Koliko je teško izboriti se sa celulitom znaju devojke koje su ostale istrajne u svojoj nameri. Ivana nam je otkrila kako je uspela da skine celulit i šta joj je naviše pomoglo.

Ona je želela da sa našim čitaocima podeli svoje iskustvo i pomogne svima da se zauvek reše ružne “pomoranžine kore”.

 

veliki celulit zadnjica

 

Celulit je bio moja noćna mora!

 

“Od kako sam se malo ugojila počela je muka sa celulitom. I evo ima već nekoliko godina kako sam bezuspešno pokušavala da se izborim sa njim. 

Celulit sam dobila kada sam prestala sa treninzima, koje sam morala prekinuti zbog jake povrede. Oporavila sam se, ali u međuvremenu dobila drugi problem estetske prirode. Zbog celulita moje noge postale su hrapave, masne, otečene, a celulit vrlo izražen!

Sve mi se ocrtavalo na garderobi i zato me je bilo jako sramota. Oblačila sam uglavnom tamnu i široku odeću da sakrem sve nedostatke.

Iako sam oduvek vodila računa o ishrani, pila dosta vode i od malena trenirala odbojku, ni u ludilu nisam mogla da zamislim da će me celulit snaći! Sve moje drugarice su atraktivne, nemaju nikakvih estetskih problema i moram priznati da mi je bilo krivo.

Na svu sreću otkrila sam pravo rešenje protiv ceulita i uspela da ga skinem za mesec dana!“

 

 

Sve sam pokušala protiv celulita, ali mi je samo jedan preparat pomogao!

 

„Proleća i leta bez anticelulit masaže nisam mogla da zamislim. Išla sam i na tretmane, umotavala noge u folije, pokušala sa oblogama za topljenje naslaga da skinem celulit, ali ništa nije dalo rezultate. On se i dalje javljao, a moja borba sa nijm nastavljala.

Sledeće na redu bile su kreme i gelovi za celulit, a izmenjala sam ih previše. Sve dok nisam sasvim slučano otkrila na internetu anticelulit gel Celuleks koji mi je pomogao da ga se rešim, ja ni jednim drugim preparatom nisam bila zadovoljna. 

Posle svakog preparata moje noge su izgledale isto.

 

celulit je na nogama

 

Saznala sam za Celuleks sasvim slučajno. Dok sam pretraživala na internetu šta je najbolje za celulit pročitala sam brojne recenzije i preporuke za ovaj prirodni anticelulit gel. On u sastavu ima bršljan, divlji kesten i mentu, što me je sve oduševilo i odmah sam želela da ga probam.

Celuleks sam poručila na sajtu https://ovotaris.com/celuleks/. Da ga nisam korisila, kajala bih se celog života i zato ga svima preporučujem!“

 

 

Mazala sam Celuleks, a za mesec dana ni traga od celulita!

 

„Celuleks sam naručila sam sajtu https://ovotaris.com/celuleks/ i posle 3 dana stigao mi je na kućnu adresu. Odmah sam krenula sa tretmanom, a tako nastavila i narednih mesec dana. Bila sam uporna i moja istrajnost se na kraju isplatila.

Celulit se prvo postepeno smanjivao, a zatim je posle mesec dana potpuno nestao. Butine su mi sada vidno tanje, nisu više otekle i moram priznati da se ponovo jasno vidi oblik mišića na butinama.

 

glatka zadnjica bez celulita

 

Koža mi je ponovo mekana, elastična, zategnuta i glatka, a celulit više nemam. Povratila sam samopouzdanje i nisam više opterećena izgledom svojih drugarica! 

Moje noge su sada savršene i oduševljena sam kako mi stoje tesne pantalonice i šorts. Mukama je konačno došao kraj i presrećna sam što sam uspela da se konačno rešim celulita. 

Ukoliko i vi imate ovaj estetski problem moja topla preporuka je Celuleks, jer ga ja i dalje koristim. Poručuje se na sajtu https://ovotaris.com/celuleks/ i budite sigurne da će vam pomoći kao što je meni pomogao. 

 

 

Sada kada sam se konačno rešila celulita definitvno tvrdim da vredi svaku paru, POŠTO ZAISTA POMAŽE. Za mesec dana topi celulit i daje odlične rezultate!“

 

Ukoliko i vi imate iskustva sa ovim prirodnim gelom protiv celulita podelite ga sa nama i ostalim čitaocima, kojima najviše može pomoći.