Želite da se konačno rešite celulita? Tu su anticelulit serumi koji brišu pomorandžinu koru brzo, lako i efikasno. Ovo su 7 najboljih seruma protiv celulita!

 

Otkrivamo u nastavku koji su najbolji anticelulit serumi, šta su i koje su njihove najvažnije prednosti u odnosu na druge anticelulit preparate!

Kada se lepo vreme približava, a to znači da je pravi trenutak da krenete sa dobrim preparatima protiv celulita. Jedan od njih je i serum za uklanjanje celulita, koji deluje dobro i efikasno na našu kožu.

Hajde da vidimo koji su to najpoznatiji serumi za celulit i istovremeno saznajte šta sve možete da očekujete od njih.

 

Celuleks celulit

 

Šta je anticelulit serum?

 

Anticelulit serum je jedan od anticelulit preparata koji se koristi za oblikovanje i zatezanje kože prekrivene takozvanom „pomorandžinom korom“. Zapravo, serum se koristi jer intenzivno sagoreva masne naslage, podstiče mikrocirkulaciju potkožnog tkiva i povećava elastičnost kože.

Koži vraća sjaj, pruža joj dobru hidrataciju kako ne bi izgledala dehidrirano, ispucano i isušeno. Sve to je podjednako značajno za zdrav izgled kože i utiče na smanjenje pomorandžine kore. 

Takođe, anticelulit serumi sprečavaju oticanje, oslobađaju toksine, kao i višak tečnosti iz organizma. Poboljšavaju teksturu kože i pomažu joj da izgleda elastično, ali istovremeno i čvrsto i zdravo

Serumi za celulit takođe koriguju nesavršenosti na telu i zaglađuju površinu kože. Pod tim mislimo da pojedini serumi mogu da ublaže i vidljivost strija i da onemoguće stvaranje novih.

Ako se pitate zašto je serum za borbu protiv celulita dobar, otkrivamo vam u nastavku teksta. Pre kupovine bilo kog preparata, u ovom slučaju seruma protiv celulita, važno je da znate sve njegove karakteristike.

Hajde prvo da vidimo opšte karakteristike, tj. prednosti seruma u odnosu na druge anticelulit preparate. Zatim, detaljno pišemo sve najvažnije karakteristike o svakom serumu posebno.

 

Prednosti anti-celulit seruma u odnosu na ostale anticelulit preparate

Najvažnija prednost seruma protiv celulita je ta što je serum mahom koncentrovaniji. Anticelulit serumi su jače ali ređe teksture. Ima i laganijih, ali mahom imaju jače dejstvo od ostalih preparata. Oni brže deluju i čistiji su od drugih, jer se ne mešaju mnogo sa dodacima koji se stavljaju u druge preparate. 

Pored toga, sadrže veliku koncentraciju aktivnih sastojaka (bršljan, kofein, divlji kesten…) koji ubrzavaju razgradnju masnih ćelija i regenerišu kožu. Baš zbog toga mnogi mogu brže i lakše da se apsorbuju u kožu, a zatim da se odmah “bace na posao” – da otope celulit.

Međutim, to nikako ne znači da ostali anticelulit preparati nisu dobri. Naprotiv, jesu, a najslučniji seuminma po koncentraciji su prirodni gelovi za uklanjanje celulita.

Kika je dugo pokušavala da se reši celulita, a na kraju je to i uspela jednim prirodnim jakim anticeluit gelom. Sada izgleda savršeno! Otkrila nam je kako i to za samo mesec dana. Podelila je svoje iskustvo i želi da pomogne svima koji imaju sličan problem! Pročitajte Kikino iskustvo i kako je njoj pošlo za rukom da nema više celulit – https://kozmetickimagazin.com/magicno-resenje-koje-skida-celulit-iskustvo/.

 

Anticelulit serumi koji greju i anticelulitni serumi koji hlade

Postoje serumi za celulit koji greju i oni serumi koji hlade kožu, ali obe vrste seruma ‘’rade svoj posao’’. Sledi ukratko o razlikama!

  • Anticelulit serumi koji greju zaista na neki način zagrevaju kožu, tj. pojačavaju cirkulaciju i stvaraju osećaj toplote na koži. Osećaj može biti nalik blagom peckanju ili kao toplo prijatno masiranje kože. Međutim, kod nekoga to može da izazove neprijatno peckanje ili svrab na koži, ukoliko je koža osetljiva. Takođe, ako imate problem sa proširenim venama, trebalo bi da izbegavate serume za celulit koji greju.
  • Sa druge strane, imamo i serume za celulit koji hlade, odnosno stvaraju osećaj rashlađivanja. Podseća na rashlađivanje lepezom, samo što taj osećaj traje pet, deset do petnaest minuta, u zavisnosti od preparata. Generalno, serumi koji hlade kožu nekada su mnogo prijatniji za korišćenje, posebno u letnjim danima. 

