Toliko se priča o dejstvu bršljana protiv celulita, a možemo reči da je sa pravom tako! Bršljan je aktivan sastojak mnogih preparata koji deluju protiv celulita. Pročitajte u nastavku recenziju za Nikel anticelulit gel s bršljanom.

Nikel anticelulit gel s bršljanom koristi se za oblikovanje tela, skidanje masnih naslaga i celulita. Rezultat koji se očekuje jeste čvrsta i glatka koža, bez celulita. Ovo je opis koji proizvođač ovo anticelulit gela naglašava i navodi na svojim proizvodima. 

Prema uputstvu sa ambalaže piše da ovaj proizvod radi sledeće:

 • smanjuje obim celulita i pomaže da se on ukloni,
 • sprečava nastanak potkožnih masnih naslaga, 
 • oblikuje telo,
 • osvežava i umiruje kožu.

U nastavku teksta saznajte više o Nikel gelu protiv celulita sa bršljanom, da li pomaže, šta ima u sastavu, kako deluje i kada se očekuju rezultati. Tu su naravno i iskustva korisnica, kao i informacije o tome gde se na našem tržištu može kupiti.

 

Celuleks celulit

 

Nikel anticelulit gel s bršljanom protiv celulita upotreba

 

Nikel anticelulit gel s bršljanom je proizvod koji smanjuje obim celulita i sprečava njegovo ponovno stvaranje. Sastav gela je veoma prijatan i lagan za kožu, koji je osvežava i hladi prilikom nanošenja. ž

Ne iritira kožu i ne stvara crvenilo, već je umiruje i ojačava. Efekat gela ogleda se i u tome što jača površinski sloj kože i odličan je prirodni tretman za oblikovane tela. 

 

 

Nikel kozmetika je hrvatski brend prirodne kozmetike za negu tela, koji je u svojim inovativnim proizvodima za negu tela, kože i kose u potpunosti inspirisana prirodom. Dobitnici su brojnih nagrada i Zlatne medalje za inovativni pristup nezi kože.

Biljke sa hrvatskog Mediterana su glavna inspiracija iz prirode za ovog hrvatskog proizvođača prirodne kozmetike.

Postoji mnogo načina da se lako, brzo i efikasno rešimo celulita. Kako su prirodni tretmani i prirodne metode uvek bolja varianta nego ubrizgavanje injekcija, laseri i drugi invazivni tretmani, zaista jeste najbolji način skidati celulit kremom ili gelom.

Kada se maže proizvod na telo on hidrira i hrani kožu zdravim i lekovitim hranljivim sastojcima. Oni pomažu koži da se regeneriše i povrati svoj prvobitan izgled.

Nedavno nam se javila devojka koja je uspela da skine celulit za mesec dana. Podelila je svoje utiske o jednom delotvornom anticelulit gelu koji joj je pomogao da se zategne, a MOŽE POMOĆI I VAMA. Pročitajte kako u tekstu na linku https://kozmetickimagazin.com/magicno-resenje-koje-skida-celulit-iskustvo/.

 

Nikel anticelulitni gel s bršljanom
80%
Korisnost
Nikel anticelulitni gel s bršljanom
60%
Cena
Nikel anticelulitni gel s bršljanom
40%
Dostupnost
Nikel anticelulitni gel s bršljanom
70%
Sastav

 

Kada se koristi Nikel anticelulitni gel s bršljanom 

 

Nikel anticelulitni gel s bršljanom koristi se za borbu protiv celulita, odnosno za oblikovanje tela, skupljanje masnih naslaga i skidanje celulita sa pogođenih područja tela celulitom. 

 

 

Samo ću na kratko o celulitu par reči i kako ga gel sa bršljenom uklanja!

Celulit je jedan od većih estetskih problema kod večine žena, koji nastaje kao posledica nagomilavanja viška masnoće i toksina ispod površine kože. Kada kažemo celulit odmah nam je prva asocijacija slika pomorandžine kore na zadnici. On se najviše pojavljuje na delovima tela gde se nalakše sakupljaju masne naslage poput zadnjice, butina, bedara – bokova.

