Kažu da bršljan i kofein skidaju celulit kao od šale, a ima ih u Tanana anticelulit gelu! U recenziji pročitaj kako deluje TaNaNa anticelulit gel i koliko je efikasan.

Bliži se leto, a to znači da je vreme da se ozbiljno posvetiš sebi i svom fizičkom izgledu. Kako ne bi imala muka da skidaš tvrdokorni celulit duže vreme, počni na vreme sa negom kože! Nema više izgovora kako nemaš dovoljno vremena za treniranje ili novca za neki dobar preparat.

U nastavku teksta otkrivamo sve što treba da znaš o Tanana gelu sa bršljanom, kofeinom i mentom. Sledi recenzija sa sastavom, iskustvima i rezultatima korisnica.

Pročitaj ovu recenziju, jer možda ti baš Tanana anticelulit gel pomogne da se rešiš celulita.

 

Celuleks celulit

 

Kada se koristi Tanana anticelulit gel?

 

Kao i svaki gel protiv celulita tako se i ovaj anticelulit gel koristi u okolnostima kada koža izgleda kao pomorandžina kora. Tada je koži potrebna adekvatna nega koja bi ublažila vidljivost već postojećeg i sprečila nastanak novih naslaga celulita.

U tom slučaju, vreme je da kreneš sa ovom prirodnom metodom protiv celulita i svakodnevnom upotrebom prepata, tj. sa Tanana gelom protiv celulita.

Ovaj gel poboljšava cirkulaciju krvi, a to je vrlo presudno za zdravu i lepu kožu tela. Opšte je poznato da loša cirkulacija krvi može da izazove pojavu celulita. U tim okolnostima je važno da se koristi anticelulit gel koji efikasno utiče na poboljšanje cirkulacije.

Gel protiv celulita sadrži prirodne sastojke koji poboljšavaju cirkulaciju površinskih slojeva kože i povećavaju njenu elastičnost. Upravo tako, Tanana anticelulit gel postepeno redukuje celulit na nogama i na zadnjici, a koža nakon toga izgleda glatko i zategnuto. Važno je da se koristi redovno kako bi rezultati bili vidljivi, a ti zadovoljna svojim izgledom.

Da protiv celulita MOŽE prirodnim putem svedoči Ivana, koja je podelila svo utiske sa nama o jednom prirodnom tretmanu. Za samo mesec dana on joj je POMOGAO da potpuno skine celulit i sada ga više NEMA. Njenu priču i kako je uspela da ga se reši možete pročitati u tekstu na linku https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/.

 

Prednosti i mane TaNaNa anticelulit gela

 

Uprkos rečima hvale mnogih korisnica, prosto je nemoguće da TaNaNa anticelulit gel nema nijednu manu. Uvek postoji bar jedna mana, iako ona možda nije toliko upadljiva u očima zadovoljnih korisnica.

Malo smo istraživali o prednostima i manama gela i možemo da kažemo da prednosti prednjače. Ipak, to ne znači da gel nema apsolutno nijednu manu. 

Da li su te mane zanemarljive ili ne? Hajde da ukratko nabrojimo mane, a zatim i prednosti gela.

Ukratko o manama gela:

 • Sadrži alkolhol koji može da izazove iritaciju ili osip na koži,
 • Lepljive je teksture i efekat lepljivosti se oseća i do 15 minuta nakon nanošenja,
 • Sadrži paraben Methylparaben.

Ukratko o prednostima gela:

 • Sadrži prirodne sastojke koji redukuju celulit,
 • Miriše osvežavajuće, tj. prijatno miriše na mentol,
 • Ovo je gel sa piling efektom koji pomaže koži da brzo i lepo upije proizvod,
 • Praktično pakovanje,
 • Prilično dobar odnos cene i kvaliteta.

 

Kako deluje TaNaNa anticelulit gel?

