Za intenzivnu negu zrele kože potrebna je i krema za zrelu kožu. Zato, pročitajte recenziju za Eucerin Hyaluron Filler Volume Lift kremu.

 

Krema za lice protiv bora i negu zrele kože, o kojoj ćemo sve objasniti, se preporučuje normalnoj i mešovitoj koži. Kakve ćete rezultate imati ukoliko probate Hyaluron Filler Volume Lift i da li možete očekivati čudo kada su bore u potanju, otkrivamo vam u nastavku recenzije.

 

bore baner Neborela 

 

Kada se i zašto koristi Hyaluron Filler Volume Lift krema?

 

Koža prirodno stari i nakon određenih godina počinje da gubi svoj prirodni volumen. I to je svasvim u redu. Ali bilo bi dobro nešto preduzeti kada je već nauka toliko napredovala. Zato koristimo kreme protiv bora, a sve više i serume za lice.

Kada je u pitanju krema, upravo je Hyaluron Filler Volume Lift je ono što je potrebno kada prirodni volumen kože lica opada.

Takođe, vremenom, koža stvara manje kolagena koji je prirodni deo kože. Kako kolagen opada, tako se pojavljuju i prve bore. Kod nekih ranije, kod drugih kasnije. Nekima već kako se približavaju 30-oj a nekima tek kada napune 40.

Upravo se Hyaluron Filler Volume Lift koristi u zrelim godinama, jer sastojci koje sadrži utiču na to da se povrati volumen, elastičnost i utiče da i koža izgleda mlađe. Kao krema protiv bora ona pruža dodatnu hidrataciju, pa se koristi i u tom slučaju.

Takođe, odlično je to što ova Eucerin Hyaluron Volume Lift krema za bore sadrži UV žaštitni faktor tj. SPF 15. Svakako da štetni sunčevi zraci utiču da koža brže stari, a osnovna zaštita je zagarantovana uz redovnu upotrebu kreme.

 

Kome se preporučuje Hyaluron Filler Volume Lift krema protiv bora?

 

Eucerin Hyaluron Filler Volume Lift krema protiv bora se preporučuje:

 • zreloj koži, a naročito onima koji imaju normalni ili mešoviti tip,
 • osteljivoj koži,
 • ukoliko je koža izložena štetnim sunčevim zracima,
 • za 40+, tj osobama iznad 40 godina.

Iz ove linije postoji krema za negu suve kože, sa gotovo identičnim nazivom Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift Dnevna krema za suvu kožu SPF15.

Sve u svemu, lagane kreme prijaju svima.

U tom slučaju, dobar izbor su kreme protiv bora. Da je tako govore i iskustva dve dame, koje svedoče da nikad nije kasno za lepo lice i podmlađen izgled upravo zahvaljujući prirodnoj kozmetici. One koriste jednu prirodnu kremu za bore koja ih je podmladila i potpuno im promenila izgled. Pročitajte njihova iskustva i pogledajte kako sada izgledaju u tekstu na plavom linku https://kozmetickimagazin.com/sa-ovom-kremom-izgledacete-odlicno-i-10-godina-mladje/.

 

Kada se preporučuje upotreba Eucerin Hyaluron Filler Volume Lift kreme za bore?

 

Hyaluron Filler Volume Lift krema za bore se preporučuje ženama nakon 40-te godine života. Kod većine žena je tada primetan smanjen volumen kože, manja elastičnost i prvo stvaranje dubljih linija, kada su bore mnogo izraženije.

Zato se preporučuje svakodnevna upotreba. Kako je u pitanju dnevna krema, namenjena dnevnoj nezi kože, potrebno je istu nanositi ujutru.

 

Da li je krema Eucerin Volume Lift za 30+ i 50+ godina?

 

Naravno da svi vrlo dobro znamo da naša koža ne stari istim intenzitetom. Na pojavu prvih bora i na brzinu gubljenja volumena kože, pored genetike utiče i način života, kao i nega kože.

Za 30 +: Ukoliko ste vi upravo napunili 30 godina, i zanimaju vas anti age kreme, bolji izbor za vas od Eucerina će biti linija Hyaluron-Filler. Ova linija je namenjena prvim borama, o ovoj kremi smo već pisali recenziju – Eucerin Hyaluron Filler anti age krema 30+ .

Za 50 +: Ako ste već prešli 50 godina, onda je Eucerin posebno dizajnirao liniju koja je namenjena starijoj koži i već zrelim borama. To je linija Hyaluron–Filler + Elasticity. Ova linija je namenjena povećanju elastičnosti kože.

