Šta će Bršljan gel protiv celulita učiniti za vašu kožu saznajte u recenziji.Predstavljamo preparat protiv celulita na bazi bršljana Meilab Bršljan gel!

Kada je celutlit nešto što nas izluđuje, mi žene smo spremne da svašta probamo. Ako se pored toga i leto približava, moraćemo da se odlučimo da probamo neki preparat protiv celuli,  kao što je gel za celulit ili anticelulit krema.

U nastavku Vam otkrivamo sve u vezi bršljan gela. Kako se nanosi, koje su prednosti i mane, kakva iskustva su imale korisnice, kao i cenu samog preparta.

 

Celuleks celulit

 

Kada se koristi Bršljan anticelulit gel?

 

Meilab Bršljan gel je preparat i gel od bršljana za celulit koji se može koristi onda kada naša koža podseća na pomarandžinu kožu. Većina žena ima manje ili više primetan celulit. Ako se celulit vidi samo kada rukama kožu pritisnemo, to i nije tako opasno. Ali ako je primetan svakako onda može biti zaista noćna mora.

Celuilit nastaje kao rezultat loše ishrane, manjka tečnosti, ali i genetika igra veliku ulogu. Takođe,sa godinama, kako se metabolizam usporava, celulit je češća pojava. Redovna fizička aktivnost, zdrava i redovna ishrana, dosta tečnosti, nisu kliše. To je nešto što je našem talu zaista potrebno kako bismo sačuvali zdravlje.

Onda kada nam je potreban gel protiv celulita, a želimo neki prirodni preparat, kao jedan od preparata možemo probati Anticelulit Brsljan gel.

 

Kako deluje Meilab B Bršljan gel?

 

Svi preparati protiv celulita deluju na sličan način. Nanošenjem gela od bršljana za celulit na mesta zahvaćena celulitom oni podstiču cirkulaciju, koža postaje elastičnija i rezultat je zategnutija koža. Zategnuta koža je lepša na izgled i celulit je manje primetan.

Svakako da ne bismo trebali čekati da do celulita uopšte i dođe. Voditi svakodnevno računa o svom izgledu za rezultat će imati lepšu i negovanu kožu. Ali u toku zimskih meseci manje obraćamo pažnju na naše talo.

Garderoba prekrije noge i celulit se ne vidi. Ali kada krene toplije vreme, celulit postaje naš poblem. Korišćenjem Meilab Bršljan gela i masiranjem delova tela zahvaćenih celulitom, naš poblem se polako rešava. Kad malo dobijemo tamniji ten celulit je manje primetan.

Meilab bršljan gel, koji se naziva još B Bršljan gel deluje dubinski i podstiče mikrocirkulaciju. Zahvaljujući svojim sastojcima, a pre svega ekstrakta bršljena, koža će nakon duže upotrebe biti zategnutija i elastičnija. Bršljan deluje tako što razlaže masnoće u potkožnom tkivu pa je koža nakon upotrebe zategnuta. Samim tim, tako deluje ovaj gel od bršljana za celulit.

Postoji mnogo prirodnih načina da se rešite celulita, a preparati kao što su gelovi, kreme i serumi su najefikasnija i najbrža prirodna metoda. Javila nam se devojka koja je uspela da skine celulit za mesec dana i podelila svoje utiske o jednom delotvornom anticelulit gelu, koji MOŽE POMOĆI I VAMA. Pročitajte kako https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/.

 

Bršljan gel protiv celulita prednosti i mane

 

Kada biramo neki preparat, bitno nam je da znamo i prednosti ali i nedostatke. Ako pozitivne strane prednjače u odnosu na negativne, proizvod svakako moramo probati.

Bršljan gel – dobre strane :

  • Zateže kožu
  • Koža postaje elastičnija
  • Trenutni osećaj hlađenja
  • Prirodni sastojci.

