Ako želite da se brzo rešite neprijatnih fleka na licu, čak i onih trudničkih, možda Linoderm krema protiv fleka može da pomogne. Evo šta kažu iskustva.

 

Za vas istražujemo dobre i loše strane ovog proizvoda, kao i iskustva korisnika u nastavku teksta.

Eh, te dosadne fleke! Narušavaju lepotu i zdravlje našeg lica, pa moramo da ih izbelimo. Najčešće nastaju kao posledica izlaganja sunčevom zračenju, hormonskog disbalansa ili bubuljica.

Srećom, uvek se možete obratiti kozmetici za pomoć. 

Svašta nešto treba da vam ispričam u nastavku teksta o ovom proizvodu. Spremite se da čujete mnoge odgovore na potencijalna pitanja i iskustva korisnika. Linoderm krema nije tako savršena kao što ćete videti dalje u tekstu. 

 

fleke Neborela

 

Za šta se sve koristi Linoderm krema protiv fleka

 

Linoderm krema protiv fleka na licu pomaže da se uklone znaci hiperpigmentacije. Sprečava i eliminiše fleke od Sunca, hormonske kontracepcije i bubuljica, trudničke fleke, staračke pege. Takođe, sprečava i uklanja crvenilo od Sunca i tretiranja kože voćnim kiselinama. 

Kontroliše proizvodnju melanina u vašoj koži. Pa ne može taj melanin da ,,prlja” vašu kožu! Treba da zaustavite ovog ,,krivca” za fleke i pege.

 

Linoderm krema protiv hiperpigmentacije kože

 

Naša koža bez melanina ne bi lepo izgledala. To je prirodni pigment koji daje boju koži, kosi i očima. On štiti te delove tela od oštećenja. Međutim, Sunce i razni spoljašnji faktori mogu da poremete proizvodnju melanina. 

Linoderm krema za beljenje fleka i pega bori se protiv znakova hiperpigmentacije. Bez obzira na uzrok, ova krema pokušava da izbeli fleke ili pege, odnosno da posvetli vašu kožu. 

 

Linoderm krema protiv staračkih pega

 

Kamo sreće da dobijamo samo bore kao znak starenja kože! Fleke ili pege ukazuju da naša koža počinje polako da stari. Gubi polako kolagen i ostale vezivne supstance kada napadaju slobodni radikali.

Melanin može da se ,,povampiri” i da više radi svoj posao u određenom starosnom dobu. Zato dobijate tamne mrlje, takozvane staračke fleke ili pege. Lifeline Linoderm krema za pege i fleke može da vam izbeli te znakove starenja ili da ih spreči

Recenzija i iskustva za –  Eucerin anti pigment dnevna krema protiv fleka na koži.

Linoderm krema za trudničke fleke

 

Kod trudnica se malo remeti rad hormona i nekih unutrašnjih organa. Zato se javljaju tamne mrlje na koži i neujednačen ten.

Krema Linoderm može da oslobodi ove trudničke muke. Sreća vaša, bezbedna je za upotrebu kod trudnica i porodilja. Da ne biste čekali da se tamne mrlje same povuku posle trudnoće, možete mazati Linoderm kremu protiv fleka. 

 

Linoderm krema za fleke od Sunca

 

To Sunce može da bude štetno i korisno. Lepo je kada melanin pravilno radi svoj posao. Međutim, kada kožu previše izlažete sunčevom zračenju, melanin vam se sveti tako što stvara hiperpigmentacijske mrlje na koži.

Linoderm krema za lice može da izbeli fleke od Sunca. Dozvoljeno je da je mažete na zdravu kožu kao preventivnu zaštitu jer sadrži UVA/UVB/UVC filtere. Em što možete izbeliti ten, em što možete sprečiti nastajanje fleka ili pega.

Marina i Vesna su čitateljke koje koriste jednu prirodnu kremu za bore, tamne fleke i podočnjake, a koja im je pomogla da zauvek reše ove probleme. Pročitajte njihova iskustva i kako im je ova krema pomogla https://kozmetickimagazin.com/krema-koja-brise-bore-i-podocnjake/ .

 

Linoderm krema za fleke od hormonske terapije

 

Hormoni su ponekad krivi za hiperpigmentacijske mrlje. Kada nisu u ravnoteži, mogu da budu okidač za veću proizvodnju melanina. To naročito važi ako uzimate hormonsku kontracepciju protiv neželjene trudnoće.  

