MBeauty zlatna maska za lice spada u čuvene korejske maske o kojima dame pričaju. Za vas radimo temeljno istraživanje u ovoj recenziji o njenim prednostima i nedostacima. 

Naša koža stari s vremenom. Dobro, znam da to zvuči pomalo zastrašujuće, ali je istina.

Mnogo je rizičnih spoljašnjih faktora koji ugrožavaju mladost naše kože. Niko ne voli kožu koja se suši, ima bore i druge znake starenja.

Gold Foil Wrapping Mask za lice može da uspori starenje vaše kože.

Moguće je pošto sadrži hijaluronsku kiselinu i kolagen! To su oni elementi koji regenerišu i dubinski hidriraju našu kožu. 

Da li da poverujete u recept Korejki za negu i mladost kože? Koliko je MBeauty zlatna maska za lice zdrava i korisna?

Pročitajte ovu recenziju i iskustva da saznate odgovore na moguće nedoumice svih dama o jednoj od najpoznatijih korejskih sheet maski. 

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Zašto se koristi MBeauty gold maska za lice

 

Na pakovanju kratko i jasno piše o trostrukoj nameni. Kao prvo, koristi se protiv starenja kože. Ima anti-aging efekat, da se izrazimo kao Englezi. MBeauty zlatna folija za lice treba da smanji ili čak ukloni vaše bore. Njeni sastojci mogu da učine vašu kožu zategnutom i elastičnom.

Kao drugo, ova korejska maska oporavlja vašu kožu. Znate da nam koža štiti telo od štetnih spoljašnjih uticaja. Ali zato sama strada i trpi oštećenja! Može da nam se osuši i iritira, pa tu pomaže MBeauty zlatna folija za lice. 

Treće, ova koreska zlatna maska hidrira kožu lica. Podstiče i održava vlažnost kože da ne bude suva, gruba i oštećena. Ponekad vam fale prirodna ulja na koži, pa zato ona puca od žeđi. Tu može da uskoči kao spas ova korejska folija. Mada vam ne garantujem 100% da spasava. 

Treba da ovlažite i nahranite svoju kožu lica. Tako je jačate za naredne bitke sa vremenom i opasnim spoljašnjim činiocima. Ne dozvolite da vam se koža umori i osuši! MBeauty maska može da osveži vašu umornu kožu i da je obnovi.

Naše čitateljke Marina i Vesna podelile su svoja iskustva za jednu hidratantnu anti age kremu, koja je ujedno i krema za podočnjake krema protiv hiperpigmentacije. Pomogla im je da uspore starenje i podelile svoje utiske. Pročitajte njihova iskustva i kako su to uspele – na linku https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-brise-bore-i-podocnjake/ .

 

MBeauty zlatna maska za lice
75%
Smanjuje bore i zateže lice
MBeauty zlatna maska za lice
70%
Cena maske
MBeauty zlatna maska za lice
70%
Ne iritira kožu i prija na koži
MBeauty zlatna maska za lice
60%
Jednokratna je

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA

 

Za razliku od maske za lice sa kurkumom, koja se takođe naziva zlatna maska, ova maska se razlikuje po tome što se nanosi na lice sa folijom. Ispod folije se nalazi providan serum koji koža upija.

 

MBeauty zlatna maska za lice karakteristike

 

Postoji puno korejskih maski. Nemojte se zbuniti! Gold Foil Wrapping Mask ima crno pakovanje sa zlatnožutom bojom. Tačnije, videćete sliku devojke sa zlatnom maskom na licu. Pročitaćete karakteristike, namenu i uputstva na pakovanju.

MBeauty gold foil je maska za jednokratnu upotrebu. Za jedan tretman sadrži 25 ml seruma gušće teksture. Videćete njegovu providnu i beličastu boju kada skinete foliju sa lica. Može da bude lepljiv pod prstima kada treba da ga umasirate na kožu.

Znajte samo i da se serum koji se nalazi ispod folije ne skida nakon pto skinete masku sa lica.