Ova krema nije za žene sa 30 dogina, niti za dame preko 50. Hyaluron Filler Volume Lift krema za lice namenjena je za 40+, tj. za sve dame u četvrtoj deceniji života.

 

 

Na nastavku sledi kratak opis cele linije.

 

Hyaluron Filler Volume Lift linija

 

U okviru Hyaluron Filler Volume Lift linije nalaze se sledeći proizvodi:

 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift dnevna krema protiv bora za normalnu i mešovitu kožu SPF15,
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift dnevna krema za bore za suvu kožu SPF15,
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift noćna krema za sve tipove kože,
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift krema za područje oko očiju SPF15.

Prema svom tipu kože odaberite jednu od krema. 

 

Hyaluron Filler Volume Lift dnevna krema opis

 

Eucerin Hyaluron-Filler Volume-Lift kremu ćete prepoznati po beloj kutiji sa crvenom gornjom i donjom stranicom. Odlično je iskombinovano sa natpisom brenda Eucerin i to crnim slovima, a ispod je naznačeno da je u pitanju anti age krema za mešovitu i normalnu kožu.

Takođe, u crvenoj traci je belim slovima napisano da je u pitanju linija Hyaluron-Filler + Volume-Lift i brend Eucerin.

Na kutiji je naznačeno da je dnevna krema SPF15, i da je namenjena normalnoj do kombinovanoj koži. U pitanju je Medical Skincare (medicinska krema za negu kože).

Sama ambalaža je lepo dizajnirana, bela sa crvenim poklopcem. Krema je u ambalaži od 50ml. Bele je boje i kremaste teksture. Ima veoma blag i prijatan miris.

 

Kako se koristi Eucerin Hyaluron-Filler Volume-Lift dnevna krema?

 

S obzirom da je Eucerin Hyaluron Volume Lift dnevna krema protiv bora najbolje ju je nanetu ujutru. Na taj način ćemo obezbediti dugotrajnu hidrataciju kože tokom celog dana.

Na očišćeno lice je potrebno naneti kremu. Možete naneti na celo lice, ali i na vrat gde se koža nabora. Dobro treba umasirati u kožu, a zatim ostaviti da upije. 

Važno je preskočiti predeo oko očiju prilikom mazanja kreme, jer može iritirati nekim sastojkom ako ste osetljivi na iste.

Tek nakon toga se preporučuje nanošenje šminke. Ukoliko nanosite svakodnevnu šminku, u tom slučaju se preporučuje da sačekate da krema dobro upije.

Kada smo kod šminke, znajte da ova krema nije podloga za puder. Mada, nekome tekstura može odgovarati da se preko nanese tečni puder, ali ipak, znajte da namena Eucerin Hyaluron Filler Volume Lift kreme nije prajmer i vezivanje pudera, već zatezanje kože i umanjenje bora.

 

UVA i UVB zaštita u Eucerin Hyaluron Volume Lift kremi za lice

 

Veoma dobra stvar je što Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu SPF15 sadrži UVA i UVB zaštitu. 

UVA zaštita odnosi se na ultraviolet A zrake, koji imaju dužu talasnu dužinu, a povezana je sa starenjem kože. UVB zaštita je namenjena ultraviolet B zracima koji imaju kraću talasnu dužinu, ali su povezani sa sagorevanjem kože i pojavom fleka na koži od sunca.

Upravo je iz tog razloga dobro što ova Eucerin anti age krema sadrži SPF15 i UVA filere koji štite kožu lica. UVB pomaže da na dnevnom suncu zaštiti od stvaranja fleka. Zato, obzirom na to da je koža lica stalno izložena sunčevim zracima, važno je dodatno je zaštititi.

 

Eucerin Hyaluron-Filler Volume-Lift dnevna krema dejstvo

 

Ono što se sigurno očekuje od Eucerin Hyaluron Filler Volume Lift kreme jeste da će dugotrajna upotreba dovesti do sledećih rezultata:

 • poboljšanja izgleda kože, zaglađivanja bora i finih linija,
 • volumen kože može biti povećan,
 • koža može biti dugotrajno hidrirana,
 • zaštitni faktor 15 i UVA fileri štite kožu od štetnih uticaja sunca.

 

Hyaluron Filler Volume Lift iskustva 

 

Kada su u pitanju iskustva korisnica za Hyaluron Filler Volume Lift kremu protiv bora, javljaju se pozitivna iskustva, ali i ona koja to nisu.

