Čuli ste za Vlasilan šampon za kosu? Ako tragate za prirodnim proizvodom bez silikona, sulfata i parabena ovo je najbolji šampon za vas!

 

Posle ove recenzije biće vam zaista mnoge jasnije zašto treba da koristite prirodne šampone za kosu, a ne svakojake šampone pune hemije!

Možda ne znate baš svi za Vlasilan šampon. To je zato što je ovaj šampon relativno nov proizvod na našem tržištu. Ipak, verujte da ima mnogo zadovoljnih korisnika – i muških i ženskih zbog toga što in zaista pomaže da oporavite kosu od pojedinih problema – opadanje kose, perut i podsticanje rasta kose.

Inače, Vlasilan nije samo jedan šampon već dva. Idemo redom, polako.

Šampon za kosu Vlasilan je prirodni šampon koji smanjuje opadanje kose i koji veoma efikasno pomaže protiv peruti. Sastav Vlasilana je prirodna formula pretočena u organski i prirodni šampon, koji se zapravo sastoji od dva šampona. To su Vlasilan formula A i Vlasilan formula B.

 

Proizvođač Vlasilana je domaći proizvođač prirodne kozmetike Ovotaris.

 

Za šta se koristi Vlasilan šampon za kosu

 

Biće vam jasniije kada pročitate celu recenziju kompletno dejstvo Vlasilana. Budite sigurni da je sve 100% tačno jer smo isprobali i jedan i drugi šampon!

Vlasilan se koristi za više namena. Primarno pomaže protiv peruti, smanjuje ga, uklanja i sprečava ponovnu pojavu. Takođe, smanjuje i sprečava pojačano opadanje kose, a regeneriše vlasište i dlaku, a zatim podstiče rast nove i zdrave kose.

Ako se možda pitate kako sve to jedan šampon može da radi kada je to posao za dva šampona, odmah ćete saznati kako!

Sve navedeno i ne radi samo jedan Vlasilan, već obadva Vlasilan šampona – Vlasilan A i Vlasilan B.

 

Da li je Vlasilan šampon prirodni šampon za kosu?

 

Vlasilan je potpuno prirodni šampon za kosu koji u svom sastavu nema nikakvih opasnih, veštačkih i hemijskih dodatka. Ne sadrži u sastavu sulfate, parabene, silikon, veštačke boje niti veštačke mirise. Aktivan sastav ove formuje zasnovan je na bezbednim i zdravim prirodnim sirovinama koje pomažu da se kosa oporavi i bude zdrava.

Sadrži veliku količinu prirodnih aktivnih sastojaka koji oporavljaju oštećenu kosu, jačaju je, čiste kožu glave od toksina, mrtvih ćelija i sprečavaju da se stvara perut.

Takođe, odlični su za masno vlasište i samim tim masnu kosu, kakva je najčešće tanka kosa. Masna kosa je česo sklona pojavi peruti, pa se zato javlja pojačan svrab i pojačano mašnjenje kose.

Vlasilan šampon za kosu:

smanjuje lučnje sebuma na koži glave, odnosno reguliše višek masnoće,

smanjuje prekomerno stvaranje sebuma,

 • smanjuje opadanje kose,
 • podstiče rast nove kose,
 • jača koren kose i strukturu dlake,
 • obnavlja i stimuliše rast nove kose,
 • čisti kožu glave,
 • smanjuje svrab,
 • uklanja perut,
 • sprečava da se kosa ubrzano masti.

Kao krajnji rezultat dobija se jaka, zdrava i čista kosa!

 

Šampon za kosu Vlasilan Formula A

 

Formula Vlasilan A – za gubinsko čišćenje kože glave, protiv peruti i opadanje kose!

Ovaj prirodni šampon dubinski čiti kožu glave i štiti je od perutanja, svraba, i peruti. Prirodno uklanja sve nečisoće i ulja koja svakako prirodno stvaraju, ali se zbog sakupljanja prljaju i mešaju sa toksinima.

