Eveline Push Up serum za usne recenzija – serum koji povećava volumen usana za samo 5 minuta. Pročitaj iskustva i saznaj u recenziji da li je zaista tako!

 

Pune, negovane i senzualne usne zaista mogu da ulepšaju našu svakodnevnu make-up rutinu. Ipak, nisu baš sve intervencije u vezi povećavanja usana toliko preporučljive da bi se praktikovale. 

Ako želiš da na bezbolniji i jednostavniji način dobiješ punije usne i lepši volumen, rešenje postoji. Sledi recenzija i kompletan vodič za Eveline Hyaluron Lip Push-Up serum za uvećanje usana.

 

lipolea serum vece usne

 

Eveline Push Up serum za usne

 

Za serume važi da su bezbolna alternativa za povećavanje volumena usana i to je tačno! Ipak može da izazove blago peckanje. Nakon nanošenja, konkretno ovaj Eveline push up serum za usne pruža ugodan osećaj svežine i hlađenja.

 

Šta je tačno Eveline Push Up serum za usne?

 

Eveline Hyaluron Lip Push-Up serum za uvećanje usana je serum koji daje trenutni efekat punijih i senzualnijih usana. A zapravo, efekat lepih, sočnih i neodoljivih usana traje samo nekoliko sati

I to je super kada je reč o brzom i privremenom make-up tretmanu za neku posebnu i elegantnu priliku. Ali samo to!

Eveline Hyaluron Lip Push-Up serum obećava trenutno blago puniji izgled usana, poboljšanje njihovog oblika i konture. To je i logična karakteristika seruma jer u svom nazivu proizvoda sadrži reč Push-Up. 

Ono što želim da ti kažem jeste da je ovaj Eveline push up serum zaista bezbedno sredstvo koje mogu da koriste sve devojke i dame. To znači da mogu da ga koriste i tinejdžerke ali i dame koje brinu o sebi i svom fizičkom izgledu.

Apsolutno nema sumnje da serum može da posluži kao alternativa u poboljšanju izgleda usana. Takođe, nije toliko agresivan, plus serum obnavlja gustinu tkiva oko usana, omekšava ih i hrani vitaminima.

 

 

Koje su prednosti i mane Eveline Push Up seruma za usne?

 

Eveline Push Up serum za usne ima i dobre prednosti, ali i određene nedostatke koje mogu da pokvare celoukupan utisak o njemu. 

Malo sam istraživala i u nastavku recenzije izdvojila sam one prednosti i mane koje su mi se činile najvažnijim.  Samim time, najpre sam izdvojila prednosti seruma, pa onda i njegove mane.

Ukratko o prednostima seruma:

 • Eveline Hyaluron Lip Push-Up serum se veoma lako nanosi na usnama,
 • Prodaje se u vrlo praktičnom pakovanju,
 • Ne iziskuje mnogo vremena za korišćenje,
 • Ovaj Eveline serum za usne push-up sa hijaluronom je dermatološki testiran,
 • Ne sadrži komponentne životinjskog porekla i nije testiran na životinjama,
 • Sadrži vitamine i minerale koji hrane i omekšavaju kožu usana,
 • Tekstura seruma je takva da se skoro i ne lepi na usnama.

 

Ukratko o manama seruma:

 • Eveline Hyaluron Lip Push-Up serum za uvećanje usana može da izazove blago peckanje,
 • Efekat punih i zavodljivih usana traje kratko,
 • Serum zahteva svakodnevnu upotrebu i to po nekoliko puta dnevno,
 • Ne daje wow rezultate onako kao što je napisano na pakovanju,
 • Prema mišljenju korisnica, više može da se koristi kao sjaj, nego kao serum za uvećanje usana.

Eveline Hyaluron Lip
40%
Korisnost
Eveline Hyaluron Lip
60%
Cena
Eveline Hyaluron Lip
70%
Dostupnost
Eveline Hyaluron Lip
40%
Povećava usne

Kako deluje Eveline Push Up serum za usne?

 

Evelin serum sa hijaluronskom kiselinom za punije usne uglavnom dobro deluje na nežnu kožu usana. Pre svega, serum revitalizuje usne, hrani ih vitaminima i mineralima, pružajući im prirodni i negovan izgled

Na osnovu toga može da se kaže da Eveline push up serum povećava volumen usana i ulepšava njihovu konturu.

Mišljenja o delovanju seruma na usne su zaista šarenolika i ne može se 100% odrediti njegova delotvornost. Ono što ja lično mogu da kažem za serum jeste upravo to da serum izaziva malo peckanje i da ne povećava usne drastično. 