Loše strane:

  • Može izazvati alergijske reakcije na sastojke koji vam ne prijaju
  • Mala količina i kratko traje
  • Lepljiva tekstura koja može biti problem prilikom oblačenja.

 

Bršljan gel protiv celulita način upotrebe

 

Kada je bilo koji preparat za celulit u pitanju najvažnije je dobro utrljati u predeo zahvaćen celulitom. Jer to ustvari predstavlja masažu tog dela koja podstiče cirkulaciju i omogućava bolje upijanje preparata.

Kada je u pitanju Bršljan anticelulit gel onda je bitno utrljati gel na pravi način. Pravilna upotreba kod bilo kod preparata je veoma bitna da bismo dobili željene rezultate.

Najbolje je gel za celulit naneti na čistu kožu nakon tuširanja. Tada su pore otvorene i dobićemo bolji efekat. Potrebno je kružnim pokretima u smeru srca utrljavati i blago masirati kožu zahvaćenu celulitom.

Na taj način ćemo podstaknuti cirkulaciju i učinak upijanja će biti veći. Ne postoji neko precizno vreme ali se preporučuje da bar 10 minuta masiramo. Tada će koža lepo upiti gel. Najbolje bi bilo kremu nanositi uveče zbog garderobe, da se ne bi lepila. Ali ako imamo dovoljno vremena možemo je naneti i ujutru, tj 2 puta dnevno. 

Sačekamo da dobro upije pa tek onda obučemo garderobu.

 

Bršljan kao biljka

 

Verovatno ste mnogo puta imali prilike da vidite bršljan ali niste možda znali da je to on. U osnovi u pitanju je otrovna biljka i nije za jelo, ali je njena upotreba u kozmetici zaista široka.

U pitanju je zelena biljka sa listovima, veoma lepa za dekoraciju. Puzavica je u pitanju koja uvek raste ili uz neku kuću ili uz ogradu.

Ono što je kod bršljana bitno je da zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima podstiče cirkulaciju. Aktivni sastojak – Triterpenoid C je sastojak koji podstiče kožu da lakše upija ostale aktvine sastojke koji se nalaze u gelu.

Takođe, bršljan ima i zavidno antibakterijsko i antigljivično svojstvo pa je veoma pogodno za kožu uopšte. I sam naziv Bršljan gel protiv celulita kaže da je glavni sastojak ovog gela bršljan i to je ono čime se gel ponosi.

 

 

Bršljan je aktivni sastojak u mnogim prirodnim preparatima protiv celulita upravo zbog svog dokazanog delotvornog učinka u razbijanju celulita. Pisali smo recenziju i iskustva za Celuleks anticelulit gel, koji u svom sastavu sadrži visoku koncentraciju ovog moćnog neprjatelja celulita.

 

Meilab bršljan gel u trudnoći

 

Meilab bršljan gel ne bi trebalo koristiti u trudnoći. Sadrži sastojke koji podstiču ubrzanu cirkulaciju, a to u trudnoći nije poželjno zbog veće šanse od pucanja kapilara kao i širenja venskih kanala, odnosno poave proširenih ven.

U trudnoći noge trpe najveći teret, pa je preporuka da koristite kreme ili gelove za celulit, odnosno za strije, za koje proizvođač garantuje da su bezbedni za trudnce i za plod.

 

Bršljan gel protiv celulita iskustva

 

Ne postoji univerzalni proizvod koji svima odgovara. Isto tako i kada je u pitanju Bršljan gel iskustva su se podelila na pozitivna i negativna.

 

Anticelulit Bršljan gel pozitivna iskustva

 

Kada je Milica probala Meilab Bršljan gel bila je više nego zadovoljna. Njen problem je bio celulit na nogama, najviše u delu iznad kolena. Ona je bila deprimirana i odlučna da uradi sve kako bi se istog rešila. Počela je da koristi gel za celulit na predlog drugarice i nakon 2 nedelje upornog korišćenja ona je videla odlične rezultate i bila je oduševljena. Svima rado preporučuje ovaj gel.

