Opadanje kose jako može da utiče na gubitak samopouzdanja žena, a naročito ako se ništa ne uradi po tom pitanju. Kako ne bi gubitak kose uticao na vaše samopouzdanje pročitajte Emino iskustvo kako je ona uspela da se izbori sa opadanjem kose i pobedi očaj u kome se našla!

 

Opadanje kose je za mene bila prava noćna mora!

 

“Ja sam oduvek imala lepu, zdravu i gustu dugu kosu na kojoj su mi svi pozavideli. Pažljivo je negujem, koristim skupu kozmetiku zbog čega je kosa oduvek bila moj najveći ponos! Međutim kako sam počela da je gubim, ja kao da živa bila nisam! Desilo se nešto strašno!

 

Pored toga što je opadala, bila je zamršena, teško se češljala, strašno se sušila i lako kidala. A koliko je ispadala mislila sam da ću doživeti nervni slom! Ni dan danas ne znam šta se tačno dogodilo i šta je dovelo do takve transformacije, ali znam samo da je izgledala katastrofalno. Nisam ličila na sebe, a kada se setim koliko je opala jeza me prođe! 

Bukvalno je ovako izgledalo – posle svakog pranja kada i četka bile su pune dlaka! Kosu sam nalazila svuda po stanu, u spavaćoj sobi, na garderobi, a mogla se videti i na podnim pločicama u kupatilu i kuhinji! Oko stotinak dlaka dnevno (koliko je normalno da otpadne) bio je mačiji kašalj u odnosu na ono što se stvarno dešavalo!

Zbog toga me je uhvatila panika i postala sam očajna, nisam ništa jela, a priznajem i kako sam se bojala u ogledalo da se pogledam!

 

Danima nisam izlazila iz kuće, a na poslu sam otvorila bolovanje.“

 

Ubrzo sam otkrila rešenje i zaustavila opadanje kose!

 

Želela sam što pre da zaustavim to nekontrolisano opadanje kose, ali nisam znala kako! Počela sam zato da koristim raznorazne preparate protiv opadanja kose – od šampona preko losiona, ampula…. Ma svašta! Međutim, ništa nije pomagalo! 

Onda sam na internetu naišla na recenzije za šampone, među kojima je bila i recenzija za šampon Vlasilan. Istražila sam, pročitala sve do poslednje, a onda Vlasilan šampon poručila na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/, naravno zbog brojnih pozitivnih iskustava.

 

Vlasilan je u stvari tretman od dva šampona – Vlasilan A i Vlasilan B, a ja sam naručila oba. Funkcija koju ima šampon Vlasilan A jeste da zaustavi opadanje dlaka, a šampon Vlasilan B služi da ubrza rast nove kose.

Prvo što sam pomislila kada sam istražila sajt jeste – Vlasilan je stvoren za mene!

 

Iako sam Vlasilan koristila tek mesec dana, rezultatima sam bila oduševljena!

 

„Čim je paket sa šamponima stigao na kućnu adresu odmah sam oprala kosu i od tog dana počela da ga koristim SVAKODNEVNO, a posle samo mesec dana bila sam više nego prezadovoljna. Oduševila sam se Vlasilanom i zaista potpisujem da je najbolji prirodni šampon na svetu

Spasio me je i konačno oporavio moju kosu! Vidite i sami!

 

Kao prvo, nakon samo mesec dana redovnog šamponiranja moja kosa je vidno manje opadala. Opet sam ga poručila i nakon samo tri meseca od kako koristim Vlasilan, opadanje se u potpunosti zaustavilo! Da, da, da!

Kao drugo, moram reći i kako mi je kosa “ozdravila”! Tj. nije se više sušila, niti kidala, nije se mrsila, povratila je svežinu i volumen, bila sjajna, zdrava, mirisala prelepo i izgledala besprekorno! Samo sam to želela, a moji snovi su se ostvarili!

Bila sam presrećna jer se moja noćna mora završila – zaustavila sam opadanje kose! Od tada samo Vlasilan koristim i uvek poručujem na istom sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/. Obožavam ga!

 

Kako je vreme prolazilo kosa mi je postajala sve jača i sve zdravija, lako se češljala i više se nije mrsila. Nije bilo ni dlaka po podu, na garderobi, po jastucima, u hrani….

To je čist dokaz – od kako sam počela da koristim prirodni šampon Vlasilan moja kosa NIJE VIŠE OPADALA!“

 

Kosa je ubrzo počela da mi raste brže nego inače!

 

„Pošto sam želela da malo ubrzam rast kose i povratim izgubljeno, paralelno sa Vlasilanom A sam koristila i Vlasilan B. Sećate se, to je prirodni šampon za rast, gustinu i volumen kose, a i za njega isto samo reči hvale imam

I zaista je bilo tako! Od kako koristim i Vlasilan B kosa je počela da mi raste brže nego inače! Takođe, vremenom je postala gušća, ponovo bila elastična i vratila je volumen. Nije suva, već uredna, oblikovana, zanosna i duža! 

Vođena pozitivnim ličnim iskustvom sada ga ponosno i na sva usta hvalim, pošto daje magične rezultate – pomaže da se zaustavi opadanje kose i stimuliše ubrzani rast nove zdrave kose!

Vlasilan se može poručiti na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/ i toplo preporučujem svima da ga naruče. 

 

Za kraj moram reći i da sam povratila samopouzdanje, ponovo sam srećna i zadovoljna, a očaj i noćne more sam ostavila iza sebe, sa ciljem da se tako nešto nikada ne ponovi. 

Ja ću Vlasilan sigurno uvek kupovati za sebe i meni drage osobe, jer je najbolji prirodni šampon za kosu i jedini koji mi je pomogao da zaustavim opadanje kose!

Poručujem ga na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/, toplo preporučujem svima jer znam da može pomoći!“

 

Prirodni šampon protiv opadanja kose je uvek bolja odluka umesto agresivnih i komercijalnih preparata, a iskustva to potvrđuju. Ukoliko ste i vi koristili prirodni šampon kao što je Vlasilan pozivamo vas da podelite svoja iskustva sa nama.