Recenzija Revuele Slim and Detox anticelulit serum, prirodna i bezbolna varijanta protiv celulita! Donosimo sve o njemu, iz prve ruke! Recenzija i iskustva!

 

Celulit je glavna tema među ženama kada se priča o izgledu. Što je i logično. Zaista je važno da nam noge budu zategnute i lepe, naročito kada nosimo kratko ili kada smo u kupaćem.

Upravo zbog toga, a i zbog ovog sunca koje vas čeka napolju, donosimo vam recenziju o proizvodu koji bi mi mogao da bude vaše oružje u borbi protiv celulita i za mršavljenje. 

Pričamo o anticelulit serumu sa efektom zagrevanja Revuele Slim&Detox.

 

Celuleks celulit

 

Anticelulit serum sa efektom zagrevanja Revuele Slim&Detox kada se koristi?

 

Kada se pogledate u ogledalo vidite li celulit na nogama, bokovima ili masne naslage na stomaku? Kada rukom uhvatite deo kože, da li primećujete udubljenja i izbočine?

Ako su odgovori na ova dva pitanja pozitivni, onda budite sigurne da je SADA vreme za jedan ovakav preparat sa efektom zagrevanja, kao što je Revuele Slim & Detox.

Revuele Slim & Detox Thermo Serum nije namenjen SAMO za celulit, već i za sve tretmane za oblikovanje tela. A posebno se može koristiti kod tretmana za ubrzano gubljenje telesne težine i za anticelulit tretmane.

 

Prednosti i nedostaci Revuele Slim & Detox Thermo seruma

 

Kada kupujemo prozvode za negu, ili generalno kada želimo sebi nešto da priuštimo, prirodno je da pomislimo šta će nam taj proizvod doneti, da li uopšte vredi kupovati ga. A, naravno, sve ima svoje nedostatke i prednosti.

Što se tiče Revuele Slim & Detox anticelulit termo seruma, logično je da je njegova glavna vrlina sam učinak. Anticelulit termo serum Revuele Slim&Detox intezivno radi na izbacivanju masnih naslaga i na povećanju elastičnosti kože, što umanjuje vidljivost celulita. 

Takođe, važno je napomenuti da je Revuele Slim & Detox anticelulit serum sa efektom zagrevanja pogodan za upotrebu pri bilo kom tretmanu za oblikovanje tela. Posebno se prepručuje kod tretmana za brzo mršavljenje i kod anticelulit tretmana.

E sad, ono što su njegovi nedostaci su upravo ono i čime se ovaj proizvod hvali. Zbog tog efekta zagrevanja, ovaj proizvod ne smeju svi da koriste. Vrlo je važna napomena da Revuele Slim & Detox anticelulit termo serum ne smeju da koriste osobe koje imaju proširene vene, kapilare i slabe krvne sudove. U tom slučaju treba koristiti gelove za proširene vene.

Takođe, pažnju treba obratiti i na hemijske sastojke koje se nalaze u sastavu Anticelulit seruma sa efektom zagrevanja Revuele Slim&Detox. Ali tome ćemo više i detaljnije u nastavku teksta.

Postoji mnogo prirodnih načina da se rešite celulita, a preparati kao što su gelovi, kreme i serumi su naefikasnija i najbrža prirodna metoda. Korisnica koja je uspela da skine celulit za mesec dana javila se i podelila svoje utiske o jednom delotvornom anticelulit gelu, koji MOŽE POMOĆI I VAMA. Pročitajte kako https://kozmetickimagazin.com/kako-sam-se-resila-celulita-za-mesec-dana-iskustvo/

 

Karakteristike Revuele Slim & Detox Thermo Seruma

 

Revuele Slim & Detox anticelulit termo serum nam dolazi u svedenom belo-crvenom pakovanju od 200ml. Lako ćete ga uočiti među proizvodima, jer će vam crvena boja i vrlo atraktivno telo na pakovanju brzo privući pažnju.

Na pakovanju je jasno naznačen efekat zagrevanja i rezultati koji se postižu. Proizvod se nalazi u tubi, sa klasičnim zatvaračem koji će sprečiti da proizvod iscuri. Uz proizvod, naravno, ide i uputstvo za korišćenje.

PROČITAJTE: Pisali smo recenziju o sličnom poznatom anticelulit serumu Krauterhof serum protiv celulita!

 

Kako se upotrebljava Revuele Slim & Detox anticelulit termo serum

 

Anticelulit termo serum Revuele Slim&Detox nema nešto posebno različitu primenu od sebi sličnih proizvoda. Treba ga naneti na regije koje su zahvaćene viškom masnih naslaga. Zatim proizvod treba nežno umasirati dok ga koža ne upije u potpunosti.