Ništa zato, krema Linoderm može da vas spasi. Budite strpljivi da vam izbeli i ukloni ovakvu vrstu fleka.

 

Linoderm krema za fleke od bubuljica

 

Znamo kako bubuljice i akne mogu da stvore ožiljke. Jeste li znali da mogu da prouzrokuju fleke? 

Kada bubuljica nestane, to ne znači i kraj. Ostane oštećeno mesto gde se može stvoriti hiperpigmentacijska mrlja.

Lifeline Linoderm krema izbeljuje fleke od akni i bubuljica. Ne garantujem da 100% deluje, ali možete isprobati.

 

Linoderm krema protiv crvenila

 

Crvenilo vam se može javiti kao iritacija od Sunca ili od tretiranja kože voćnim kiselinama. Ako budete mazali kremu Linoderm za beljenje fleka i pega, možete očekivati da će vam umiriti crvenu kožu. S vremenom će crvenilo nestati.

Linoderm krema za lice deluje preventivno protiv crvenila. Možete mazati na zdravu kožu ako se bojite da će vam Sunce ili voćne kiseline nadražiti kožu. 

Recenzija i iskustva za još jednu kremu za osetljivu kožu i protiv crvenila – Bioderma sensibio ds krema za crvenilo.

 

Linoderm krema protiv fleka

 

Linoderm Lifeline proizvođač

 

Kremu Linoderm za fleke i pege proizvodi bosanska firma Blagoleks iz Bijeljine. Oni se bave proizvodnjom raznih preparata za zdravlje i negu organizma. Imaju 5 linija Lifeline proizvoda:

  • Lifeline Active linija
  • Lifeline Balans linija
  • Lifeline Support linija
  • Lifeline Health linija
  • Lifeline Linoderm linija

Firma Blagoleks sarađuje sa svetskim proizvođačima u vezi ishranom, zdravljem i kozmetikom. Postoji od 1990. godine, ali proizvode na našem tržištu nudi od 2004. godine.  Rukovodi se devizom kako zdravlje treba da bude ,,u punom sjaju”. 

 

Opis Linoderm Lifeline kreme protiv fleka

 

Linoderm krema protiv fpo belom kartonskom pakovanju sa plavim obeležjima. Belo-plava ambalaža lepo izgleda na prvi pogled. Unutra ćete naći belo-plavu tubu koja sadrži 50 ml kreme.

Tekstura kreme Linoderm jeste lagana, tj. nije masna. Lako se i brzo upija u kožu bez masnih tragova. 

Krema je bele boje, a miriše prijatno. Intereantno je da miris podseća na bombone. Srećom, ne miriše na apoteku ili tako nešto medicinsko. 

 

Sastav za Linoderm kremu protiv fleka na koži 

 

Ne mogu baš pohvaliti sastav ovog proizvoda. Ima tu parafina, alkohola i parabena. To je ona loša strana Linoderm kreme za lice. 

Evo celokupnog sastava:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Milk Protein, Propylene Glycol, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl Salicylate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, C12-C15 Benzoate, Potassium Sorbate, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Parfum.

 

Mlečni proteini

 

Nekadašnja kraljica Kleopatra slutila je moć mleka u službi zdrave kože. Ispalo je da je u pravu. Naime, mlečni proteini hidriraju i hrane kožu. 

Pošto su sastojci Linoderm kreme za fleke, mlečni proteini jačaju zaštitnu barijeru kože. Takođe, podstiču proizvodnju kolagena, a smanjuju proizvodnju melanina. Stimulišu zdrave ćelije da se dele, pa tako prirodno regenerišu kožu.

 

Ceteril alkohol

 

Cetearil alkohol spaja u sebi cetil i stearil alkohol. Kažite dragička! Potiču od biljnih ulja i nalaze se na listi ,,dobrih” alkohola. 

Zašto u sastavu Lifeline Linoderm kreme? Cetearil alkohol hidrira kožu. Čini kremu laganom za mazanje i upijanje. Doprinosi omekšavanju i elastičnosti kože

 

Folna kiselina

 

Folna kiselina pripada kompleksu B vitamina. Nosi hranljivu vrednost za kožu i brine o njenoj mladosti. Podstiče rast i deljenje ćelija u koži, što utiče na njen oporavak.

To je kiselina izvučena iz prirodnog mleka za sastav Linoderm kreme za lice. Čuva kožu od starenja i hiperpigmentacije. Pomaže da koža bude čvrsta, meka i elastična. 

