Ništa gore nego kada se pojavi celulit na telu! To definitivno izluđuje. Ali, preparat kao što je Eveline Slim Extreme 3D serum protiv celulita može pomoći.Recenzija!

 

Celulit izluđuje i zna baš da pokvari dan, pogotovo ako je leto na pomolu. Zimi baš i ne obraćamo mnogo pažnje na celulit… Ali kako se leto približava, moramo „zavući rukave“ i krenuti u upornu borbu protiv dosadnog neprijatelja. 

Serum za topljenje celulita je dobar saveznik!

Eveline Slim Extreme 3D serum protiv celulita može biti od pomoći, ali se pre nego što probate, upoznajte sa serumom.

U nastavku recenzije vam dajemo detaljno objašnjenje o svim sastojcima, o tome kakva su Eveline Slim Extreme 3D iskustva i još dosta toga.

 

Celuleks celulit

 

Zašto se koristi Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active serum?

 

Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active serum protiv celulita se koristi kao tretman za sagorevanje masnih naslaga. 

Eveline Slim Extreme 3D serum se koristi za:

 • podsticanje sagorevanja masnih ćelija u koži,
 • efikasno topljenje i uklanjanje celulita na nogama, butinama i zadnjici,
 • smanjenje obima struka, za zadnjice i butina.

Generalno, bilo koji preparat za celulit kao što je anticelulit serum je potrebno uključiti u svakodnevnu rutinu, posebno ukoliko želimo da se rešimo masnih naslaga.

Aktivni sastojci koje ova Eveline serum za celulit sadrži prodiru duboko u kožu, zagrevaju je ili hlade i tako daju željene rezultate. Međutim, kod ovog seruma ima nešto što nije pohvalno, a radi se o sastojcima.

Sa druge strane, postoji mnogo drugih prirodnih načina da se rešite celulita. Ivana je uspela da skine celulit za mesec dana, javila se i podelila svoje utiske o jednom delotvornom anticelulit gelu, koji MOŽE POMOĆI I VAMA. Pročitajte kako https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/.

 

Kako deluje Eveline Slim Extreme 3D serum za ceulit?

 

Trostruko je delovanje kada je u pitanju upotreba Eveline Slim Extreme 3D seruma. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima koji prodiru u epiderm, ovaj serum deluje:

 • na sagorevanje masnih ćelija,
 • na smanjivanje tvrdokornog celulita i
 • na tzv. modeliranje siluete, odnosno na smanjenje obima struka.

 

Da li se radi o preparatu za celulit koji greje ili o preparatu koji hladi?

Postoje preparati protiv celulita koji greju i oni preparati koji hlade. Razlika je svakako kakav efekat dobijamo kada preparat nanesemo na kožu. U zavisnosti od toga šta u svom sastavu imaju preparati protiv celulita, jedni zagrevaju, a drugi hlade.

Prepatati koji zagrevaju se ne preporučuju ukoliko osoba ima problem sa kapilarima i venama. U tom slučaju, osetljivoj koži više odgovaraju preparati koji hlade.

Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active serum za celulit je preparat koji zagrava. Zahvaljujući svojim sastojcima koji prodiru u epiderm imamo osećaj zagrevanja i peckanja. Može se javiti i crvenilo, ali je to u redu kada se radi o skidanju celulita. 

Sa druge strane, to zagrevanje potvrđuje dejstvo aktivnih sastojaka.

 

 

Opis Eveline Slim Extreme 3D seruma

 

Eveline je poljski brend. Eveline Slim Extreme 3D serum protiv celulita se nalazi u crvenoj tubi od 250 ml. 

Na tubi je sivim tj. srebrnim slovima ispisano ime brenda Eveline Cosmetics. Ka poklopcu je tuba sivkaste boje i sve informacije su bukvalno na tubi. Pun naziv Eveline Slim Extreme Thermo Active Slimming Serum anti-cellulite. 

Na folii ispod naziva Slim Extreme 3D istaknut je dodatan opis – Thermo Fat Burner.

