Ukoliko imate tamne kolutove oko očiju, potrebna vam je pomoć za umorne oči ili vam je predeo oko očiju otečen nakon sna, Balea okoloočna krema za podočnjake je možda rešenje!

Podočnjaci mogu biti noćna mora mnogih žena, ali i muškaraca. Savremeni tempo života doveo je do toga da nam se sve vidi na licu. Tempo života, stres, nedostatak sna su itekako vidljivi na našem licu. Ukoliko izgledamo iscrpljeno, prvi znak će biti podočnjaci. 

Da li u moru preparata koje se javljaju svakodnevno možemo naći onaj koji će rešiti naš problem? Krema protiv podočnjaka se uvek nudi kao praktično, brzo i savršeno rešenje za podočnjake. Možda je baš Balea okoloočna krema za podočnjake rešenje…

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Zašto se tačno koristi Balea okoloočna krema?

 

Ako su naš evidentni problem natečene oči, biće nam potrebno rešenje. Ako se nakon loše prespavane noći budimo sa kesicama ispod očiju, moraćemo smilsiti način da ih se rešimo. 

Balea okoloočna krema se koristi za natečene, umorne oči. Pomoći će nam ako imamo kesice ispod očiju. Krema hidrira osetljivu kožu oko očiju i intenzivno neguje predeo gde je koža jako osetljiva i tanka.

Ali ukoliko su podočnjaci tu, a nama treba rešenje jer na primer imamo neodložan sastanak, možemo probati neku kremu, kao što je Balea augenpflege krema. Ako već duže imamo podočnjake koji utiču na naš fizički izgled, možemo probati kremu koja je posebno namenjena tom delu lica.

Iako se korektori za podočnjake koriste da sakriju tamne regije oko očiju, ne možemo zakamuflirati podočnjake korektorom. Nije u pitanju samo boja već i natečenost oko očiju. Onda će prva pomoć biti krema kao što je Balea krema za podočnjake. Ukoliko se odlučimo da je probamo ono što će biti prvi utisak je hidratacija.

Ana je uspela da reši svoj višegodišnji problem sa borama i podočnjacima tako što je koristila jednu inovativnu i prirodnu kremu. Podelila je sa nama svoje iskustvo i otkrila kako joj je se život promenio na bolje. Pročitajte Aninu priču u tekstu https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-uspesno-smanjuje-bore-i-podocnjake-iskustvo/. Može pomoći i vama!

 

Kako deluje Balea augenpflege okoloočna krema?

 

Balea okoloočna krema za podočnjake deluje tako da predeo oko očiju ostavlja svežijim. Ukoliko smo pravilno naneli kremicu, i uveče, a zatim i nakon buđenja, efekat će biti vidljiv.

Pre svega, neće se desiti neko čudo, ali će svakako predeo oko očiju izgledati hidrirano i osveženo. Nešto sličan efekat kao što ima Balea roll on za podočnjake.

Instant rešenje kod korišćenja ove kreme će izostati. Nećemo imati manje izražene podočnjake, ako je to naš dugotrajniji problem. Ali ako duže vreme koristimo kremu efekat će biti vidljiv.

Krugovi oko očiju tamne boje ili samo otečeni deo oko očiju su već dovoljni izazov za razmišljanje. Savremeni tempo života nas je naučio da nam za svaki izazov treba brzo rešenje.

Neće nam biti dovoljno da sve faktore koji stvaraju problem sa podočnjacima isključimo. To zahteva trud. A ukoliko se ujutru probudimo i vidimo da ne izgledamo baš najbolje, obradovaće nas ako u torbici imamo nešto što će brzo rešiti naš problem, kao što je ova Baleina okoloočna krema.

 

 

Balea okoloočna krema za podočnjake: prednosti i mane

 

Kako postoje i dobre i loše strane svakog preparata, bitno je znati i jedne i druge. Po meni, kada kupujem neki preparat, prvo obratim pažnju na sastav. Ne volim da unosim toksine u telo, pa biram uvek na osnovu sastojaka.

Balea krema za kesice ispod očiju – prednosti:

  • Bez parabena
  • Bez parafina
  • Bez alkohola, aluminijumskih soli, bez glutena
  • Bez parfema
  • Odnos cene i kvaliteta

Balea okoloočna krema za podočnjake – nedostaci:

  • Sadrži Disodium EDTA
  • Sadrži Butyl Methoxydibenzoylmethane
  • Dostupni samo u jednoj drogeriji

 

Slične kreme o kojima smo pisali recenzije:

Neborela krema za podočnjake, fleke i bore

La Roche Posay Redermic R krema za podočnjake sa retinolom

Multiactiv krema protiv podočnjaka

 

Kako izgleda Balea okoloočna krema?

