Ovo je Sanja, devojka koja se javila našoj redakciji i podelila lično iskustvo kako je uspela da se reši bubuljica. Sanja je bila mlada kada je počela njena borba sa upornim aknama, ali je ipak uspela da ovaj dugogodišni problem reši.

Otkrila nam je šta je spasilo njenu kožu od dosadnih i bolnih bubuljica, sa kojima se više od pet godina patila.

Želela je da pomogne svima koji imaju sličan problem kao ona, a to su akne, rane, proširene pore i masna koža. Svoje iskustvo je podelila u želji da pomogne drugim devojkama da izgledaju lepo i posavetuje ih šta treba da koriste kako bi imale čisto lice.

 

 

Sanja nije vodila računa, pa su joj bubuljice upropastile lice! 

 

Sanja ima problematičnu kožu koja je sklona bubuljicama. Česte akne i svrab po licu pratile je još iz perioda kada je bila tinejdžerka. Morala je da vodi računa o svojoj koži, ishrani takođe, pa je bila primorana na strogu negu lica još od malih nogu.

Pre nego što je uspela očisti kožu, večito je imala rane po licu i bubuljice. Njena borba je trajala godinama!

 

 

Nezdravo se hranila, često jela brzu hranu i peciva, nije trenirala, a voće je zamenila slatkišima i grickalicama. Zbog nemarnosti, a zajedno sa hormonima, mastima iz brze hrane, testom i šećerom, Sanjino lice izgledalo je svakim danom sve lošije.

Umesto da ima čisto, sjajno i zdravo lice, bubuljice su postale Sanjin ozbiljan estetski problem. Videle su se svuda – na vratu i vilici, na obrazima, na čelu, svuda…

Sanjina starija sestra je zaslužna što ona danas izgleda neprepoznaljivo. Ali pre nego što je otkrila rešenje za sve te bubuljice i večito masnu kožu, Sanja je ipak stavila prst na čelo i počela sa zdravijom ishranom. 

Redukovala je obroke i izbacila brzu hranu i grickalice, ali to nije bilo dovoljno. Onda je prešla na kozmetiku i posvetila se nezi kože. Probala sa sredstvima za sušenje bubuljica, sa tonerima na bazi salicilne kiseline, a pokušala je i alkoholom da isušuje kožu. Zadnje što je koristila bile su kreme za akne i maske za lice, ali sve je bilo bezuspešno.

 

 

Pošto joj ništa nije pomagalo da očisti lice od bubuljica i da ima čistu kožu, Sanja je postala očajna. Sažaljevala je samu sebe, bila tužna i usamljena, a u isto vreme zavidna na svoje najbolje drugarice jer su sve prelepe, imaju čisto lice i što objavljuju savršene slike na Instagram. 

 

Sanja je pronašla način kako da očisti lice od bubuljica! Otkrila je Aknolin!

 

Sanjina starija sestra joj je jednog dana donela Aknolin i objasnila kako treba da ga koristi. Naručila ga je na sajtu https://ovotaris.com/aknolin/. Pošto je bolje razume u kozmetičke proizvode, Sanja je poslušala sestrine savete. 

 

 

Posle mesec i po dana korišćenja Sanja je od devojke sa bubuljicama postala prava lepotica! Nije mogla da prepozna svoje lice. Koža joj je bila savršeno lepa i glatka – čista, bez bubuljica, bez svraba, bez rana i ikakvih upala

Priznaje kako je uspela da izađe na kraj sa aknama zato što je koristila Aknolin tretman svakoga dana. Ujutru i uveče je čisila lice Aknolin losionom da skine masnoću, a sve bubuljice mazala i uništavala Aknolin gelom. I upornost se na kraju isplatila. 

Aknolin joj je pomogao da pobedi akne i sada konačno može da se pohvali na Instagramu svojim čistim licem. Povratila je svežinu, blistala, vratila samopouzdanje i svima se ponosno hvali!

Bila je konačno primećena, ali i oduševljena brojem lajkova i novim pratiocima. Obožava da koristi Aknolin i zato ga poručuje na sajtu https://ovotaris.com/aknolin/. Najbolje od svega je što se bubuljice nikada nisu vratile, a ona će i dalje koristiti Aknolin jer je potpuno prirodan, pomaže i najbolji je za lice i bubuljice. 

 

Svima preporučuje da koriste dobru kozmetiku kao što je Aknolin tretman, da veruju u sebe i da nikad ne odustaju od svog lica i lepote.