Kako miriše? Ova korejska sheet maska ima blag miris koji jedva osećate. Možda vas podseti na miris gelastih krema za negu kože. Ili vam uopšte neće mirisati. Znam da je to nekim damama veliki minus za ovaj proizvod. 

MBeauty Gold Foil Wrapping Mask ima troslojnu strukturu. Da ne dođe do isparavanja esencije kada se upija u kožu. To ovako izgleda:

  • Kremasti film za kožu
  • Zlatna folija
  • Tencel ili tekstilno vlakno

Mbeauty maske su dermatološki ispitane, pa je tako i ova zlatna maska. Čuvajte je van domašaja dece! Nemojte je držati na sunčevoj svetlosti, višim i nižim temperaturama. Neka stoji na sobnoj temperaturi. 

Rok trajanja: 36 meseci od datuma proizvodnje. Otvorili ste pakovanje? U ovom slučaju traje samo jedan dan. Odmah upotrebite masku jer je sutra već prekasno. 

 

Kako izgleda MBeauty zlatna maska za lice

 

Na prvi pogled izgleda kao pozorišna maska zlatne boje. Sastoji se iz dva dela koja su odvojena mrežicom. Imate gornju masku za deo od čela do nosa. Donja maska vam prekriva deo ispod nosa i bradu. 

Nećete biti slepi ili se gušiti! MBeauty zlatna maska ima proreze za oči, nos i usta. Kada se pogledate u ogledalo, nećete sebe prepoznati. Izgledaćete kao da ste krenuli na maskenbal.

Mbeauty gold maska za lice nije samo zlatne boje. Njena pozadina ima belu boju zbog seruma i tekstilnog vlakna. Taj deo lepite na lice, da se razumemo. Bela boja direktno na lice, a zlatna – van da se vidi pred ogledalom.

Dok stoji MBeauty zlatna maska na vašem licu, treba da ležite. Ova sheet maska je puna seruma, pa može kliziti sa vaše kože. Videćete kako ona ima svoj specifičan zlatan sjaj. Trebalo bi da odgovara dimenzijama vašeg lica. 

Koliko vam položaj dozvoli, možete se zezati. Uplašiti ukućane? Slikati sebe za društvene mreže i Jutjub da vidite kako ljudi reaguju. Verujem da će vam korejska zlatna maska izmamiti osmeh na lice.

Svi kažu da je MBeauty zlatna maska estetski lepa na prvi pogled. Nadam se da će se i vama dopasti.

 

MBeauty zlatna maska za lice

 

Korejske maske za lice

 

Šuška se među ženama da Korejke imaju predivan ten. I da znaju proverene recepte za negu kože. Mnogo devojaka je probalo korejske maske iz linije raznih brendova. 

Znate šta, vlada euforija među damama! Retke su one dame koje su nezadovoljne.

Korejske sheet maske su čuvene po tome da sadrže tečnosti koje brzo deluju na kožu. One su bogate zdravim i prirodnim sastojcima. Hidriraju, čiste i neguju kožu ili njene određene delove. Često imaju nekoliko pozitivnih efekata na kožu.

Evo u nastavku nazivi za neke najpoznatije korejske M beauty maske za lice:

  • Silver Foil Wrapping mask ili srebrna maska za lice
  • Charcoal Black Face Mask ili crna detox maska sa aktivnim ugljem
  • Charcoal Hydrogal Mask Aqua Collagen ili crna maska sa hidrogelom
  • Charcoal Bubble Mask ili maska sa mehurićima
  • Snail Collagen Essence Facial Mask ili maska od puževe sluzi za lice

 

MBeauty zlatna maska za lice sastav

 

Da li je ova korejska zlatna maska prirodna? Izgleda da jeste na osnovu toga šta ulazi u njen sastav. 

Pun sastav: hijaluronska kiselina, kolagen, koenzim Q-10, adenozin i ekstrakt soje. 

 

Hijaluronska kiselina

 

Ovo je supstanca koja se stvara u našem telu. Možete je naći i u hrani, kao što je, recimo, pileća supa. Potiče od hijalurona. To je vrsta ugljenih hidrata koji imaju moć da privlače molekule vode. Koža vam je suva i izborana jer nema dovoljno vode u njenim slojevima.

