Vlasilan šampon za kosu je prema mnogim korisnicima najbolji prirodni šampon za kosu! U recenziji otkrivamo zašto i prenosimo iskustva koja to potvrđuju!

 

Ukoliko želite jaku kosu koja raste zdravo, bez peruti ili opadnja, treba vam prirodni šampon. Vlasilan je šampon koji pomaže da jednom za sva vremena rešite probleme i uživate u lepoj, čistoj, gustoj i zdravoj kosi, bez peruti i opadanja!

Ovo nije bilo kakav niti običan šampon za kosu, već šampon obogaćen visokom koncentracijom najkvalitetnijih aktivnih prirodnih sastojaka u svom sastavu.

Vlasilan je šampon bez silikona, bez sulfata i bez parabena.

Iako je Vlasilan relativno nov proizvod na našem tržištu, zaista ima ako puno žena i muškaraca koji su oduševljeni koliko im je Vlasilan pomogao.

Spasio im je kosu od opadanja, očistio vlasište od peruti i viška sebuma i najvažnije – ojačao i potpomogao rast nove i zdrave kose!

 

vlasilan

 

Iskustvo

Milena je podelila svoje iskustvo za Vlasilan:

Imam mnogo tanku kosu i najveći problem sa tim što se brzo masti. Svakodnevno sam morala da je perem, a to je bila noćna mora za mene i ogromna obaveza – pranje, sušenje, pranje, sušenje… Od kako sam otkrila i počela da koristim Vlasilan ja više nemam problem sa mašnjenjem kose. Sada se normalno masti i perem je jednom u tri dana, lepo miriše, ne mrsi se mekana je, sjajna, lepršava i prelepo izgleda. Vlasilan obavezno ga poručuem na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/ i toplo preporučujem svima da ga koriste.

 

vlasilan

 

Za šta se koristi Vlasilan šampon za kosu

 

Šampon za kosu Vlasilan je prirodni šampon koji smanjuje opadanje kose i koji veoma efikasno pomaže protiv peruti. Sastav Vlasilana je organska i prirodna formula pretočena u organski i prirodni šampon, koji se sastoji od dva šampona.

Prvi je Vlasilan formula A i drugi, Vlasilan formula B.

Vlasilan šampon za kosu pomaže tako što:

 • smanjuje lučnje sebuma na koži glave, odnosno reguliše višak masnoće,
 • smanjuje prekomerno stvaranje sebuma i sprečava da se kosa ubrzano masti,
 • čisti vlasište od mrtvih ćelija, masnoće i prljavštine,
 • smanjuje svrab kože i umiruje osetlivo vlasište,
 • uklanja perut i sprečava ponovnu pojavu peruti,
 • smanjuje opadanje kose,
 • jača koren kose, regeneriše vlasište i strukturu dlake,
 • obnavlja i stimuliše rast nove i zdrave kose.

Kao krajnji rezultat dobija se jaka, zdrava i čista kosa!

Vlasilan je šampon koji je preporučljivo da koristite i ako nemate navedene probleme. On je lagan, prijatan i pogodan za svakodnevno pranje (nije nužno tako da se koristi).

Redovnim korišćenjem i u normalnim okolnostima Vlasilan ojačava kosu, čini da bude mekana i lepa, vraća joj prirodni sjaj, pomaže da se manje kida i puca, sprečava da se ubrzano masti i ojačava da ne opada.

 

vlasilan

 

Šampon za kosu Vlasilan Formula A

 

Formula Vlasilan A – za gubinsko čišćenje kože glave, protiv peruti i opadanja kose!

Ovaj prirodni šampon dubinski čisti kožu glave i štiti je od perutanja, svraba, i peruti. Prirodno uklanja sve nečisoće i ulja koja svakako prirodno stvaraju, ali se zbog sakupljanja prljaju i mešaju sa toksinima. On uklanja toksine i mrtve ćelije kože, smanjuje uvećano lučenje sebuma i sprečava stvaranje peruti.

Ukoliko već imate perut, Vlasilan A šampon protiv peruti ga efikasno uklanja – regeneriše kožu, smanjuje perut i listanje skalpa. Na taj način on stvara pogodno tlo za rast nove, jake i zdrave kose.