 

Zbog prirodnih sastojaka, ovaj Tanana gel protiv celulita uglavnom deluje prijatno na kožu. Nakon nanošenja oseća se blag i prijatan osećaj hlađenja koji postepeno nestaje posle nekoliko minuta. Osim prijatnog osvežavajućeg osećaja, ova anticelulit gel daje i dobre rezultate ukoliko se redovno koristi.

Koža izgleda zategnuto, čvršće i elastičnije na dodir. Ovaj gel za celulit podstiče mnogo bolju cirkulaciju krvi, a to podrazumeva i efektvniju redukciju celulita. Kod gela je dobro to što ima sitne mrvice sa piling efektom, koje poboljšavaju protok krvi i uklanjaju mrtve ćelije.

Upravo tako, TaNaNa gel protiv celulita čini kožu zdravom, prirodno blistavom, glatkom i zategnutom. Prodire duboko u kožu i tako razbija čak i tvrodokrne masne naslage. Celulit postaje manje primetan, a koža je vidno glatkija i nežnija.

 

TaNaNa anticelulit gel

 

Kome se preporučuje TaNaNa anticelulit gel?

 

Tanana gel se preporučuje devojkama i damama koje žele da se reše pomorandžine kore. Ne postoji starosna granica za korišćenje ovog gela protiv celulita. Mogu da ga koriste i mlade devojke u dvadesetim godinama, a mogu da ga koriste i dame u srednjim godinama.

Ipak, gel nije baš dobro rešenje za uklanjanje celulita ako imaš problem sa proširenim venama i kapilarima.

 

Tanana anticelulit gel upotreba

 

Tanana anticelulit gel zahteva ispravnu upotrebu kako bi rezultati bili što efikasniji i brže vidljivi. Koristi se stvarno lako, samo je potrebno da se pridržavaš tih pravila. Neophodno je nekoliko puta korišćenja gela kako bi se navikla na nešto agresivnije mazanje.

Kao što već i sama znaš, pre mazanja poželjno je da se istuširaš mlakom vodom i obrišeš mekanim peškirom. Uvek je bolje namazati anticelulit gel posle tuširanja, jer je tada koža najčistija, a pore otvorenije.

Nakon tuširanja, umasiraj gel u problematične delove kože, kružnim pokretima. Preporučuje se da se koža masira agresivnije zbog boljeg i bržeg rezultata. Ovo je mana gela, jer kod nekih korisnica agresivnije mazanje može da izazove pojavu modrice. Samim time, područje na telu zahvaćeno celulitom, može da postane i bolno na dodir.

Međutim, brzo ćeš se navići na nešto agresivnije mazanje anticelulit gela. Koristi se jednom dnevno, ali možeš da ga koristiš i dva puta dnevno, tj.ujutro i uveče.

 

Tanana anticelulit gel iskustva

 

Iskustva korisnica za Tanana anticelulit gel su raznovrsna. Ipak, čini nam se da je mnogo više zadovoljnih korisnica nego nezadovoljnih. Neke devojke i dame nisu primetile nikakav poseban napredak i tvrde da je celulit i dalje vidljiv. 

Sa druge strane, ostale korisnice su mišljenja da je gel dosta dobar i efikasan. Ko je u pravu?

U nastavku recenzije pročitaj i pozitivna i negativna iskustva korisnica. Poslužiće ti njihova iskustva, jer na osnovu njih moći ćeš da izneseš zaključak kakvog efekta bi imao na tvoju kožu.

 

Pozitivna iskustva korisnica

 

Ana je devojka u dvadesetim godinama koja je na nogama primetila kvržice i neravnomerne linije. Nije joj se dopalo ono što je videla u ogledalu i odlučila je da krene sa korišćenjem nekog anticelulit preparata. Odlučila se za ovaj gel, jer je pristupačne cene. Pored toga, pročitala je da je i baš efikasan, jer uklanja i najuporniji celulit. I zaista je gel smanjio vidljivost celulita na nogama, a koža joj je postala čvršća i elastičnija. Zadovoljna je gelom i ima samo reči hvale i preporuke za njega.

