Ako imate suvu i oštećenu kosu možda vam treba maska sa hijaluronskom kiselinom i keratinom. Revuele Total Repair maska za kosu pruža negu krhkoj i lomljivoj kosi.

 

U nastavku saznajte da li će ova Reuvele maska za oštećenu kosu učiniti vašu kosu zdravom i jakom. Pročitajte detaljnu recenziju i proverena iskustva!

 

revlasin Nina model

 

Zašto se koristi Revuele Total Repair maska za kosu

 

Oštećena kosa je nažalost mnogo više od lošeg izgleda frizure. Kada dođe do nepoželjnog oštećenja, u nekim slučajevima mogu pomoći samo makaze i vreme da kosa opet poraste. 

 

Međutim, ne očajavajte, Revuele Total Repair hair mask je preparat koji može pomoći u obnavaljanju i ozdravljenju vaše kose.

 

Revuele maska za kosu Total Repair se koristi za kosu koja je oštećena pod uticajem raznih agresora koji nam čine medveđu uslugu. Kada to kažem, najviše mislim na farbe za kosu, izbeljivače, kao i aparate za stilizovanje koji gore i isušuju kosu.  

Različiti tretmani kojima je kosa redovno izložena mogu uticati na isušivanje prirodne vlage iz kose. Tada glatka kosa počinje da deluje grubo na dodir.

Nesavršenosti na kosi nastaju kao posledica neadekvatnog tretiranja, pa je neophodno što pre preduzeti korake oporavka kose. Suva, beživotna i oštećena kosa je sklona lomljenju i pucanju, pa se Revuele maska za kose Total Repair koristi za jačanje i pružanje elastičnosti kose.

 

Kako deluje Revuele maska za oštećenu kosu

 

Nepravilnosti kose su najlakše uočljive na spoljašnjem delu dlake i krajevima. Golim okom se mogu videti rascvetali i ispucali krajevi. Prolazeći rukom niz kosu, možete osetiti isušenost i krhkost dlake. 

Kutikul je spoljni omotač dlake, zadužen za zaštiti i očuva zdravlje dlake. Kada napukne, odnosno otvori se, može doći do gubljenja vlažnosti kose. Tada negativni faktori pojačano prodiru u dlaku i dovode do oštećenja i slabljenja. 

Hranljive materije sadržane u Revuele Total Repair maski uvlače se u dlaku, kutikul se zatvara i tako štiti kosu. Tada kosa postaje ojačana i otpornija na oštećenja i lomljenje.

 

Kome je namenjena maska za kosu Revuele Total Repair

 

Ukoliko ste jedna od onih osoba koje vrlo često svoju kosu izlažu toplotnim aparatima za stilizovanje kose, kao i hemijskim tretmanima, Revuele maska za kosu Total Repair  je upravo za Vas. 

 

Ova maska za oštećenu kosu se preporučuje za suvu kosu kojoj je neophodna hidratacija.  

Pored kose kojoj nedostaje izgubljena vlaga, Revuele maska za oštečenu kosu je namenjena oštećenoj kosi koja je izlomljena i ispucala. Maska se predlaže za upotrebu osobama kojima je potrebna regeneracija kose, kao i jačanje i zaštita. 

Revuele Total Repair maska za kosu

 

Pored ove maske za kosu, za oporavak suve, beživotne i oštećene kose mogu se koristiti i drugi preparati poput prirodnih šampona, maski, seruma i slično. Problem sa suvom i oštećenom kosom imala je i Nina, ali je ona koristila samo prirodnu kozmetiku i tako uspela da oporavi svoju kosu. Ona je sa nama podelila svoje iskustvo, a isto možete pročitati u teksu na plavom linku šta joj je najviše pomoglo https://kozmetickimagazin.com/resenje-za-oporavak-suve-i-ostecene-kose-licno-iskustvo/.

 

Revuele maska za kosu sa keratinom i hijaluronskom kiselinom sastav

 

Pri odabiru preparata koji pomažu oporavak kose, najveću ulogu igraju sastojci. Želimo da izbegnemo sastojke koji mogu potencijalno dodatno ugroziti stanje već suve i oštećenje kose. 