 

Dvadesetdvogodišnja devojka je svoje iskustvo podelila u vezi korišćenja Bršljan gela. Kao i mnoge devojke, dobila je nekoliko kilograma viška u toku zime. Rezultat je bio i propratni celulit. Morala je da uradi nešto kako bi rešila problem. Koristila je određeno vreme anticelulit gel i bila je zadvoljna. Pored toga je unosila dosta tečnosti i bila je aktivnija. Rezultat je bio i više nego prinetan.

 

Kada je mlada mama nakon trudnoće primetila da je dobila celulit, morala je da preduzme nešto. Pored toga ona je imala i problem sa popucalim kapilarima. Na forumu je naišla na preporuku za korišćenje gela od Bršljana za celulit. Kupila je i probala. Na istom forumu je navela da joj je gel za celulit pomogao kod oba problema. Dvostruki efekat je oduševio. Svima preporučuje ovaj anticelulit gel

 

Kao i većina žena i Sara je poprilično uznemirena zbog toga što ime vidno izražen celulit. Pored toga se i leto približavalo, bilo je krajnje vreme da nešto preduzme. U jednoj drogeriji je naišla na antielulit Bršljan gel i ona je dva puta dnevno utrljavala preparat u kožu. Rezultat je bila zategnuta koža na kojoj se celulit skoro i ne primećuje. Mogla je da priprema stvari za letovanje i kupaći za bazen bez brige o celulitu.

 

Jelena je kupila Meilab B Bršljan gel i iskreno govoreći nije očekivala čudo. Počela je da koristi gel baš kako je navedeno u uputstvu. Nakon mesec dana redovne upotrebe, celulit je postao značajno manje uočljiv. A i koža je postala zategnutija i ona je bila zaista zadovoljna.

 

Jedna korisnica ovaj bršljan gel koristila je i tokom trudnoće, prevenzivno kako protiv strija tako i protiv celulita. Kupila ga je u apoteci i počela sa upotrebom, pošto joj žena koja prodaje (pretpostavlja da je farmaceut) nije skrenula pažnju da se bršljan gel ne bi trebalo koristiti u trudnoći. Sve je bilo kako treba što se tiče bebe i zdravlja, celulit se malo smanjio i strije se nisu pojavile.

 

Bršljan gel protiv celulita negativna iskustva

 

Jovana je imala problem kao i većina žena. Čula je za B Bršljan gel i odlučila da proba. Nakon prvog nanošenja, njena koža je odreagovala. Dobila je crveni osip i blago peckanje. Odmah je isprala gel i nije ga više koristila. Svima preporučuje da najpre proizvod probaju malo da se, kao i kod nje, ne bi pojavila alergijska reakcija.

 

Isidora je takođe navela svoje nezadovoljstvo nakon korišćenja anticelulit gela. Ona je koristila duže vreme Bršljan gel za celulit i nije dobila nikakve rezutate. Kaže da je koristila baš po uputstvu ali bez rezultata. Okrenula se anticlulit masažama u salonima, iako je to bilo mnogo skuplje rešenje.

 

Poznata blogerka je takođe imala priliku da proba Bršljan gel protiv celulita. Verovatno je očekivala čudo, ali nije ga dobila. Bila je razočarana korišćenjem anticelulit gela i kako navodi, rešila je da proba neke skuplje rezultate. Ona smatra da je cena merilo kvaliteta.

 

Kako izgleda Anticelulit Bršljan gel

 

Bršljan gel protiv celulita predstavlja jedan od glavnih proizvoda Meilab kozmetike. Ova kozmetika važi za prirodnu kozmetiku. Između mnogih proizvoda, Meilab ima u ponudi i ovaj gel za celulit. Imaju i širok izbor eteričnih ulja u svojoj ponudi.