Nakon nanošenja potpuno je normalno da se oseti blago peckanje i crvenilo, to označava da aktivni sastojci deluju. Preporuka je da proizvod treba koristiti dva do tri puta nedeljno u cilju održavanja efekata.  

Anticelulit preparati sa termo efektom, poput Eevuele Sklim and Detox Thermo seruma imaju efekat zagrevanja prilikom nanošenja na kožu.

PROČITAJTE: Recenzija Guam Fango topla krema protiv celulita sa algama!

 

Revuele Slim and Detox serum iskustva

 

I za ovaj anticelulit termo serum Revuele iskustva su šarenolika. Doduše, zaista ne možemo očekivati da proizvodi imaju iste efekte na svakome. Na nekome se rezultati mogu videti posle nekoliko korišćenja, a ne nekome se neće videti ni posle potrošene cele tube. Ali hajde da pređemo na konkretna iskustva za Revuele Slim and Detox serum.

 

Revuele Slim and Detox anticelulit serum, za mršavljenje i protiv celulita

 

Oduševljenje jedne korisnice nismo mogli, a da ne primetimo. Ona kaže da je ovaj proizvod fantastičan i da je odmah primetila da deluje. Posle prve potrošene tube, primetila je rezultate i odmah naručila i drugu tubu. Preporučuje da je najbolje koristiti ovaj serum uveče, pre samog odlaska u krevet.

 

Ali jedna devojka ipak nije zadovljna. Kaže da je kupila dve tube, da je obe koristila u kombinaciji sa tretmanima, ali da uopšte nije primetila razliku.

 

Sledeće iskustvo je već dosta vedrije. Korisnica kaže da je ovaj proizvod izuzetno dobar i da ga treba dobro utrljati. Ubrzo je primetila rezultate i jako joj prija osećaj zagrevanja.

 

Iz sledećeg iskustva pršti nezadovoljstvo. Kaže da je grozno i da postaje vodenasto dok se utrljava u kožu, kao da ima mnogo vode. Ona ga nikada više neće kupiti.

 

Iskustva ćemo završiti lepim. Pa nam Ana kaže da ova krema ima njen glas. Lečila se na klinici od masnih naslaga na rukama, i nije bilo rezultata. Posle samo nedelju dana korišćenja ovog seruma primetila je rezultate.

 

Lepo je da završimo sa lepim iskustvom. Kao što rekosmo na početku, šarenolika iskustva. Nemoguće je da svima sve odgovara. Ipak, najbolje je da se anticelulit termo serum Revuele Slim and Detox serum isproba, pa procenite.

 

Revuele Slim&Detox serum sastav 

 

Sastav anticelulit serum sa efektom zagrevanja Revuele Slim&Detox je vrlo šarenolik. Kada se radi o ovakvim proizvodima, koji direktno mogu uticati na zdravlje, zaista je bitno da znamo šta koristimo.

 

Shea butter 

 

Šea maslac sa pravom nosi titulu popularnosti u kozmetici. Šea maslac se koristi u prirodnoj kozmetici. Zato ako u sastavu nekog proizvoda, vidite i ovaj sastojak, budite sigurne da je to dobar znak. 

Šea maslac u kozmetičkim preparatima uglavnom ima zadatak da pruži vlažnost koži. Šea buter takođe sadrži i vitamine A i E, koji kožu održavaju u optimalnom zdravlju. Zanimljivost je i da šea maslac ima blagi faktor zaštite od Sunca. 

Treba napomenuti i da vitamin E, koji se nalazi u šea maslacu, poboljšava elastičnost kože. Dakle, iz svega ovoga, ne možemo dalje, a da ne zaključimo da je ovaj sastojak vrlo koristan.

 

Ulje slatkog badema

 

Bademovo ulje je od davnina poznato narodu. Vrlo je značajno i uživa ogromno poštovanje u kozmetici. Ali ima razloga za to. Ulje badema od davnina ima ogromnu ulogu u nezi i očuvanju zdravlja kože.

Bademovo ulje direktno se vadi iz semena slatkog badema. Badem je nutritivno bogat i prepun vitamina E, vitamina B, magnezijuma, kalcijuma, bakra, mangana, kalijuma. Mislim da ovo skroz opravdava poverenje koje ulje slatkog badema ima kod žena širom sveta vekovima unazad.

 

Potassium Cetyl Phosphate

 

U ovom proizvodu ovaj sastojak je emulgator. Da bi koža brzo upila neki proizvod, potrebno je da taj proizvod u sebi ima i vodu. Tu nastupa emulgator. Emulgatori poboljšavaju konzistenciju proizvoda. Ulje i voda u proizvodima ne mogu da se sjedine, sve i da ih mešamo tri dana neprestano. Tada, kao mirotvorci, dolaze emulgatori, i pospešuju “saradnju” između vode i ulja.