Zanimljivo je da je ovaj serum za celulit crvene boje, a to je zbog aktivnih sastojaka koje sadrži. Glatke je teksture. U pitanju je serum, ali je korisnicima poznat i kao Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active krema protiv celulita.

 

Kako se koristi  Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active anticelulit serum?

 

Eveline Slim Extreme 3D serum za celulut se koristi tako što se nanosi dva puta dnevno. Nanosi se na mestima zahvaćenim masnim naslagama i celulitom. Potrebno je nežno kružnim pokretima utrljati ga.

Kada se nanese, oseća se toplota i blago crvenilo. To je znak je dejstva aktivnih sastojaka. Osećaj toplote ostaje 20 do 30 min. nakon nanošenja.

Nakon što se serum za celulit nanese, potrebno je oprati ruke. Prvi očekivani rezultati vidljivi su nakon 4 nedelje redovne upotrebe, ističe proizvođač. Ovaj serum protiv celulita je potrebno nanositi 2 do 3 puta nedeljno.

 

Da li se Slim Extreme 3D Thermo Active serum može koristiti ako se vežba?

Anticelulit serum se može koristiti i ukoliko imamo neku fizičku aktivnost. To je čak i preporučljivo jer je tako efekat jači. Pored redovne fizičke aktivnosti preporučuje se i unošenje dosta tečnosti.

Prema uputstvu, Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active serum za celulut se može koristiti u toku vežbanja, a efekat koji daje je još snažnije zagrevanje. Serum je potrebno aplicirati 10 do 15 min pre vežbanja, a zatim sačekati da upije dobro pre vežbanja.

 

Da li je obavezno tuširanje pre upotrebe Evelin Slim Extreme 3D seruma?

Ne može se reći da je tuširanje obavezno pre nanošenja Eveline Slim Extreme Serum Thermo Active. Ali ukoliko želimo da efekat bude jači potrebno je serum na željene delove tela umasirati nakon tuširanja.

Koji god preparat protiv celulita da koristimo, bolje je nanositi ga nakon tuširanja. Tada su pore otvorene pa aktivni sastojci prodiru dublje i efekat je vidljiviji.

 

Očekivani rezultati nakon korišćenja Eveline Slim Extreme 3D seruma

 

Korišćenjem Eveline anticelulit seruma možemo očekivati sledeće rezultate:

 • vidno poboljšanje čvrstoće stomaka i zadnjice,
 • primetno poboljšanje oblika zadnjice,
 • smanjenje u obimu struka,
 • čvršća koža na nogama,
 • povećana elastičnost kože.

 

Eveline Slim Extreme 3D Termo Active serum iskustva

 

Da li je bilo više zadovoljnih ili nezadovoljnih korisnika, otkrivamo vam u delu recenzije Eveline Slim Extreme 3D Thermo Fat Burner iskustva. 

Možda se time rukovodite prilikom kupovine, i to je sasvim u redu.

 

Pozitivna iskustva

Sofija je neko ko se užasava celulita. Iako joj sve drugarice pričaju da i one imaju celulit i nije kraj sveta, ona se ne miri tako lako. Probaće sve što treba ne bi li se rešila celulita. U drogeriji je videla Evelin Slim Extreme 3D serum i rešila da proba, jer dosta obećava. Nije verovala da je ovo preparat za mršavljenje, da može smanjiti njen struk ili oblikovati zadnjicu. Ali nije ni bilo potrebno jer je vežbala. Iako jeste vežbala, to nije smanjilo celulit. Sofija je krenula da koristi serum za uklanjanje celulita baš po uputstvu, i nakon nekih mesec dana, videla je prve rezultate.

 

Blogerka koja uvek proba preparate protiv celulita pre nego što dođe leto, ovoga puta je odabrala Eveline Slim Extreme 3D serum protiv celulita. I svoje mišljenje i iskustvo deli sa svojim vernim pratiocima. Oni cene njeno mišljenje. Odlučila je proba, a da nakon mesec dana javi rezultate i postavi sliku pre i posle. Voli da sve bude transparentno. I tako je uradila. Pokazala je rezultate i zaista su bili odlični. Takođe je naglasila da je videla razliku nakon nekoliko nedelja i da joj osećaj toplote koji nekima smeta, njoj ne predstavlja nikakav problem.

