Ako želite da saznate kako da se najbrži način rešite celulita, bez napornog vežbanja i dosadnih dijeta, onda je ovo članak za vas. Predstavljamo vam stari provereni preparat u novom ruhu, a to je Thiomucase gel protiv celulita.

 

Ako ste u panici jer nikako ne možete da se oslobodite pomorandžine kore, onda NE brinite, na pravom ste mestu da saznate šta ovaj revolucionarni gel može da učini za zdrav izgled vaše kože bez masnih naslaga.

Istina je da celulit nastaje usled nepravilne ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti. Kad se desi da se malo ulenjimo, evo ga taj dosadni problem.

Ako vam je potrebno rešenje za celulit u najkraćem mogućem roku, onda nastavite sa čitanjem i otkrijte sve o Thiomucase gelu protiv celulita koji vam danas predstavljamo.

 

Thiomucase anticelulit gel

 

Ono što je izuzetno zanimljivo jeste da nije reč o novijem proizvodu, iako bi mnogi na osnovu izgleda bocice to pomislili.

Reč je o preparatu koji postoji oko 20 godina i koji  je pronašao svoje mesto u čitavoj generaciji žena.

Vratio se na police u novom ruhu, sa nepromenjenim sastavom, i što je važno, podjednako kvalitetan i efikasan kao pre i 20 godina.

Nije zanemarljiva činjenica kada je neki proizvod pouzdan i isproban, i to je još jedna od stavki zašto mu mnogo kupaca poklanja svoje poverenje godinama unazad.

 

Thiomucase gel protiv celulita
55%
Korisnost
Thiomucase gel protiv celulita
40%
Cena
Thiomucase gel protiv celulita
70%
Dostupnost
Thiomucase gel protiv celulita
60%
Tekstura

 

Ambalaža

 

Thiomucase gel dolazi u beloj tubi, modernog dizajna, sa slikom pomorandze koja nas asocira na čuveni fenomen pomorandzine kore koji ne voli nijedna od nas.

Znači, ambalaža je već po sebi zanimljiva i ostaće vam u pamćenju. Ne zaboravimo i ostala svojstva jer su itekako bitna i čine ovaj gel toliko popularnim.

 

Miris

 

Osim primamljive ambalaže, ono što mnogo znači kad je u pitanju anticelulit gel jeste i njegova tekstura i miris. Većina gelova za celulit su neprijatnog i jakog mirisa a tekstura im je gusta i lepljiva. Da ne govorimo o onima koji greju kožu. Tada celokupni doživljaj pri nanošenju gela nije nimalo prijatan. Takve gelove će većina žena izbegavati i radije će se odlučiti za Thiomucase gel, čiji je miris lagan i osvežavajući, a tekstura je poput losiona za telo.

 

Tekstura

 

Kao što smo već napomenuli, radi se o gelu zaista lagane teksture koji podseća na neko hidratantno mleko za telo, tečno je i klizi pod prstima. Vrlo se lako nanosi i ne ostaju tragovi na koži kao što je to slučaj sa ostalim anticelulit proizvodima.

I vi ćete biti iznenađeni kada istisnete sadržaj, jer se obično srećemo sa suviše teškim i lepljiim kremama i gelovima kada je u pitanju nega protiv celulita.

Iskreno, da li ima bolje kombinacije od anticelulit gela koji zateže i u isto vreme neguje i hidrira kožu?

Thiomucase gel protiv celulita kako deluje

Ovaj gel se izdvaja od ostalih anticelulit gelova po tome što sadrži mukopolisaharidazu, enzim koji deluje na razbijanje masnih naslaga i tako vidno smanjuje pojavu celulita.

Takođe, svojim delovanjem razmekšava kolagen vezivnog tkiva i tako se omogućava lakše sagoravanje masnih ćelija.

Zateže kritična područja i koža ga vrlo lako upija, i pritom hladi mesta gde se nanosi, što stvara dodatni ugođaj.

Proizvođač Thiomucase gela protiv celulita jeste Hemofarm iz Srbije, gigant među farmaceutskim kompanijama i dobitnik mnogobrojnih priznanja. Njihov anticelulit gel o kojem vam danas pričamo jeste jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda u domenu estetske farmacije.

Gel dolazi u ambalaži od 200 ml, u sofisticiranom belom pakovanju i sa izuzetno prijatnim i blagim mirisom.

Pri svakodnevnom mazanju, trebalo bi da vam traje oko 20 tak dana.

 

Thiomucase anticelulit gel sastav

 

100 gr gela sadrži 5000 TJ mukopolisaharidaze

 

Mukopolisaharidaza

 

Mukopolisaharidaza  predstavlja moćan enzim koji dokazano topi masne naslage, zahvaljujući tome što sadrži supstancu koja razmekšava kolagen vezivnog tkiva.

Tada tkivo bogato ovim enzimom lakše propušta tečnosti i omogućava se lakša eliminacija nakupljene vode i masnog tkiva od čega i nastaje celulit.

 

Kako se upotrebljava Thiomucase gel

 

Ovaj anticelulit gel upotrebljava se tako što se nanosi na površinu kože nakon tuširanja, i to je preporučljivo utrljavanje dva puta kako bi rezultati bili efikasniji.

Utrljava se na sva problematična mesta-bedra, butine, struk ili gde god primetite pojavu celulita na vašem telu.

Takođe, bilo bi poželjno nanositi ga u pravcu odozdo na gore, i to na suvu i čistu kožu radi bolje absorpcije preparata.