Dodatno, uklanja toksine, mrtve ćelije kože i smanjuje uvećano lučenje sebuma, koje može prouzrokovati stvaranje peruti.

Ukoliko već imate perut, Vlasilan A šampon ga efikasno uklanja – regeneriše kožu, smanjuje perut i listanje skalpa. Na taj način on stvara pogodno tlo za rast nove, jake i zdrave kose.

Što se tiče gubitka kose, tu je Vlasilan A neprikosnoven šampon! Vlasilan A ojačava vašu kosu i spečava njeno opadanje, a posle izvesnog vremena i kontinuirane upotrebe zaustavlja opadanje kose.

 

Šampon za kosu Vlasilan Formula B

 

Formula Vlasilan B – za rast kose, regeneraciju kose i brži oporavak vlasi!

Šampon za kosu Vlasilan B pomaže tako što jača koren dlake i obnavlja njenu strukrutu, iz korena. Dodatno, ima moć da oporavlja i regeneriše oštećenu i ispucalu kosu. Na kraju, podtiče rast nove i zdrave kose, koja je jaka, sjajna i zdrava.

Kosa je posle pranja Vlasilanom B lepša, jača, zdravija i sjajnija. Kontinuiranom redovnom upotrebom dobija se gusta i potpuno zdrava kosa.

 

Vlasilan Formula A i Formula B – kompletan tretman

 

Najbolje rezultate svakako možete očekivati ako ovaj tretman koristite zajedno ili istovremeno.

Možete tretman sprovesti i koristiti na dva načina.

 1. Da tokom jednog pranja perete kosu i jednim i drugim šamponom.
 2. Da prvo koristite Vlasilan A, pa posle 4 nedelje Vlasilan B (ovo je preporuka).

U obadva slučaja šampon treba koristiti najmanje četiri nedelje, kako bi se primetili rezultati.

U drugom slučaju, kada se koristi prvo A, pa zatim B, šamponi će delovati regenerativno samo ako ih koristite redovno i bez prekida. Kada istrošite jedan posle 3-4 nedelja samo nastavite sa upotrebom drugog.

Nije isključeno da je loša upotreba samo jednog šampona, ali je ipak bolje da koristite ceo tretman zbog kombinacije aktivnih sastojaka. Sastav ova dva Vlasilan šampona se slaže i tbog toga daje bolje efekte.

Ukoliko koristite pojedinačno zbog konkretnog problema, to je u redu. Samo obavezno ga redovno koristite kako biste primetili prave rezultate. Kao što smo rekli, posle jedno 4 nedelje videćete drastično bolje rezultate.

Još nešto!

Ukoliko nemate nikakav problem od navedenih, nije isključeno da ne smete koristiti Vlasilan. Naprotiv, možete jer on ojačava i zdravu kosu, a to je nešto što sigurno želite! Pored toga što Vlasilan tretman jača kosu, on čini da bude mekana, vraća sjaj, pomaže da se manje kida, da se ne masti i da ne opada.

 

Vlasilan šampon protiv peruti i opadanje kose sastav

 

Vlasilan A je šampon protiv peruti i opadanje kose. U sastav ulaze sastojci koji pomažu da se smanje i uklone ove tegobe. To su:

 • kakao buter
 • ulje pšeničnih klica
 • anantoin
 • Piroctone olamine
 • lavanda
 • kamilica
 • menta
 • hamamelis
 • ulje shea drveta

 

Vlasilan šampon za rast kose sastav

 

Vlasilan B je šampon za stimulaciju, jačanje kosrena kose i rast nove, zdrave kose. U sastav ulaze sastojci koji pomažu da se podstakne rast novih vlasi. To su:

 • kako buter
 • ulje pšeničnih klica
 • ekstrakt svile sa jezera Lomo
 • babasu ulje
 • ulje makadamije
 • arnika
 • kopriva
 • hajdučka trava
 • rastavić

 

Kome se preporučuje Vlasilan šampon za kosu

 

Vlasilan se preporučuje svima koji žele da imaju zdravu, menanu i lepršavu kosu. Ako vam je dosta hemije i preparata koji su prepuni silikona, sulfata, parabena, konzervanasa i drugih veštačkih dodataka, Vlasilan je pravi šampon za vas.