Što se tiče gubitka kose, Vlasilan A šampon protiv opadanja kose pomaže da se reši i ovaj problem. On ojačava vašu kosu, jača koren dlake i spečava dalje opadanje i gubitak kose. Posle izvesnog vremena i kontinuirane upotrebe zaustavlja opadanje kose.

Jovana je podelila svoje iskustvo za šampon za kosu. Njoj je Vlasilan pomogao da očisti perut.

Meni je Vlasilan pomogao da očistim perut, i to za samo dva meseca. Ono što sam pokušavala unazad godinu dana ništa nije dalo efekta, a Vlasilan za koji sam slučajno saznala od frizerke mi je spasio kosu. Imala sam strašan problem do prošle godine koji sam zahvaljujući Vlasilanu uspela da rešim. Nisam bila pažljiva prema sebi pa sam kupovala samo one jeftine šampone kada su na akcijama, misleći tako ću da uštedim pare. A u stvari su me problem koji sam napravila i perut koštali mnogo više, jer mi je glava bila puna peruti koja se ronila gde god sam se našla. Pošto sam farbana crnka, perut se još više videla. Češala sam se svaki čas, napravila sam rane po glavi, a i kosa mi je bila stalno masna. Ma odvratno…. Za Vlasilan sam čula od svoje frizerke, sasvim slučajno. A da sreća bude još veća, njime mi je oprala kosu i mogla sam odmah da osetim koliko je prijatan. Rekla mi je da ga kupuje na internetu i da ga nema u običnoj prodavnici, već iskuljučivo na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/ . Tako sam ga i ja poručila. Počela sam da ga redovno koristim i da samo sa njim perem kosu, a rezultati su brzo došli. Oduševljena sam bila, a i sada sam! Pomogao mi je da očistim perut, plus nikad više mi se nije pojavila, a eto prošlo je skoro godinu dana. Kosa mi se manje masti, postala je jako mekana, sjajna i vidno zdravija.

 

vlasilan

 

Šampon za kosu Vlasilan Formula B

 

Formula Vlasilan B – za rast kose, regeneraciju kose i brži oporavak vlasi!

Šampon za kosu Vlasilan B pomaže tako što jača koren dlake, stimuliše i obnavlja strukruru vlasi, iz korena. Dodatno, ima moć da oporavlja i regeneriše oštećenu i ispucalu kosu. Na kraju, podstiče rast nove i zdrave kose, koja postaje jaka, čvrsta, sjajna i zdrava.

Kosa je posle pranja Vlasilanom B lepša, jača, zdravija i sjajnija. Kontinuiranom redovnom upotrebom dobija se gusta i potpuno zdrava kosa.

 

Vlasilan Formula A i Formula B – kompletan tretman

 

Najbolje rezultate svakako možete očekivati ako ovaj tretman koristite zajedno ili istovremeno. Kombinacija aktivnih sastojaka ova dva Vlasilan šampona se slaže i zbog toga kada se koriste zaedno daje bolje efekte.

Možete tretman sprovesti i koristiti na dva načina. U oba slučaja šampon treba koristiti najmanje četiri nedelje, kako bi se primetili rezultati.

 1. Da tokom jednog pranja perete kosu i jednim i drugim šamponom.
 2. Da prvo koristite Vlasilan A, pa posle 4 nedelje Vlasilan B (ovo je preporuka).

U drugom slučaju, kada se koristi prvo A, pa zatim B, šamponi će delovati regenerativno samo ako ih koristite redovno i bez prekida. Kada istrošite jedan posle 3-4 nedelja samo nastavite sa upotrebom drugog.

Još jedna korisnica je podelila svoje iskustvo. Ona je imala problem sa opadanjem kose, a vlasilan joj Vlasilan joj je pomogao.

Dugo mi je kosa opadala i moram priznati da sam skoro svaku nadu izgubila da će to prestati. Toliko je kose ispadalo posle svakog pranja da sam poželela na muško da se ošišam i da kupim periku. Naravno to nisam uradila, bile su to samo moje blesave i uplašene misli. Za Vlasilan sam saznala na internetu, odnosno na Facebook-u kada sam videla reklamu. Zaintrigiralo me je da čujem o čemu devojka u reklami govori, a ispostavilo se da je njeno iskustvo bilo slično kao moje. Rešila sam da i ja probam ovaj šampon i poručila ga na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/. Prvo sam bila sumnjičava, jer mi je kosa i dalje opadala, ali sam posle svakog pranja zaista primećivala sve manje i manje dlaka u kadi. To je bilo dovoljno da mu verujem i dam šansu drugog meseca. Posle dva meseca redovnog pranja opadanje se sve više smanjivalo. Vlasilan mi je pomogao i zaista sam oduševljena pošto mi kosa više ne opada, vidim da sada raste zdravo tako da ga svima preporučujem.