Hijaluronska kiselina treba da se prirodno stvara u vašoj koži. Možete je uneti preko korejske zlatne folije koja je njome bogata. Kao njen sastojak hijaluronska kiselina vezuje molekule vode i dubinski vlaži vašu kožu. Tako smanjuje bore i eliminiše dehidraciju kože.

U poslednje vreme sve su popularniji proizvodi sa hijaluronskom kiselinom, a jedan skreće veliku pažnju. To je Garnier hyaluronic aloe jelly gel za lice o kome smo pisali tekst. Pročitate iskustva i recenziju.

 

Kolagen

 

Bez kolagena definitivno nema mladosti. Kako vreme prolazi, on se sve manje proizvodi u našem telu. Kada ga ima manje, naša koža pati i slabi sve više. Ne vredi da ga molimo da nam se vrati. Treba nam pomoć za sintezu kolagena u našoj koži.

Kao sastojak MBeauty Gold Foil Wrapping Mask kolagen doprinosi elastičnosti kože. On jača njenu strukturu i vezivno tkivo. Ubrzava proizvodnju ćelija kože, a usporava dejstvo slobodnih radikala. Treba da vam eliminiše bore i spreči starenje na licu.

 

Koenzim Q-10

 

Da znate, i on postoji u našem telu. 

Pogodite gde je? Nalazi se u najosetljivijem delu naše kože koji prvi strada od vremena i rizičnih spoljašnjih faktora. Recimo, sunčevo zračenje može da umanji sintezu koenzima Q-10 u tom delu kože. 

Koenzim Q-10 dodaje se u korejsku zlatnu foliju za lice sa razlogom. On se bori protiv slobodnih radikala vaše kože. Ne da da vam ćelije kože propadnu zbog sunčevih zraka ili drugih spoljašnjih činioca. Stimuliše proizvodnju kolagena i usporava starenje kože lica. 

Koenzim Q-10 je sastojak u mnogim poznatim kremama, a mi smo pisali recenziju za jednu. To je Sebamed Q-10 krema za lice.

 

Adenozin

 

Adenozin se nalazi u našim ćelijama. Bez njega naše ćelije ne bi imale energiju. Ako nema energije, kako da nam se ćelije proizvode? Slobodni radikali jedva čekaju da napadnu kada se zdrave ćelije kože umore. 

U sastavu MBeauty zlatne folije za lice adenozin obnavlja kožu lica. Stimuliše deljenje ćelija, pa tako sprečava dejstvo slobodnih radikala. Takođe, smanjuje bore i druge znake starenja. 

 

Ekstrakt soje

 

On potiče od soje za koju kažu da je ,,anti-aging dragulj Kine”. Sam naziv vam kaže koliko je ekstrakt soje čuven za borbu protiv starenja kože. Soja je bogata vitaminim i mineralima. Čak i kada se jede, donosi veliku blagodet za telo čoveka.

Kao sastojak korejske zlatne maske za lice ekstakt soje može sprečiti starenje vaše kože. Ona dubinski hidrira i neguje kožu lica. Ima antioksidativno dejstvo protiv slobodnih radikala. Štiti vašu kožu od opasnih spoljašnjih činilaca. 

 

Kako se koristi korejska sheet zlatna maska za lice

 

Najpre odvojite foliju od pakovanja. Pokidajte mrežicu između dva dela. Nju bacate u korpu za otpatke jer nema namenu za lice. Prvo, stavite gornji deo folije na predeo od čela do vrha nosa. Polako lepite, a zatim peglajte prstima MBeauty zlatnu masku od sredine lica do krajeva. 

Kada završite sa gornjim delom, lepite donji deo korejske zlatne folije. Takođe, peglate prstima od sredine da se ne odvoji od lica. 

Kada se nanosi Gold Foil Wrapping Mask na lice, možete osetiti blago hlađenje na koži. To je naročito dobro ukoliko imate iritacije suve kože. 

