakše se raščešljava i izgleda stvarno lepo i zdravo. Po njenom mišljenju, odlična maska!

 

Zanimljivo je da se drugoj korisnici najviše dopada Gliss Ultimate Repair pakovanje. Ona je pefekcionista i veliki detaljista. Voli da uklapa kozmetičke preparate sa enterijerom kupatila. Osim lepog i elegantnog crnog pakovanja, dopada joj se i kako deluje na kosu. Po njenom mišljenju, ovo je solidna maska, ali može stvarno da pomogne suvoj kosi. Za sada je zadovoljna, iako je ne koristi često.

 

Još jedno pozitivno iskustvo dolazi od jedne mlade studentkinje. Ona kaže da je ovo magična maska koja čini čuda njenoj kosi! Obožava apsolutno sve u vezi maske i rado je koristi.

 

Aleksandra je masku dobila na poklon od jedne drugarice za rođendan. Isprobala je, svidelo joj se kako deluje i nastavila da je koristi. Gliss Ultimate maska za kosu je preporodila suvu i beživotnu kosu. Kosa joj je sada puna volumena, meka, prirodno zaglađena i blistava. Ma, savršena!

 

Negativna iskustva korisnica 

Anji se uopšte nije dopala maska za kosu Gliss Ultimate Repair. Nije omekšala kosu, niti je olakšala raščešljavanje zamršenih krajeva. Veoma brzo je prekinula sa korišćenjem i kupila novu masku za kosu.

 

Još jedna korisnica nije bila zadovoljna rezultatima. Iako je očekivala dobre rezultate, razočarala se. Nije joj jasno zašto, ali maska joj je dodatno isušila kosu. To je bilo katastrofalno za videti i devojka je bila baš, baš razočarana. Ne preporučuje je.

 

Kritiku je imala još jedna devojka. Ona je na forumu napisala da je Gliss Ultimate maska za kosu lepljiva i da je jedva isprala kosu nakon pranja. Kosa joj je bila dodatno oštećena i ona je bila očajna. Morala je da pronađe novu masku da oporavi kosu.

 

Ni Jovana nema reči hvale za masku. Nije joj odgovarala. Kosa joj je bila lepljiva i dodatno isušena i lomljiva. Prekinula je sa upotrebom.

 

Milici je nakon upotrebe kosa bila gruba, što je baš iznenadilo. Schwarzkopf Gliss Ultimate repair maska za kosu je imala kontraefekat na njenoj kosi. Smatra da joj neki od sastojaka nije odgovarao i da je zbog toga kosa bila dodatno oštećena. To je bilo presudno da prekine sa upotrebom. 

 

 

POVEZANE RECENZIJE:

 

Gliss Ultimate Repair maska za kosu sastav

Gliss Ultimate Repair maska ima dobre, ali i ne toliko dobre sastojke. Zato ćemo nabrojati sve sastojke kako biste znale šta koristite i čime negujete kosu.

Kompletna lista sastojaka:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Stearamidopropyl Dimethylamine, Cetrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Citric Acid, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Methylparaben, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Potassium Sorbate.

Sada ćemo objasniti funkciju neke od najznačajnijih sastojaka:

  • Keratin je važan za negu kose! U kozmetičkim preparatima on regeneriše i revitalizuje kosu, čini je mekom, blistavom i vraća volumen. Poboljšava oštećenu strukturu dlake, te zaista doprinosi zdravijem i lepšem izgledu kose.
  • Pantenol poboljšava kvalitet i zdravlje kose. On jača koren kose, daje kosi sjaj, mekoću, elastičnost i otpornost. Hidrira i regeneriše kosu, daje joj volumen, fleksibilnost i vitalnost.
  • Stearamidopropil dimetilamin je u kozmetici zamena za silikone čija se upotreba treba izbegavati. U kozmetici se koristi za održavanje mešavine ulja i vode.
  • Behentrimonijum hlorid je štetna hemikalija koja se često koristi u kozmetici. Treba je izbegavati, jer može imati kancerogeno dejstvo. Može da izazove iritaciju kože i očiju.
  • Dimetikon je vrsta silikona i njegova upotreba u kozmetičkoj industriji treba da se izbegava. Može da izazove alergijske reakcije i iritaciju.
  • Metilparaben je vrsta parabena i često se koristi u kozmetici. Parabeni su konzervansi i sprečavaju kvarenje kozmetičkih proizvoda. Iako ih koža, uglavnom, dobro podnosi, u nekim slučajevima mogu da izazovu iritaciju.

 

PROČITAJTE VIŠE:

 

Gliss Ultimate Repair maska za kosu recenzija zaključak

 

revlasin opsti 2

 

Hajde na kraju recenzije da sumiramo sve ono što smo do sada napisali. To neće biti teško, zar ne?

Na osnovu svega napisanog, možemo da kažemo da je Gliss Ultimate maska za kosu solidna maska. Ne možemo reći da je savršena, a sa druge strane, ne možemo reći ni da je loša. 

Po nama, ovo je okej maska koja može da zagladi oštećenu kosu. Ono što moramo da vam kažemo je da ne očekujte sjajne rezultate odmah.

Ovo je maska koja ili će ili na neki način pomoći suvoj i beživotnoj kosi, ili neće uopšte. Iskustva su u vezi maske šarenolika i to je skroz u redu.

Što se tiče sastava, napisali smo da Gliss maska Ultimate repair ima i dobre i loše sastojke. Ako ste alergični na neke od sastojaka, nemojte koristiti masku!

 

Nadamo se da vam se dopala naša recenzija! Da li ste već probale i koliko vam se dopala Gliss Ultimate Repair maska za kosu? Ako jeste, podelite sa nama iskustva i utiske.

Ako vam se dopala recenzija, ocenite je zvezdicom na skali od 1 do 5! Hvala na čitanju.