Ako želite da saznate kako da se rešite celulita na dobrom ste mestu da saznate. Ovo je recenzija za stari provereni preparat u novom ruhu, a to je Thiomucase anticelulit gel.

Ako ste u panici jer nikako ne možete da se oslobodite celulita na nogama i bokovima, takozvane „pomorandžine kore“, na pravom ste mestu da saznate šta ovaj revolucionarni gel može da učini za vas. Thiomucase gel obećava noge bez celulita, glatku kožu i zadnjicu, odnosno – zdrav i baršunast izgled vaše kože bez masnih naslaga.

Istina je da celulit nastaje usled nepravilne ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti. A ako se desi da se malo ulenjimo, celulit se povećava.

Ako vam je potrebno rešenje za celulit u najkraćem mogućem roku, onda nastavite sa čitanjem i otkrijte sve o Thiomucase gelu protiv celulita.

 

Celuleks celulit

 

Thiomucase anticelulit gel

 

Reč je o starom preparatu Thiomucase gel koji postoji oko 30 godina i koji  je pronašao svoje mesto u čitavoj generaciji žena. Nedavno se vratio na police u novom ruhu, sa nepromenjenim sastavom, i što je važno, podjednako kvalitetan i efikasan kao pre skoro tri decenije.

Novije izdanje Thiomucase anticelulit prerarata je Thiomucase Forte krema! Pisali smo recenziju o ovom anticelulit kremu, koji ima istu namenu – topljenje celulita. Ipak Thiomucase Forte krem se od gela razlikuje, a u recenziji o Thiomucase Forte smo otkrili detalje.

Da je moguće skinuti celulit najbolji svedok je devojka Kika. Ona je uspela da se za mesec dana reši celulita, potpuno prirodno! Sada izgleda savršeno i najvažnije – VIŠE NEMA CELULIT. Pročitajte njeno iskustvo i šta joj je pomoglo https://kozmetickimagazin.com/magicno-resenje-koje-skida-celulit-iskustvo/.

 

Ambalaža

Thiomucase gel dolazi u beloj tubi, modernog dizajna koja podseća na tuu bebi-pudera. Dostupna količina je 200 ml. Tuba je sa slikom pomorandze koja, nas asocira na čuveni fenomen pomorandzine kore koji ne voli nijedna od nas.

Znači, ambalaža je već po sebi zanimljiva i ostaće vam u pamćenju. Ne zaboravimo i ostala svojstva jer su itekako bitna i čine ovaj gel toliko popularnim. U ambalaži se nalazi uputstvo za upotrebu, a na poleđini se nalazi sastav, uputstvo i dodatni saveti za efikasnije i brže rezultate.

 

Miris

Osim primamljive ambalaže, ono što mnogo znači kad je u pitanju anticelulit gel jeste i njegova tekstura i miris. Miris za Thiomucase gel su jako lagan, prijatan i osvežavajuć. Dosta prija zato što je blag i gotovo neprmetan kada se upije gel u kožu.

 

Tekstura

Radi se o gelu zaista lagane teksture koji podseća na neko hidratantno mleko za telo, tečno je i klizi pod prstima. Tekstura Thiomucase anticelulit gel je poput losiona za telo, odnosno poput hidratantnog mleka za telo. Bele je boje i dosta kremast. 

Ne izgleda tipično kao gel, ali se naziva gelom zato što se gelovi brže i bolje upijaju od krema. Vrlo se lako nanosi, brzo se upija u kožu, a na povšini ne ostaju mokri, masni niti lepljivi tragovi.

Thiomucase anticelulit gel je nemasn, hidrtantan gel koji se brzo upija u kožu, a zatim i brzo suši. Koža posle gela postaje glatka, mekana i hidrirana.

 

thiomucase anticelulit gel

 

Da li Thiomucase anticelulit gel greje ili hladi?

 

Thiomucase gel je anticelulit gel koji poboljšava cirkulaciju i pomaže da se skine celulit, prirom napomenućemo da on ne greje i ne hladi. Anticelulit gel nema efekat zagrevanja, a nema ni efekat hlađenja. Nanošenjem na kožu pruža koži prijatan osećaj, dubinski prodire, deluje i hidrira je, tako da je osećaj nanošenja isti kao što daje hidratantno mleko ili losion.

 

Koliko traje pakovanje Thiomucase anticelulit gela?

 

Koliko će trajati jedno pakovanje Thiomucase anticelulit gela zavisi od količine celulita i učestalosti mazana. Ako imate dosta celulita i nanosite ga dva puta dnevno, očekivano je da tuba od 200 ml traje do 20 dana. Ako imate manje celulita na kritičnim područima, onda će vam gel trajati oko mesec dana.