 

Mima, kao i sve ostale žene ne voli celulit. Izluđuje je pomisao na celulit. Bila je još i više uznemirena dok nije videla da skoro sve žene imaju celulit. Čak i mršave manekenke imaju celulit, i poznate cure, takođe. To je malo utešilo, ali je ipak odlučila da proba anticelulit serum. Drugarica joj je rekla da je njoj zaista pomogao Eveline Slim Extreme 3D serum za celulit. Baš je tada razmišljala koji da kupi i rešila je da proba. Rezultati koje je dobila bili su odlični i brzi. Zagrevanje je baš podseća na to da serum deluje na celulit i da sagoreva masne naslage. I to zaista jeste tako. Koža joj je zategnutija, elastičnija. Osećaj nakon nanošenja je odličan.

 

Janja je imala celulit i bila je uporna da ga se reši. Ali probala je mnoge preparate koji su hladili i nije videla zavidne rezultate. Tada joj je drugarica rekla da postoje praparati protiv celulita koji greju. Janja je rešila da proba, nije imala šta da izgubi. Dva puta dnevno je koristila Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active serum. Jednom kada je išla na trening u teretanu, a drugi put uveče, nakon tuširanja. Kada je uveče koristila serum nije osećala zagrevanje. Ali je u teretani osećaj zagrevanja bio mnogo veći nego pre, kada nije koristila serum. To joj je davalo podstrek da još više vežba. A rezultati su bili i više nego odlični. Ona svima preporučuje serum protiv celulita i redovno ga koristi.

 

Jedna anonimna devojka je otkrila da joj Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active serum protiv celulita jako odgovara. Ona je htela da korišćenjem seruma obim njenih butina bude smanjen. A videla je da serum ustvari predstavlja na neki način sagorevač masnoća. Pila je dosta tečnosti jer je videla da je i to preporučljivo. I tako je nakon nekog vremena videla da se obim butina zaista smanjuje, višak vode iz organizma se povlači. A kako je želela da smanji i obim struka, počela je da koristi serum i na stomaku. Dobila je rezultat, nekoliko centimetara manji obim struka.

 

Marko obožava da vežba, a teretana je mesto gde provodi dosta vremena. Obožava svoje dobro izvajano telo. Ali se dešava da vrlo brzo, ukoliko ne ide u teretanu, dobije višak kilograma. I to ga zaista frustrira. Od devojaka u teretani je čuo da koriste Eveline Slim Extreme 3D i rešio da proba. Istražio je na koji način se serum nanosi kada se vežba i tako je uradio. Osećaj toplote je mnogo jači, po malo i neprijatan, ali to Marku ne smeta. On je dobio rezultate vežbanja nekako brže nego ranije. I siguran je da je serum tome doprineo.

 

 

Negativna iskustva

Ksenija najpre ispita sastav nekog proizvoda, pa tek tada odluči da li će ga koristiti. A kako Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active serum za celulit sadrži mnoge sastojke koji predstavljaju potencijalnu opasnost i toksični su, Ksenija nije želela ni da kupi. Zato voli da se o svakom preparatu dobro informiše i obožava što postoje takvi sajtovi. Jeste da su toksini u neznatnim količinama u serumu, ali ona kaže, ima ih u skoro svim preparatima koje koristimo. A to je onda previše. Ona bira prirodne preparate.

 

Teodora ludi kad vidi celulit na svojim nogama. Od kako je napunila 30 godina, na butinama su joj se pojavili ispucali kapilari. Taj problem ranije nije imala. i ranije je koristila preparate protiv celulita. Ali kada je rešila da proba Eveline Slim Extreme 3D serum nije se dobro informisala i nije videla da se ne preporučuju osobama koje imaju problema sa venama i kapilarima. Dobila je jaku iritaciju već nakon prve upotrebe i odmah je isprala serum. Nije bilo dugotrajnih posledica ali je ona ipak odlučila da odustane i potraži neki preparat koji je namenjen osetljivoj koži.