Pročitajte šta u svom sastavu ima Revuele Total Repair maska za kosu.

Sastav:

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED KERATIN, GLYCERYL STEARATE, SODIUM HYALURONATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, PHENOXYETHANOL, PPG-3 CAPRYLYL ETHER, PARFUM, CITRIC ACID, BHT.

 

Keratin u službi oporavka kose

Opšte je poznato koliko je keratin rado viđen sastojak preparata za kosu. Vrlo je cenjen, pa postoji veliki broj proizvoda koje obogaćuje. Dlaka, odnosno kutikula dlake upija keratin, što rezultira da kosa izgleda zdravo, glatko i sjajno.

Kao sastojak Revuelove maske za oštečenu kosu zadužen je da čini dlaku otpornijom na oštećenja, regeneriše je nakon farbanja i termičkih tretmana koji je isušuju. Keratin obnavlja strukturu kose, delujući ravnomerno na dlaku, tako čini kosu glatkom i lakom za češljanje.

 

Hijaluroska kiselina za negu kose 

Hijaluronska kiselina je pravo hidratantno čudo. Usled velikih hidratantnih prednosti nalazi se među preporučljivim sastojcima kako za negu kože, tako i kose. 

Imajte na umu da tokom godina količina hijalurosnske kiseline koju proizvodi naš organizam opada, pa je potrebno nadomestiti kroz različite tretmane. Između ostalog, i maske za kosu ili pakovanja spadaju u tretmane za negu kose. 

Hijaluronska kiselina posebno je delotvorna kod suve kose jer utiče na normalizaciju bilansa vlage. Pružajuću vlažnost vlasištu sprečava isušivanje i opadanje kose, činići je otpornijom i osveženom. Zbog ovih dobrobiti koje pruža hijaluronska kiselina se nalazi u sastavu ove maske. 

 

Ceramidi

Ceramidi su prirodne masti, koje čine čak 50 posto strukture kože. Takođe, nalaze se u kutikuli dlake. Kao što je navedeno, kutikula dlake čini odbrambeni, spoljašnji sloj dlake, odnosno obmotava je. Pored toga što štite kosu od spoljašnjeg uticaja, omogućavaju joj da zadrži vlagu. Nalaze se u Revuele maski za oštećenu kosu jer imaju delotvorno dejstvo čineći je elastičnijom, otpornijom i sjajnom. 

Obzirom da se vremenom njihovo prirodno prisustvo smanjuje u koži i kosi, poželjno je koristiti preparate koji ih sadrže. Tako ćete nadomestiti gubitak i uspostaviti ravnotežu. Posebno su poželjni za upotrebu na kosi koja je hemijski tretirana, farbana, kao i za kosu koja je često izložena feniranju i peglanju. 

 

Ulje slatkog badema

Ukoliko ste se pitali šta je u sastavu Prunus Amygdalus Dulcis Oil, odgovor je ulje slatkog badema. U pitanju je bledunjavo ulje, gotovo bezbojne boje koje se naširoko koristi u kozmetičkim proizvodima. Kao sastojak Revuele maske za kosu zadužen je da kosi priži hidrataciju i sjaj. Takođe čini kosu mekšom i oporavlja je. 

 

Cetearyl Alcohol

Cetearilni alkohol ima različito svojstvo od ostalih alkohola u nezi kose i kože.  Ukoliko Vas se ne sviđa što se nalazi na listi sastojaka maske za kosu Revuele Total Repair, ne brinite. Napravljen je od masnih alkohola i nema negativni uticaj na kosu. 

Kao sastojak maske ima ulogu emulgatora i čini da bude gušća i glatka. Bezbenan je za upotrebu u kozmetičnim proizvodima. Kako se navodi, čak i preparati na kojima je naznačeno da ne sadrže alkohol, dozvoljeno je da sadrže cetearilni alkohol. 