Što se tiče peckanja, to je zaista skoro i zanemarljivo. Svakako, kada se nanese Eveline push up serum imaćeš osećaj blagog hlađenja na usnama.

Pored toga, nakon korišćenja seruma, usne zaista izgledaju mnogo lepše, privlačnije i prirodno zaglađenije. Iako nisu napumpane.

Ne mogu baš da kažem da će ti usne odmah izgledati punije, ali da izgledaju lepše to je svakako.

 

Kako se koristi Eveline Push Up serum za usne?

 

Eveline push up serum za veće usne koristi se baš lako. Ne zahteva mnogo vremena za upotrebu i to je zaista super kada smo u žurbi, a želimo da izgledamo ženstveno i zavodljivo.

Može da se koristi i nekoliko puta dnevno, kad god imaš potrebu za lepim i negovanim usnama. Ipak, ne preporučuje se da se Eveline push up serum za usne koristi više od 3 puta dnevno. Možda je najbolje da se koristi 2 puta dnevno, ali to je, naravno, tvoj izbor.

Kada je reč o načinu upotrebe seruma, najbolje je da se pre nanošenja seruma odradi piling. U drogeriji ima baš sjajnih pilinga za negu usana, pa možeš i da pogledaš i pronađeš onaj koji ti najviše odgovara.

 

 

Eveline Push Up serum za usne iskustva

 

Kada smo kod iskustava, ono što mogu da kažem za Evelin serum sa hijaluronskom kiselinom za punije usne jeste da su utisci o njemu različiti. 

Sigurno jeste da nećeš odmah imati zavodljive, pune i senzualne usne na kojima bi ti sve pozavidele. Takođe, sigurno je i to da ćeš kontinuiranom upotrebom seruma primetiti i neke pozitivne promene na usnama.

Devojke i dame koje su koristile Eveline Hyaluron Lip Push-Up serum za uvećanje usana su ili zadovoljne ili nezadovoljne. Nema neke sredine kada je reč o ovom serumu.

 

Pozitivni komentari korisnica

 

Ovaj Hyaluron Lip Push-Up Serum je jedna tinejdžerka kupila u drogeriji nakon što je pročitala recenziju seruma. Ona serum koristi već nekoliko dana i za to vreme primetila je da su joj usne postale glatke, punije i negovane. Za sada je zadovoljna serumom i koristiće ga i dalje.

 

Dragana ima baš tanke i ispucale usne i baš je nezadovoljna po tom pitanju. Onda je slučajno na internetu naišla na ovaj Eveline serum za uvećanje usana. Pristupačna cena i obečavajući rezultati na pakovanju su je za tren ubedili da isproba serum. Nije pogrešila, jer je serum pružio usnama povećani volumen i vratio savršenu mekoću i glatkoću. Baš je zadovoljna serumom i preporučuje devojkama koje žele da imaju prirodno blago uvećane usne.

 

Eveline push up serum za veće usne je isprobala i jedna dama koja baš vodi računa o svom estetskom izgledu. Ona je pružila priliku serumu jer ne zahteva mnogo vremena za svakodnevnu upotrebu. Zbog prirode posla, veoma joj je važno da uvek izgleda lepo i doterano. Upravo zato koristi kozmetičke proizvode koji se lako koriste i koji su vrlo praktični za nošenje. Kod seruma joj je sjajna stvar što može da ga namaže bilo kada i bilo gde. Pored toga, Eveline push up serum stvarno deluje i usne su joj blago punije i lepše.

 

Pozitivno iskustvo sa serumom imala je još jedna devojka. Njoj je serum sasvim solidno povećao usne i za sada je zadovoljna izgledom svojih usana. Kod seruma joj se posebno dopada to što je vrlo praktičan i što su usne nakon nanošenja seruma vrlo mekane i glatke.

 

Još jedna devojka ima pozitivno mišljenje o Eveline serumu. Ona smatra da je serum stvarno dobar i da može povremeno da se koristi kada je to potrebno. Ostvaruje trenutni efekat i njoj je to važno kada se sprema za odlazak u grad ili za neku drugu priliku.

 

 

Negativna iskustva korisnica

 

Katarina se baš razočarala u Evelin serum. Prema njoj, serum apsolutno ništa nije učinio na njenim usnama i to je ono što je baš razočaralo. Nije primetila nikakvu razliku, iako je serum koristila nekoliko dana.

 

Jedna korisnica za Eveline serum za uvećanje usana kaže da uopšte ne deluje. Pored toga, izaziva peckanje i to joj se nimalo ne dopada i ne prija njenim usnama. Nije zadovoljna i neće ga više nikada kupiti.