Nije toliko veliki problem što je on tu, dešava se, ali nije prijatno kada znamo da je on tu. Posebno kada vidimo druge oko sebe, još ako deluje kao da ga uopšte nemaju i više nego jasno da želimo da on nestane.

U svakom slučaju, prvi znak koji daje crveni alarm da na telu postoji celulit jeste kada se pojave one rupice pri stisku noge ili zadnjice. Mada primećuju se i bez stiskanja, posebno ako se ocrtaju na garderobi. Tako da, rupice se vide svuda na predelu kože koji je zahvaćen celulitom. Nije ovde u pitanju salo, već se jasno primećuje kada hodamo, preko leta kada smo na plaži, a čak i kada nosimo tesniju garderobu. 

Postoji više tipova celulita, a da bi se on efikasno uklonio potrebno ga je i adekvatno tretirati. Bilo da se radi o blagom i tek primetnom celulitu, koga karakteriše opuštena koža nalik rebrastoj kori pomoranže ili je u pitanju zrelija faza celulita, nije prijatno kada ga naše noge ili zadnjica imaju.

Prirodni gel može redukovati, odnosno smanjiti celulit!

Ovaj anticelulit gel sa bršljanom čini čuda za kožu i telo. Podjednako efikasno uklanja – smanjuje i umerena udubljenja i neravnine na koži, pritom je veoma efikasan i za smanjimanje tvdokornog celulita kome je potrebno nešto više vremena da potpuno nestane.

 

 

Možete ga koristiti bez obzira koji tip kože imate. Lagane je i gelaste teksture, nije masan i koža na telu ga brzo upija.

 

Nikel anticelulitni gel s bršljanom

 

Pakovanje i ambalaža

 

Pakovanje Nikel anticelulit gela je u obliku tube bele boje. Količina koju sadrži ambalaža je 150 ml. Svi proizvodi Nikel kozmetike imaju karakterističan miiris, koji je veoma prijatan i u trenutku osvežava.

Tako je i za Nikel anticelulit gel, koji nema jak i iritantan miris, već lep i osvežavajući.

Proizvođač naglašava da se ovvaj anticelulit gel čuva na suvom i tamnijem mestu van domašaja dece. Nabolje je da ta prostorija ne bude hladna, niti previše topla. Optimalna sobna temperatura za čuvanje gela jeste oko 25°C.

 

Nikel anticelulit gel s bršljanom sastav

 

Ovaj prirodni anticelulit gel u svom sastavu ima dva jako važna prirodna sastojka, koji efikasno pomažu u razgradnji celulita. To su:

 • bršljan,
 • grejpfrut.

Aktivan sastav proizvoda iz Nikel kozmetike je i vitamin E, čije je blagotvorno dejstvo od neprocenljivog značaja za kožu. Vitamin E je veoma važan za zdravlje i lep izgled kože, zbog čega je jako koristan u borbi protiv celulita. 

Vitamin E podstiče uklanjanje celulita posebno ako se koristi iznutra – ako se unosi u organizam kroz hranu i piće, ali je podjednako delotvoran i ako se nanosi direktno na kožu, odnosno spolja. U tom slučaju isto se brzo eleminiše celulit sa površine kože, a dejstvo vitamina E pomaže joj da bude čvrsta, zdrava, otporna i blistava.

Proizvod Nikel anticelulit gel sa bršljenom je prirodni preparat protiv celuita, odnosno bez parabena, a u svom sastavu ne sadrži ni konzervanse.

 

Bršljan

 

Iako bršljan u ponekim slučajevima može iritirati osetljivu kožu, u formi Nikel anticelulit gela je potpuno bezbedan i ne iritira je.  Zapravo je za celulit najznačajniji list bršljana, iz koga se izvlače lekovita svojstva i koriste u prirodnoj kozmetici. Ono omekšava kožu i hidrira je, čuva kožu od starenja, ima protivupalna svojstva i čuva zdravlje kože. Koristi se za smanjivane celulita, strija, kao i za negu lica.

 

Grejp

 

Grejp takođe veoma efikasno pomaže protiv celulita. Deluje tako što sakuplja vodu i spečava njegovo ponovno stvaranje i širenje. Ima dejstvo ako se jede kao sveže voće, zatim ako se pije kao ceđeni sok, ali delotvoran i kada se direktno nanese na kožu. Zapravo, potrebno je da se koža masira preparatima koji u svom sastavu imaju grejp.

