Korisnica koja se nedavno javila našoj redakciji želela je da podeli svoje iskustvo i tako pomogne drugim ženama koje se bore sa istom mukom kao što je do skoro ona – strije i celulit. Nakon izvesnog vremena posle porođaja pojavile su joj se strije i celulit, ali je ipak uspela da se izbori sa ovim estetskim problemima.

 

Strije sam dobila posle porođaja, kada sam naglo smršala!

 

“Tokom trudnoće očekivala sam da će se moja koža kroz par meseci promeniti. Međutim, u trudnoći se to nije desilo, celulit i strije nisam imala, ali nakon porođaja jesam i to kada sam počela da mršavim. Moja kilaža polako se vraćala u stanje pre trudnoće, kada su se strije i celulit brzo, gotovo preko noći pojavili!

 

 

Pošto imam jako suvu kožu obavezno se redovno i pažljivo mažem kremama, ali korišćenje običnih kupovnih krema kao i onih napravljenih u domaćoj radinosti dosad nije pomoglo u mojoj višemesečnoj borbi protiv strija. 

Koža mi je konstantno i svakim danom više pucala, a nove strije stalno pojavljivale. Prvo su se videle na bokovima i butinama, zatim na stomaku i preponama, a za njima je kao “šlag na tortu” došao i celulit. Svaka linija i svaka rupica na butinama i bokovima se primećivala!

Moje očajanje i opšte neraspoloženje je raslo. Uhvatila me je panika da ću izgledati mlitavo i opušteno. Mislila sam “kada prijateljice vide sa su moje noge pune pune celulita i strija ogovaraće me iza leđa”, a to nisam želela. Krivo mi je bilo što one nisu imale ovih problema, iako imaju stariju decu od mene. Bila sam uznemirena i puna zavisti.

 

 

Zato sam počela intenzivnije da koristim kozmetiku. Uglavnom sam kupovala i mazala kreme za strije, meleme isto, ali mi nije pomoglo da se rešim svog problema… ili barem da on bude manje vidljiv!

Ipak, nisam odustala! Ako druge žene, moje prijateljice, mogu izgledati lepo i atraktivno, onda to mogu i ja. „

 

Pronašla sam rešenje i konačno uspela da ublažim strije!

 

“Sasvim slučano sam na internetu otkrila da postoji jedan prirodni gel Celuleks, koji mi je i najviše pomogao!

Činjenica da se radi o prirodnom gelu protiv strija i celulita za mene je bila dovoljna da ga poručim na linku https://ovotaris.com/celuleks/. Kada je stigao na kućnu adresu odmah sam počela da ga koristim, dva puta dnevno, baš kako je to bilo navedeno u uputstvu.

 

 

Želela sam da budem sigurna da sve radim kako treba. 

Moje nestrpljene je raslo… ali onda… Čudo! Iako je prošlo manje od mesec dana od kako ga imam, moram priznati da sam prezadovoljna rezultatima! Izvor svih mojih muka nestao je kao rukom odnešen!

Od tog dana rešila sam da ću definitivno nastaviti da koristim ovaj izvanredan proizvod, jer mi je Celuleks pomogao da umanjim strije, a na nekim mestima i da ih potpuno eliminišem. 

Čudo, zar ne? Ali zapravo nije. U pitanju su blagotvorni prirodni sastoji Celuleksa od kojih se ja više ne razdvajam.“ 

 

 

Sada sam ponovo srećna i zadovoljna žena jer moja koža opet glatka! 

 

„Mazala sam Celuleks svakodnevno i zaista sam primetila pozitivne promene. Kao prvo, strije su se posle dve nedelje ublažile, a sada posle mesec dana one su skoro nevidljive. Koža mi je mekana i elastična, više ne puca, a sve strije su se smanjile. Oduševljena sam!

Što se tiče celulita, više ga nemam! Koža mi je čvrsta, zategnuta, glatka i bez traga celulita! Celuleks definitivno uklanja celulit za mesec dana, a u to sam se uverila na svojoj koži.

A ja, ja sam danas srećna i zadovoljna žena, i više nemam potrebu da zavidim svojim prijateljicama.

Probajte, učiniće čuda i za vas. Toplo preporučujem svima da ga koriste i poruče na sajtu https://ovotaris.com/celuleks/. Ja sam i dalje prezadovoljna njegovim rezultatima!

 

 

Moj savet za kraj je da svaka žena koja ima celulit ili strije mora da proba Celuleks, jer je najbolji prirodni preparat za sve žene. To je moje “čudo” koje je poboljšalo i ulepšalo moj život. ”

 

Ukoliko i vi želite da smanjite strije il da se rešite celulita, probajte najbolji gel za celulit i strije kao što je Celuleks i uverite se u njegove prirodne moći. Bilo bi nam drago da i vi sa nama podelite svoje iskustvo i pomognete ostalim čitateljkama.