Royal Balm serum za lice za masnu kožu i za mešovitu je po mišljenju mnogih preparat koji morate uvrstiti u svoju  “beauty” rutinu. U daljem tekstu otkrivamo da li serum zaista zaslužuje mesto u vašem neseseru. 

Takođe, saznaćete i kako deluje ovaj proizvod, a reći ću vam i o njegovim karakteristikama – šta je zapravo serum, zbog čega se on koristi i još mnogo toga.

Znate ono kada se jutro pre važnog događa probudite, a na licu vam je ogromna bubuljica? Ili ono kada potrošite sate na šminkanje, a posle bukvalno sat vremena nos i čelo vam se “prosijaju”?

Problem je preterano lučenje sebuma. Kod mladih osoba preterano lučenje sebuma uglavnom izazivaju hormoni. Taj problem imaju i oni kojima je koža masnog, a i oni kojima je koža meštovitog tipa.

Pojačana proizvodnja sebuma može dovesti do proširenja pora, kao i do pojave akni i mitisera. Zato je važno ovaj problem tretirati na vreme i uporno. Pravilnim odabirom proizvoda i njegovom adekvatnom upotrebom, problemi ovog tipa se mogu rešiti.

Rezenzija ovog proizvoda sledi u tekstu, pročitajte do kraja.

Saznaćete kako ovaj proizvod može da vam reši probleme, koji su njegovi sastojci i druge zanimljive činjenice. 

 

Kako deluje Royal Balm serum za lice

 

Zadatak Royal Balm seruma za lice jeste da spreči kožu da se masti. Upravo to svojim delovanjem ovaj serum postiže.

Royal Balm serum za lice za masnu i mešovitu kožu svojim sastojcima smanjuje lučenje sebuma. A kao što vam je već poznato, pojačano lučenje sebuma dovodi do mašćenja kože. 

Masna i mešovita koža imaju jednu zajedničku karakteristiku, koje se mi užasavamo – T zonu. T-zona na licu je predeo od brade ka nosu do čela. Dakle, zona je u obliku slova T. 

Taj deo lica se najviše masti i kod masne, i kod mešovite kože. Zbog toga ovaj serum odgovara i masnoj, a i mešovitoj koži.

Prekomerno lučenje sebuma je glavni razlog zašto se koža lica masti. A kada se koža preterano masti, nastaju akne i mitiseri, kao i brojni drugi problemi.

Tako da, Royal Balm serum je namenjen da:

  • sprečava i pojavu bubuljica,
  • svojim matirajućim efektom umanjuje pojavu fleka na koži,
  • Royal Balm serum za lice za masnu i meštovitu kožu jako dobro hidrira kožu
  • ovaj serum umiruje kožu koja je iziritirana.
  • sadrži aktivne sastojke koji umanjuju crvenilo na koži izazvano aknama, ili nekim drugim problemom.

Primećujete da ovaj serum ima zaista široko delovanje. To je zbog njegovih karakteristika i aktivnih sastojaka. Ovaj serum je 100% prirodan. Biljke koje se nalaze u njemu suše se na Rtanjskom suncu i vazduhu

 

column md=“12″]Royal Balm serum za lice za masnu kožu

80%
Hidrira kožu
Royal Balm serum za lice za masnu kožu
64%
Reguliše lučenje sebuma
Royal Balm serum za lice za masnu kožu
76%
Ne iritira kožu
Royal Balm serum za lice za masnu kožu
40%
Cena
[/column]

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA

Nevena i Jovana redovno čiste svoju kožu od masnoće i prljavštine. Koriste jedan tretman za negu lica – LOSION za lice i GEL, pa su uspele da za kratko vreme skroz očiste kožu – od akni i bubuljica, koža se više ne masti ubrzano i gotovo je sa mitiserima. Pročitajte njihova iskustva i saznate šta im je POMOGLO – https://kozmetickimagazin.com/ovo-je-najbolje-resenje-za-bubuljice-provereno/.

 

Šta je zapravo serum za lice

 

Ukoliko ne znate šta je serum za lice i kako deluje, ovde ćete dobiit odgovor.

 

Serum za lice koristimo kada želimo da se posvetimo dodatno određenom problemu na koži lica. Dakle, uz svakodnevnu hidratantnu kremu, koristićemo i serum za lice, kada želimo da tretiramo određeni problem.

Bitno je znati da serum ne zamenjuje hidratantnu kremu, odnosno da serum trebate upotrebljavati pre nanošenja kreme.

Serum za lice mogu koristiti svi u svim životnim dobima. Serume za lice biramo na osnovu problema koji imamo, kao i na osnovu tipa kože kome pripadamo.

Ako imate suvu kožu koristićete serum namenjen tom tipu kože. Dok, ako imate masnu ili meštovitu kožu koristićete serum prilagođen tim tipovima kože.

Isto važi i kada biate kreme, a pisali smo recenzije za više hidratantnih krema Pročitajte recenziju za Neborela prirodnu kremu za lice.

 

Royal Balm serum za lice za masnu kožu

 

Royal Balm serum za lice za masnu i meštovitu kožu karakteristike

 

Royal balm je zapravo firma koja se bavi proizvodnjom prirodnih preparata. To je porodična firma, koja lekovito bilje za potrebe svojih proizvoda uzgaja na planini Rtanj.

Royal Balm proizvodi ne sadrže veštačke boje, konzervanse, arome, itd. Svi sastojci su potpuno prirodni.

Royal Balm serum za lice za masnu i meštovitu kožu dolazi u staklenoj bočici, najčešće u pakovanju od 30 ml na vrhu sa pipetom za doziranje.

Kažem najčešće, zato što možete kupiti serum i u bočicama od  ml, 10 ml i 20 ml.

Ovaj serum možete koristiti baš dugo, jer su svega dve kapi dovoljne za celo lice. Razlog takvog pakovanja je sprečavanje mikroorganizama da dopru do sadržaja bočice. Te staklene bočice se pakuju u ekološke kutije, crne boje. Veoma su lepog, cvetno dekotisanog i svedenog dizajna.

 

Nakon nanošenja koža ostaje suva i hidrirana.

Boja seruma je svetlo žuta, a kao što rekoh, veoma je lagane teksture. Nakon otvaranja možete ga koristiti 4 meseca. 

 

Royal Balm serum za masnu kožu sastav

 

Royal Balm serum za masnu i mešovitu kožu je prirodni serum. Svi sastojci su prirodnog porekla.

Lekovito bilje koje se nalazi u sastavu ovog seruma uzgaja se na predivnoj i poznatnoj planini Rtanj.

Prava prednost prirodne kozmetike, koju moramo iskoristiti, je da ne sadrži parabene, sulfate, silikone, veštačke konzervanse i boje.

Aktivni sastojci koji se nalaze u ovom serumu su:

Orahovo ulje, ulje vučjeg trna, kleka, morač, neven, gavez. šipkovo ulje, vitamin E, smilje, ruzmarin, lavanda i žalfija.

Opisaću vam sastojke ponaosob, da biste shvatili koju namenu imaju u proizvodu i kako deluju na vašu kožu.

 

Orahovo ulje 

 

Orahovo ulje je poznato po antibakterijskom, antioksidativnom i antiinflamatornom dejstvu. Ovaj sastojak reguliše lučenje sebuma, bez isušavanja kože. Komponente orahovog ulja štite kožu od bakterija i smiruju kožu koja je sklona aknama. 

 

Ulje vučjeg trna 

 

Ulje vučjeg trna deluje protiv upalno. Sprečava oksidaciju sebuma koji dovodi do nastanka mitisera. Takođe, ulje vučjeg trna vraća koži prirodnu vlažnost i podstiče njenu hidrataciju. Takođe, sprečava i opuštanje kože.

 

Kleka

 

 Kleka dezinfikuje kožu. Ima antiseptično delovanje i zbog toga se koristi u lečenju mnogih kožnih bolesti. Kleka se na koži sme upotrebljavati samo kao sastojak u nekoj kremi, samo ulje te bilje ne bi trebalo nanositi direktno na kožu.

 

Morač

 

Morač ima veoma jako detoksikirajuće dejstvo. Ovaj sastojak takođe smanjuje upale na koži. 

 

Neven

 

Neven pojačava hidrataciju unutar kože. Ukoliko je koža pod upalom, neven će smanjiti upalu. Takođe, neven sprečava pojavu akni.

 

Gavez

 

Gavez je takođe poznat po sprečavanju dehidratacije kože. Takođe, deluje protivupalno, isceluje kožu i koristi se za tretiranje akni.

 

Šipkovo ulje

 

Šipkovo ulje je bogato vitaminom A. Ono zateže kožu i ublažava znakove starenja. Šipkovo ulje umiruje lice koje je pod iritacijom. Takođe, izbeljuje ožiljke i fleke.

 

Vitamin E

 

Vitamin E se uvek preporučuje za suvu kožu. Izuzetno pospešuje hidrataciju kože. Ovaj vitamin je jedan od glavnih saveznika u borbi protiv starenja. Zbog svojih regenerativnih svojstava, vitamin E je odličan za ožiljke od akni. Prosvetljuje kožu i osvežava je. 

 

Smilje 

 

Ovu biljčicu mnogi poistovećuju sa kamilicom. Smilje je odlično za osetljivu i masnu kožu. Ono vraća koži blistav ten i briše tragove starenja. Sve promene koje imate na koži, a koje se tiču promene tena, smilje može uspešno rešiti.

Smilje je najuspešnije u hidrataciji kože. Koža koja izgubi prirodnu vlažnost, je odlična osnova za nastanak bora. 

 

Lavanda

 

Lavanda ima umirujuće dejstvo, smanjuje iritaciju kože. Kažu da je lavandino ulje savršeno u borbi protiv akni. Antiseptik i antbakterijska svojstva lavande rešavaju te probleme. 

 

Žalfija

 

Žalfija čisti i dezinfikuje kožu. Jedna je od najvećih i najjačih antioksidanasa. Redovna upotreba žalfije izuzetno poguduje koži. Koža je nakon upotrebe žalfije čista, glatka i zategnuta.

 

Ruzmarin 

 

Ruzmarin je idealan za masnu kožu. Preporučuje se jer reguliše lučenje sebuma. Pročišćava kožu, odnosno pore i tako omogućava koži da diše.

 

Kako se koristi Royal Balm serum za lice za masnu kožu?

 

Pre nanošenja Royal Balm seruma za lice za masnu kožu, kožu lica morate dobro očistiti. Čistićete je preparatom koji odgovara vašoj koži.

Nakon čišćenja lica najbolje prirodnim tonikom za masnu kožu kao što je recimo Hedera Vuta tonik ili Aknolin losion, važno je dobro osušiti lice. Nakon toga, dovoljno je da samo nekoliko kapi seruma stavite direktno na lice.

Utapkajte laganim pokretima serum. Posle ovoga vaša koža je spremna za hidratantnu kremu, kao i za šminkanje.

 

Za te funkcije je inače koži potrebno više vremena, ali ovaj serum ubrzava taj proces, odnosno pomaže koži. 

Preporučljivo je serum nanositi svako veče. Možete ga koristiti u ujutro, ali nije neophodno. 

 

Koje rezultate očekivati od Royal Balm seruma za masnu kožu

 

Ipak, pored svega ovoga, ono što nas uvek zanima je kakvi su rezultati, odnosno čemu se možemo nadati. 

S obzirom da se radi o prirodnoj kozmetici, sa kojom nikada nema greške, rezultati ne mogu biti loši. Uz adekvatno korišćenje i, naravno, identifikovanje samog problema, ovaj serum vam može itekako koristiti.

Posle redovne i pravilne upotrebe Royal Balm seruma za lice za masnu kožu možete očekivati lepo i sveže lice, kao i savršeno izbalansiranu kožu.

Lice će se manje mastiti, koža će biti hidrirana i izgledaće podmlađeno. Ukoliko ste imali neku iritaciju, biće smanjena, fleke će biti manje vidljive.

Ima slično dejstvo kao dvofazni serum za fleke na licu iz linije Eucerin, o kome smo nedavno psali recenziju.

 

Royal Balm serum za lice za masnu kožu

 

Royal Balm serum za lice za masnu kožu iskustva

 

Royal Balm serum za lice za masnu kožu ne može svima odgovarati. Svakako ćete morati da probate i da same utvrdite da li odgovara vašoj koži.

Mi vam u nastavku teksta prenosimo iskustva korisnica ovog seruma.

Korisnica koja se zbog posla često šminka, javila nam se sa pozitivnim utiscima. Kaže da joj se posebno dopada to što joj se koža više ne masti, pa samim tim ne mora ni da popravlja šminku u toku dana.

Sledeća korisnica je veoma zadovoljna serumom zbog lagane teksture, prijatnog mirisa. Ona ga koristi i kao podlogu za šminku.

Korisnica koja ima preko 50 godina se javila sa pozitivnim utiscima, naglašavajući da joj koža zaista izgleda podmlađeno.

Dosta mlađa korisnica koja je imala problem za aknama nam je rekla da joj akne manje izlaze, i naglašava da joj ovaj serum nije pogoršao stanje lica, što joj se uglavnom dešavalo sa nekim drugim proizvodima.

Jedna korisnica kaže da nije znala da odredi tip svoje kože, te da je pogrešila sa odabirom seruma. Njena koža je suva, pa je nakon seruma morala da stavlja nešto hidratantniju kremu. Ali skrenula nam je pažnju na to da joj serum ipak nije dodatno sasušio kožu.

Javila nam se korisnica sa veoma masnom kožom lica, prijatno iznenađena samom činjenicom da joj nešto na bazi ulja nije pogoršalo stanje. Naprotiv, naglašava da joj se koža manje masti i oduševljena je mogućnošću da se odmah nakon upotrebe seruma može našminkati. Takođe, daje predlog korišćenja seruma u kombinaciji sa tečnim puderom.

Ima i ne toliko zadovoljnih korisnica. Jedna devojka zaista je bila izmemađena cenom , koja je ta tako malu količinu za njen džep previsoka. Slaže se da je dobar proizvod, ali ga je potrošila brzo i nije mogla sebi da priušti ponovo ovaj prozvod.

Još jedna žena nije bila preterano oduševljena, jer nije bilo ni rezultata. Ona nije imala reakcije na koži, ali nije prmetila ni pozitivne promene. Iako ga je koristila redovno ništa se na njenom licu nije promenilo.

 

OCENITE RECENZIJU NA KRAJU TEKSTA I PODELITE VAŠA SLIČNA ISKUSTVA

 

Gde kupiti Royal Balm serum za masnu i mešovitu kožu

 

Royal Balm serum za lice za masnu kožu i za mešovitu kožu možete kupiti na sajtu Royal Balm kozmetike. Cena se razlikuje u zavisnosti od bočice, odnosno od količine seruma za lice koji se poručuje.

Proizvodi se naručuju preko njihovog sajta.

Rok trajanja nakon otvaranja je 4 meseca.

 

Royal Balm serum za masnu i mešovitu kožu može biti vaš glavni savesnik u borbi sa masnom kožom i problemima koje sa sobom donosi.

Jeste li probale već ovaj serum?

Ako jeste, bila bih vam zahvalna da podelite vaše iskustvo sa nama. Napišite šta mislite o ovom serumu – da li ste probale i da li je ispunio ova očekivanja.

Ispod tektsta u poljima sa zelenim zvezdicama ocenite tekst i karakteristike na skali od 1 do 5. Ako ima nešto sa čime se ne slažete slobono nam recite.

 

»»Ako ima nešto sa čime se ne slažete u našoj recenziji napišite obavezno. Bila bih vam zahvalna i da podelite svoje mišljenje. Da li ste probale Royal Balm serum za masnu kožu i kako ste zadovoljne? ««