Syoss Curls & Waves šampon je savršen izbor za negu kovrdžave kose i to sa razlogom. Detalje za Syoss Curls&Waves šampon za kovrdžavu kosu otkrivamo u recenziji.

 

Kovrdžava kosa je predivna i potpuni modni trend, zbog čega je zaista mnogo devojke obožavaju! Ukoliko je vaša kosa kovrdžava ili talasasta, ova recenzija i saveti koje imamo neće vam naškoditi – koristiće vam!

Ako ste i vi od onih devojaka koje imaju prirodno loknastu kosu onda znate šta sve ona traži. Konstantna briga se podrazumeva! Ne želite da mučite muku sa nerednom i razletelom loknastom kosom!

Za početak, razmislite o tome koje proizvode za pranje kose koristite! Dakle – šampone i regeneratore!

Ukoliko je vaša kosa ponekad neposlušna onda morate i da je obuzdate! Ako se pitate kako na pravom ste mestu da pročitate šta je rešenje za vas!  Znajte da to što imate loknastu i kovrdžavu kosu nije problem, ali da bi izgledale lepo morate malo posvetiti pažnje vašoj kosi.

E pa pošto je tako – predlažemo vam da koristite pravi šampon za kosu!

Pročitajte današnju recenziju i saznajte kako se Syoss šampon za kovrdžavu i talasastu kosu koristi, kako pomaže vašoj kosi i kakva su iskustva!

 

revlasin opsti 2

 

Kome je namenjen Syoss šampon za kovrdžavu kosu

 

Nema tu neke posebne teorije, ali kao što sam naziv ovog nesvakidašnjeg šampona kaže – Syoss šampon za lokne je zapravo posebno formulisan šampon za kovržavu kosu. Syoss Curls&Waves prilagođen je osobama koje imaju talasastu i loknastu kosu, što se može videti iz samog naziva. 

Tačan naziv šampona je Syoss Curls & Waves što u prevodu znači Syoss šampon za kovrdžavu kosu. Ovaj šampon za kosu pomaže da se kovrdžava i neukrotiva kosa obuzda, tačnije lakše se oblikuje. 

Nina je imala dugo veoma suvu kosu, ali je uspela da je oporavi brzo i lako, da ne bude više suva i oštećena. Ona je podelila sa nama svoje iskustvo i šta je sve radila kako bi njena kosa sada bila zdrava, jaka i ponovo lepršava. Pročitajte šta je Nini pomoglo u tekstu na linku https://kozmetickimagazin.com/resenje-za-oporavak-suve-i-ostecene-kose-licno-iskustvo/.

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA

 

Syoss šampon za kovrdžavu kosu upotreba

 

Kada koristite Syoss šampon za lokne vaša kosa će bez mnogo napora biti hidrirana, jer šampon podstiče njenu prirodnu definiciju i prirodan pad. Tako će vaše lokne dugo biti sjajne i izgledati lepo.

Zašto bi trebalo da koristite šampone za kovrdžavu kosu? Pa jednostavno je – oni svojim sastavm mogu da „nateraju“ vašu kosu da izgleda baš onako kako treba – uredno sa istaknutim loknicama. Mnogi drugi šamponi to ne mogu, posebno ako je njihov sastav agresivan ili pogodan za masnu kosu.

 

 

Naglašeno je da ovaj šampon podstiče prirodno kovrdžanje kose nakon redovnog pranja kose. Dakle – ovo znači da ne morate fenirati kosu, a samim tim nećete je ni oštetiti zbog sušenja toplim vazduhom.

Spomeuli smo malopre regenerator, a nimalo nije slučajno! U liniji za kovrdžavu kosu Syoss Curls&Waves nalazi se:

 • syoss curls and waves šampon za kosu
 • regenerator
 • krema

 

Šampon za kovrdžavu kosu Syoss

 • pomaže vam da imate prirodne talase i kovrdžice
 • pomaže da vam kosa bude hidrirana, vitalna i elastična
 • jača strukturu dlake i olakava da se bolje naprave kovržice i talasi
 • sprečava da vam se kosa na sve strane razleta,
 • smiruje je i drži „na jednom mestu“ – ukroćuje spoljne vlasi i nemirnu kosu,
 • čini da vaše lokne izgledaju sjajno, bujno, zdravo i savršeno.

 

Syoss curles and waves za kovrdžavu kosu regenerator

 

Prema iskustvima – regenerator Syoss za kovrdžavu kosu se korisnicama više sviđa nego šampon! O iskustvima ćemo malo kasnije, a sada prvo da vidite šta regeneror radi za vašu loknastu kosu.