Ukoliko gel mažete jednom dnevno ili neredovno, sigurno će vam trajati duže od mesec dana. Mada, nije poenta da vremenski dugo i mesecima imate proizvod već da ga istrošite kako bi taj celulit nestao.

 

Thiomucase gel protiv celulita kako deluje

 

Thiomucase gel se izdvaja od ostalih anticelulit gelova po tome što sadrži enzim mukopolisaharidazu, ondnosno enzim koji snažno deluje na razbijanje masnih naslaga i tako vidno smanjuje pojavu celulita.

Enzim mukopolisaharidaza je poznat po tome što svojim delovanjem razmekšava kolagen vezivnog tkiva, a u Thiomucase anticelulit gelu on omogućava lakše sagoravanje masnih ćelija.

Proizvođač Thiomucase gela protiv celulita jeste Hemofarm iz Srbije, gigant među farmaceutskim kompanijama i dobitnik mnogobrojnih priznanja. Njihov anticelulit gel o kojem vam danas pričamo jeste jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda u domenu estetske farmacije.

Thiomucase anticelulit gel dolazi u ambalaži od 200 ml, u sofisticiranom belom pakovanju i sa izuzetno prijatnim i blagim mirisom. Pri svakodnevnom mazanju, kakvo je naznačeno i kao pravilno, trebalo bi da vam traje oko 20 tak dana.

 

Thiomucase anticelulit gel sastav

 

100 gr gela sadrži 5000 TJ mukopolisaharidaze, odnosno 200 ml gela sadrži 10.000 mukopolisaharidaze kao aktivne komponente. Mukopolisaharidaza  predstavlja moćan enzim koji dokazano topi masne naslage, zahvaljujući tome što sadrži supstancu koja razmekšava kolagen vezivnog tkiva.

 

Mukopolisaharidaza

 

Mukopolisaharidaza je enzim koji je svojim delovanjem zaslužan za manje vidlivog celulita na problematičnim regijama (na bokovima – bedruma, butinama i zadnjici). Nanošenjem gela on razmekšava kožu i olakšava da tečnost bolje prodre u dublje sloeve (gel), a zatim utiče sa se smanuju masti i masne naslage iz kože, odnosno pomaže da brže sagori uporni i tvrdokorni celulit.

Tada tkivo bogato ovim enzimom lakše propušta tečnosti i omogućava se lakša eliminacija nakupljene vode i masnog tkiva od čega i nastaje celulit.

 

Kako se upotrebljava Thiomucase gel

 

Thiomucase anticelulit gel upotrebljava se tako što se nanosi namasiranjem na površini kože, najbolje čiste i nakon tuširanja. Preporučljivo je utrljavanje dva puta kako bi rezultati bili efikasniji. Mada, nije isključena upotreba jednom dnevno ako ga imate u umerenoj količini.

Utrljava se na sva problematična mesta: na bedra, na butine, svuda po zadnjici gde je najčešći, a može se mazati i struk ili stomak. Takođe, nanosi se odozdo na gore, radi bolje absorpcije preparata u kožu. Takođe, koža mora biti suva i čista.

U trenutku nanošenja gela ona postaje osetno mekša, elastičnija, zateže se spontano, ali je takođe i hidrirana jer ovaj gel vrlo lepo leži na koži.

Pri nanošenju Thiomucase anticelulit gela, obratite pažnju da to učinite u vidu kružnih pokreta i masaže. Ako želite još bolji efekat, pre svega toga uradite piling tela (tako ćete skinuti sloj mrtvih ćelija i omogućiti bolje upijanje proizvoda u dublji sloj kože).

 

Kome se preporučuje upotreba Thiomucase gela

 

Kao što smo napomenuli, ovaj Thiomucase gel mogu koristiti sve pripadnice lepšeg pola koje su primetile pojavu celulita. Mogu ga koristiti i devoke – žene koje žele da se otarase tvrdokornog celulita, ali i one dame koje su u početnom stadijumu.

 

thiomucase anticelulit gel

 

Upotreba Thiomucase gela za celulit pogoduje se takođe i trudnicama, jer ne greje i ne hladi, što znači da ne stvara problem sa venama i ubrzanom cirkulacijom. Pri preventinoj upotrebi tokom trudnoće onemogućava nastanak strija (koža je mekana i elastična), plus smanjuje napetost dojki pri dojenju.