 

Balea proizvodi su nemačka marka prozvoda. Ono što je kod ove marke proizvoda karakteristično je da nisu previše zvučni. Nemaju jak marketing i manje nam se nalaze u mislima kada biramo neki proizvod.

Sama ambalaža je dosta jedonostavna, mala kutija sa otvorom na prednjem delu. Kutija je plave boje, sa tamno plavim natpisom brenda. Na kutiji je naznačeno da krema ima UV zaštintu, ali nije navedeno koji faktor SPF.

Krema se nalazi u ambalaži od 15 ml. Ali s obzirom na to da se nanosi samo na predeo oko očiju, dugotrajna je. Nema karakteristično jak miris već neku blažu notu, mirisnu notu cveta lotosa. Dosta je lagana, i ne oseća se nakon pravilnog nanošenja. 

Bele je boje, i na samoj ambalaži se to vidi, i teksture dosta lagane. Nije gusta kao neke kreme već je hidratantna i nežna. Krema je namenjena najpre normalnoj koži, ali u suštini odgovara svim tipovima kože. Dermatološki je testirana.

Ono što je meni bilo interesatno istražujući Balea augenpfluge kremu došla sam do zaključka da krema nije u istom pakovanju  kod nas u DM-u i u nemačkom DM-u….

 

Balea krema za područje oko očiju – upotreba

 

Kreme oko očiju se nanose ili radi ublažavanja bora ili protiv podočnjaka. Balea krema za podočnjake se koristi protiv podočnjaka, kako i sam naziv kaže. Naša koža oko očiju je dosta tanka. Iz tog razloga je i podložnija promenama.

Pravilno nanošenje kreme je veoma bitno da bismo dobili efekat koji priželjkujemo. Balea augenpflege okoloočna krema se nanosi dva puta dnevno. Najbolje ujutru i uveče. Ujutru će dati sjaj predelu oko očiju i izgledaćemo odmornije i svežije. 

Može da se koristi kao podloga za šminku koju nanosimo, kako bi zaštitila osetljivu kožu oko očiju. A uveče ćemo obezbediti da dugotrajnije prodire u kožu i dobijamo vidljiviji efekat, nakon duže upotrebe.

Kremu možemo naneti direktno iz tube, neki tako preferiraju, direktno na kožu. Takođe, moguće je kremu najpre staviti na ruku tj prst a zatim na kožu. Da bi krema lepo upila potrebno je kružnim pokretima utrljati. Na taj način ćemo i ujedno uraditi masažu predela oko očiju.

Upotrebom Balea okoloočne kreme za podočnjake imamo trenutni osećaj hlađenja i hidriranosti. Takođe, ni osećaj svežine ne izostaje, tako da nakon upotrebe koža izgleda dosta svežije.

 

Balea okoloočna krema iskustva

 

Nakon korišćenja Balea augenpflege okoloočne kreme mnogi su sa nama podelili svoja iskustva. Neka su bila dobra, a neka ne tako sjajna.

 

Pozitivna iskustva

 

Nije da sam neko ko ima realan problem sa podočnjacima, ali me je proizvod u DM-u u maloj bočici privukao, jer je obećao izgled svežine. Volim da svakodnevno nanosim šminku ( ne tako jaku, ali ipak svakodnevno ), rešila sam da posvetim pažnju zaštiti kože oko očiju koja je sama po sebi dosta tanka. Probala sam Balea augepflege kremu i zaista mi odgovara. Najpre to što dobijem trenutni sjaj a takođe imam osećaj da je veoma lagana.

 

Jedna tridesetogodišnjakinja ističe da je za Balea kremu za podočnjake čula od drugarice. Kako su počele da joj se pojavljuju prve bore oko očiju, rešila je da se posveti nezi svog lica. Pored toga što koristi anti age kreme, ona voli i kremu koju je kupila jer, kako navodi, daje svežinu. Koža joj izgleda hidrirano i veoma lepo.

 

Milica je probala Balea kremu za natečene oči jer je imala tamne kolutove oko očiju i to joj je poprilično smetalo. Jeste koristila i dobre korektore ali kad neko vreme prođe, nakon nanošenja korektora, opet bi se videli. Odlučila je da proba kremu jer je videla da je cena ok u DM-u. Zadovoljna je, i kako ističe, opet bi je kupila. Nakon duže upotrebe, tamni kolutovi dobili su svetlije tonove.