 

anticelulit serumi

 

Najpoznatiji anticelulit serumi

 

Sada je vreme da vam otkrijemo koji su to poznati anticelulit serumi čijim rezultatima su korisnice vrlo zadovoljne poslednjih nekoliko godina. 

Istražili smo i predstavljamo u nastavku teksta koji su najbolji i najpoznatiji anticelulit serumi. To su:

  • Nivea anticelulit serum
  • Serum protiv celulita Krauterhof
  • Eveline serum protiv celulita 4D
  • Eveline Slim Extreme 4D Fitness serum
  • Eveline Slim Extreme 3D serum
  • Revuele Slim&Detox anticelulit serum sa efektom zagrevanja
  • Ultracell Complex anticelulit serum

Svaki od ovih anticelulit seruma umanjuje pojavu celulita na koži i održava je mekom i nežnom. U svakom slučaju, hajde sada da vidimo ukratko one najvažnije karakteristike svakog od njih.

 

Nivea anticelulit serum

 

Nivea anticelulit serum je serum protiv celulita koji smanjuje njegovu pojavu u roku od samo 10 dana. Ovo zvuči prosto neverovatno, ali tako naglašava proizvođač. 

U čemu je njegova tajna? 

Serum je koncentrisane formulacije koja kombinuje prirodne sastojke ekstrakta lotusa i L-karnitin. Ekstrakt lotusa dubinski hidrira kožu, pri čemu je koža meka kao svila, elastična i nežna. Poboljšava zategnutost kože i koži pruža trenutni osećaj dodatne energije.

Prodaje se u svetlo plavoj bočici u količini od 75ml. Tačan naziv seruma je Nivea Good-bye Cellulite serum za telo. 

Brzo se upija, fino se razmazuje i miriše prijatno. Nivea Good-bye Cellulite serum za telo je dermatološki testiran da odgovara koži. Prvi rezultati su vidljivi posle 10 dana, a to su: lepša, mekša i elastičnija koža.

 

Serum protiv celulita Krauterhof

 

Serum protiv celulita Krauterhof je inovativan tretman za negu tela sa jedinstvenim sastojcima koji pružaju prijatan osećaj koži tokom skidanja celulita. Ovo je anticelulit serum koji uklanja tvrodokrni i dugotrajni celulit, a istovremeno pomaže u oblikovanju tela. 

Kožu čini glatkom, mekom i nežnom, osvežava je i ublažava vidljivost pomorandžine kore.

Može da se koristi svakodnevno u kućnim uslovima, ali se može koristiti i kao anticelulit tretman u salonima za masažu. Ređe i nemasne teksture je i bele boje. Miriše osvežavajuće. 

Tačan naziv seruma je Krauterhof Power Anticellulite serum. Prodaje se u tubi u količini od 100ml. 

Ovo je anticelulit serum koji greje kožu i za koji proizvođač tvrdi da daje rezultate posle samo 14 dana. Preporučuje se svim tipovima kože, ali se ne preporučuje osobama sa proširenim venama i pucanjem kapilara.

Pisali smo detaljnu recenziju za Krauterhof serum za celulit.

 

Eveline serum protiv celulita 4D

 

Sledeći je Eveline serum protiv celulita 4D smanjuje. On smanjuje masne naslage, oslobađa toksine i oblikuje telo. Smanjuje tvrdi celulit, intenzivno učvršćuje kožu prekrivenu celulitom i povećava elastičnost kože

Podstiče mikrocirkulaciju u potkožnom tkivu i povećava otpornost na istezanje kože. U tom slučaju, koža je glatka, mekana i izgleda negovano i zdravo.

Lako se razmazuje i brzo upija kožu. Prijatno miriše. Pun naziv seruma je Eveline Slim Extreme 4D Scalpel Turbo Cellulite Reductor. Prodaje se u tubi u količini od 250ml. 

Redovnom upotrebom, ova anticelulit serum uglađuje neravnine na koži, daje joj sjaj, zategnutost i elastičnost.

