Ako želiš da se rešiš celulita, nova Thiomucase Forte krema je možda rešenje za tebe! Pročitaj recenziju i saznaj sve vezano za novi Thiomucase krem!

Želiš da se rešiš pomorandžine kore i povratiš glatku i nežnu kožu? Ovo ti zvuči kao san koji želiš da ostvariš u skorije vreme? Rešenje je na dohvat ruke!

Nikada lakše do zategnute, lepe i zdrave koža bez celulita i to baš sa novim proizvodom iz Thiomucase anticelulit linije – Thiomucase anticelulit kremom. Pročitaj našu recenziju u kojoj ti otkrivamo baš sve što treba da znaš o ovoj anticelulit kremi.

U recenziji te upoznajem ovom prirodnom metodom protiv celulita, sa pravlnim načinom upotrebe, ali i nenim navažnijim sastokom – enzimom mukopolisaharidazom.

 

Celuleks celulit

 

Kada se koristi Thiomucase Forte krema?

 

Thiomucase Forte anticelulit krem se kao i anticelult gel, koristi kada imate celulit. Odnosno ima primenu kada na koži primetite udubljenja ili nepravilne linije, a to je jasan znak uzbune da se radi o celulituSama reč FORTE asocira na jačinu, te je osnovna razlika u odnosu na dobro poznati Thiomucase gel što je krem jači.

Pomorandžina kora“ na nogama uopšte ne izgleda lepo niti privlačno na telu, a odlično znam koliko ti je važno da izgledaš atraktivno i sređeno. Zapravo, to je važno svakoj devojci i ženi koja brine o sebi i o svom fizičkom izgledu.

Zato se Novi Hemofarmov Thiomucase Forte anticelulit krem sa jačim Forte dejstvom pokazao efikasnim kod svih oblika celulita. Iskustva korisnica su takva da je ova krema protiv celulita odlična za uklanjanje mekanog i vodenog celulita. Zapravo, krema se koristi za tretman upornog i dugotrajnog celulita, jer sadrži enzim mukopolisaharidazu.

Krema sprečava pojavu novog i redukuje postojeći celulit, a koža izgleda zategnuto i lepo. Ipak, važno je da se krema koristi na ispravan način, kao i Thiomucase anticelulit gel o kome smo pisali recenziju i koji je vrlo popularan.

Protiv celulita su se veoma efikasno pokazali anticelulit gelovi koji hlade, što svakako jako prija koži tokom letnjih meseci. Ivana je podelila svoje utiske sa nama za jedan anticelulit gel koji joj je pomogao da za mesec dana skine sav celulit. Njenu priču i kako je uspela možete pročitati u tekstu na linku https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/.

 

Kako deluje Thiomucase Forte krema?

 

Iako sm naziv asocira na ako i vatreno, Hemofarm Thiomucase Forte anticelulit krem deluje na kožu veoma prijatno i ugodno. Nakon nanošenja anticelulit kreme oseća se blag i prijatan osećaj, bez hlađenja i bez peckanja ili svraba na koži

Hemofarm anticelulit krema se lako upija, neguje, održava elastičnost i vlažnost kože. Upravo tako, ona sprečava pojavu celulita i eliminiše već postojeći. Koži vraća elastičnost i tonus čineći je zategnutijom, nežnijom i lepšom.

Osim toga, Thiomucase Forte krem poboljšava cirkulaciju krvi i kao i gel, razmekšava kolagen vezivnog tkiva (zahvalujući enzimu mukopolisaharidaza). U svakom slučaju, nanošenjem ovog krema efekat je sličan – tkivo postaje popustljivije za tečnosti i omogućava se sagorevanje toksina i masnih naslaga.

Ipak, razlike postoje. Thiomucase gel je pogodniji za tvrdi celulit, a Thiomucase krema se pojazala bolje za vodeni celulit. Ona prodire duboko u kožu i tako eliminiše i mekani i vodeni celulit.

 

Thiomucase Forte krema

 

Mukopolisaharidaza enzim

 

Najvažniji sastojak anticelulit kreme je prirodni enzim mukopolisaharidaza koji je klinički dokazan. Ako koristiš ovu kremu protiv celulita, možda te interesuje šta je ovaj enzim i zašto je on toliko važan.

Ipak, iako je još možda nisi isprobala, verujem da želiš da znaš u čemu je njegova tajna i zašto ga mnogi preporučuju. Otkriću ti ukratko sve o ovom enzimu, koji je toliko efikasan u borbi sa celulitom. Zašto?

Thiomucase Forte anticelulit krem i gel su jedini medicinski preparati koji sadrže ovaj enzim. U pitanju je enzim koji aktivira mukopolisaharide u masnim ćelijama i tako razmekšava kolagen vezivnog tkiva. 