 

Cetrimonium Chloride

Cetrimonim hlorid je čest sastojak preparata za negu kose. Maska za oštećenu kosu Revuele Total Repair za kosu  ga koristi u formulacija balzama za kosu. Poseduje i antistatičko dejsto, pa sprečava naelektrisanje kose. Cetrimonium hlorid se smatra sigurnim za upotrebu u kozmetičke svrhe. Nema  neželjenih nuspojava, pa ga mogu koristiti i osobe sa osetljivom kožom i kosom. 

 

Phenoxyethanol

Fenoksietanol je konzervans koji se nalazi u kozmetičkim proizvodima. Njegova toksičnost na skali od jedan do deset, gde je deset visok procenat toksičnosti, se ocenjuje četvorkom. To ga svrstava u slabije iritantne konzervanse, ali danas je moguće pronaći i proizvode sa prirodnijim konzervansima. Svakako je bezbedniji od svojih srodnika. 

 

Kako izgleda Revuele maska za oštećenu kosu

 

Revuele Hair mask Total Repair je proizvod za kosu proizvod je evropske kompanije Revuele, koja proizvodi kozmetičke preparate u Francuskoj, Poljskoj i Bugarskoj. Prisutni su desetak godina na tržištu svojom bogatom paletom proizvoda za kosu, kožu i nokte. 

 

Revuele Total Reair maska za oštećenu kosu se nalazi u plastičnoj okrugloj kutiji, sive boje, sa crnim poklopcem. Monotoniju izgleda ambalaže razbija crvena etiketa

 

Revuele Total Repair maska za kosu

 

Unutar kutije se nalazi još jedan zaštitni poklopac, takođe plastični. Maska za kosu sa keratinom i hijaluronskom kiselinom je bele boje, vrlo kremaste teksture, kao i većina maski za kosu tog tipa. Miriše blago osvežavajuće, a miris se zadržava neko vreme na kosi. 

Lako se uklanja sa kose, pa nećete imati osećaj da je ne možete lepo isprati. Pakovanje je izuzetno zahvalno što se tiče količine.

Zapremine je 500 ml, što omogućava da Vam potraje par meseci. U odnosu na cenu količina je itekako velikodušna.

U svom asortimanu nude nekoliko maski za kosu, jedna od njih je Revuele maska za oštećenu i suvu kosu Total Repair, a još jedna poznata maska je Revuele Hot Therapy ili maska sa ljutim paprikom za rast kose.

 

Rezultati korišćenja Revuele Total Repair maske 

 

Preparati za oporavak kose ukoliko su efikasni moraju dati razultate. Nekada su rezultati vidljivi vrlo brzo, dok  je ponekad potebno proći izvesno vreme. 

Volumen je izrazit i kosa deluje lepršavo. Konstantnom primenom uvidećete da je kosa regenerisana i da joj se povratio sjaj. 

Maska za kosu Total Repair Reuvele je efikasna u nameni, ali ukoliko vam je kosa izuzetno oštećena nemojte očekivati apsolutni oporavak. Definitivno će poboljšati kvalitet kose i preventivno je zaštititi. 

 

Kako koristiti Revuele masku za kosu 

 

Revuele maska za kosu sa keratinom i hijaluronskom kiselinom koristi se nakon pranja kose. Kosu dobro operite, potom na vlažno vlasište nanesite masku. Rasporedite je duž  kose i potrudite se da je obuhvatite celu.

 

Ostavite je par minuta da deluje i upije hranljive sastojke. Ja je obično držim do 5 minuta i to je sasvim dovoljno. Zatim isperite, prolazeći prstima kroz kosu. 

 

Moja kosa je samo u korenu sklona mašćenju, a dlaka je suva, pa izbegavam nanošenje maske na kožu glave, jer može uticati da se kosa brže zamasti. Stavljam je nekih 4 do 5 cm od korena dlake pa naniže. 

Revuele masku za oštečenu i suvu kosu možete koristiti prilikom svakog pranja, mada sugerišem vam da povremeno preskočite. Čisto da previše kosu ne naviknete na masku. 

