Možda je Bio-Botox krema protiv bora pravo rešenje da korigujemo znake starenja na koži tela. Pročitajte ovu recenziju i iskustva da biste videli koje su prednosti i moguće mane Bio-Botox kreme za bore.

Vreme nije na strani naše kože. Sitne bore na licu i vratu nisu mala stvar. Vaša koža polako gubi kolagen i druge sastojke koji je regenerišu, tako da njena struktura slabi i propada s vremenom

Kamo sreće da je samo vreme ,,krivac”, nego i razni spoljašnji faktori ili pak mimička kontrakcija mišića. Sitne linije bora će vam kasnije postati dublje i veće ukoliko ne sprečavate pravovremeno.

Krema za bore sa bamijom postaje sve popularnija na našem tržištu. Glavni sastojak bamija se od davnina koristi u podmlađivanju i regeneraciji tela. Bogata je elementom mioksinol koji je prirodna zamena za farmakološki obrađen botoks. 

Tako vam Bio-Botox krema protiv bora pomaže da zategnete i podmladite kožu. Iznenadićete se koliko ova krema koja ima botox u nazivu radi u skladu sa prirodom i to bez veštačkih dodataka.

Bio-Botox krema za bore eliminiše znake starenja, ali ima još pozitivnih efekata. Ukoliko vas muči dilema da li je probati ili ne, saznajte odgovore na moguća pitanja o toj kremi sa bamijom.

 

bore baner Neborela

 

Bio-Botox krema protiv bora upotreba

 

Krema za bore sa bamijom odgovara svim tipovima kože. Mogu da je koriste muškarci i žene bez obzira na starosnu dob, pa čak i oni mlađi od 30 godina. Glavna funkcija Bio-Botox kreme za bore jeste da smanji ili ukloni bore. Niko od nas ne voli crvenilo, fleke i upale koje nastaju od starenja. Proizvođači kažu da Bio-Botoks uklanja čak i to!

Stare ili nove bore, ove probleme vam rešava Bio-botoks krema sa bamijom. Ona bije bitku protiv slobodnih radikala koji razaraju ćelijsku membranu kože. Proizvođači su se potrudili da Bio-Botoks sadrži čaroliju vitamina, minerala i kiselina koji neguju vašu kožu.

Bio-Botoks krema dubinski hidrira kožu. Videćete da umesto grube i izborane dobijate nežnu, meku i elastičnu kožu. I to ne samo za lice! Negujete vrat, dekolte i ruke.

Koža nam je u stalnoj opasnosti i nije bezbedna. Tu su razni štetni činioci spoljašnje sredine, a krema sa bamijom im pruža otpor. Bio-Botox krema za bore pruža mladolikost i svežinu. Ona je jedna od krema koja čuva kožu na određenim područjima tela od rizičnih faktora. Da ne ostarite, da ne dobijete iritacije, da nemate fleke!

Dve gospođe Marina i Vesna koriste jednu sličnu prirodnu kremu za bore, koja je takođe i krema podočnjake i tamne fleke. Uspele su da uspore starenje i smanje bore, a krema im je najviše pomogla. Pročitajte njihova iskustva i kako su to postigle https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-brise-bore-i-podocnjake/ .

 

Šta je biljni botoks

 

Bio-Botox krema za bore u sastavu ima ekstrakt biljnog botoksa iz bamije. Evo jedne definicije da razumete šta je to. Biljni botoks je grupa oligopeptida iz semena bamije (okra) koji opuštaju facijalne mišiće i podstiču stvaranje supstanci kao što je kolagen. Oligopeptidi imaju antioksidativno dejstvo da uspore starenje kože.

Biljni botoks ima isto dejstvo kao medicinski botoks. Znate li da je medicinski botoks zapravo laboratorijski obrađen otrov bakterije clostridium batulinum? On se ubrizgava injekcijom i parališe određene mišiće. Ima tu manu da nema antioksidativna dejstva, niti hranljive materije koje neguju kožu. U tome leži prednost biljnog botoksa iz bamije. 

 

Bio-Botox krema za bore kako deluje

 

Ovo je bezbolna i prijatna terapija protiv starenja na telu. Sastojak bamije mioksinol je oligopeptid koji relaksira mišiće da se manje grče

Znate li koliko smejanje, pričanje ili mimika utiču na kožu lica? To je ono mehaničko starenje kože kada se dobijaju sitne bore zbog nemirnih mišića na licu. 