 

Kako se koristi Nikel anticelulit gel sa bršljanom

 

Da bi efekat gela bio delotvoran potrebno je da ga pravilno koristite. Nanesite ga na čistu i suvu kožu, najbolje posle tuširanja. Možete ga mazati na delu koji je zahvaćen celulitom ali i po celom telu, samo je potrebno je da taj predeo kože dobro umasirate gelom. 

Nanesite gel i laganim kružnim pokretima masirajte, sve dok koža u potpunosti ne upije sastav. Gelovi protiv celulita su lagane teksture, lako se razmazuju po telu, a koža i veoma brzo upija.

 

Nikel anticelulitni gel s bršljanom rezultat posle korišćenja

 

Nakon redovne upotrebe gela primetićete kako vam je koža jača, zdravija, čvrsta i zategnuta. Svakog dana će se neravnine postepeno smanjivati, sve dok koža ne dobije svež, prirodan i gladak izgled. Prvi rezultati primećuju se odmah posle samo nekoliko dana, jer gel hidrira kožu a bršljan ima sposobnst da veoma brzo eliminiše celulit.

Bilo da koristite gel samostalno ili zajedno sa nekim drugim ovlaživačem ili uljem za telo, gel će delovati onako kako je naglašeno na proizvodu. Primetićete već posle nekoliko nedelja drastične rezutate – lepša, nežnija i osvežena koža, bez celulita.

 

Nikel anticelulit gel s bršljanom

 

Nikel anticelulitni gel s bršljanom iskustva

 

Iskustva su veoma pozitivna što se tiče delovanja ovog gela. Na forumu se mogu pročitati brojna lična iskustva korisnica, a najčešće su pozitivna.

 

 • Devojka koja ga je kupila nedavno i počela da koristi primetila je znake poboljšanja nakon samo nedelju dana od kako je počela da ga nanosi po telu.

 

 • Žena koja takođe koristi ovaj gel napisala je da “vredi za sve pare” jer ovaj sjajan gel veoma prija na koži. Plus, primetila je da joj se noge ne perutaju i koristi ga svakoga dana – ujutru i uveče nakon tuširanja.

 

 • Devojka koja redovno ide na trening i vežba kako bi skinula kilažu podelila je iskustvo i rekla da nije kilaža njen jedini problem, već i uporan celulit. Gel koristi kako bi pojačala dejstvo vežbi, koje joj najviše tope salo. Gel joj se dopada i preporučuje ga svima.

 

 • Još jedna žena je u svom iskustvu navela kako je koristila brojne poznate preparate, znatno povoljnije i zato što su oni prepoznatljivi brend. Dala je šansu i prirodnom gelu, kojim je mnogo više zadovoljna jer efekti duže traju i nisu samo kratkotrajni rezultati. Primetila je kako joj se celulit sve manje pojavljuje, kako se postojeći smanjuje, a to su primetile i njene koleginice na poslu.

 

 • Iskustvo devojke koja koristi i koncentrat je jako pohvalno. Zapravo radi se o koncentratu Nixel protiv celuita malo drugačijeg sastava, ali je devojka prezadovoljna njihovom kozmetikom.

 

 • Koriste ga i mlađe devojke, ali i dame srednjih godina. Iskustvo jedne gospođe koja se terenskom prodajom veoma je inspirativno. Ona nema problem sa viškom kilograma, niiti salom. Ali posao joj zahteva da veliki deo dana provede u kolima jer vozi. Zbog sedenja ima dosta celulita na zadnjici. Počela je da koristi anticelulit gel sa bršljanom i prezadovoljna je rezultatima.

 

Cena i gde kupiti Nikel anticelulitni gel s bršljanom

 

Nikel anticelulitni gel s bršljanom može se kupiiti online na sledećin sajtovima:

 

Celuleks celulit

 

Nadamo se da smo vam približile dejstvo ovog anticelulit gel i da vam se dopada.

Da li ste ga koristile?

Podelite vaša iskustva ako jeste.

Lepo bi bilo da ga preporučite nekome kome će moći da pomogne protiv celulita.

Ocenite našu recentiju i ostavite komentar!