 

Centella Asiatica Extract 

 

Radi se o višegodišnjoj biljki koja raste u Aziji (gotu kola) Ovaj sastojak je zapravo aktivno jedinjenje u ovom proizvodu. Deluje antioksidativno, protivupalno i, kao najvažnije, anticelulitno. Ova biljka bogata je i aminokiselinama, a istraživanja su dokazala da je i odličan hidratantni sastojak koji je odličan za smirivanje uznemirene kože.

 

Kofein

 

Za kofein se veruje da pomaže u borbi protiv celulita zbog njegove veze sa aminofilinom (sastojkom za koji se tvrdi da rešava celulit). Kofein je apsolutni pobednik po zastupljenosti u proizvodima protiv celulita.

Kofein ubrzava cirkulaciju, izvlači tečnost iz međućelijskih prostora i indikuje lipolizu. Lipoliza je procedula uklanjanja masnih naslaga na telu. Na taj način kofein sagoreva masti koje se oslobađaju iz ćelija. 

PROČITAJTE: Recenzija Bioten Bioaktiv kofein anticelulit gel!

 

Ekstrakt algi

 

Ekstrakt algi su dobro čuvana tajna mladolikog izgleda Azijatkinja. Alge izbacuju toksine iz kože, a toksini su uzročnici nastanka celulita. Dakle, ako želimo da se oslobodimo celulita, prvo moramo da uradimo dobar detoks. Tačnije, moramo da izbacimo toksine.

Alge poboljšavaju cirkulaciju, obnavljaju površinski sloj kože, hidriraju kožu, i imaju još mnogobrojne aktivnosti koje pospešuju nestanak celulita.

PROČITAJTE: Recenzija Guam fango hladna kremu protiv celulita sa algama!

 

Karnitin

 

Karnitin je aminokiselina koja doprinosi oksidaciji masti i na taj način tu istu mast pretvara u energiju. Nedostatak karnitina onemogućava transport masti do energetskih tačaka gde će sagoreti. Kao prosledica gomilanja masnih ćelija, javlja se celulit.

 

Salicilna kiselina

 

Ovaj sastojak je ima i svoje i dobre, i loše strane. Salicilna kiselina je poznata po tome da lako prodire u kožu i razgrađuje masti koje se nakupljaju. Kako kiselina razgrađuje ćelije, ona tako i pospešuje njihovu regeneraciju, i podmlađuje kožu.

Takođe, salicilna kiselina je i odličan piling za kožu. Ipak, činjenica je da kiselina ostaje kiselina, i da može imati neželjene efekte. Najčešći neželjeni efekti salicilne kiseline su: crvenilo i iritacija, perutanje kože, osećaj da koža pecka, koprivnjača, osetljivost kože na sunce.

 

Pantenol

 

Pantenol je alkohol pantotenske kiseline, odnosno vitamina B5. Smatra se vrlo bezbednim sastojkom, pa je dozvoljen i u proizvodima za bebe. Pantenol vezuje za sebe vodu, pa na taj način hidrira kožu. Takođe, pantenol i podstiče obnavljanje ćelija, što znači da će obnoviti oštećenu kožu. Pored ovoga, pantenol i umiruje kožu koja je iz nekog razloga pod izitacijom.

 

Disodium Rutinyl Disulfate

 

Ovaj sastojak je zapravo antioksidans koji poboljšava mikrocirkulaciju kože. Poboljšana mirkocirkulacija kože znači više krvi na raspolaganju za transport aktivnih sastojaka do problematičnog područja. Ovaj sastojak, takođe, obezbeđuje vlagu koja je potrebna koži. Hidrirana koža nije plodno tlo za oštećenja koja nas mogu zadesiti.

 

Triethanolamine

 

Ovaj sastojak je zapravo hemijsko jedinjenje koje se nalazi u velikom broju kozmetičkih proizvoda. Uglavnom se koristi kao emulgator, jednostavno rečeno, koristi se da bi se sastojci u proizvodu bolje izmešali i kako bi sam proizvod imao bolju teksturu. 

Ovaj sastojak ima niz upozorenja koja dolaze sa njegovom primenom, što može biti briga kod onih koji koriste proizvod u čijem sa sastavu on nalazi. Trietanolamin se nikada ne sme predugo koristiti. Dokazano je da štetno deluje na ljudsku kožu, na imuni sistem, i klasifikovan je kao respiratorno toksično sredstvo.


Sorbitol

 

Ovaj sastojak se u proizvodima poput ovih prvenstveno koristi za pospešivanje hidratacije. Dakle, koristan se za sve sa dehidriranom kožom. Ovaj sastojak privlači i zadržava vlagu u ćelijama kože. 

Druga funkcija ovog sastojka u proizvodima je zgušnjavanje. Obezbeđuje željenu konzistenciju proizvoda i prijanjanje. 