 

vlasilan

 

Da li je Vlasilan šampon prirodni šampon za kosu?

 

Vlasilan je potpuno prirodni šampon za kosu koji u svom sastavu ima savršeno iskombinovanu koncentraciju visoko kvalitetnih i dokazano delotvornih prirodnih sastojaka. Prirodna formula se sastoji od zdravih aktivnih sastojaka, ekstrakta biljaka i eteričnih ulja, koji zajedničkim delovanjem dovode kosu do savršenstva.

Oporavljaju i jačaju tanku dlaku, revitalizuju oštećenu kosu, jačaju koren kose i hrane ga vitaminima, čiste kožu glave od toksina, mrtvih ćelija i sprečavaju da se stvara perut.

Takođe:

 • nema nikakvih opasnih, veštačkih i hemijskih dodatka,
 • ne sadrži u sastavu sulfate, parabene, silikon, veštačke boje niti veštačke mirise,
 • aktivan sastav ove formuje zasnovan je na bezbednim i zdravim prirodnim sirovinama koje pomažu da se kosa oporavi i bude zdrava.

Odlični su za masno vlasište i masnu kosu, kakva je najčešće tanka kosa. Masna kosa je često sklona pojavi peruti, pa se zato javlja pojačan svrab i pojačano lučenje sebuma, koje dovodi do mašnjenja.

 

Vlasilan šampon protiv peruti i opadanje kose sastav

U sastav šampona Vlasilan A ulaze sastojci koji pomažu da se ukloni perut, smanji prekomerno lučenje sebuma, očiste toksini sa kože i prekine opadanje kose. To su:

 • kakao buter,
 • ulje pšeničnih klica,
 • anantoin,
 • Piroctone olamine,
 • lavanda,
 • kamilica,
 • menta,
 • hamamelis,
 • ulje shea drveta.

 

Vlasilan šampon za rast kose sastav

Vlasilan B je šampon za stimulaciju, jačanje korena kose i rast nove, zdrave kose. U sastav ulazi aktivna koncentracija sastoaka kojapodstiče rast novih vlasi. To su:

 • kako buter,
 • ulje pšeničnih klica,
 • ekstrakt svile sa jezera Lomo,
 • babasu ulje,
 • ulje makadamije,
 • arnika,
 • kopriva,
 • hajdučka trava,
 • rastavić.

 

Vlasilan šampon iskustva

 

Podelićemo još nekoliko Vlasilan iskustva za ovaj prirodni šampon.

Jedan gospodin koristio je Vlasilan zbog opadanja kose. Prema njegovim rečima, zahvaljujući šamponu i njegovoj ženi koja ga je poručila na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/, Vlasilan mu je pomogao da zaustavi opadanje kose što se najviše primećivalo na temenu. Nakon dva meseca redovnog i svakodnevnog pranja kose za Vlasilan ima samo reči hvale jer je uspeo da zaustavi opadanje kose. 

 

vlasilan

 

Devojka koja je zadovoljna Vlasilanom čula je od koleginice sa posla da postoji Vlasilan šampon za masnu kosu i da jedan od najboljih na našem tržištu. Istražila je o čemu je reč i veoma joj se sastav. Pošto voli prirodne šampone i smatra da su bolji nego ostali, odlučila je da ih proba. Kako je rekla, Vlasilan sada koristi sigurno dve godine i zadovoljna je zbog toga što joj se kosa sporije masti. Takođe, mekana je, glatka i potpuno zdrava.

 

Još jedna devojka koristi Vlasilan pošto je želela da se otarasi peruti. U više navrata perut ju je stavljala u jako neprijatne situacije, a zbog posla koji radi smatrala je da mora kao komercijalista uvek da izgleda savršeno. Umesto toga, kosa joj je bila masna, neuredna i večito zalizana. Od kako je počela da koristi Vlasilan perut je postala njena prošlost, pošto joj je pomogao da je očisti. Kako kaže, povratila je samopouzdanje i ne oseća se više postiđeno.