Kosa se nakon pranja svakako umrsi, a balzam ili regenerator olakšava da se brzo i bezbolno očešlja. Posebno je ovo muka kod kovrdžav kose, koja je više suva nego masna.

Zato kada se koristi Syoss regenerator za kovrdže češalj ide glatko, kosa ne ne mrsi (na čvoriće nećete ni pomisliti jer ih nema).

I najbolje – nema čupanja dok se češljate!

Syoss balzam ili regenerator za kovrdžavu kosu ima karakteristike:

 • neguje prirodno loknastu, kovrdžavu i talasastu kosu,
 • hidrira suvu kosu, oporavlja suve krajeve i čini da bude mekana na dodir
 • hidrira kosu i vraća joj vlažnost i elastičnost, 
 • umiruje razletelu kosu i olakšava raščešljavanje.

 

Syoss krema za kovrdžavu kosu

Kreme za kovrdže postaju sve popularniji preparat za kovrdžavu kosu. Kada je u pitanju Syoss krema za kovrdže, ona je malo drugačija od balzama. Mada, Syoss ističe da se radi o balzamu za oblikovanje.

Iz iskustva, pre se može reći kako više odgovara kremi nego balzamu. Evo i zašto!

Syoss krema je u stvari balzam za kovrdžavu kosu za teksturisanje. Syoss krema za kovrdžavu kosu Curles and Waves za teksturisanje kose izgleda kao kremasti regenerator. Koristi se za stilizovanje kose, kao i bolje oblikovanje već postojećih kovrdžica i loknica.

 

Syoss Curls&Waves šampon za kovrdžavu kosu

 

Syoss curls and waves sastav

 

Šampon za kosu Syoss curls and waves u svom sastavu ne sadrži mnogo prirodnih supstanci. Sadrži parabene, sulfate, silikone i slične veštačke dodatke koji se dodaju šamponima radi dužeg trajanja ili boljeg očekivanog efekta.

Ukoliko je vaša koža osetljiva i sklona iritaciji – bolje ne koristite ovaj preparat.

 

Karakteristike

 

Ne možete promašiti ovaj pampon na policama jer je upečatljiv!

Syoss šampon za kovrdžavu kosu dolazi u prelepoj crnoj tubi veoma autentičnog i elegantnog izgleda. Syoss Professional Performance Curls and Waves šampon se u prodaji može naći u ambalaži od 500 ml.

Tuba za Syoss regenerator za kovrdžavu kosu je bele boje, a količina je takođe 500 ml. Što se tiče Syoss Curls and Waves kreme za kovrdžavu kosu – ambalaža je crne boje. Slika na tubi je ista kao na šamponu i ima 150 ml

Šampon i pena sa kose se lako i brzo ispiraju, a nakon pranja kose se koristi regenerator. Za razliku od šampona, kao i mnogih balzama za kosu koji se ispiraju tokom pranja kose, ova regenerator je drugačiji.

I u tome se krije njegova caka! Syoss regenenerator curls and waves se ne ispira.

 

Kako se koristi Syoss Curls&Waves šampon za kovrdžavu kosu

 

Šampon za kovrdžavu kosu Syoss se koristi kao i svi ostali šamponi. Potrebno je da se dobro utrlja na kosu – na vlasište i na koren kose da bi se napravila pena. Pošto je kovrdžava kosa gusta potrebno je da se dobro nakvasi, a onda da se šamponom dobro istrlja koža. 

Šampon lepo peni i lepo ispira kosu. Ali regenerator omekšava kosu i olakšava da je bez čupanja i mršenja očešljate. On se ne ispira sa kose, ali je bitno da dobro utrljate i nanesete ga ravnomerno svuda po kosi.

Syoss Curls and Waves regenerator se ne nanosi na teme glave i na koren kose, jer tu šampon radi svoj posao. Regenerator nanesite samo na dlaku celom dužinom i dobro ga utrljajte na kosi.

Utrljajte svuda isto, da bi bam ksa bila svuda jednako mekana.

 

Syos Curls and Waves balzam za kosu

 

Balzam se nabolje nanosi češljanjem, odnosno prevlačenjem češlja celom dužinom kose. Ne samo ovaj regenerator, već svi. To je siguran put da balzam svuda nensete ravnomerno.

Birajte uvek češalj sa širim zupcima, jer se lakše razdvajaju i češljaju pramenovi, a balzam bolje razmazuje po kosi.