 

Potassium Sorbate

 

U prevodu to je kalijum sorbat ili kalijumova so sorbinske kiseline. Izgleda kao beli prah bez mirisa. Mnogi smatraju da ga koža dobro podnosi.

Kalijum sorbat spada u konzervanse. To znači da sprečava da se Linoderm krema pokvari i štiti je od opasnih mikroorganizama. Nema neke posebne koristi za vašu kožu.

 

Metilparaben

 

Pripada porodici parabena. Nije baš pohvalno, ali šta da se radi. Metilparaben ima funkciju konzervansa da spreči delovanje štetnih bakterija na proizvod. Produžava rok trajanja kreme Linoderm za fleke na licu. 

Da vas utešim, metilparaben se ne zadržava dugo u vašem telu. Brzo se izbacuje jer je hemijska supstanca koju koža relativno dobro podnosi. 

 

Propilparaben

 

Još jedan član porodice parabena. Ponaša se kao brat blizanac metilparabena. Isto izgledaju pošto liče na beli prah bez mirisa i ukusa.

Propilparaben ubija štetne mikroorganizme. Kao i metilparaben treba da brzo ode iz vašeg tela bez iritacija. Ne koristi vašoj koži, već produžava rok trajanja Linoderm kreme protiv fleka. 

 

Kako deluje Linoderm krema

 

Lifeline Linoderm krema protiv fleka smanjuje proizvodnju melanina u koži. Ne dozvoljava da se taj pigment nagomila, pa da vam stvara fleke i pege. 

Signalni molekuli iz prirodnog mleka stimulišu regeneraciju kože. Oni obnavljaju i jačaju zaštitne slojeve kože. Ostali sastojci kreme Linoderm poput vitamina i minerala pružaju hranljivu negu vašoj koži. To će definitivno osvežiti i oporaviti kožu posle oštećenja. 

Linoderm krema za beljenje fleka i pega posvetljuje vaš ten. To znači da se fleke i pege neće toliko videti ili će nestati sa kože. Videćete kako će vam koža izgledati čistije i prirodno sjajnije. 

Zahvaljujući svojim sastojcima, Linoderm krema za lice ublažava nadražene i crvene delove kože. Može da vam smanji i ukloni crvenilo od Sunca ili agresivnih kozmetičkih tretmana. 

Dobro je što krema Linoderm sprečava starenje kože. Njeni zaštitni filteri UVA/UVB/UVC štite kožu od Sunca i preventivno deluju protiv fleka i crvenila. Postoji manji rizik da izgorite pa tako naškodite svojoj lepoj koži. 

Dodaćemo još da Linoderm za beljenje fleka na licu podstiče sintezu kolagena. Izgleda da ima malo taj efekat podmlađivanja. Naime, može da učini vašu kožu zategnutijom i mekšom. Možete da se sunčate bez bojazni da ćete ostareti pre vremena. 

Recenzija za hidratantnu kremu Neborela, koja hidrira lice i pomaže protiv tamnih fleka i mrlja – Neborela krema protiv fleka na koži.

 

Linoderm krema protiv fleka

 

Kako se koristi Linoderm krema za beljenje fleka i pega

 

Možete koristiti Linoderm kremu dva puta dnevno. Stavljate tanak sloj kreme na površinu kože gde imate znake hiperpigmentacije. Biće dovoljno da ujutru i uveče mažete malo ovu kremu oko 1-2 meseca.

Lifeline Linoderm kremu ne morate stavljati samo na lice. Nije zabranjeno da mažete tamo gde imate fleke i pege: na vratu, ramenima, dekolteu i šakama. Važno je da koristite ovaj preparat na prethodno očišćenu kožu. 

U slučaju da još nemate simptome hiperpigmentacije, možete upotrebljavati Linoderm kremu protiv fleka kao preventivu. Proizvođači kažu da ne škodi zdravoj koži. Možete mazati kao sredstvo koje će sprečiti pojavu fleka, pega i crvenila. 

Nemate rizik od fotosenzitivnosti. To znači da Linoderm za fleke i pege možete koristiti u toku dana. Štaviše, možda ovaj proizvod može da bude vaša podloga za šminku. 

Ako se desi da vam krema Linoderm za lice iritira kožu, obavezno isperite vodom. Nemojte više koristiti jer je očigledno da više škodi vašoj koži. 

Recenzija za hidratantnu kremu koja se takođe može koristiti kao podloga za šminku – Clinique moisture surge krema za lice recenzija.