 

 

Pozitivna iskustva

Đurđa je već napunila 40 godina i ona je neko ko zaista pridaje mnogo pažnje izgledu i nezi svoje kože. Oduvek je tako. Ali kako je njena koža već zrela, sigurna je da joj je potrebna dodatna nega. Čula je od drugarice da ona koristi ovu kremu i odlučila da proba. Nije se ni malo pokajala. Na prvu je bila oduševljena mirisom, ali je kasnije mnogo toga oduševilo. Njena koža je nekako gipka od kako koristi kremu. Osaća da je elastičnija i veoma je zadovoljna kremom.

 

Jedna Milica, od kako je prešla 30-tu koristi anti age kreme, ali kaže da se oduševila kada je videla da postoji krema koja je specijalno namenjena koži nakon 40-te. Odlučila je da proba ovu kremu protiv bora i dobila je i više nego što je očekivala. I sama je videla da joj se koža lica sa godinama menja, i da postaje nekako spuštena. Nakon nekog vremena korišćenja videla je da joj se konture lica blago menjaju i bore su manje primetne.

 

Jasmina ima normalnu kožu. Nikad joj se nije preterano mastila. Kreme jeste koristila ali nije imala iskustva sa anti age kremama. Kako je već prešla 35-tu, mislila je da je vreme da malo istraži o ovim kremama. Videla je da svaki brend ima svoje linije namenjene smanjenju bora. Ali je Eucerin odavno njen omiljeni brend. Nije se mnogo dvoumila, odlučila je da proba Hyaluron Filler Volume Lift, iako još nema 40. Smatra da joj je lice divno od kako koristi kremu. Primetila je kako joj je koža hidrirana veoma dugo, a na dodir je veoma mekana. To ranije nije primećivala. 

 

Dragana ima mešovitu kožu, skoro normalnu, ali u predelu nosa izrazito suvu. Videla je da postoji Hyaluron Filler Volume Lift krema za bore i za suvu kožu, ali joj je u apoteci apotekarka objasnila da je ipak za normalnu do mešovitu kožu bolja za nju. Poslušala je i njenom tipu kože savršeno odgovara. Još jedan veliki plus je to što joj krema pruža zaštitu od štetnih UV zračenja, a ona je stalno izložena dnevnom suncu. Zna za štetno dejstvo sunčevih zraka i na njihov uticaj na pojavu bora. Oseća se komforno od kako koristi kremu. I nanosi je svako jutro pre nego što nanese šminku. Krema joj pruža hidrataciju pa je odlična za ceo dan.

 

Teodora je u kasnim tridesetim godinama, i primetila je da joj krema za bore koju je do tada koristila više ne odgovara. Pomislila je da sigurno ima smisla što su kreme dizajnirane u odnosu na godine. Odlučila je da staru kremu zameni novom. Najpre je kupila noćnu, zatim je videla da postoji i dnevna krema i to namenjena baš njenom tipu kože. I jedna i druga joj savršeno odgovaraju a ono što je posebno obradovalo jeste efekat koji je dobila. Ona je primetila da joj je podbradak koji je užasno nervirao, manje primetan i da je koža zategnutija.

 

Negativna iskustva

Manje pohvalno iskustvo sa Hyaluron Filler Volume Lift kremom je imala Kristina. Ona je imala izrazito suvu kožu, ali je kupila onu koja je namenjena normalnoj do mešovitoj koži. Nije obratila pažnju, i za njen tip kože, ova krema nije dovoljno hidratantna. Ali je poklonila kremu za normalnu kožu i istu koja je namenjena suvoj koži kupila sebi. Sada je krema ok. Dobro hidrira njenu suvu kožu. A što se bora tiče, kaže da za sada nije primetila neko poboljšanje tj. vidljivo smanjene bore, ali je to ok.

 

Iako je jedna blogerka veliki fan Eucrinovih proizvoda, morala je da podeli ne tako dobro iskustvo sa svojim čitaocima. Naime, ona je rešila da proba Eucerin Hyaluron-Filler Volume-Lift dnevnu kremu  ali se već nakon prvog nanošenja javila alergijska reakcija. Kaže da su joj oči bile natečene već nakon nekoliko minuta. Odmah je isprala kremu i nije se više usudila da je proba. Siguno joj neki od sastojaka nikako ne odgovara. Razočarana je jer voli Eucerin.

 

Jedna anonimna korisnica je istakla da nije oduševljena ovom kremom. Razlog za to je, kako navodi, teško upijanje. Naime, ona ima mešovitu ali više masnu kožu. Njena koža se veoma lako umasti i kada nanese kremu treba joj nekad po pola sata da bi koža upila. To joj ne odgovara jer joj je potrebna brzo upijajuća krema da bi ujutru nanela šminku. Inače, nakon upijanja joj je ok osećaj na koži i masni se kao i od bilo koje druge kreme.

