Postoji bezbedan i delotvoran način da zaustavite opadanje kose! Na pravom ste mestu da otkrijete kako da dobijete ovu bitku.

Iskustva Svetlane i Mile razbijaju sve strahove o opadanju kose jer su pronašle način da ga zaustave.

 

Gubitak kose je Svetlanu umalo koštalo posla!

 

Svetlana je počela da ostaje bez onoga što najviše voli na sebi, bez kose! To je umalo koštalo posla, pošto se zahtevalo od nje da izgleda uvek uredno. Ipak, kada je pomislila da nema izlaza ona je uspela da pronađe rešenje.

 

 

“Radim u banci i svakodnevno sarađujem sa velikim brojem klijenata, a to obavezuje sređenu i urednu ženu. Feniranja ili podignute punđe su moja svakodnevnica, ali sam tako dosta oštetila kosu. Prvo je počela malo da opada, a posle više, samo što ja nisam obraćala pažnju na to jer mi je posao bio na prvom mestu!

Kada je počelo opadanje u pramenovima ozbiljno sam se zabrinula. Četka, moja garderoba, nameštaj, jastuk, tepih…. sve je bilo prepuno kose. Moram priznati da sam bila uplašena! Na poslu su mi svi rekli da se mnogo proredila i da izgledam užasno. 

 

 

Najgore od svega bilo je kada mi je šef skrenuo pažnju na izgled i da uskoro neću više raditi klijentima. U trenutku sam bila nemoćna jer nisam znala šta da radim. 

Kap je prelila času kada sam otišla kod frizerke, a ona je u jednom trenutku samo rekla “Ceco tebi se glava vidi!”. To me je zaprepastilo, a suze su mi same krenule što od muke što od stida. Setila sam se kako sam nekada imala dugu, zdravu i zanosnu kosu, a jedino to sam opet želela.”

 

Vratila sam kosi život. Otkrila sam Vlasilan i zaustavila opadanje kose!

 

Bacila sam se na traženje rešenja, a kozmetika je prvo što sam pomislila. Kupila sam nove šampone, razne serume i losione, čak sam pila i kapsule za jačanje kose, ali bezuspešno. 

Setila sam da je jedna moja prijateljica ranije imala problem sa opadanjem kose, kao i da je brzo to rešila, pa sam je pozvala. To je bio pun pogodak, pošto mi je ona otkrila spasonosno rešenje!

Preporučila mi je jedan prirodni šampon protiv opadanja kose koji se zove Vlasilan. Uputila me na sajt gde ga poručuje https://ovotaris.com/vlasilan/, a onda sam ga i ja naručila. 

 

 

Videla sam na sajtu da je Vlasilan tretman od dva šampona, ali sam za početak kupila samo jedan, taj za opadanje kose. Nakon par pranja primetila sam da se opadanje smanjilo. Bio je to dobar znak da sam na dobrom putu ka izlazu iz pakla u kojem sam se nalazila.

Redovno sam prala kosu, a kako je vreme odmicalo napredak je bio sve vidljiviji. Posle mesec i po dana opadanje kose se skroz zaustavilo, a mojoj sreći nije bilo kraja. Pao mi je ogroman kamen sa srca jer mi kosa konačno više nije opadala. 

A sada ponovo imam zdravu, jaku, lepu i zanosnu kosu zahvaljujući Vlasilanu. Pod rukom sam osećala kako mi je kosa meka i glatka, i navažnije U ŠACI NIJE BILO DLAKA

Pošto sam bila oduševljena prvim šamponom rešila sam da koristim ceo tretman – i Vlasilan A i Vlasilan B. Videla sam da je formula B za rast kose. Poručila sam na istom sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/ i stigao mi je kući za par dana.

 

 

Nedugo potom primetila sam novu kosu kako izrasta, a tada je radost bila neopisiva. Moja kosa postala je jaka i zdrava, više ne opada, a najbolje od svega je što raste nova. 

Od tada koristim samo Vlasilan i ni jedan drugi šampon. Postao je nezamenljiv za moju kosu, pošto mi je pomogao da je spasim. Preporučujem Vlasilan šampone svima!”

 

Zbog opadanja kose izgubila sam samopouzdanje!

 

Mila je devojka koja se takođe susrela sa opadanjem kose. Ovo je njena priča. 

“Kosa mi je kao i svima svakodnevno pomalo opadala, najčešće za vreme češljanja. Imam tanku plavu kosu i jednog jutra dok sam vezivala rep ostala mi je puna šaka dlaka. Zaprepastila sam se i jako uznemirila. 

Vremenom se opadanje pojačalo, pa sam bila preplašena jer je delovalo nezdravo. Češljanje je bilo mučenje, a koliko god pazila dlake su samo opadale.

Ovako je to izgledalo!

 

 

Kosa se toliko istanjila da sam mogla bukvalno između dva prsta da je uhvatim. Bila sam očajna i plakala non stop, nisam izlazila iz kuće i to je loše uticalo na mene u svakom smislu. Pokušala sam prvo da je oporavim sa kućnim maskama, pa korištila razne šampone, ali ništa nije bilo dovoljno.“

 

Pronašla sam rešenje! Put do nove i zdrave kose je šampon Vlasilan.

 

“Kolega sa posla mi je ispričao svoje mučno iskustvo sa opadanjem kose i kako se on patio nekoliko godina. Otkrio mi je da je njemu pomogao jedan prirodni šampon koji se zove Vlasilan, a onda i pokazao sajt gde mogu da ga naručim https://ovotaris.com/vlasilan/. Odmah sam poručila, a paket je stigao za dva dana.

 

 

Posle nekoliko pranja prvo sam primetila manje dlaka u kadi i da kosa manje ostaje na četki. Posle dva meseca redovnog pranja kose kompletnim tretmanom Vlasilanom moja kosa je dobila volumen kakav ranije nije imala. 

Najvažnije, prestala je da opada. Bila je jača, sjanija i više se nije kidala, a skupljanje kose po celoj sobi je ostala ružna prošlost.

Bila sam presrećna, osećala ponosno i zanosno, a to mi je povratilo samopouzdanje. Ponovo sam mogla da se pohvalim svojom zdravom kosom, koja je bila zdravija i lepša nego ikad.

Koliko kosa može da doprinese sjajnom izgledu žene, toliko joj može i oduzeti. Zato bih svima preporučila Vlasilan šampon https://ovotaris.com/vlasilan/. Meni je pomogao, spasio mi je kosu i potpuno zaustavio opadanje.”

 

 

Kakva su vaša iskustva sa ovim šamponom protiv opadanja kose? Podelite sa nama tajne kako se borite protiv opadanja kose.