 

Revuele maska za oštećenu kosu Total Repair iskustva

 

Maska za oštećenu kosu Revuele Total Repair pronašla je svoj put do velikog broja žena koje su u potrazi za preparatom koji oporavlja kosu.

Čula sam dosta hvalospeva o njoj, ali zabeležena su i negativna iskustva.

 

Zadovoljne korisnice

 

Priča plavokose devojke kojoj su oštećenja na kosi bila vrlo uočljiva, privukla mi je pažnju. Želela je pepeljasto plavu boju, što je dovelo do potrebe za izbeljivanjem i farbanjem kose nekoliko puta. To je uzrokovalo dehidrataciju kose i delovala je beživotno. Revuele Total Repair maska je vrlo brzo pokazala rezultate i nadomestila izgubljeniu vlagu. Vidno je ojačala kosu i vratila joj sjaj. 

 

Preporuka za korišćenje maske sa keratinom i hijaluronskom kiselinom stiže od devojke koja redovno kosu stilizuje fenirajući i presujući nakon svakog pranja. Gotovo da nikada nije prirodno sušila kosu, čak ni leti. Posledice su oslabljena i suva dlaka, koja se lako lomi i kida. Po preporuci frizera je počela sa upotrebom Revuele maske za oštećenu kosu i relativno brzo primetila poboljšanje. Kosa se mnogo manje kidala i ostajala na četki. 

 

Zadovoljavajuće rezltate prilikom upotrebe maske postigla je i devojka kovrdžave kose. Redovno je ispravljala kosu presom i tako kidala krajeve. Postali su izuzetno suvi i grubi na dodir. Maska je uspela da regeneriše kosu i pruži joj vitalnost i sjaj. 

 

Nakon letovanja, sunce, slana voda i pesak su uspeli da isuše i dovedu do lomljenja kosu jedne devojke. Regenerator koji je upotrebljavala nije uspeo da je omekša, pa je po preporuci prodavačice u drogeriji kupila Revuele Total Repair masku za oštečenu kosu. Bitnije rezultate je uvidela nakon drugog korišćenja. Zato je uvrstila masku u svoju redovnu rutinu održavanja nege kose. 

 

Zamerke

 

Nezadovoljstvo korišćenjem maske izražava korisnica čija kosa je pretrpela velika oštećenja. Koristila je mnogo šampona za oporavak kose, ali nisu pomogli. Odlučila se za ovu masku za kosu i ispostavilo se da ni ona nije dala rezultate. Kosa je bila mekša po pranju, ali i dalje suva i lomljiva. 

 

Takođe, manu nalazi korisnica koja tvrdi da joj maska masti kosu. Iako deluje glatko i elastičnije, dovodi do mašćenja temena koje nastaje odmah sutradan. To je uticalo da prestane sa upotrebom maske.

 

revlasin Nina model

 

Revuele Total Repair maska cena

 

Kada je u pizanju cena za Revuele Total Repair masku za oštećenu kosu ona košta oko 450 dinara. Može se kupiti uglavnom u većim prodavnicama kozmetike, u DM-u i bolje snabdevenim drogerijama:

https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/maska-za-ostecenu-kosu-revuele-total-repair-500ml

Salon info Reuele maska za oštećenu kosu

Trenc Cosmetics Revuele maska Total Repair

Tara Beauty Shop Reuele maska za oštećenu kosu

 

Povezani i slični članci:

 

Zaključujemo

 

Nadam se da vam je recenzija za Revuele Total Repair masku za kosu koja je suva i oštećena u ovom tekstu otkrila najvažnije karakteristike maske i rezultate koje možete da očekujete. 

Ako ste u potrazi za maskom koja oporavlja kosu, da li biste joj pružili šansu?

Ukoliko ste već koristili Revuele Total Repair masku za kosu kakva su vaša iskustva?

Bila bih Vam zahvalna da ocenite recenziju za Revuele masku za oštećenu kosu i da napišete vaše mišljenje.