Bio-Botox krema protiv bora sadrži ekstrakt bamije koja podstiče proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Tako se njeni sastojci uz pomoć vitamina i minerala bore sa slobodnim radikalima u koži i rizičnim spoljašnjim uticajima. 

Vaša koža čezne za kolagenom koji daje elastičnost i glatkost. A sigurno se pita gde joj je nestala hijaluronska kiselina koja vezuje molekule vode. Krema za bore sa bamijom pomaže vašoj koži da se obnovi i da se osveži. Ona stimuliše proizvodnju svih elemenata koji jačaju strukturu i spoljašnji omotač kože. 

Ne bojte se, ćelije unutar vaše kože neće propasti tako lako. Bio-Botox krema protiv bora usporava razgradnju zdravih ćelija i štiti od spoljašnjih toksina. Zaustavlja proces starenja i isušivanja kože, a preventivno deluje na crvenilo, fleke i upale.

 

Po čemu je Bios Fitomedik centar čuven

 

Bios Fitomedik centar je sertifikovana laboratorija koja primenjuje tradicionalne prirodne recepte u službi zdravlja i negovanja tela. Naučnici Biosa prate savremena dostignuća i tehnike u kvantnoj medicini, farmaciji, kozmetici, fitoterapiji… Odlično poznaju i primenjuju lekovitost biljaka i mineralne vode sa našeg područja.

Institut za higijenu Vojnomedicinske akademine (VMA) potvrđuje kvalitet i ispravnost proizvoda Biosa. Farmaceutski fakultet u Beogradu je kategorizovao i testirao Bio-Botox kremu protiv bora i druge proizvode. Stručnjaci garantuju da su potpuno prirodni sastojci korišćeni u proizvodnji preparata bez aditiva i hemijskih supstanci. 

Na čelu Bios tima je magistra farmacije Ljiljana Živadinović, koja se godinama bavi biljnom kozmetikom i lekovima. Objavljuje razne stručne tekstove i drži govore na naučnim skupovima o lekovitoj moći biljaka za naše telo. 

Budite sigurni da se Bio-Botox krema za bore sa bamijom proizvodi u laboratorijama iskusnih stručnjaka. Bios Fitomedik centar opravdava svoje ime da daje rezultate iz biomedicine i fitoterapije.

 

Bio-Botox krema protiv bora sastav

 

Bio-Botox krema za bore ima 100% prirodan sastav. Godinama se testiralo i procenjivalo da bi se našla idealna kombinacija protiv znaka starenja. Dajemo vam spisak sastava sa glavnim informacijama.

Pun sastav: Bamija, ulje kukuruznih klica, hajdučka trava, mineralna voda.

Sastav je preuzet sa Bio-Botox sajta.

 

Bamija

 

Bamija se upotrebljava već 3500 godina u prirodnoj kozmetici. Ona sadrži kompleks vitamina, minerala i oligopeptida koji stimulišu sintezu kolagena i ostalih zdravih supstanci kože. Naučnici Bios centra uspeli su da izvuku ekstrakt biljnog botoksa (hibiscus esculentus) iz semena bamije. To je prirodna zamena za invazivne tretmane botoksom koji može imati nuspojave.

Bio-Botox krema protiv bora jeste jedina krema sa biljnim botoksom na našem tržištu. Njen biljni botoks je bogat oligopeptidima koji relaksiraju mišićnu strukturu lica, kao antioksidansi se bore protiv slobodnih radikala. Dokazano smanjuju stare bore i usporavaju pojavu novih linija bora. Krema sa bamijom osigurava kompletnu negu koja se na sve načine suprotstavlja procesu starenja kože. 

 

Ulje kukuruznih klica

 

Kao što naziv kaže, ovo ulje se dobija iz klica kukuruza. Znate koliko kuvani ili pečeni kukuruz ima vitamina i minerala, a tek njegovo ulje dokazuje brojne benefite u kozmetici. Glavni sastojak je vitamin E koji važi za jednog od najboljih boraca protiv slobodnih radikala u koži. Ovo ulje sadrži polinezasićene masne kiseline koje doprinose podmlađivanju kože.