Nakon što se osuši odmah ćete primetiti na dodir kako je mekana. Ako vam se sviđe sve ovo što smo vam rekli, preporučujemo da isprobate šampon, regenerator (i kremu) za kovrdže Syoss Curls and Waves.

Syoss krema za kovrdžavu kosu može da se koristi na dva načina:

 • pre pranja kose – na suvu kosu
 • posle pranja kose šamponom – na mokru kosu.

Kada se koristi pre pranja kose on se nanosi na suvu kosu, a treba ga dobro utrljati kako bi vaše lokne dobro upile. On učvršćuje kosu, pravi talase i osigurava da frizura ili lokne duže izdrže. 

Može da se koristi i posle pranja kose – na mokru kosu i to za hidriranje kose i stilizovanje kovrža. U tom slučaju upotreba je identična kao balzam Syoss regenerator.  Ni Syoss krema za kovržavu kosu se ne ispira sa kose.

 

Kome se preporučuje, kome se ne preporučuje

 

Ako imate prirodno loknastu kosu Syoss šampon za kovržavu kosu je za vas (za sve koji žele da im lokne izgledaju lepo, uredno i vidljivo, a ne razletelo, čupavo i rascvetalo).

Rekli smo – kovržava kosa je nije sklona tome da se brzo masti, već je uglavnom suva. U tom slučaju preporučuje se osobama sa suvom kosom.

Iako u svom sastavu ima sastojke koji mogu iritirati osetljivo vlasište, problemi tipa – svrab, iritacije i perutanje, ranice i slično, retko se dešavaju. Mogu se desiti naravno ukoliko vam je koža glave jako osetljiva, ili ako već imate problema sa masnim skalpom ili perutanjem, sa opadanjem i slično.

U tom slučaju trebalo bi da koristite specijano dizajnirane šampone. U svim ostalim slučajevima kada se koristi Syoss šampon za kovrdžavu kosu gotovo i da se ne dešavaju iritacije i drugi problemi. 

Ne savetuje se za ravnu kosu, koja se brzo masti, jer efekat neće biti nikakav. Tako da, ako je vaša kosa masna bolje nemojte da pokušavate ovim šamponom da pravite lokne.

Ne preporučuje se ni ako imate osetljivu kožu sklonu crvenilu, iritaciji, svrabu, kao i ukoliko ste osetljivi na hemijski sastav šampona. Takođe, neće vam odgovarati ni ako imate tanku, slabu i suvu kosu, jer takvom tipu kose često nedostaju vitamini za oporavak i aktivni hranljivi sastav.

 

Syoss Curls&Waves šampon za kovrdžavu kosu

 

Syoss curls and waves iskustva

 

Iskustva su svakako nešto što svima nama najviše pomaže kada treba presuditi i reći proizvodu – da ili ne. Kada se radi o Syoss šamponu za kovrdžavu kosu mišljenja su podeljenna. Isto je i za regenerator, ali za balzam za teksturu kose (kremu za kovrdžavu kosu).

Kada se uporede šampon i balzam za kosu, korisnicima se više sviđa regenerator. Mada, i šamponom su zadovoljni! Ali nisu oduševljeni kada ga koriste samostalno, bez balzama! Kada se uporede balzam i krema, opet je više zadovolnih korisnika na strani regeneratora. Razlog je što je prijatniji na kosi. 

 

Syoss za kovrdzavu kosu iskustva – pozitivna iskustva

 

Jedna korisnica podelila je iskustvo i rekla da je šampnom i regeneratorom bila veoma zadovoljna. Odgovara joj cena, dugo joj traju proizvodi, nema iritaciju na koži i prija joj miris. Nije ni preterano zadovoljna, ali odnosom kvaliteta i cena smatra da je pristojno odabrala za njenu kovrdžavu kosu.

Devojka koja je zadovoljna podelila je takođe svoju priču. Njena kosa je kako kaže “potpuno beživotna”. Ima lokne, ali nepravilno raspoređene. Frizura joj ide u širinu – sa unutrašnje strane kao da joj se više lokna kosa nego sa spoljašnje strane. Pre šampona nije joj se sviđalo kako izgleda njena frizura, pa je koristila viklere, krpice, serume, pene za kosu i sve što je mogla da pronađe što daje brzo rešenje. Kada je počela da koristi šampon pomogao joj je da obuzda svoju kosu. Sada joj frizura izgleda ujednačeno, a kosa joj je lepša, sjana, ne lepi se i bujna je.