 

Još jedna devojka je imala pozitivno iskustvo sa gelom. Ona je prve rezultate primetila posle desetak dana svakodnevnog korišćenja. Bila je veoma prijatno iznenađena. Ranije je koristila razne anticelulit preparate, ali nisu imali dobrog efekta na njeno telo. Sa Tanana anticelulit gelom, njena koža je postala mekša, elastičnija, a celulit se vidno smanjio. Zadovoljna je i nastaviće sa korišćenjem gela.

Visoku ocenu je gelu dala jedna dama u četrdesetim godinama. Iako je i ranije znala za ovaj gel, iz nekog neobjašnjivog razloga ga je uvek ignorisala. Za gel se odlučila nakon preporuke prijateljice koja je uz pomoć njega uspela da ukloni celulit u potpunosti. I kod ove dame gel je dobro odreagovao i uspeo da smanji masne naslage i redukuje celulit.

 

Pozitivno iskustvo sa gelom imala je i jedna žena u tridesetim godinama nakon porođaja. Posle porođaja primetila je da joj je koža postala opuštena, a celulit sve više vidljiv. Krenula je sa korišćenjem gela i prve rezultate primetila je posle 2 nedelje redovne upotrebe. Njena koža je sada glatka i zategnuta, a ujedno i poboljšana mikrocirkulacija kože.

 

Druga devojka je ukratko na jednom forumu napisala da je koža nakon korišćenja gela divna i mekana. Primetila je da se postepeno smanjuje vidljivost celulita, ali naglašava da ona i trenira. Zadovoljna je kombinacijom treniranja i korišćenja gela, jer stvarno dobro deluje na njeno telo.

 

Mirjana je gel kupila pre nekoliko meseci i za sada je veoma zadovoljna rezultatima. Primetila je da je gel ublažio postojeći i sprečio nastanak novih naslaga celulita. Kod gela joj se dopada to što hladi kožu, a to joj posebno prija.

 

Nezadovoljne korisnice

 

Nikolini se kod gela ne dopada njegova lepljiva tekstura. Iako tvrdi da lepo miriše, nikako ne može da zaobiđe ovu manu. To je razlog zašto ga više ne koristi.

 

Prilikom agresivnog mazanja gel je izazvao modricu na nogama. Kada je videla modricu na nogama, Marija je prestala sa korišćenjem gela. Takođe, tvrdi da je područje zahvaćeno celulitom postalo bolno na dodir, a to joj se uopšte ne dopada.

 

Iako je gel koristila nekoliko meseci, jedna devojka nije primetila da je došlo do zatezanja kože ili do smanjenja masnih naslaga. Ovakve rezultate nije očekivala, jer je naišla na baš puno iskustava zadovoljnih korisnica. Posle više meseci korišćenja, odlučila je da prestane i da pokuša da pronađe novu metodu protiv celulita.

 

Slične i povezane recenzije:

 

TaNaNa anticelulit gel karakteristike

 

Tanana Gel se prodaje u pakovanju kombinacije bele, žute i narandžaste boje. Na pakovanju je proizvođač naglasio sve važne informacije o gelu koje korisnice treba da znaju. To znači da je na pakovanju naglašen sastav gela, kao i delovanje, način upotrebe i način čuvanja. Kada budeš otvorila kutiju, videćeš da je ambalaža gela plastična bela tuba u količini od 200ml.

Gel je žućkaste boje i miriše prijatno osvežavajuće na mentol. Tekstura Tanana gela podseća na gel sa česticama sa efektom pilinga kako bi ga koža bolje upila. TaNaNa je gel koji hladi kožu i koji je relativno brzo upija iako je prilično lepljive teksture.

 

TaNaNa anticelulit gel sastav

 

U pitanju je gel za skidanje celulita na bazi prirodnih sastojaka koji blagotvorno deluju na kožu. Prirodni sastojci su uvek dobro rešenje za elimisanje celulita, jer doprinose njenom zdravlju. 