U sastavu Bio-Botox kreme protiv bora ulje kukuruznih klica se koristi u najboljem stanju kao hladno ceđeno. Njegovi sastojci utiču na obnavljanje, jačanje i stabilnost ćelijskih struktura kože. Pomaže da vam se ten podmladi i osveži, da mu se vrati životnost.

 

Hajdučka trava

 

Hajdučka trava se od davnina koristila u kineskoj medicini za lečenje iritacija i upala. To je drevna lekovita biljka čija moć se koristi u medicini i kozmetici. Odlična je za revitalizaciju kože i kose, a njen čaj ima lekovito dejstvo za stomačne tegobe i jačanje krvne slike.  

Kao sastojak Bio-Botox kreme za bore hajdučka trava popravlja i obnavlja strukturu kože. Ona ublažava crvenilo, iritacije i upalne procese od toksina. Smanjuje i eliminiše razne znake starenja, jača zaštitni omotač kože.

 

Mineralna voda

 

Mineralna voda sadrži brojne minerale koji pogoduju koži. Ona čisti i sužava pore, uklanja višak sebuma i dubinski hidrira kožu. Preporučuje se za umivanje umesto obične vode sa česme jer nema kamenac. Daje prirodan sjaj koži nakon čišćenja od toksina i prljavštine.

U sastavu kreme za bore sa bamijom mineralna voda dokazuje svoje čudotvorno dejstvo za kožu. Ona obezbeđuje temeljno čišćenje pora, očvršćavanje ćelijske struktutre kože i veću proizvodnju kolagena. Daje dubinski vlažnost i svežinu koži da bi bila mladolika, elastična i glatka. 

 

Karakteristike Bio-Botox kreme za bore

 

Bio-Botox kremu protiv bora je upakovana u belo-zelenom kartonskom pakovanju. Krema se nalazi u plastičnoj teglici sa istim bojama. Odmah će vas asocirati na na zelenilo i na prirodu, biljke, proleće, drveće… 

Krema je jako laka za nošenje, videćete. Teglica adrži 50 ml kreme bele boje, pa ako vam se čini da je ambalaža glomazna za držanje – reći ću vam odmah da nije. Veoma je praktična i zgodna za držanje.

Krema sa bamijom ima gustu teksturu koja se brzo upija u kožu. Ne ostavlja neprijatne mirise, niti tragove. Takvu kremu želite, zar ne! 🙂

Miris Bio-Botox kreme je sasvim blag i prijatan, skoro da se ne oseća. Možda vam zamiriše na biljke iz prirode, pa će vam se činiti kao da stavljate stvarne biljke na kožu. 

 

Kako se koristi krema sa bamijom

 

Bio-Botox kremu protiv bora nanosite uvek na suvu i očišćenu kožu. Znam da vam je možda naporno da se još i o tome brinete, ali morate zbog pravih efekata. Samo čista i negovana koža može da na pravi način upije sastojke i njihove benefite. 

Proizvođači kreme za bore sa bamijom vam preporučuju da za čišćenje i negovanje lica koristite njihove proizvode – Bio-Botox sapun i Bio-Botox tonik. Na vama je izbor. To može da vam bude podloga za dejstvo Bio-Botox kreme za bore.

Nanosite jednom ili dvaput dnevno kremu sa bamijom na lice, očni predeo, vrat, dekolte i ruke. Dovoljno je da stavite malu količinu i da je blago utapkate. Sačekajte nekoliko sekundi da koža apsorbuje kremu. A zatim ste spremni za novi dan ako ste ujutru stavili ili za spavanje ukoliko ste namazali uveče. 

 

Bio-Botox krema protiv bora rezultati

 

Kada na početku koristite Bio-Botox kremu za bore, nećete imati vidljive rezultate. Znam da ste nestrpljivi da se rešite znaka starenja, ali ne ide to tako kad je u pitanju prirodna kozmetika. 

Tiho i polako dobijate lepo negovanu, hidriranu i nežnu kožu. Krema sa bamijom daje čarobne rezultate, ali strpljenja molim!

Koža upija lekovite sastojke kreme sa bamijom, pa proizvodi nove zalihe kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Ona nam postaje glatka, elastična i mladolika. Njena struktura je ojačana i očvršćena zahvaljujući Bio-Botox kremi protiv bora. Koža je zaštićena bez vidljivih znakova hiperpigmentacije i suvoće.

Bio-Botox krema protiv bora čini da nam mišići budu opušteni, da imamo manje kontrakcija. Ako želite produženu mladost, eto prilike! 