 

Propylene Glycol

 

I ovaj sastojak se koristit za privlačenje vode. Na taj način sprečava ljuskanje kože i obezbeđuje joj gipkost.  Napominje se i da je ovaj sastojak pomoć aktivnim supstancama da prodru u kožu.

 

Sodium Benzoate

 

Sodium Benzoate je sastojak koji se koristi za prekrivanje ili pojačavanje mirisa proizvoda. Problem sa ovim aditivom nije on sam, već on kad se upari sa nekim drugim sastojkom. Ako se ovaj sastojak upari sa nekim drugim sastojkom, može doći do hemijske reakcije koja može nepovoljno uticati. Svakako, prekomerna upotreba ovog sastojka u najmanju ruku nije preporučljiva.

 

Potassium Sorbate

 

Ovaj sastojak se koristi kao blagi konzervans u kozmetičkim proizvodima. I kao zamena parabenima, koji sprečavaju ubrzano kvarenje proizvoda. 

 

Glyceryl Stearate

 

I ovaj sastojak je namenjen očuvanju proizvoda u što boljem stanju što duže. Smanjuje mogućnost isparavanje vode iz proizvoda, sprečava stvaranje površinske kore, a i štiti ga od smrzavanja.

 

Glycerin

 

Glicerin se u proizvodima uglavnom koristi za poboljšavanje glatkoće. Privlači vlagu na koži, štiti je, umiruje i hladi. Prema istraživanjima, ovaj sastojak se najčešće može naći u proizvodima za negu.

 

Commiphora Mukul Resin Extract

 

Ekstrakt smole važi za jedan od najboljih aktivnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima. Smola podstiče regeneraciju kože i jača njen odbrambeni sistem. 

 

Coleus Forskohlii Root Extract

 

Ovaj ekstrakt se dobija iz korenja mesnatih biljki, koje pripadaju porodici mente i lavande. Ima svojstva koja pomažu u borbi protiv starenja, a i svojstva protiv celulita. Takođe, pospešuje regeneraciju ćelija kože.

 

Cyclopentasiloxane

 

Ovaj sastojak je zapravo silikon. On se koristi u proizvodima za koje je neophodno da se osuše brzo. Takođe, taj sastojak omogućava da posle nanošenja proizvoda ostane svilenkast trag na koži.

 

Phenoxyethanol

 

Ovaj sastojak je konzervans zapravo, a vrlo je verovatno da u svom domu već imate neke proizvode koji sadrže baš ovo. I ovaj sastojak ima zadatak da spreči da se proizvod brzo pokvari. 

Da li je bezbedan, ne možemo sa sigurnošću tvrditi. Ipak se radi o hemikaliji. Loše kožne reakcije su glavno neželjeno dejsvo ovog sastojka. Stručnjaci kažu da se ova hemikalija može biti bezbedna jedino ako se u proizvodu nalaze vrlo male količine ovoga, i ako se ne koristi dug period.

 

Vanillyl Butyl Ether

 

Ova materija je zapravo aktivan sastojak koji pruža osećaj zagrevanja. Dakle, zahvaljujući tom sastojku, ovaj anticelulit preparat postiže termo efekat ili efekat zagrevanja.

 

Kome se preporučuje anticelulit serum sa efektom zagrevanja Revuele Slim&Detox

 

Kao što ste do sada mogle da primetite, anticelulit termo serum sa efektom zagrevanja Revuele Slim&Detox je više nego obična mazalica za mršavljenje i protiv celulita.

 

Revuele Slim and Detox anticelulit serum, za mršavljenje i protiv celulita

 

Radi se o ozbiljnom proizvodu koji ima i svoje prednosti, i naravno mane.

Preporuka je da ovaj termo serum koriste osobe koje imaju ozbiljan problem sa masnim naslagama na određenim delovima tela. I naravno, da te osobe budu sigurne da nemaju proširene vene ili kapilare. Kao i da, nemaju neku predispoziciju da im nešto iz sastava može napraviti neki problem.

 

Revuele Slim and Detox serum cena

 

Revuele Slim and Detox serum

https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/anticelulit-serum-sa-efektom-zagrevanja-revuele-slim-detox-200ml

 

Videle ste da u sastavu nema samo prirodnih sastojaka, što se može smatrati i manom. Odgovorno se ponašajte prema sebi, birajte proizvode koje koristite oprezno i neće biti problema.

 

Celuleks celulit

 

Ako imate iskustva sa Revuele Slim & Detox Thermo Serumom, napišite nam vaše iskustvo u komentaru. Značiće svima mnogo.

Takođe, ako imate neki savet, napišite i to. A ako vam je ovaj tekst bio koristan ocenite ga zvezdicama i pošaljite drugaricama.