 

Korisnica koja deli svoje iskustvo započela je tretman Vlasilanom, iako nije imala nikakvih problema. Voli prirodnu kozmetiku i želela je da osigura zdravu kosu pošto je farbana plavuša. Na preporuku prijateljice kupila je oba šampona – i Vlasilan A i Vlasilan B i redovno prala kosu. Posle mesec dana bila je vrlo prijatno iznenađena komentarima ukućana i okoline da joj je kosa savršena, nije suva niti ispucala, već lepršava, živahna i mekana kao svila. Pored toga, primetila je i kako joj raste poptpuno zdrava kosa, bez obzira što se farba.

 

Vlasilan devojka oprana kosa

 

Kome se preporučuje Vlasilan šampon za kosu

 

Vlasilan se preporučuje svima koji žele da imaju zdravu, jaku, mekanu i lepršavu kosu. Ako vam je dosta hemije i preparata koji su prepuni silikona, sulfata, parabena, konzervanasa i drugih veštačkih dodataka, Vlasilan je pravi šampon za vas.

Vlasilan je blag šampon koji ne iritira kožu glave, a preporučljiv je kako za za muškarce tako i za žene.

Dodatno:

 • ukoliko vam kosa opada, Vlasilan pomaže da se smanji gubitak kose i uklone uzroci opadanja,
 • ukoliko imate perut Vlasilan je idealan za šampon jer otklanja perut i uzroke koji dovode do stvaranja ove bele napasti, čisti skalp, reguliše pojačano stvaranje masnoće i sprečava ponovnu poavu peruti,
 • ako imate masnu kosa pranje Vlasilanom pomaže da se ona manje masti, a pri čemu nadalje izgleda lepo, sveže, lepršavo i čisto,
 • ako tragate za rešenjem koje će pomoći da vam kosa brže raste, Vlasilan je prirodno rešenje za njen normalan i zdrav rast – obnavlja koren kose, dubinski prodire u dlaku, jača joj strukturu i tako obezbeđuje rast nove zdrave kose.

 

Kako se koristi Vlasilan šampon protiv opadanja kose

 

Kosa se Vlasilanom pere na uobičajen način, ali je važno da se jako dobro utrlja na vlasište. Jedino tako će sve masnoće da skine.

Kosu dobro nakvasite pa zatim sipajte Vlasilan na mokru kosu. Dobro utrljajte da se napravi pena, a zatim tom penom utrljajte i teme i ostatak kose.

Kada završite utrljavanje, obavezno šampon dobro isperite da prljavština ne bi ostala. Nemojte prati kosu vrućom vodom već isključivo mlakom, jer vruća voda isušuje kožu i kosu.

Šampon biste trebalo koristiti najmanje četiri do šest nedelja, kako biste videli primetne rezultate.

 

Vlasilan šampon za kosu cena i gde kupiti

 

Vlasilan šampon za kosu može da se kupi na satu proizvođača Ovotaris, odnosno na sajtu šampona Vlasilan. Kupuje se poručivanjem online i upisivanjem kontakt podataka u polja – ime, prezime, adresa…

Šampon stiže na navedenu adresu za dan – dva brzom poštom. Ne morate plaćati ništa unapred, već tek kada vam stigne kući pošta.

Cena za Vlasilan šampon dostupna je na sajtu. Za kupovinu oba šampona – Vlasilan A i Vlasilan A dobija se popust, odnosno manja cena. Vlasilan možete poručiti na linku https://ovotaris.com/vlasilan/. Šampon se šalje brzom poštom na teritorii Srbije, Bosne i Gercegovine i Crne Gore.

 

 

Ostali proizvodi brenda Ovotaris:

Za razliku od komercijalnih proizvoda, prirodni šamponi imaju brojne prednosti. Bezbedni su, ne sadrže veštačke materije, bezopasni su i nemaju hemijske supstance koje iritiraju vlasište. Najvažnije, ne mogu pogoršati problem koji imate, jer pomažu da ga rešite!

Najčešće su to perut i masna kosa, opadanje kose ili njen usporen rast, a Vlasilan je šampon za kosu koji može da pomogne. Poručite ga sada na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/.

 

vlasilan