Opadanje kose kod muškaraca i ćelavost su veliki estetski problem većine muškaraca. Nenad se javio našoj redakciji i podelio svoje iskustvo kako je uspeo da reši svoj problem sa opadanjem kose. Sada kada je ponovo zadovoljan svojom kosom, pošto nije više retka i masna, želeo je da pomogne svima koji imaju sličan problem kao on.

 

Opadanje kose, masna kosa i bubuljice na glavi bili su moji najveći problemi!

 

“Oduvek sam imao gustu, zdravu i jaku kosu. Međutim, genetika je učinila svoje kada sam na prvoj godini fakuteta po prvi put primetio kako je kosa počela da mi se proređuje. 

 

 

Do tada je bila jako gusta, a pošto su se opadanje i gubitak kose kod mene desili postepeno, nisam mnogo obraćao pažnju na ovaj zaista ozbiljan problem.

Kao što sam već spomenuo, gubitak kose se kod mene desio postepeno, ali naviše na zaliscima i na temenu. Primetio sam posle izvesnog vremena da mi se kosa drastično istanjila i postala neuredna, a kako i ne bi kada posle svakog pranja u kadi ostane puna šaka dlaka. 

 

 

Najteže sam podnosio što mi se glava znojila, samim tim i kosa mastila, pa sam morao svakodnevno da je perem. O svrabu i bubuljicama na glavi koje su izbijale od znoja jer na poslu nosim šlem bolje da ne detaljišem, ali moram priznati da je stanje u kom sam se našao postalo krajnje nepodnošljivo.

Postao sam uznemiren, nesiguran u sebe, nervozan, opterećen i vidno očajan pošto nisam znao šta da radim!

 

 

Znao sam da moram nešto pod hitno da preduzmem!“

 

Našao sam rešenje kada sam se najmanje nadao!

 

„Pokušavao sam sa raznim preparatima, losionima i šamponima protiv opadnja kose da sprečim dalji gubitak kose, ali bezuspešno. Kupovao sam i kapsule za rast kose, pio vitamine, ali nikakvog pomaka nije bilo. Frizer mi je savetovao da se ošišam na keca ili na dvojku, ali to nije dolazilo u obzir!

Onda sam sasvim slučajno na internetu pronašao jedan prirodni šampon protiv opadanja kose, za koji sam se ubrzo raspitao. Zove se Vlasilan, a kada sam čuo dosta preporuka i po internetu pročitao pozitivna iskustva odmah sam ga poručio na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/. Ovo je bila definitivno dobra odluka!“

 

 

Uspeo sam da zaustavim opadanje kose za kratko vreme!

 

„Vlasilan koristim mesec dana i priznajem da sam oduševljen. Kao prvo, kosa mi više ne opada kao što je godinama unazad. Više se ne masti brzo, čista je i uredna, miriše lepo, a kada prođem prstima kroz kosu osećam kako je gušća. 

Vlasilan je sjajan prirodni i lekovot biljni šampon. Video sam da sadrži koprivu, hajdučku travu, kamilicu, mentu i mnoge druge odlične prirodne sastojke, za koje provereno tvrdim da dubinski čiste kožu glave i pomažu da se smanji gubitak kose.

Oduševljen sam! Dfinitivno ću nastaviti da koristim i poručujem Vlasilan na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/ i ubuduće, pošto mi pomaže!

 

 

Iako se i dalje znojim dok nosim šlem, ne izbijaju mi više bubuljice i ne svrbi me glava. Definitivno se manje masti, ali najsrećniji sam što se opadanje konačno zaustavilo. I to za jako kratko vreme

 

Svim muškarcima sada preporučuem da koriste Vlasilan!

 

Vlasilan je tretman i čine ga dve formule. Vlasilan formula A je šampon protiv opadanja kose, za masnu kosu i protiv peruti. Formula B je šampon za rast kose. Ja oba koristim i prezadovoljan sam jer su spasili moju kosu! 

Svim muškarcima koji imaju problem sa opadanjem kose preporučujem da koriste Vlasilan. Poručuje se na sajtu https://ovotaris.com/vlasilan/. Meni je pomogao da rešim problem gubitka kose, a može pomoći i vama!”

 

 

Nadamo se da vam je Nenadovo iskustvo i kako je uspeo da zaustavi opadanje kose pomoglo u odabiru šampona! A iskustva za prirodni šampon protiv gubitka kose su uvek najbolja preporuka.

Podelite sa nama vaša iskustva ako ste koristili ovaj prirodni šampon i pošaljite nam svoje utiske.