 

Anastasija je takođe na jednom forumu podelila svoje mišljenje sa nama. Kako je navela ona je imala problem sa podočnjacima nakon manjka prespavanih sati. Čak i kada je san bio manje kvalitetan, podočnjaci su bili otečeni kao da nije ni spavala uopšte. Tada je slučajno naišla na Balea kremu za kesice ispod očiju u DM-u i odlučila je da proba. Njoj je krema odgovarala, jer dajući joj osećaj hlađenja, natečenost je polako spadala. Bila je srećna što je pronašla ovaj proizvod i svakom bi rado preporučila.

 

Mama male devočice je bila poprilično uznemirena stalnim buđenjem, ali je pored toga dobila još i podočnjake. Na You tube-u je naišla na reči hvale o Balea okoloočnoj kremi od strane jedne vlogerke i bila je oduševljena kada je probala istu. Svim mama bi rado preporučila kremu.

 

Neki korisnici nisu bili oduševljeni

 

Marija je svoje miljenje podelila sa čitaocima jednog foruma i rekla da joj Balea augenpfluge okoloočna krema nije odgovarala. Ona kaže da je imala jako uporne podočnjake i da je želela trenutni efekat. On je izostato, i ona je bila razočarana. Ne rešava problem tamnih kolutova oko očiju.

 

Za ukus jedne blogerke, Balea krema za predeo oko očiju je previše slaba. Ona je probala da je nanosi i u debljem sloju, ali je rezultat koji je ona očekivala izostao. Nije se vratila ovom nemačkom brendu kad je u pitanju krema za predeo oko očiju.

 

Pročitavši da Balea augenpflege krema hidrira kožu, i da odgovara pre svega normalnoj, ali i svim tipovima kože, Ivana je odlučila da proba. Ona je imala jako suvu kožu i ono što je očekivala je pre svega hidratacija, jer kako navodi, konkretan problem sa podočnjacima nije imala. Nije bila oduševljena efektom i ipak je odustala od korišćenja.

 

Kome se preporučuje Balea krema za područje oko očiju?

 

Trenutna hidriranost je nešto što će nam Balea okoloočna krema za podočnjake obezbediti. Krema se preporučuje svim tipovima kože. Najpre je namenjena za normalnu kožu. Takođe, podjednako je mogu koristiti i žene i muškarci.

Ukoliko se želimo rešiti dosadnih podočnjaka najpre moramo ispitati zašto su oni uopšte prisutni. Možda je naš problem evidentno prenaglašen i dobra šminka prekrije boju, ali ne i otečenost podočnjaka. Unošenje dovolje količine tečnosti se podrazumeva. Veoma je bitno za normalan rad bubrega, i celog tala, takođe.

 

Balea okoloočna krema za podočnjake

 

Predeo oko očiju je posebno osetiljiv na promene. Kako je koža oko očiju dosta tanka i nežna, zahteva dodatnu negu. Bolje je na vreme krenuti sa negom jer je bolje delovati preventivno.

 

Balea krema za natečene oči sastav

 

Neko voli isključivo prirodne sastojke u kozmetičkim proizvodima i to je sasvim u redu. Ali svi mi bismo trebali obratiti pažnju na sastojke jer oni korišćenjem ulaze u naše telo. 

Dugom upotrebom preparata koji sadrže opasne sastojke, može dovesti do ozbiljnih problema. Ja uvek obratim pažnju na sastav kozmetičkih proizvoda prilikom kupovine istih.

Ono čime se ova krema ponosi jeste Vitamin C i kofein. Takođe, u sastavu je i ektrakt lubenice koji je odgovoran za prirodnu hidrataciju. Dobra strana ovog proizvoda je što ne sadrži parabene, parafine, boje.

Ostali sastojci su sledeći:

Aqua, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate Citrate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Pantenol, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Carbomer, Ethyl Ascorbic Acid, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caffeine, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Bellis Perennis Flower Extract, Phenethyl Alcohol, Pantolactone, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Za većinu ovih sastojaka mnogi od nas nisu ni čuli. Ja sam rešila da ih detaljno istražim i naišla sam na dva veoma korntraverzna. Naime radi se o Buthyl Methoxydibenzoylmethane i Disodium EDTA. Prvi sastojak je jedan od glavnih sastojaka, a oko njega se vode polemike da šteti našem zdravlju. A druga supstanca vezuje za sebe toksine i na taj način ih „krijumčari“ u naše telo.

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Rezultati u korišćenju Balea okoloočne kreme za podočnjake

 

Kao rezultat korišćenja Balea augenpflege kreme dobićemo trenutni sjaj, osećaj hidriranosti. Nećemo imati trenutni efekat manje vidljivosti podočnjaka, ali ćemo dužom upotrebom videti rezultate.

Ovo su naša iskustva. Ukoliko ste i vi probali Balea kremu za područje oko očiju, podelite sa nama vaše impresije.

Bilo bi nam drago da ocenite recenziju zvezdicom od 1 do 5.

Hvala