 

Negativno iskustvo sa serumom imala je i jedna mlada mama. Njeno mišljenje je da se serum pre može koristiti kao sjaj koji omekšava usne, nego serum za povećanje usana. Iako su joj usne mekše, serum nije pružio usnama povećani volumen kao što je na pakovanju naglašeno.

 

Jednoj devojci se serum uopšte ne dopada jer se lepi na njenim usnama prilikom nanošenja. Takođe, nije primetila neku drastičnu promenu, kao ni to da su joj usne punije.

 

Serumom nije bila zadovoljna još jedna korisnica. Po njenom mišljenju, Eveline serum za usne sa hijaluronom se vrlo brzo skida i zato ne može da efekat traje duže od 1h ili 2h. Kada nanese serum, usne je peckaju i golicaju i zato ga više i ne koristi.

 

Eveline Push Up serum za usne osnovne karakteristike

 

Eveline serum za usne push-up sa hijaluronom se prodaje u roze kutiji sa logom brenda na vrhu. Na pakovanju je proizvođač naglasio sve važne informacije o serumu. Tako može da se sazna da je najvažniji sastojak seruma hijaluronska kiselina i da su prvi rezultati vidljivi posle samo 5 minuta.  

Kada se otvori kutija, Eveline push up serum za veće usne dostupan je u maloj roze-crnoj tubi od 12 ml proizvoda. Tuba je vrlo praktična i ima strukturu sjaja za usne.

Miriše prijatno i osvežavajuće, dok je boja seruma ružičasta

 

Eveline Push Up serum za usne sastav

 

Formula seruma je bogata prirodnim sastojcima koji pomažu usnama da izgledaju lepo i negovano. Eveline push up serum za veće usne sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamine C i E i aloja veru.

 

 

Hijaluronska kiselina

 

Eveline push up serum za usne sadrži hijaluronsku kiselinu koja se koristi za punjenja usana. Reč je o prirodnoj kiselini čija je osnovna funkcija hidratacija kože. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini Eveline serum za usne sa hijaluronom podstiče efikasniji volumen usana. 

Osim toga, hijaluronska kiselina revitalizuje kožu usana i vraća joj prirodnu zaglađenost. Upravo na taj način, usne izgledaju savršeno glatko i mekano. Osim u sredstvima za negu usana, hijaluronska kiselina koristi se i u mnogo drugim kozmetičkim proizvodima.

 

Vitamin C

 

Dejstvo vitamina C na naše telo je i više nego značajno kako bi nam koža izgledala lepo i negovano. To važi i za naše usne. Ispucale i suve usne uopšte nisu privlačne. Pored toga, to je istovremeno i znak da našem organizmu nedostaju vitamini. Upravo zato Eveline serum za usne push-up sa hijaluronom sadrži vitamin C. Ovaj vitamin neguje kožu usana i usne štiti od UV zračenja.

 

Vitamin E

 

Drugi vitamin koji sadrži Eveline serum za povećanje usana je vitamin E. Ovaj vitamin hidrira kožu usana i štiti usne od štetnih faktora spoljne sredine. Osim toga, pomaže usnama da povrate sjajnu konturu, revitaližuje je i omekšava.

 

Aloja vera

 

Lekovita dejstva ove drevne afričke biljke poznata su još od davnina. Ekstrakt aloja vere koristi se u alternativno medicini i prirodnoj kozmetici i smatra se jednim od najznačajnijih prirodnih sastojaka. Konkretno u ovom slučaju, aloja vera regeneriše i hrani kožu usana. Daje lep, svež i zdrav izgled usnama i ono što je najvažnije, usne čini glatkim i mekanim.

 

Eveline – serum za usne push-up sa hijaluronom cena

 

 

Zaključak

Uvek je dobro na kraju recenzije sumirati celokupan utisak o proizvodu. Moje lično mišljenje jeste da je Eveline serum za usne sa hijaluronom sasvim solidan serum. On može da omekša usne, privremeno da ih uveća i da im vrati savršenu glatkoću.

Ipak, za postizanje trajnijeg efekta možda je bolje da pronađeš neki drugi proizvod za punije usne

 

lipolea serum vece usne

 

Naše slične i povezane recenzije (Eveline):

Eveline 8 u 1 lak za nokte ZA i PROTIV

Eveline serum za trepavice recenzija

Eveline lak za gljivice na noktima

 

Ako ti se recenzija dopala možda ćeš odlučiti da pružiš šansu serumu. Ukoliko to učiniš, jako bi nam značilo tvoje mišljenje i iskustvo.