Osim toga, enzim je značajan i po tome što stimuliše poboljšanu cirkulaciju krvi i obnovu kože. Vrlo je efikasan u borbi sa celulitom, jer koži daje odličan prirodni i negovani izgled. Njegovo blagotvorno dejstvo na kožu je upravo ono zašto su korisnice uglavnom oduševljene kremom i gelom.

Za razliku od gela, u Thiomucase Forte kremi dejstvo je jače pošto ga u aktivnom sastavu ima više.

 

Thiomucase Forte krem osnovne karakteristike

 

Kada govorimo o osnovnim karakteristikama nekog kozmetičkog proizvoda važno je da se spomene i njegova ambalaža. Mnoge korisnice privuče neki kozmetički proizvod ili preparat za negu tela baš zbog njihove ambalaže.

Lično, ja volim da koristim kozmetičke proizvode i preparate fine ambalaže i lepog dizajna. Ipak, to nije presudno. Osim ambalaže, za ovu kremu protiv celulita spomenuću i njenu teksturu, boju i miris. Upoznaću te sa apsolutno svakom informacijom koju treba da znaš o kremi pre nego što je isprobaš.

 

Ambalaža

 

Thiomucase Forte krem se prodaje u belo-narandžastom pakovanju jednostavnog dizajna. Pakovanje je na tržištu dostupno u količini od 100g. Na ambalaži je prepoznatljiv logo domaće kompanije Hemofarm i to belo – narandžaste boje, kao boja pomorandžine kore.

Osim toga, proizvođač je na kutiji Thiomucase Forte krema naznačio sve važne informacije o gelu koje korisnice treba da znaju. To znači da je na pakovanju naglašen način upotrebe, rok trajanja i način dejstva na kožu. Kada budeš otvorila kutiju videćeš tubu apsolutno identičnog dizajna kao što je dizajn pakovanja. Unutar tube je i uputstvo za upotrebu.

Na kutiji, kao i na tubi primetićeš da je crnim slovima naznačeno da Thiomucase Forte krem sadrži enzim mukopolisaharidazu. Ove aktivne komponente u kremi od 100 g ima u količini od 13 500 T.J. To je merna jedinica koja označava koncentraciju određene aktivne supstance koja ima dejstvo na kožu i telo.

Za razliku od Thiomucase gela gde je 5000 TJ na 100 gr. u Thiomucase Forte kremu sadrži 13500 T.J. na 100g, a to je kao što možete videti dosta jače dejstvo.

 

Boja, miris i tekstura

 

Zbog povećane koncentracije enzima i same formule krema, Thiomucase anticelulit krem je dosta guste teksture. Iako mu je takva tekstura, super se razmazuje, brzo upia i stapa sa kožom, ne ostavljajući lepljivi trag za sobom.

Bele je boje, a miriše veoma lepo i blago. Krem nije masan, i ne ostavlja trag na odeći.

 

Thiomucase tretman

 

Najbolji rezultati postižu se ako se koriste zajedno – i Thiomucase anticelulit krema i gel. To znači da bi tvoja koža ovim tretmanom mogla izgledati mnogo lepše, pritom za kraće vreme zategnutije i elastičnije. Iz tog razloga, objasniću ti šta sve tačno podrazumeva Thiomucase tretman. 

Anticelulit Thiomucase tretman podrazumeva redovno korišćenje kreme tokom dve ili tri nedelje. Za to vreme, krema postepeno smanjuje vidljivost celulita i održava kožu negovanom i elastičnom. Očigledno je da krema postepeno redukuje celulit, poboljšava mikrocirkulaciju krvi i pomaže joj da izgleda zdravo i lepo. Nakon korišćenja krema, Thiomucase tretman podrazumeva upotrebu Thiomucase anticelulit gela.

 

Thiomucase Forte krema način upotrebe

 

Thiomucase Forte krem se koristi baš lako i jednostavno. Ne zahteva mnogo vremena za korišćenje i to je sjajno jer možeš da ga koristiš i kada si u žurbi.

Prvi korak upotrebe kreme je taj da se istuširaš toplom vodom i obrišeš pamučnim peškirom. Tuširanjem pore postaju otvorenije i to je važno zbog efikasnijeg delovanja kreme na kožu zahvaćenu celulitom najčešće na nogama ili na zadnjici. Nakon tuširanja kružnim pokretima prstiju nanesi anticlulit krem na problematična područja na telu.

Zbog malo gušće teksture, Thiomucase krem protiv celulita se razmazuje malo duže. Ipak, nije to nešto što zahteva mnogo vremena. Potrebno je samo nekoliko minuta da anticelulit krema lepo upije kožu i da se lepo razmaže.

Ne ostavlja masan, tj.lepljivi trag za sobom. Odmah nakon što se Thiomucase krem lepo razmaže, možeš da se obučeš i da nastaviš sa svakodnevnim obavezama.

Preporučuje se da se Thiomucase krem koristi dva puta dnevno i to samo na čistu i suvu kožu. Najbolje je da se koristi ujutro i uveče.

 

Thiomucase forte iskustva

  

Iskustva za Thiomucase Forte krem su uglavnom pozitivna i zadovoljavajuća. Korisnice su zadovoljne rezultatima jer im je krema eliminisala celulit i koži povratila prirodni sjaj.

 

Pozitivna iskustva korisnica

 

Ivana je Thiomucase krem kupila pre nekoliko meseci i oduševila se rezultatima. Priznaje da je imala baš veliki problem sa celulitom i da joj je veoma smetao. Onda je slučajno na internetu otkrila ovaj anticelulit krem i odlučila je i nju da isproba. Nije imala velikih očekivanja, jer prethodni preparati i proizvodi nisu bili mnogo delotvorni. Međutim, Thiomucase anticelulit kremom bila je zadovoljna.

 

Nikolina je baš nahvalila krem i prosto joj je neverovatno koliko dobro deluje na kožu. Zbog sjajnih rezultata, preporučuje je devojkama i damama koje žele da uklone celulit.

 

Jedna mlada mama je posle porođaja primetila grudvice i nepravilne linije na nogama. Malo je guglala na internetu i slučajno naišla na recenziju ove kreme. Dopalo joj se što je pročitala, pa je kupila krem. Prema njenom mišljenju, Thiomucase Forte anticelulit krem super uklanja celulit. Veoma je zadovoljna rezultatima i nastavlja sa redovnim korišćenjem.

 

Još jedna korisnica je nahvalila krem i dala joj visoku ocenu u jednoj recenziji. Kod krema joj se dopada što nije lepljive teksture i što veoma blago i prijatno miriše. Oduševljena je rezultatima i smatra da je stvarno fantastičan za uklanjanje celulita. Njena koža izgleda mnogo lepše, zategnutije i elastičnije.

 

Milena je veoma zadovoljna kremom. Prve rezultate primetila je vrlo brzo, pa je nastavila sa redovnim korišćenjem. Rezultat korišćenja je negovana koža bez celulita.

 

Zbog blizanačke trudnoće, Sanja je imala baš veliki problem sa telesnom težinom. U toku trudnoće ugojila se nekoliko kg, a posle toga je naglo smršala. To je za posledicu imalo kožu sa prilično vidljivim celulitom. Rešenje je pronašla u ovom Thiomucase tretmanu. Njeno iskustvo je skroz pozitivno, jer je smanjila celulit.

 

Thiomucase Forte krema

 

Negativna iskustva

 

Jednoj korisnici se kod kreme ne dopada gusta tekstura i to što se malo duže upija u kožu. Krema joj nije nešto mnogo pomogla ni u uklanjaju celulita i malo se razočarala po tom pitanju. Prema njenom mišljenju, proizvod nije loš, ali ima i boljih i efikasnijih.

 

Rezultatima nije bila zadovoljna ni Jasmina. Thiomucase krem protiv celulita nije prijao njenoj koži, koja je i dalje bila opuštena i neelastična. Prekinula je sa korišćenjem posle nekog vremena.

 

Još jedna korisnica je imala primedbu na kremu. Ona ne osporava da lepo miriše i da ima dobrog potencijala, ali njoj iz nekog razloga nije odgovarala. Takođe, primetila je minimalne promene, a nije baš takve rezultate očekivala.

 

Celuleks celulit

 

Slične recenzije koje smo pisali:

 

Thiomucase Forte krem očekivani rezultati

 

Redovnim korišćenjem kreme smanjuje se vidljivost pomorandžine kore i sagorevaju se masne naslage. Na taj način, koža izgleda zdravo, prirodno blistavo, elastično i zategnuto. Pored toga, koža je mnogo nežnija i prirodno zaglađenija u odnosu na kožu pre korišćenja Thiomucase krema.

Očigledno je da povećava elastičnost kože i redukuje dugotrajni i uznapredovali celulit. Ako se pridržavaš pravila i redovno koristiš kremu, rezultati neće izostati.

Thiomucase Forte krem može traati najviše tri nedelje ako ga redovno i svakodnvno mažeš. Ako ga manje ili ređe mažeš svakako će ti potraati koju nedelju duže.

 

Zaključak

 

Celulit je nama ženama i devojkama uvek veliki problem. Iako nam se čini da će zauvek biti prrisutan na našem telu, rešenje ipak postoji. To znači da moraš redovno da treniraš i da koristiš odgovarajući anticelulit prepatat – kremu za celulit ili anticelulit gel.

Ako koristiš ovaj Thiomucase krem protiv celulita, sigurno je da ćeš primetiti rezultate. Samo nemoj da odustaješ. Budi uporna i istrajna i videćeš kako krem postepeno eliminiše celulit na koži.

Da li si možda probala Thiomucase Forte krem? Ako jesi, kakvi su tvoji utisci i iskustva? Možeš sa nama da podeliš svoje iskustvo i da oceniš ovu recenziju zvezdicom na skali od 1 do 5. 

Hvala ti na čitanju!