Nije tajna da su upravo ti prirodni sastojci zaslužni za glatku, elastičnu i zategnutu kožu. Pa hajde da ti spomenemo koji su to sastojci ovog gela protiv celulita.

Sledi lista sastojaka: Aqua, Hedera helix extract, Alcohol, Glycerin, Carbomer, TEA, Caffeine benzoate, Menthol, Methylparaben.

 

Hedera helix extract

 

Ekstrakt bršljana je uobičajeni sastojak u kozmetičkim proizvodima za negu kože. Ova biljka štiti kožu od štetnih faktora spoljne sredine i poboljšava njenu mikrocirkulaciju. Zbog toga, ekstrakt bršljana je odličan prirodni sastojak za uklanjanje celulita. 

To znači da bršljan razlaže masne naslage i podstiče izbacivanje štetnih toksina iz organizma. Osim toga, zateže kožu i povećava njenu elastičnost i vlažnost. Shodno tome, koža izgleda lepo, negovano, zdravo i hidrirano.

 

Kofein

 

Uopšte nije neuobičajno što je kofein toliko čest sastojak u kozmetičkim proizvodima protiv celulita. Kofein ima stimulativno dejstvo i poboljšava protok krvi u organizam. Upravo zato, boljom cirkulacijom krvi, kofein postepeno umanjuje vidljivost celulita. Ne znam da li si znala, ali kofein je odličan i za uklanjanje mrtvih ćelija i za blistavu, sjajnu i nežnu kožu.

 

Mikronizovane morske školjke

 

Mikronizovane morske školjke su specijalan prirodni sastojak ovog gela za skidanje celulita. One omogućavaju piling efekat kojim uklanjaju površinski sloj mrtvih ćelija kože. Upravo na taj način, čine kožu zategnutom, glatkom i elastičnom.

 

Methylparaben

 

Metilparaben je vrsta parabena, tj.hemikalije koje se koriste kao konzervansi. Nije potpuno dokazano da li su parabeni u kozmetici štetni, ali pojedine studije i istraživanja tvrde da mogu izazvati kancerogeno oštećenje kože. To je razlog zašto parabene treba izbegavati u kozmetičkim proizvodima. 

 

Povezani članci:

 

TaNaNa anticelulit gel rezultati

 

Prvi rezultati Tananan gela su vidljivi posle nedelju dana ili desetak dana, u zavisnosti od faze zastupljenosti celulita. Ako je reč o prvoj fazi celulita, vrlo je moguće da su rezultati vidljivi posle samo nekoliko dana. 

Međutim, ako je u pitanju uporan celulit u podmakloj fazi, prvi rezultati biće vidljivi posle nekoliko nedelja.

Rezultati su svakako vidljivi sa redovnom upotrebom, a to su:

 • Glatka i zategnuta koža,
 • Elastična i prirodno blistava koža,
 • Čvrsta i zdrava koža sa boljom mikrocirkulacijom,
 • Umanjena vidljivost celulita i masnih naslaga.

 

Zaključak

 

Celuleks celulit

 

Hajde na kraju ukratko da iznesemo zaključak o Tanana anticelulit gelu. 

Ovo je gel na bazi prirodnih sastojaka i generalno dobro deluje na kožu. Smanjuje vidljivost celulita, a koža je nakon upotrebe veoma mekana i lepo miriše.

Iako sadrži alkohol, kod nekih korisnica nije uopšte izazvao alergijske reakcije. Ne treba generalizovati, jer svaka od nas drugačije reaguje na kozmetički proizvod.

Važno je to da kada se umanji vidljivost celulita ne bi trebalo prestati sa korišćenjem. Dok se koristi, rezultati gela biće veoma dobri i efikasni. Svakako, najbolja kombinacija je treniranje, zdrava ishrana i korišćenje Tanana anticelulit gela.

 

Da li si imala iskustva sa gelom?

Volela bih da podeliš sa nama svoje iskustvo i utiske. Takođe, bilo bi sjajno da oceniš našu recenziju zvezdicom na skali od 1 do 5.

Hvala ti na čitanju.