Preporučuje se osobama koje pokušavau da spreče problem opadanja kose – odnosno, da smanje i uživaju u normalnoj i zdravoj kosi.

Ukoliko imate perut Vlasilan je idealan za vas. Uklanja sve tragove peruti i uzroke koji dovode do stvaranja ove bele napasti! Sprečava stvaranje nove, čisti skalp i reguliše pojačano stvaranje masnoće.

Ako je vaš problem masna kosa i mučno svakodnevno pranje, verujte da je Vlasilan šampon melem za vašu kosu. Včasilan pomaže da se kosa manje masti i osigurava da izgleda lepo, sveže, lepršavo i čisto. Frizura vam neće biti neuredna, već uredna, kosa čista i mirišljava.

Ako tragate za rešenem koje će pomoći da vam kosa brže raste, Vlasilan ima prirodno rešenje. Rast kose je veliki problem posebno nakon tretmana, farbanja, feniranja i drugih vidova isušivanja kose. Kao najbolje rešenje pokazali su se prirodni šamponi, upravo zbog prirodnih sastojaka. Zato, trebalo biste da koristite Vlasilan B ako želite da vam kosa ponovo raste normalnim tokom i da bude zdrava. On obnavlja kosen dlake, dubinski prodire u nju i jača joj strukturu, a zatim obezbeđuje rast nove i zdrave kose.

 

Kako se koristi Vlasilan šampon protiv opadanja kose

 

Vlasilan je blag šampon koji je iritira kožu glave. Pogodan je za muškarce, tako i za žene, ali je isto interesantno da ga obadva pola podjednako koriste.

Kosa se Vlasilanom pere na uobičajen način, ali je važno da se jako dobro utrlja na vlasište. Jedino tako će sve masnoće da skine. Tako će biljke i aktivni sastojci iz Vlasilana bolje očistiti vašu kosu i pružiti svoja blagotvorna svojstva.

Kosu dobro nakvasite pa zatim sipajte Vlasilan na mokru kosu. Dobro utrljajte kako bi napravili penu, a zatim rom penom utrljajte i teme i ostatak kose.

Kada završite utrljavanje, obavezno šampon dobro isperite sa kose kako s ne bi zadržala prljavština koju ste orethodno skinuli penom. Nije dobro da ta nečistoća pomešana sa penom ostane na vašoj kosi, jer vam onda kosa neće izgledati lepo.

Nemojte prati kosu vrućom vodom već isključivo mlakom. Znate kako vruća voda isušuje kožu tokom tuširanja. Isto tako isušuje i kosu, pa ako to ne želite bolje nemojte rizikovati i perite kosu mlakom vodom.

Šampon biste trebalo koristiti najmanje četiri do šest nedelja, kako biste videli primetne rezultate. To je pritom i svakako dovoljno vremena da ojačate vaš koren kose.

 

Vlasilan šampon za kosu cena i gde kupiti

 

Vlasilan šampon za kosu može da se kupi na istoimenom sajtu Vlasilan. Kupuje se poručivanjem online i upisivanjem podataka u polja – ime, prezime, adresa…

Šampon stiže na navedenu adresu za dan – dva brzom poštom. Ne morate plaćati ništa unapred, već tek kada vam stigne kući pošta. Kupovina iz komfora svog doma jako štedi vreme kupovine zbog (ne)odlaska u prodavnicu, te je sve više ovaj način kupovine omiljen među korisnicima.

Cena za Vlasilan šampon dostupna je na sajtu, a povoljnost pri kupovini je ta što se za kupovinu obadva šampona ostvaruje popuust – manja cena. Isto je i ako se naruče dva identična šampona.

Vlasilan možete poručiti na sajtu: https://www.ovotaris.com/vlasilan.html

 

Ostali proizvodi brenda Ovotaris: