MBeauty srebrna maska za lice je maska koja svima pre ili kasnije zatreba! A da li znate šta ona to zapravo radi i što je toliko moćna? Otkrivamo u recenziji!

 

M Beauty srebrna maska za lice je proizvod koji je lako dostupan u drogerijama i namenjen je svim tipovima kože. Pročitajte našu recenziju i iskustva za ovu korejsku maske i saznajte sve što vas interesuje o njoj pre same upotrebe.

Ova srebrna maska za lice je poznata maska kozmetičkog brenda iz Koreje. Već nekoliko godina, korejska kozmetika je najbolja kozmetika za negu lica i tela i zasigurno je postala vodeća kozmetika u svetu za negu kože. 

 

Složićete se sa nama da je nega lica podjednako važna kao i nega celog tela. Za lepu i negovanu kožu lica, devojke i žene svakodnevno koriste kreme, maske za lice, tonike, losione, serume za lice i negu kože , kao i mnoge druge kozmetičke preparate. 

Ponekad, kozmetički preparati koje koristimo premaše naša očekivanja, dok nas pojedini proizvodi potpuno razočaraju i obeshrabre.

 

Malo je žena i devojaka koje bi rekle da nisu zadovoljne kozmetičkim proizvodima iz Koreje! Pitate se zašto? Zato što ovi proizvodi našem telu pružaju upravo ono što i obećavaju na ambalaži. 

 

Zasigurno je da je našem telu neophodna svakodnevna nega i briga kako bismo uvek bile u svom najlepšem izdanju. Mnogo je kozmetičkih proizvoda na tržištu i svaki od njih ima i svojih prednosti i mana. 

Zbog toga i treba da pročitate našu recenziju i dobro se informišete!

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Zbog čega se koristi MBeauty srebrna maska?

 

Srebrna M Beauty maska za lice namenjena je da prolepša kožu lica i licu pruži osvežavajući i zdraviji izgled. Ova korejska maska sa vitaminom C u svom sastavu hrani Vašu kožu i dubinski je hidrira sprečavajući širenje raznih bakterija. 

 

Osim toga, MBeauty srebrna korejska maska svojom troslojnom strukturom sprečava isparavanje esencija i revitalizuje vašu kožu lica. Ukoliko je vašem licu neophodna dobra hidratacija i dosta svežine, MBeauty srebrna maska za lice je maska koja će ispuniti očekivanja. 

Osim ove srebrne maske, veoma je popularna zlatna maska za lice sa. Pisali smo dobru recenziju o toj maski sa folijom MBeauty zlatna korejska maska. Dok se MBeauty zlatna maska koristi protiv starenja kože, M Beauty srebrna korejska maska koristi se isključivo za obnovu i hidrataciju kože. 

Osim vitamina C, ova Mbeauty silver mask u svom sastavu ima niacinamid ili nikotinamid, koji kožu snabdeva energijom i čini je odmornom.

Ukratko rečeno, ova maska je favorit mnogim devojkama i ženama zbog nekoliko stvari.

Marina i Vesna koriste jednu prirodnu hidratantnu kremu za bore, podočnjake i tamne fleke na licu. Krema im je pomogla da UMANJE bore oko očiju, da SMANJE vidljivost podočnjaka i da USPORE starenje. Pročitajte njihova iskustva i kako im krema pomaže da neguju kožu https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-brise-bore-i-podocnjake/ .

 

Zbog čega su popularne korejske maske?

 

Nema sumnje da je korejska kozmetika jedinstvena u svetu sa izuzetnim formulacijama i odličnim recenzijama mnogih proizvoda. 

U čemu je tajna korejske kozmetike? Da li je to zbog njene jedinstvene formulacije? 

Istorija korejske kozmetike stara je preko 5000 godina i tokom ove duge tradicije, uspela je da osmisli fantastičnu formulaciju za lepu i negovanu kožu. Korejske maske su u poslednje vreme uzele maha u svakodnevnoj upotrebi i visoko se rangirale na tržišnoj poziciji. 

Korejske maske su dermatološki testirane, hidriraju i neguju kožu vitaminima i ostalim prirodnim sastojcima neophodnim za našu kožu. Osim toga, mogu se koristiti svakodnevno, vrlo su pristupačne i ne izazivaju iritaciju kože. 

Ima ih dosta, a pisali smo još o jednoj maski sa kolagenom – Čuvena korejska J luna maska sa kolagenom!

Popularna maska za kožu lica iz Koreje je MBeauty srebrna maska i ona je za jednokratnu upotrebu, a u svom sastavu je sa vitaminom C i niacinamidom. Zbog toga što je lagana odgovara svim tipovima kože i mnoge žene je prosto obožavaju.

 

Korejske maske su zauzele visoko mesto na srpskom tržištu zbog efikasnog i dubinskog čišćenja lica, uklanjanja akni i mitisera, kao i mrtvih ćelija i masnih naslaga. 

 

Kako izgleda MBeauty srebrna maska za lice?

 

M Beauty srebrna maska je jednokratna maska ili folija u crnom pakovanju. Ova maska za lice je jednostavnog i klasičnog dizajna sa prepoznatljivim logom korejskog brenda.

Ova M Beauty Silver foil maska za lice sastoji se iz dva dela, koja su namenjena za upotrebu i gornje i donje polovine lica. 

Gornji deo maske je namenjen za upotrebu predela oko čela i nosa, dok je donji deo maske namenjen za upotrebu predela oko usana i brade. Prilikom kupovine ove korejske maske dobija se i mrežica koja razdvaja gornji i donji deo maske prilikom nanošenja na lice. 

 

Jednostavne je ambalaže i upečatljivog logoa. Najvažnije, ova MBeauty srebrna korejska maska obnavlja kožu i pospešuje ujednačavanje tena. 

Srebrna MBeauty maska dobija se u pakovanju od 25 ml.

 

MBeauty srebrna maska za lice

 

M Beauty srebrna maska sastav

 

Ova M Beauty Silver foil maska za lice jednokratne upotrebe je troslojna maska sa veoma karakterističnim sastojcima neophodnim za našu kožu. M Beauty srebrna maska sadrži: Vitamin C, niacinamid, zeleni čaj i ekstrat belog duda. 

 

Vitamin C – snažni antioksidans koji podmlađuje vašu kožu

 

Vitamin C je sastavni i najznačajniji deo mnogih kozmetičkih proizvoda i preparata zbog odličnog dejstva na naš organizam i telo. Askorbinska kiselina, poznatija kao vitamin C, vrlo često se koristi u kozmetičkim proizvodima i preparatima za negu lica i tela. 

Moćni antioksidans, vitamin C, koristi se za ujednačavanje tena, obnovu i hidrataciju kože, ali i za uklanjanje mitisera, akni i bora. Kao snažni antioksidans, vitamin C, podmlađuje kožu, daje joj čvrstinu i štiti od uticaja štetnih faktora.

 

Niacinamid – efikasan lek protiv starenja

 

Osim vitamina C, M Beauty srebrna korejska maska sadrži veoma popularnu kozmetičku komponentu. U pitanju je sastojak niacinamid ili vitamin B3, snažan antioksidans, koji podstiče povećanje elastičnosti kože i intenzivno uklanja bore na licu. 

Ovaj vitamin B3 utiče na blistavost tena, blago izbeljuje kožu i čini je elastičnijom i svežijom.

 

Zeleni čaj – prirodno čudo za kožu vašeg lica

 

Prirodna kozmetika je uvek bila aktuelna tema i stoga je vrlo zastupljena u savremenoj medicini. Beneficije zelenog čaja poznate su od davnina. Zbog izuzetnih lekovitih dejstava ova biljka je sastavna komponentna mnogih kozmetičkih proizvoda. 

Sa antibakterijskim svojstvima, zeleni čaj suzbija infekcije, bubuljice, mitisere, umiruje kožu i smanjuje crvenilo lica. Zbog odličnih karakteristika zelenog čaja, M Beauty Silver foil maska za lice, prolepšava kožu lica, hrani je prirodnim sastojcima i podmlađuje.

 

Ekstrat duda – efikasna supstanca u nezi kože

 

Koren duda je supstanca veoma hranljiva za kožu sa izuzetnim antioksidativnim svojstvima i svojstvima čišćenja. Ova biljka raste u Kini, ali je rasprostranjena u Evropi, Australiji i Severnoj Americi. Karakterističnog mirisa, ekstrat duda hidrira kožu, čisti je i osvežava. 

 

Kako se koristi MBeauty srebrna maska?

 

MBeauty srebrna maska za lice je veoma laka i jednostavna za upotrebu. Iako je upotreba zaista laka, kao i na svakom kozmetičkom proizvodu, i na ovome proizvodu postoji uputstvo. 

Kada odlučite da osvežite lice, prvi korak upotrebe maske je odvajanje folije od pakovanja. Nakon toga, pokidajte mrežicu koju ste dobile u pakovanju i bacite u korpu za otpatke, jer ova mrežica nema nikakvu funkciju prilikom nanošenja maske na lice. 

 

Preporučuje se da najpre zalepite gornji deo folije, a nakon toga zalepite i donji deo folije na lice. Zbog efikasnijeg dejstva, poželjno je da nakon što prilepite masku, prstima polako i nežno pređete preko nje. 

 

M Beauty Silver foil maska za lice je puna seruma lagane i prijatne teksture za našu kožu. Zbog malo veće količine seruma, Srebrna MBeauty maska, može da klizi sa lica. Adekvatno i preporučljivo vreme držanja maske je otprilike oko 15-20 minuta

Nakon skidanja maske, preporučujemo da višak seruma lagano utapkate ili umasirate u kožu i nikako ne ispirate. Zbog toga, možete imati malo čudan osećaj, jer je koža mokra i vlažna, ali opet prijatan zbog odlične hidratacije. 

Prilikom nanošenja maske na lice izbegavati kontakt sa očima. Masku držati van domašaja dece. 

 

Koliko puta može da se koristi M Beauty srebrna maska?

 

Srebrna MBeauty maska može da se koristi nekoliko puta nedeljno u zavisnosti od potrebe Vaše kože lica. Preporučuje se da je masku najbolje korstiti jednom do dva puta nedeljno i to u večernjim satima. 

Zbog veće količine seruma, poželjno je korišćenje maske u večernjim satima zbog postizanja efikasnijih rezultata. Naravno, ovu jednokratnu masku ili foliju za lice možete da koristite i svakodnevno ukoliko prija vašoj koži lica i postiže zadovoljavajuće rezltate.

 

MBeauty srebrna maska rezultati

 

Ova jednokratna maska za lice je maska koja je postala sastavni deo nege kože lica mnogim devojkama i ženama. Tako je MBeauty srebrna korejska maska veoma brzo uspela da se visoko rangira i zadobije poverenje mnogih korisnica. 

Recenzije o ovom kozmetičkom proizvodu su uglavnom pozitivne, ali postoje i recenzije sa negativnim ocenama. Kada je u pitanju ova sheet maska za lice, treba da znate da je njena osnovna karakteristika hidratacija kože. 

U zavisnosti od tipa kože, neke korisnice su rezultate primetile već nakon prvog korišćenja i bile vrlo zadovoljne postignutim efektom. Druge korisnice i nakon nekoliko puta korišćenja nisu bile oduševljene rezultatima. 

Prilikom upotrebe ove korejske maske koža bi trebalo da Vam bude elastičnija, sveža, zdravija i sjajnija. 

Srebrna folija za lice sa prirodnim sastojcima hidrira Vašu kožu i ne bi trebalo da izaziva njenu iritaciju i crvenilo

 

 

MBeauty srebrna maska za lice

 

MBeauty srebrna maska iskustva

 

MBeauty srebrna maska za lice je sastavni deo nege kože lica mnogih devojaka i žena. Iskustva korišćenja ove srebrne korejske maske uglavnom su pozitivna. 

 

Kao i svaki kozmetički proizvod, tako i ovaj proizvod ima svojih mana i jednostavno ne odgovara svakoj ženi.

 

Jedna korisnica je veoma zadovoljna rezultatima korišćenja MBeauty srebrne maske. Kaže da joj maska dubinski hidrira kožu, čisti je, hrani vitaminom C i koži pruža sjajniji izgled. Redovno koristi srebrnu korejsku masku jer njenoj koži jako prija i uklanja eventualne pigmentacije.

 

Druga korisnica je nekoliko puta koristila ovu korejsku masku i kaže da je delimično zadovoljna rezultatima. Zapravo, ova srebrna folija za lice njenoj koži pruža elastičniji, svežiji izgled i uklanja prljavštine sa lica. Masku koristi u večernjim satima nakon što završi sve obaveze u toku dana i kada može da se potpuno posveti sebi. Ujutru primećuje da je njena koža hranljiva, čistija i zdravija. Priznaje da je srebrna MBeauty maska osvežila njenu kožu.

 

Osim pozitvnih recenzija, neke korisnice su ovaj kozmetički proizvod opisale ne toliko sjajno i dale ne toliko pozitivne komentare.

 

Jedna korisnica je napisala da nije zadovoljna ovom korejskom maskom iz nekoliko razloga. Prvenstveno, MBeauty Silver foil maska za lice sadrži previše seruma što ne odgovara njenoj koži. Zatim, posle maske na licu joj je ostalo lepljivi osećaj i to joj se uopšte nije dopalo. Priznaje da ova maska za lice u maramici hidrira kožu, ali da joj iz pomenutih razloga, ne prija njenoj koži.

 

Druga korisnica je napisala da nije sigurna da li će ponovo kupiti ovu masku. Zapravo, ova silver maska nije prijala njenoj koži i izazvala je malo crvenila na licu. Osim toga nije joj se dopalo ni to što maska može veoma lako da spadne sa lica zbog velike količine seruma. Iako super hidrira kožu, maska je previše lepljiva i to joj se uopšte nije dopalo.

 

Interesantne su recenzije i iskustva korisnica ove korejske maske. Imajte na umu svaka od nas ima različitu kožu i da svakoj od nas prijaju različiti preparati i sastojci.

 

bore fleke podocnjaci fleke Neborela

 

Mbeauty srebrna maska cena

 

Kada je u pitanju cena za srebrnu korejsku masku neko će reći da je povoljna, a neko da je skupa. Kako se uzme! Košta oko 200 – 250 RSD jedno pakovanje (koje je sećate se jednokratno). Dakle, samo za jednu upotrebu.

Niko ne brani ni dva puta istu da koristite, ali to nije iz higijenskih razloga bezbedno. Pošto ima dosta seruma u njoj, on se može iskoristiti još jednom za hidrataciju kože.

Tako da, ako ćete je samo jednom koristiti može se reći da nije skupa. Ako ćete je svaki dan koristiti ili više puta nedeljno, suma nije baš da kažemo povoljna. Ali, kada se uzmu benefiti koje dobijamo za kožu onda lepota nema cenu.

U svakom slučaju, ova M Beauty silver foil mask se može kupiti bilo gde u DM-u i cena koštanja je okvirno oko 200 dinara.

 

Slični i povezani članci:

 

Ukratko sumiranje utiska o proizvodu

 

  • MBeauty srebrna maska za lice je jednokratna maska za lice sa prirodnim sastojcima
  • Redovnim korišćenjem maska koži pruža zdraviji i sjajniji izgled
  • MBeauty srebrna korejska maska hrani kožu vitaminom C i niacinamidom
  • MBeauty Silver foil maska za lice uklanja eventualne pigmentacije na koži
  • Mbeauty silver mask obnavlja umornu kožu i hidrira je
  • Nakon skidanja sa lica, maska ostavlja lepljiv osećaj što može izazvati neprijatnost na našem licu

 

Da li vam se dopala naša recenzija ovog kozmetičkog proizvoda iz Koreje? Ukoliko želite pišite nam vaša iskustva, podelite sa nama mišljenje i ocenite ovaj tekst MBeauty srebrna maska za lice recenzija sa zvezdicama od 1 do 5.