 

Mila ima celulit, ali i višak kilograma. Morala je da nekako reši to jer joj je samopouzdanje poljuljano. Čula je od drugarica da koriste neke preparate protiv celulita i da postoje oni koji su dobri. U drogeriji joj je prodavačica prepručila Slim Extreme 3D Thermo Active serum jer on utiče i na smanjenje obima tamo gde se nanosi. Mila je očekivala čudo. Bila je uporna i redovno koristila po uputstvu. Ali ništa drugo nije preduzela. Nije vežbala, nije unosila više tečnosti. I vreme je prolazilo a ona nije videla nikakve rezultate. To je rezočaralo Milu i posle mesec dana je odustala.

 

Prednosti i nedostaci Eveline Slim Extreme 3D seruma

Verujemo da vam je kod nekog preparata bitno da li ima više prednosti ili nedostataka, i zato vam u nastavku navodimo iste.

Kao glavne prednosti za Eveline Slim Extreme 3D serum mogu se navesti:

 • doprinosi smanjenju celulita,
 • smanjuje masne naslage,
 • doprinosi smanjenju obima struka i zadnjice,
 • preventivno deluje na pojavu novog celulita,
 • hidrira kožu,
 • povećava elastičnost,
 • otklanja višak vode iz tkiva,
 • jača strukturu kože.

 Nedostaci anticelulit seruma su:

 • sadrži dosta štetnih sastojaka,
 • osećaj zagrevanja, što ne prija svima,
 • duže se upija,
 • ne odgovara osobama koje imaju problem sa proširenim venama i ispucalim kapilaraima.

 

Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active serum sastav

 

Najpre vam navodimo sve sastojke a zatim i one koji su dobri, i one koji to nisu. Celokupna lista sastojaka je:

Aqua, Ivy Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrocotyl Extract, Horsetail Leaf Extract, Kelp, Caffeine, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolumer, Triethanolamine, Vanillyl Butyl Ether, Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone, Parfum, Cl 16255, Limonene.

Od aktivnih sastojaka postoje sledeći i ovo su ustvari dobri sastojci:

 • Termo sagorevač masti – aktivno smanjuje masne naslage,
 • MDL kompleks – poboljšava elastičnost i zaglađuje neravnine,
 • Kofein – ubrzava metabolizam i podstiče sagorevanje masnih ćelija,
 • Ekstrakt bršljana i preslice – podstiču proizvodnju kolagena i elastina,
 • Alge Laminaria – bogate solima vlaže kožu, otklanjaju toksine i jačaju kožu.

Neki sastojci jesu diskutiabilni, a među njima su:

 • Triethanolamine – služi u kozmetičkim preparatima za ravnotežu pH vrednosti. Ali ovaj sastojak je kancerogen.
 • Vanillyl Butyl Ether – sastojak koji je zaslužan za osećaj toplote u serumu za celulit. Ipak ovaj sastojak može izazvati iritacije, peckanje, crvenilo.
 • Cl 16255 – ovaj sastojak obezbeđuje crvenu boju. Ali je sa druge strane jako toksičan i opasan za upotrebu na koži.
 • Limonene – Iako se koristi da bi reguliasao miris, ovaj sastojak u kozmetičkim preparatima treba izbegavati.

 

Celuleks celulit

 

Eveline Slim Extreme 3D serum recenzija zaključak 

Postoje mnogi preparati koji vam mogu pomoći da smanjite uporni celulit, ili da on bar postane manje vidljiv. Ali nisu svi preparati namenjeni i uklanjanju celulita, a da istovremeno i smanjenju masnih naslaga.

Za Eveline Slim Extreme 3D Thermo Active serum za celulit možemo reći  da jeste.

Nadamo se da vam je naša recenzija pomogla da lakše odlučite da li je Eveline Slim Extreme 3D serum protiv celulita za vas ili ćete ipak potražiti neki drugi preparat. 

Možda ste već imali priliku da probate ovaj Eveline Slim Extreme 3D serum? Kakva su vaša iskustva?