Perut se može dobiti korišćenjem neadekvatnih šampona, a svedoci tog neprijatnog stanja su Kristina i Dejan. Oni su pronašli način da ovaj problem reše i zbog toga želeli da podele svoja pozitivna iskustva kako bi i drugima pomogli. 

 

Zbog peruti sam redovno bila tema za ogovaranje! 

 

„Mislila sam da nikad neću biti tema ogovaranja, ali ono što sam najmanje želela me je ipak snašlo. Imala sam jako mnogo peruti, rane po glavi i sebi bila grozna! Komšinice su me redovno odgovarale, iako nisu znale kako se zapravo osećam. 

Ovako je izgledala moja kosa!

 

Taj svrab, golickanje glave i celodnevno česanje, nikada neću zaboraviti. Kosa mi je bila večito prljava, a tek garderoba… Zato sada kada sam uspela da se rešim peruti odlučila sam da nikada više u životu neću koristiti jeftine šampone pune hemikalija

A samo takve sam koristila, misleći da nema nikakve razlike. E pa ima, i to ogromne. Ja sam zbog svakojakih kupovnih i ispada veoma loših šampona dobila perut! Kosa mi je bila nikakva, uvek prljava i masna, a bele pahuljice uvek po bluzama. Češala sam se jer je svrbelo i naravno napravila sam rane. A to je kasnije peklo!

Malo je falilo pod tim pritiskom haos u komšiluku da napravim. Sva sreća pa sam pronašla rešenje!“

 

Promenila sam šampon i uspela da očistim perut! 

 

„Prešla sam na skuplje preparate i počela da kupijem šampone protiv peruti, ali mi ni jedan nije pomogao. Ipak, sreća mi se osmehnula onda mi je koleginica preporučila da probam jedan zaista sjajan prirodni Vlasilan šampon.

Pokazala mi je sajt gde se naručuje, a ja prvo što sam potražila jeste sastav! Kada sam se uverila da je potpuno prirodan odmah sam ga poručila na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/. I definitivno nisam pogrešila!

 

Prema uputstvu za upotrebu piše kako se prvi rezultati mogu očekivati za oko 6 nedelja, a to se stvarno i desilo. Od kako sam počela da koristim Vlasilan perut se prvo smanjila, a zatim postepeno nestala. Iako je trebalo sačekati nekoliko meseci da perut skroz nestane, upornost se isplatila. 

Evo zašto!“

 

Od kako koristim Vlasilan kosa mi je lepša nego ikada! 

 

„Od svih šampona koje sam probala Vlasilan mi je jedini pomogao da se za kratko vreme rešim peruti! Redovno ga koristim i više nemam perut, naravno i ne svrbi me glava. Kosa mi je čista, lepa i moram priznati lepša nego ikada.

Vlasilan je predivan i najbolji prirodni šampon, prirodnog je porekla, što se može primetiti po prelepom osvežavajućem biljnom mirisu. Pranje kose zaista prija, nema iritacije, savršeno peni i pere, a najvažnije što čisti perut. Oduševljena sam i zato svima preporučujem da ga koriste

Ima sigurno godinu dana od kako ga poručujem na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/, a koristiću ga i ubuduće jer perut više nemam

 

Veliko hvala koleginici koja mi je preporučila Vlasilan!“

 

Imao sam perut i izgledao aljkavo! 

 

„Perut sam imao nekoliko godina unazad, ali sam zahvaljujući devojci i odličnom šamponu protiv peruti uspeo da očistim kožu i kosu. Vrlo je neprijatan osećaj kada vam je kosa masna i puna peruti, posebno ako radite kao komercijaliata na terenu. Opis mog posla zahteva celodnevna putovanja, ali i direktnu komunikaciju, kodeks oblačenja i strogu pedantnost. 

Devojka mi je više puta preporučivala koje šampone protiv peruti da koristim, i bukvalno sve sam ih probao. Ali, ni jedan mi nije bio pomogao! Kosa mi je i dalje bila puna suve peruti i brzo se mastila. 

 

Ali, trud se na kraju isplatio kada sam otkrio Vlasilan!“

 

Koristio sam Vlasilan i uspeo da očistim perut! 

 

„Na internetu smo pronašli sajt za Vlasilan i videli da se radi o prirodnom šamponu protiv peruti i opadanja kose. Pošto je delovao obećavajuće Sanja se odmah raspitala o drugim iskustvima, a bilo je jako puno pozitivnih komentara. Zato sam rešio da poručim Vlasilan na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/, sačekam da stigne na kućnu adresu i isprobam.

 

Ubrzo sam počeo da ga koristim i prao kosu svakoga dana. A iznenadio sam se zaista jer je šampon ODMAH počeo da daje rezultate. Perut mi se za manje od mesec dana smanjila, a za tri meseca i povukla.

Vlasilan mi stvarno pomaže, a imam i utisak da moja kosa izgleda sada drugačije, da je jača, gušća i vidim kako je čistija nego ranijePerutanje se smanjilo, nema više neprijatnog osećaja svraba, kosa mi čista i sporije se masti.

Ja sam oduševljen!

Svim muškarcima koji imaju perut ili problem sa opadanjem kose preporučujem da poruče i koriste Vlasilan jer je odličan šampon. Poručuje se na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/. Šampon definitivno pomaže, jer je i meni pomogao da se rešim peruti.

 

Moram da priznam kako sam prezadovoljan što sam uspeo da konačno rešim svoj višegodišnji problem. Naravno, i devojka je bila presrećna. 😊“

 

Ukoliko ste i vi koristili ovaj prirodni šampon protiv peruti i opadanja kose, pišite nam ili podelite sa nama vaša iskustva.