Thiomucase anticelulit gel mogu da koriste i osobe sa hematomima i ostalim povredama kože, kao i osobe sa proširenim venama bez bojazni za neke neželjene efekte.

Ipak, vrlo je bitno da naglasimo da se korišćenje ovog preparata ne preporučuje osobama mlađim od 12 godina. 

 

Rezultati nakon upotrebe anticelulit gela

 

Pri nanošenju na kožu se oseti efekat zatezanja, a vremenom koža biva sve zategnutija i jača. Zatim, značajno se smanjuje obim tretiranih kritičnih područja zahvaćenih celulitom, eliminiše se postojeći i sprečava pojava stvaranja novih masnih naslaga.

Uz redovno nanošenje (mazanje dva puta dnevno) efekti bi trebali biti primetni nakon nekoliko nedelja, uz pridržavanje pravila upotrebe. Na uputstvu su naznačeni saveti, kao dodatna pravila upotrebe.

 

Thiomucase gel iskustva

 

O kvalitetu nekog proizvoda najbolje svedoče iskustva i utisci iz “prve ruke”. Upravo zato smo pitali nekoliko korisnica slobodno rečeno, čudotvornog Thiomucase gela protiv celulita da podele iskustva.

 

Jedna devojka koja je naglo dobila na težini, u ogledalu je primetila tragove celulita ispod zadnjice i na predelu bedra. Pošto je želela da se što pre reši ovog problema, odlučila je da preskoči duge treninge i najpre krene od svoje kože, kupila je ovaj gel po preporuci majke koja ga je i sama koristila. Nije odustajala u mazanju, svako jutro i veče nanosila je proizvod i već za nedelju dana primetila je zategnutiju i čvršću kožu.

 

Trudnica koja je bila kod doktora u čekaonici je čula pozitivne komentare žena o ovom anticelulit gelu. Rešila je da ga kupi i sama proveri da li on zaista deluje na pojavu strija. Koristila ga je redovno par meseci i nakon porođaja strija nije bilo. 

 

Jedna mlada mama se tokom trudnoće drasično ugoila, pa je par meseci posle porođaja smršala. Dobila je celulit zbog svega i dodatno neustalenog načina života, ali je rešila da ovom gelu pruži šansu. Mazala ga je svakodnevno, a za 3 meseca uspela da skine ona najtvrdokorniji i navidliviji celulit koji je imala.

 

Još jedna devojka čije je iskustvo pohvalno javila se i podelila utiske. Ona nekoliko godina unazad počinje sa mazanjem gela od marta, dve tube mesečno koristi, kako bi za jun njega koža bila spremna za slikanje i kupaći.

 

Većina korisnica slaže se kako smanuje celulit, ali je potrebno dosta vremena kako bi se pravi rezultati videli (zategnuta koža bez celulita). To dosta je oko 2 – 3 meseca, ali saglasne su da se i posle dvadesetak dana prvi rezultati malo vide.

 

Ipak, nisu baš svi utisci pozitivni kao pređašnji. Jedna dama koja je čula da ovaj gel smanjuje obim struka nije bila zadovoljna postignutim efektima. Celulit se jeste smanjio, ali nije bilo promena u obimu struka. Ne znači da je kod svih isti učinak, i baš zbog toga je uvek dobro i korisno čuti različite utiske.

 

Kada je u pitanu miris, mišljenja su podeljena. Poedinim dama prija, dok pojedinim smeta pošto ih miris podseća na stare masne pomade. Više bi prijalo da je miris na biljnoj bazi.

 

Celuleks celulit

 

Cena Thiomucase anticelulit gela

 

Thiomucase anticelulit gel može se kupiti u bolje snabdevenim apotekama, kao i online na pojedinim sajtovima. Cena za gel je od oko 1.600 dinara do oko 1.900 dinara, a zavisi od prodajnog mesta. Linkovi do online apoteka su:

 

Prednosti

 

Sada ćemo zaokružiti ovu recenziju i navesti samo najvažnije prednosti Thiomucase gela koji ga izdvajaju od konkurencije.

  • Sadrži klinički proveren sastojak koji se uspešn bori protiv celulita
  • Jača i vidno zateže kožu
  • Smanjuje celulit i sprečava pojavu novog
  • Ima višestruke primene
  • Prijatnog je mirisa
  • Sa lakoćom se upija

 

Ako ste rešili da ovo leto dočekate sa lepom i zategnutom kožom bez celulita i da zablistate u novom bikiniju, ovaj gel vas neće izneveriti!

Obavezno nam prenesite utiske u komentarima i ocenite našu recenziju.