 

Sastav Hyaluron Filler Volume Lift

 

Da li ste i vi među onima koji proveravaju sastav pre nego što odluče da neki proizvod probaju? Ukoliko jeste, olakšali smo vam jer vam pored dobrih navodimo celokupan sastav. Takođe i one sastojke koji nisu baš sjajni, a to možda može da utiče na vašu odluku o kupovini i upotrebi nekog preparata.

Kao galvni aktivni sastojci javljaju se:

 • Magnolol,
 • Oligo peptidi,
 • hijaluronska kiselina.

Magnolol je deo kore biljke magnolije. U pitanju je odličan antioksidans ali i poznato je antimikrobno dejstvo. Smanjuje crvenilo i upale na koži. I upravo ovaj sastojak povećava volumen kože.

Oligo peptidi su amino kiseline koje stimulišu stvaranje kolagena, kao prirodnog sastojka kože.

Hijaluronska kiselina je veoma bitan sastojak mnogih preparata za negu kože, upravo zbog toga što veže vodu i koža dugotrajno zadržava vlažnost. Utiče na hidrataciju kože i odlična je u borbi protiv bora. Hijaluronska kiselina je najbitniji sastojak Hyaluron Volume lift dnevne kreme.

Svi sastojci su:

Aqua, Glycerin,  Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat, Cetearyl Alcohol, Dibutyl Adipate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Methylpropanediol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Aluminio Starch Octenylsuccinate, Arginine HCL, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Mongolia bark extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Methyl Methacrylate, Crosspolymer, Carbomer, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium chloride, Silica Dimethyl Silylate, Dimethicone, Trisodium EDTA, Sodium hydroxide, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Parfume.

 

Ostali sastojci

Pored dobrih sastojaka koje smo već naveli kao aktivne sastojke, navešćemo i one koje baš i nisu “najsjajniji”. Svi ostali sastojci su ok i bezbedni za upotrebu u kozmetičkim preparatima.

Trisoium EDTA  – jedan od sastojaka kojim se krema ne može pohvaliti je Trisoium EDTA ali se nalazi na kraju liste. To znači da se nalazi u malim koncentracijama. Kod nekih osoba ovaj sastojak može izazvati alergijske reakcije.

1-2-Hexanediol može izazvati iritacije, ali se u kremi protiv bora takođe nalazi u veoma malim koncentracijama.

Phenoxyethanol je aromaični konzervans i smatra se štetnim sastojkom za upotrebu kada se nađe u preparatima, jer se brzo apsorbuje kroz kožu.

Butyl Methoxydibenzoylmethane – ovo je sastojak koji se dodaje u mnogim kremama radi zaštite od UV zračnja, ali može se desiti da vam njegovo prisustvo na koži ne prija.

 

Prednosti i nedostaci

Postoje prednosti koje imaju kreme protiv bora, pa svakako i Eucerin Hyaluron Filler Volume Lift. Ali postoje i neki nedostaci, a mi ćemo vam predočiti i jedne i druge.

Prednosti su:

 • intenzivno hidrira kožu,
 • vraća izgubljeni volumen kože,
 • redefiniše konture lica,
 • lagana, brzoupijajuća tekstura,
 • štiti kožu od štetnih UV zračenja,
 • ne sadrži parabene.

Nedostaci su:

 • ne odgovara masnoj koži,
 • sadrži nekoliko štetnih sastojaka.

 

bore baner Neborela

 

Hyaluron Filler Volume Lift recenzija zaključak

I kako svaka žena teži da sačuva mladolik izgled svoje kože, dobro je što postoje kreme poput ove Eucerinove za negu zrele kože. 

Ne trči baš svako da stavi botoks kada se bore pojave ili kada volumen kože popusti. Postoje mnoga druga rešenja. Dobro je to što većina žena može i kremama pomoći svojoj koži da ona izgleda zdravije, mlađe i dugo sveže.

Da li ste vi koristili ovu kremu ili makar imali priliku da probate Hyaluron Filler Volume Lift? Ako ste je koristili jeste li primetili razlike kada su bore u pitanju?

Podelite sa nama vaše iskustvo, a bilo bi sjajno i da ocenite recenziju zvezdicama.

Napišite nam iskustvo u komentaru i podelite ovaj tekst nekome kome može biti koristan.