 

Linoderm krema protiv fleka iskustva

 

Korisnici najčešće pišu pohvalno o kremi Linoderm To je veliki plus za ovaj proizvod iz ne tako daleke Bijeljine. Ipak, postoje negativna iskustva jer krema jednostavno ne prija svima. Nemoguće je da prija svima pošto Linoderm nije savršen i nema super moći. 

 

Prvo vam prenosim lepa iskustva korisnika.

 

Nekoliko korisnica piše kako Linoderm krema za fleke na licu zaista deluje. Mazale su proizvod isključivo na površinu prekrivenu flekama. Već u roku od 4 nedelje videle su pozitivne rezultate. Krema nije masna, lako se upija i prijatno miriše. Njima je izbelila fleke od Sunca i bubuljica. Primetile su da im ten lepše i blistavije izgleda. Koža je izgubila tragove hiperpigmentacije. 

 

Evo jednog zanimljivog iskustva.

 

Jedna korisnica je mazala Lifeline Linoderm kremu za fleke nekoliko puta mesečno. Stavljala je na celo lice iako je imala samo fleke na obrazima. Primetila je da su joj se fleke izbelile od kreme, ali je njeno lice pobelelo kao sir. Preporučuje vam da mažete Linoderm samo na površinu gde su fleke ili pege. Inače, zadovoljna je kremom, samo što smatra da je jaka za zdravu kožu.

 

Jedna starija korisnica nam javlja lepo iskustvo. Imala je dugo staračke pege za koje je krivila svoje godine i Sunce. Kupila je Linoderm kremu za lice pošto joj se dopao sajt proizvođača. Posle 2 meseca korišćenja ovog preparata uočila je pozitivne promene. Naime, pege su joj se izbelile i nisu bile tako vidljive. Sviđa joj se kako ima svetliji i blistaviji ten od kreme Linoderm. 

 

Čujte priču dame koja je tretirala kožu voćnim kiselinama.  

 

Mislila je da će tako rešiti problem sa ožiljcima od bubuljica. Kad ono, dobila je crvenilo. Na preporuku drugarice kupila je Linoderm kremu za beljenje fleka i pega. U početku je bila sumnjičava, ali je posle 2 nedelje redovne upotrebe primetila rezultate. Kao prvo, nije više imala osećaj nadražene kože koja svrbi. Kao drugo, tragovi crvenila su polako nestajali. Kao treće, izbelila je ožiljke od bubuljica. Prezadovoljna je kremom Linoderm jer ne iritira kožu. 

 

Budite hrabri da pročitate loša iskustva korisnika.

 

Jedna korisnica se žali kako Linoderm krema za fleke nema efekata. Mazala je redovno čak 2 meseca, ali ništa. I dalje ima fleke od Sunca na licu, ramenima i dekolteu. Jedino hvali miris i teksturu kreme Linoderm jer su stvarno prijatni za mazanje. Međutim, ova krema uprkos tolikim pohvalama i obećanjima ne deluje.

 

Druga korisnica piše da joj Linoderm iritira kožu. Inače, ona je trudna, ima masnu kožu i fleke od trudnoće. Mislila je da će joj krema Lifeline Linoderm rešiti problem. Posle nedelju dana upotrebe primetila je da joj krema masti kožu i izaziva crvenilo. Dobila je više bubuljica i zapušene pore. Koža na licu i ramenima baš svrbi, pa mora da se češa. Fleke su joj se malo izbelile, ali ipak odustaje od mazanje Linoderma. 

 

Evo iskustva korisnice sa suvom i osetljivom kožom.

 

Ona je dobila fleke od Sunca na licu i ramenima. Mazala je kremu Linoderm protiv fleka, ali i kao preventivno sredstvo da joj se ne pojave fleke tokom sunčanja. Šta se loše desilo? Linoderm joj je izazvao veliku iritaciju, praćenu crvenilom. Imala je upale na površini kože sa flekama i tamo gde ih nije bilo. Razočarala se u obećane rezultate proizvođača. 

 

fleke Neborela

 

Da li vam je Linoderm krema protiv fleka pomogla? Podelite sa nama i čitaocima svoje iskustvo dole u komentarima.

Kako vam se čini recenzija? Biću vam zahvalna da čujem vaše utiske, sugestije i kritike.

Ocenite recenziju i kremu Linoderm za fleke zvezdicama na skali od 1 do 5. Hvala na izdvojenom vremenu i pažnji!

 

Slični tekstovi – preporuka: