Ako mislite da je neugodan miris nogu nerešiv problem, budite sigurni da grešite. Rešenja ima!

Svi koji imaju problem sa noktima na nogama ili smradom stopala znaju koliko je ovo težak problem. Neprijatan miris se može javiti od nehigijene, to je poznato! Ali, moguće je i od gljivica ili od znojenja, što je čest slučaj tokom leta!

Jovana se našla u takvoj situaciji i bila veoma postiđena. Međutim, uspela da se izbori sa tim nelagodnim problemom, a kako je uspela podelila je sa nama u svom iskustvu.

 

Bilo me je blam zbog smrada nogu!

 

„Nikada u životu nisam imala problem sa noktima i stopalima, a još manje sa tim da moje noge šire neprijatan smrad. A upravo to mi se desilo!

 

 

Bila sam na trenigu sa prijateljicom, a posle kao i uvek otišle na presvlačenje. Kada je na red došlo izuvanje obuće, u svlačionici se osetio veoma jak i neprijatan vonj nogu. Smrad kao da se proširio brzinom svetlosti, ali nisam shvatila da dolazi od mojih stopala. Sve dok mi drugarica nije dala signal da sam ja u pitanju.

Blam! Kao da sam u zemlju propala!

U trenutku sam pocrvenela, a još više se postidela kada je neko od prisutnih otvorio prozor da napravi promaju. Osećala sam se grozno, bila posramljena, postiđena i nisam znala šta da radim.

Uvek sam vodila računa o higijeni nogu. Ni na kraj pameti mi nije palo da će se meni ovo dogoditi. Sve što sam želela tada je da saznam kako to da rešim i zaboravim da se ikada desilo.

Sva sreća pa sam brzo u tome uspela!

 

Kako je prestao neprijatan miris?

 

Pošto su mi se noge znojile više nego inače, pokušala sam prvo sa bebi puderom da malo to ublažim, a onda i sa nekim mazalicama. Međutim, sutradan je ponovo bilo isto. I tako par dana!

Prijateljica mi je ubrzo poslala sliku jednog tretmana za negu stopala, jer je njena sestra imala sličnu muku kao ja. Taj tretman joj pomaže i zato ga koristi već duže vreme. 

 

Stopalin za gljivice na nogama

 

Zove se Stopalin.

Dopao mi se taj naziv, pa sam potražila na internetu recenzije i kakva su iskustva. Videla sam da je to u stvari prirodni tretman za gljivice na noktima, za dezinfekciju nogu, protiv znojenja i za neprijatan smrad

Svidelo mi se što se tretman sastoji od dva proizvoda – spreja i sapuna, što je prirodnog sastava i što su iskustva pozitivna.

Odmah sam ga i ja poručila na sajtu https://stopalin.com/.

 

Stopalin za gljivice na nogama

 

Stopalin je spas za moja stopala!

 

Koristila sam ga tačno prema uputstvu, a moram priznati da sam odmah primetila kako deluje. Prvo sam svaki dan dva puta prala noge Stopalin sapunom, a onda ih prskala sprejom. 

Bilo je dana kada sam samo korisila Stopalin sprej više puta dnevno. Ponekad sam prskala i obuću iznutra, da dodatno dezinfikujem. I, sve to što sam radila je na kraju dalo efekta

Olakšanje je bilo ogromno kada sam posle nekoliko nedelja zahvaljujući Stopalin tretmanu ponovo imala čista, lepa i zdrava stopala.

 

 

Stopala su mi bila tako mekana i nežna, a noge čiste i mirišljave. Neprijatan miris se postepeno smanjivao, a onda je potpuno i nestao!

Znojenje se smanjilo, a najvažnije od svega – smrad je potpuno neutralisan.

Nisam se više nervirala, niti osećala postiđeno i posramljeno. Oduševljena sam koliko je efikasan i nastavila sam da ga poručujem na istom sajtu https://stopalin.com/.

 

Stopalin za gljivice na nogama

 

Stopalin preporučujem svima!

Stopalin sapun je nežan i prijatan, ne suši stopala i pete, već deluje antibakterijski i gljivično. Sprej Stopalin regeneriše kožu i nokte, pa tako uklanja sve neprijatne mirise. 

Ako i vi imate isti ili sličan problem, ovo je najlakši i prirodni način da ga rešite. Baš kao što sam i ja.

Preporučujem da odete na sajt Stopalin i poručite ovaj prirodni tretman na linku https://stopalin.com/.“