Stavite nežno MBeauty gold foil pred ogledalom. Zatim, treba da ležite. 

Već sam spomenula da korejska maska može kliziti zbog težine seruma. Držite je na licu od 15 do 20 minuta, s tim što pojedina iskustva tvrde da može i pola sata. 

Šta da radite dok ležite sa sheet maskom? Zatvorite oči i maštajte. Čitajte knjigu ili surfujte internetom. Vreme uvek može brzo proći. 

MBeauty zlatna maska je bogata serumom gelaste teksture. Posle otprilike 20 minuta skidate foliju. Videćete vlažno lice jer će ostati nešto gela na njemu. Ostatak seruma ne ispirate vodom. Da bi se upio u kožu lica, utapkajte ga ili umasirajte. 

Nemojte bacati ostatak seruma u korejskoj foliji. Znate, možda neće sve ostati na vašem licu! Možete je umasirati na područje vrata i dekoltea. Ionako, tu često nastaju prvi znaci starenja. 

 

Kada je najbolje koristiti MBeauty zlatnu masku

 

Bolje je koristiti Gold Foil Wrapping Mask uveče. Njen serum se sporije upija jer ga ima puno. Neka prenoći na vašoj koži da bi pravilno apsorbovala sastojke seruma. 

Ujutru treba da vidite pozitivne učinke MBeauty gold foil na licu. 

Koliko puta da koristite korejsku zlatnu masku? Iskreno, možete 1-2 puta nedeljno. Ne preterujte sa upotrebom iako ste se naslušali pohvala o ovim maskama. 

Ko zna, možda vama neće prijati!

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA I PODELITE VAŠA SLIČNA ISKUSTVA

 

MBeauty zlatna maska rezultati

 

Neke korisnice kažu da vide pozitivne rezultate nakon prve upotrebe. Koliko je to moguće? Možete probati, pa mi napisati komentar o svom iskustvu.

Rezultate ćete bolje videti sutra ujutru. Tokom noći koža mora da vam upije sastojke MBeauty zlatne maske za lice. A ujutru možete se zadiviti pozitivnim rezultatima. Ili se možda razočarati!

Trebalo bi da primetite elastičniju i zategnutiju kožu sa manje bora. Kada dodirnete kožu, osetićete kako je mekana i nežna. Ne treba da bude suva, hrapava i ispucala kao ranije. Sastojci korejske zlatne folije mogu da je učine glatkom i negovanom. 

Videćete da vam je lice osveženo i odmorno. Ogledalo će vam reći da li vam koža prirodno blista. Blistaće ako MBeauty gold foil oporavi vašu kožu i regeneriše njene ćelije. Treba da vam smanji ili eliminiše crvenilo i ostale iritacije suve kože.

Primetićete da izgledate mladoliko. Imaćete manje bora jer je koža nahranjena i obnovljena. Možda će vaše lice sporije stariti zbog ove korejske zlatne maske.

Ako ste kojim slučajem alergični na soju, izbegavajte korejsku zlatnu masku. Imaćete peckanje, iritacije i ostale loše reakcije. Isto važi, ukoliko vam maska ne prija iz drugih razloga. 

Znajte da rezultati nisu isti za svaki tip kože!

 

MBeauty zlatna maska za lice

 

Kome se MBeauty zlatna maska za lice preporučuje

 

Posebno se preporučuje za normalnu i suvu kožu. Takođe, za dame koje imaju više od 30 godina i za one sa kožom punom bora. MBeauty Gold Foil Wrapping Mask ima svoju tačnu primenu. Rekli smo da oporavlja kožu i sprečava njeno starenje.

Daje svežinu i mladolikost dehidriranoj koži. Ukoliko imate normalnu kožu, hidrira je i sprečava prerano starenje. Smanjuje znakove starenja na umornoj koži sa borama.

Nije zabranjeno za upotrebu ako ste mlađi! Razumem da ste možda radoznali, pa probajte. Bilo je mlađih korisnica koje su zadovoljne efektima korejske sheet maske za lice. Mislim da vam neće škoditi. Ne uzimajte mi za zlo ako sam pogrešila.