Pri nanošenju Thiomucase anticelulit gela, obratite pažnju da to učinite u vidu kružnih pokreta i masaže, a ako želite još bolji efekat, pre svega toga uradite piling tela (tako ćete skinuti sloj mrtvih ćelija i omogućiti bolje upijanje proizvoda u dublji sloj kože).

Odmah pri upotrebi, osetićete blago zatezanje  i prijatno hlađenje na koži. Koža zatim u trenutku nanošenja gela postaje osetno čvršća i zategnutija, ali i hidrirana jer ovaj gel vrlo lepo leži na koži.

 

Kome se preporučuje upotreba Thiomucase gela

 

Kao što smo napomenuli, ovaj gel mogu koristiti sve one pripadnice lepšeg pola koje su primetile pojavu celulita.

Upotreba Thiomucase gela za celulit preporučuje se takođe i trudnicama, jer je dokazano da se pri preventinoj upotrebi tokom trudnoće onemogućava nastanak strija i smanjuje napetost dojki pri dojenju.

Ovaj proizvod mogu da koriste i osobe sa hematomima i ostalim povredama kože, kao i osobe sa proširenim  venama bez bojazni za neke neželjene efekte.(Ovaj gel hladi, ne zagreva)

Vrlo je bitno da naglasimo da se korišćenje ovog preparata ne preporučuje osobama mlađim od 12 godina.

 

Rezultati nakon upotrebe anticelulit gela

 

Hajde da vas ne držimo više u neizvesnosti i da vam sada predočimo ono najvažnije – koji su to rezultati pri korišćenju gela protiv celulita o kojem danas govorimo.

Pri nanošenju na kožu, momentalno se oseti efekat zatezanja,a vremenom koža biva sve zategnutija i jača. Zatim, značajno se smanjuje obim tretiranih područja i eliminiše se pojava stvaranja novih masnih ćelija.

Takođe,njegova redovna primena osim primarne uloge smanjivanja postojećeg celulita, ubrzava i cirkulaciju i doprinosi detoksikaciji tkiva. Efekti bi trebali biti primetni nakon nekoliko nedelja, uz pridržavanje pravila upotrebe.

Koliko je zaista tražen i dobar ovaj gel, govori podatak da se koristi u mnogim kozmetičkim salonima pri anticelulit masaži i čak kao deo fitnes rutine mnogih žena.

 

Iskustva

 

O kvalitetu nekog proizvoda najbolje svedoče iskustva i utisci iz “prve ruke”. Upravo zato smo pitali nekoliko korisnica slobodno rečeno, čudotvornog Thiomucase gela protiv celulita.

Jedna devojka koja je naglo dobila na težini, u ogledalu je primetila tragove celulita ispod zadnjice i na predelu bedra. Pošto je želela da se što pre reši ovog problema, odlučila je da preskoči duge treninge i najpre krene od svoje kože, kupila je ovaj gel po preporuci majke koja ga je i sama koristila. Nije odustajala u mazanju, svako jutro i veče nanosila je proizvod i već za nedelju dana primetila je zategnutiju i čvršću kožu.

Interesantno je i iskustvo žene koja je osim celulita imala i otečene noge jer se voda zadržavala u organizmu. Čula je od prijateljice da je Thiomucase gel protiv celulita efikasan i za otekline i razne vrste sportskih povreda. Ne nadajući se mnogo, počela je da maže gel i na bolna mesta i u zaista nije prošlo mnogo kada je osetila olakšanje u nogama.

Trudnica koja je bila kod doktora u čekaonici je čula pozitivne komentare žena o ovom anticelulit gelu. Rešila je da ga kupi i sama proveri da li on zaista deluje na pojavu strija. Koristila ga je redovno par meseci i nakon porođaja strija nije bilo!

Kasnije ga je nastavila upotrebljavati u svrhu redukovanja celulita i hidriranja kože.

Ipak, nisu baš svi utisci pozitivni kao pređašnji. Jedna dama koja je čula da ovaj gel smanjuje obim struka nije bila zadovoljna postignutim efektima. Celulit se jeste smanjio, ali nije bilo promena u obimu struka. Ne znači da je kod svih isti učinak, i baš zbog toga je uvek dobro i korisno čuti različite utiske.

Sve ove dame kažu da je baš Thiomucase gel proizvod koji uvek imaju u torbi, a posebno sada pred letovanje.

 

Cena Thiomucase anticelulit gela

 

Thiomucase anticelulit gem može se kupiti u bolje snabdevenim apotekama, kao i online na pojedinim sajtovima. Cena za gel je od oko 1.600 dinara do oko 1.900 dinara, a zavisi od prodajnog mesta. Linkovi do online apoteka su:

 

Prednosti

 

Sada ćemo zaokružiti ovu recenziju i navesti samo najvažnije prednosti Thiomucase gela koji ga izdvajaju od konkurencije.

  • Sadrži klinički proveren sastojak koji se uspešn bori protiv celulita
  • Jača i vidno zateže kožu
  • Smanjuje celulit i sprečava pojavu novog
  • Ima višestruke primene
  • Prijatnog je mirisa za razliku od većine anticelulit gelova i koža ga upija sa lakoćom

 

Da li smo vam bar malo preneli naše oduševljenje ovim proizvodom? Ako ste rešili da ovo leto dočekate sa lepom i zategnutom kožom bez celulita i da zablistate u novom bikiniju, ovaj gel vas sigurno neće izneveriti!

Obavezno nam prenesite utiske u komentarima!