Gel od bršljena za celulit se nalazi u beloj ambalaži sa zelenim slovima i velikim slovom B po sredini. Gel je u tubi od 200 ml. Tekstura je baš kao i kod svakog gela želatinasta. Zelenkaste je boje, ali providne.

Meilab kozmetika je najpre bila namenjena bebama, nastala je 1990 godine. Nakon toga paleta proizvoda je proširena i obuhvatila je tretiranje promena na našoj koži. Među njima našao se i anticelulit gel.

 

Kome se preporučuje Bršljan gel protiv celulita

 

Kada je koža već zahvaćena celulitom, biće nam potrebno više vremena nego da smo delovali predustrožno.

Ali sa godinama, koliko god da vodimo računa, metabolizam se usporava i dobijamo celulit mnogo lakše nego ranije, kada smo mlađi. Kako celulit predstavlja masne naslage koje se talože ispod kože, najbolje je voditi računa o ishrani.

Kada imamo celulit, posežemo za različitim metodama koje mogu delovati obećavajuće. Korišćenjem preparata protiv celulita dobijamo efekat hlađenja ili grejanja. U zavisnosti koji je preparat u pitanju.

Svi koji imaju problem sa celulitom mogu probati Meilab bršljan gel jer je bršljan svakako biljka koja podstiče cirkulaciju. Rezultat je pozitivan kod većine korisnica.

 

 

Nije preporučljiv da ga koristite ukoliko imate proširene vene ili problem sa varikozitetom. U tom slučaju gelovi za proširene vene pomažu. Iz Meilab asortimana izdvaja se i Kesten gel za vene, o kome smo pisali recenziju.

 

Sastav Bršljan gel protiv celulita

 

Kada kažemo prirodna kozmetika, tu pre svega mislimo da preparati ne sadže parabene, silikone i ostale sastojke koji mogu biti opasni po naše zdravlje. Upravo to je ono što Bršljan anticelulit gel ne sadrži.

Pored ekstrakta bršljana u najvećim količinama, sadrži i etersko ulje limuna kao i 0.8 % kofeina.

U sastavu Bršljan gela protiv celulita su sledeći aktivni sastojci:

  • Heterokozid C
  • Kofein
  • Limeta

 

Heterokozid C

 

Heterokozid C je glavni bioaktivi sastojak B bršljan gela. Ima prvenstveno farmakološka svojstva i to antibakterijska. Njegova uloga je protivupalna i povećava propustljivost kapilara čime se podstiče cirkulacija i razbijanje masti.

 

Kofein

 

U preparatima protiv celulita veoma čest sastojak je kofein. Takođe zbog svog uticaja na povećanje cirkulacije, dovodi do toga da se krvotok povećava, a rezultat je više zategnuta i elastičnija koža.

 

Limeta

 

Kao jedan od aktivnih sastojaka je i ulje limete. Limeta je slična limunu, pripada porodici agruma. Veoma je zdrava pa je našla svoju ulogu i u kozmetici. Ulje limete smiruje kožu i podstiče izbacivanje viška tečnosti.

 

Meilan bršljan gel očekivani rezultati

 

Efekat čarobnog štapića nećemo dobiti ni kao rezultat upotrebe Bršlan gela za celulit. Ali ukoliko promenimo stil života, obratimo malo više pažnje na svoje zdravlje, a pritom koristimo i Bršljan gel protiv celulita rezultat može biti zavidan.

Nakon duže i pravilne upotrebe gela protiv celulita imaćemo elastičniju kožu koja će biti manje sklona novom formiranju celulita.

Takođe koža će biti zategnutija nego pre korišćenja istog.

 

Celuleks celulit

 

Ako ste i vi probali Bršljan gel protiv celulita i imali pozitivno ili negativno iskustvo, podelite sa nama. Ocenite recenziju zvezdicom i podelite recenziju za Meilab anticelulit Bršljan gel nekome kome može pomoći.

Hvala.