Još jedna zadovoljna devojka podelila je svoje iskustvo. Njoj se šampon jako dopao, iako nije koristila do tad ni jedan formulisan baš za kovrdžavu kosu. Koristila je univerzalne šampone i regeneratore za sve tipove kose, ali se uvek vraćala na isti problem – čupalo je mnogo kada je raščešljavala kosu. Sa Syoss šamponom i balzamom nije tako. Kosa joj je mekana, lepo miriše, lokne prirodno padaju, sija joj kosa i zadovoljna je svojim izgledom.

Jedna devojka napisala je da zadovolja izborom Syoss šampona i kreme za lokne iz više razloga. Šampon joj odgovara jer lepo pere i prijatan je na koži. Krema joj se više dopada, a nju koristi umesto gela kada pravi svoje lokne. Stavlja je nakon pranja kose i pušta da se prirodno osuši na suncu ili svežem vazduhu. Zadovoljna je svojom kosom, pošto ima veoma zahtevnu, bujnu i gustu kosu.

Još jedna je korisnica zadovoljna kremom za kosu. Nena je frizura veoma čupava i na prvi pogled izgleda jako neuredno, posebno kada je oprana i čista. Zato koristi Syoss kremu za lokne kako kaže “da je vrati u red”, a u tome i uspeva. 

 

Syoss za kovrdzavu kosu iskustva – negativna iskustva

 

Iako su korisnice najviše zadovoljne šamponom i regeneratorom, nisu sve preterano osuševljene balzamom za teksturisanje – kremom. Ima kremastu i blago lepljivu teksturu i to je ono što se većinu odbija. Na kosi ponekad ostaje kao masan trag, pa se onda brže prlja i lakše masti nego inače.

Takođe, neke nisu zadovoljne ni elastičnošću kakva je naglašeno da pruža od strane proizvođača. Kada nanesu kremu na kosu imaju osećaj da im je cela kosa teška, zalepljena u pramenovima i kao teret na glavi. Pored toga, deluje im kao da se razvlači umesto da prirodno pada.

 

revlasin opsti 2

 

OCENITE RECENZIJU!

Nega kovrdžave kose

 

Kovrdžava, loknasta i talasasta kosa su najčešće suvi tipovi kose. Plus, kovrdžava kosa se teže i sporije masti nego ravna, zbog toga što se sebum i prirodna masnoća teže spuštaju od korena ka vrhu dlake.  Ovo i nije tako loše. 🙂

Loša stvar je što zbog sporog mašnenja ostaje suva, pa se i lako se mrsi. Da ne pričamo o češljanju, koje je užasno kada se kosa zapetlja!

Ukoliko je vaša kovrdžava kosa gusta i izrazito suva – mnogo lakše puca i kida se. Zato je nikako ne treba sušiti fenom niti izlagati tretmanima. Preporučujemo da pročitate koji još šampmi za kovrdžavu kosu postoje – šamponi za kovrdžavu kosu.

Nabolje u tom slučaju jeste da ostavite svoju kosu da se prirodno osuši nakon pranja, umesto da je mučite. Za pranje ne treba koristiti bilo koji šampon, već onaj koji je specijalno formulisan za negu kodrdžave kose.

Kada smo već kod pranja, ni ovo nije toliko loše. 🙂 Kovrdžava kosa ne zahteva prečesto pranje. A kada se pere nije potrebno previše nanositi previše šampona po kosi.

Naravno da treba naneti šampon, ne treba da se štedi, jer kako bi drugačije oprali kosu! Tu je fora zapravo što se vlasište kose dobro utrljava šamponom, jer je teme glave uvek najvažnije za sve. Sam koren dlake treba dobro istrljati, a ostatkom pene oprati i kosu.

 

Kao što smo spomenuli, mnogo je više pozitivnih iskustava sa šamponom i sa regeneratorom.  Sve devojke i žene koje imaju prirodno loknastu kosu znaju koliko je takva kosa zahtevna i da nije jednostavno odabrati lako i brzo rešenje.

 

Nadam se da će vam ova recenzija pomoći da ocenite da li je šampon ono što vam treba. Da li ste možda koristile šampon Syoss za kvrdžavu kosu? Kakva su vaša iskustva?

Podelite sa nama vaše iskustvo, vašu priču, ako se ne slažete sa našom recenzijom i pišite u komentaru.

Ocenite ovu recenziju i kako vam se dopada ocenom u zvezdicama ispod teksta!

Slični tekstovi:

»»Ako ima nešto sa čime se ne slažete slobono nam recite. Ispod teksta nalaze se polja sa zvezdicama za proizvod i recenziju, pa možete nam dati ocene na skali od 1 do 5.««