 

MBeauty zlatna maska za lice iskustva

 

Iskustva su uglavnom pozitivna kada su u pitanju zlatna maska za lice iskustva. Moram priznati da su korisnice relativno zadovoljne upotrebom korejske zlatne folije za lice. Pišite mi o svom iskustvu, jedva čekam vaš komentar!

Jedna korisnica je oduševljena efektima MBeauty gold foil. Ima malo više od 30 godina, ali redovno koristi korejsku zlatnu masku. Kaže da maska nema mirisa, da je lepljiva i da se sporo upija u kožu. Daje joj efekat blagog hlađenja. Ujutru vidi da joj je koža mekana i glatka.

Druga korisnica pati od suve kože. Ona piše da korejska zlatna maska dobro deluje na njenu kožu. Smanjuje joj iritacije i ujednačava ten. Ne pecka niti zateže lice. Sitne bore su joj se zategle, a koža joj više nije tako gruba i dehidrirana. Više je nego zadovoljna proizvodom. 

Bilo je nekoliko korisnica koje se žale da korejska zlatna maska nema obećane efekte. I dalje imaju suvu kožu i bore. Razočarane su upotrebom jer im koža isto izgleda kao ranije. Eto, da znate da možda korejska gold foil ne deluje na vašu kožu.

Jedna korisnica je pisala kako je isprobala sve korejske maske. Kaže da su joj zlatna i srebrna sheet maska omiljene. Nije imala problem sa stavljanjem na licu, a rezultati su je oduševili. Njena koža izgleda hidrirano, negovano i glatko. Priznaje da je podmladila i osvežila svoj ten.

Prenosimo vam iskustvo korisnice koja nije zadovoljna. Smeta joj što MBeauty zlatna maska nema miris i brzo spada sa lica. Kaže da je tekstura kreme suviše lepljiva za prste i da koža sporo upija. Očekivala je bolje rezultate na koži lica. Maska joj je malo smanjila bore, ali joj je koža postala masnija sa više bubuljica.   

Uglavnom korisnice ističu kako ova maska prijatno deluje na kožu. Spadanje maske sa lica i lepljivost njenog seruma jesu neki od minusa za ovaj proizvod. Sviđa im se što u početku osećaju blago hlađenje na koži prilikom nanošenja maske. 

Interesantno, jedna korisnica kaže da kod nje korejska sheet zlatna maska ima efekat zagrevanja na licu. Preporučuje da se koristi zimi. Ona je zadovoljna korišćenjem ove korejske maske zbog rezultata. Ali, eto, žena ima malo drugačija iskustva!

Zatna maska ne pecka niti iritira lice. Ova tvrdnja pada u vodu ukoliko ste alergične ili na drugi način osetljive na sastojke ove sheet maske. 

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA I PODELITE VAŠA SLIČNA ISKUSTVA

 

Mbeauty zlatma maska za lice cena

 

Mbeauty maske za lice može se kupiti u bolje snabdevenim drogerijama. Ima je Lilly i može da se nabavi u DM-a. Linkvi na kojima se takođe mogu kupiti ove jednokratne zlatne korejske maske za lice su:

https://elakolije.univerexport.rs/online.php?get_p1=jedan&si_art=1265818&utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=Eponuda.com&code=ae45

https://drogerija.ba/shop/lice/maske/mb-maska-folija-za-lice-gold-25g/

 

Neke korisnice primećuju odmah rezultate, a druge nakon nekoliko nedelja upotrebe. Većina isprobava i ostale korejske maske iz radoznalosti. 

 

Kakva su vaša iskustva upotrebe?

Da li ste koristili proizvod MBeauty zlatnu masku za lice? Da li je preporučujete?

 

»»Ako ima nešto sa čime se ne slažete u našoj recenziji napišite obavezno. Bila bih vam zahvalna i da podelite svoje mišljenje. ««

 

Bila bih vam zahvalna da podelite svoje mišljenje. Napišite iskustva o proizvodu MBeauty zlatna maska za lice i ocenite na skali od 1 do 5.