Krema sa bamijom u skladu sa prirodom regeneriše kožu

Vi i ja možemo da budemo duže mlađi jer nam bore nisu vidljive ili su odložene. Lepa koža nam povećava samopouzdanje i optimizam za dalje u životu.

 

Bio-Botox krema za bore iskustva

 

Svi smo mi različiti, tako da nemamo ista iskustva. Nekome krema za bore sa bamijom pomaže, a nekome ne. Hoću da kažem da su negativna iskustva moguća. Možda Bio-Botox krema protiv bora nema efekta na vašu kožu. 

Jedna korisnica nam piše da joj Bio-Botox krema sa bamijom dosta pomogla. Ona se rešila bora i fleka jer je redovno mazala na lice, vrat i dekolte. Sada ima, kako kaže, čistu, negovanu i glatku kožu koja prirodno sjaji. Rado preporučuje ovu kremu protiv bora sa bamijom.

Prenosimo vam priču korisnice u pedesetim koja kaže da Bio-Botox krema zaista deluje. Njen vrat nije više tako izboran pa da ga krije maramom. Smanjile su joj se bore ne samo na vratu, nego i na licu. Izgleda mlađe, a baš tako se i oseća. Daje ocenu 5 Bio-Botox kremi protiv bora.

Jedna korisnica u četrdesetim nije oduševljena Bio-Botox kremom za bore. Rekla nam je da nema efekata na njenoj koži. I dalje ima bore, kao i staračke pege. Koža joj se ništa nije promenila iako je redovno koristila kremu sa bamijom.

Javio nam se muškarac u pedesetim sa pozitivnim iskustvom upotrebe. Bio-Botox krema protiv bora mu je smanjila linje bora i učinila kožu elastičnijom. Oseća mišiće na licu da su malo zategnutiji, a bore kao da su popunjene pa zato smanjene. Koža mu je stvarno čista i podmlađena.

Devojka u kasnim dvadesetim koristi Bio-Botox kremu jer se plaši starenja. Piše nam da su joj fleke izbeljene i slabo vidljive. Krema joj prijatno relaksira mišiće, a primetila je da nema sitnih bora oko očiju. Sviđa joj se kako krema za bore sa bamijom hidrira kožu i ima prijatan miris. Od nje ocena 5 ide za ovaj proizvod.

Korisnica sa 38 godina nema lepa iskustva. Kaže da je Bio-Botox krema za bore pomalo peckala i da joj je neprijatno zatezala kožu. Ne sviđa joj se što nema jasno vidljivih rezultata. Bore i fleke dalje stoje na koži koja nije tako nežna i glatka kao što su obećali. Daje ocenu 2 kremi sa bamijom.

Korisnik sa 43 godine piše o pozitivnim iskustvima. Bio-Botox krema protiv bora efikasno deluje. Nakon mesec dana upotrebe primetio je elastičnost i nežnost kože bez vidljivih bora. Kaže da sada ima više samopouzdanja jer ima mladolik ten. Krema je sasvim prijatna i bezbolno opušta mišiće na licu i vratu. 

Starija korisnica u šezdesetim hvali Bio-Botox kremu za bore. Lepo miriše i lako se upija bez tragova. Kaže da krema sa bamijom zaista hrani i neguje kožu, pa sada ima prirodno sjajan ten bez dubljih bora. Odustaje od medicinskog botoksa koji ima kratkotrajne efekte. Ova krema zaista daje duže rezultate da koža stalno bude osvežena i obnovljena. 

Bio-Botox krema protiv bora – da ili ne?

 

bore baner Neborela

 

Razmislite da li bi vam krema pomogla u stalnoj borbi sa borama i drugim znacima starenja. Vreme prolazi, a koži treba podrška da izdrži teret vremena i opasnih spoljašnjih činilaca.

Nema čarobnog štapića za večitu mladost. Međutim, možete probati Bio-Botox kremu za bore, pa da usporite starenje kože. Pomozite svojoj koži da se obnovi i osveži za nove bitke sa vremenom. 

Kakva su vaša iskustva upotrebe?

Da li ste koristili proizvod Bio-Botox kremu protiv bora? Da li je preporučujete?

Bila bih vam zahvalna da podelite svoje mišljenje. Napišite recenziju o proizvodu Bio-Botox krema za bore i ocenite na skali od 1 do 5.