 

anticelulit serumi

 

Eveline Slim Extreme 4D Fitness serum

 

Eveline Slim Extreme 4D Fitness serum je serum za intenzivno mršavljenje i učvršćivanje. Ovaj anticelulit serum razgrađuje masne naslage i na taj način efikasno smanjuje vidljivost celulita. 

Osim toga, prednost Slim Extreme 4D fitnes seruma je i ta što istovremeno deluje i protiv strija – izglađuje postojeće i sprečava pojavu novih. Učvršćuje kožu, daje joj elastičnost, poboljšava mikrocirkulaciju i održava kožu glatkom i nežnom.

Eveline Slim Extreme 4D Fitness sadrži bio Slim-Fitness Complex™, Lipocell-Slim® kompleks, L-Carnitin, kolagen, pro-elastin i mentol. Ovi sastojci su pažljivo odabrani i imaju dobro dejstvo na kožu koja je izložena pojavi celulita i strija.

Preporučuje se osetljivoj koži koja je sklona alergijama. Kako biste ga lakše prepoznale, tačan naziv je Eveline Slim Extreme Fitness Sliming + Firming Serum

Prodaje se u tubi od 250ml. Brzo upija kožu i lepo miriše. Ovo je serum protiv celulita koji hladi, tj. osvežava kožu i odličan je za korišćenje u letnjim danima. 

 

Eveline Slim Extreme 3D serum

 

Eveline Slim Extreme 3D serum je serum za uklanjanje celulita koji, duboko hidrira i umiruje kožu. Podstiče sagorevanje masnih ćelija, zagreva kožu i uklanja celulit na područjima koji su zahvaćeni pomorandžinom korom (butine, zadnjica, bokovi).

Poboljšava drenažu tkiva pri čemu podstiče proces izbacivanja vode iz organizma, pa tako blikuje figuru (siluetu). Koži daje elastičnost, čvrstinu, zaglađuje neravnine, hidrira je i jača strukturu kože.

Tačan naziv anticelulit seruma je Eveline Slim Extreme Thermo Active Slimming Serum Anti-cellulite. Ne preporučuje se osobama sobe sa osetljivom kožom, sa ispucalim kapilarima ili proširenim venama

Eveline Slim Extreme Thermo Active Slimming Serum Anti-cellulite je glatke teksture. Prodaje se u tubi u količini od 50ml. 

Prvi rezultati mogu se primetiti posle mesec dana redovnog korišćenja prema rečima proizvođača, ali svakako treba da budete uporne i istrajne.

Pisali smo o ovom anticelulit serumu – Eveline Slim Extreme 3D serum.

 

Revuele Slim&Detox anticelulit serum sa efektom zagrevanja

 

Revuele Slim&Detox anticelulit serum sa efektom zagrevanja je serum za celulit koji pospešuje efekat mršavljenja. Takođe, umanjuje vidljivost celulita, sagoreva masne naslage i pojačava cirkulaciju krvi.

Revuele Slim&Detox anticelulit serum može se koristiti kod tretmana za ubrzano gubljenje telesne težine i kod anti-celulit tretmana. 

Važno je da znate da se ne preporučuje svima. Ne preporučuje se osobama koje imaju proširene vene i slabe krvne sudove.

Pun naziv seruma je Revuele Body Therapy Slim & Detox Thermo Serum-Concentrate. Redovnom upotrebom Revuele Slim&Detox anticelulit seruma sprečićete ponovnu pojavu pomorandžine kore.

Za više informacija pročitajte našu recenziju o Revuele Slim&Detox anti celulit serumu.

 

Ultracell Complex anticelulit serum

 

Ultracell Complex anticelulit serum sprečava pojavu celulita i smanjuje njegovu vidljivost ukoliko ga imate. Zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, serum uspešno razgrađuje masne naslage i tonira kožu. Takođe, eliminiše i višak tečnosti u organizmu, hrani kožu i poboljšava njenu elastičnost i čvrstinu.

 

anticelulit serumi

 

Sadrži Ultra-Cell Complex koji razgrađuje masne ćelije u koži, dok silanol stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. 

Kao aktivni sastojci koji doprinose lepom izgledu kože tu su i kofein, ekstrakt bršljana i nevena. Ovi sastojci, pažljivo odabrani, neguju, regenerišu i hidriraju kožu ublažavajući vidljivost celulita.

Ultracell Complex anticelulit serum preporučuje se svim tipovima kože. Može da se koristi nekoliko puta dnevno. Prodaje se u tubi u količini od 50ml.

 

Celuleks anticelulit gel

 

Izdvojićemo za kraj još jedan anticelulit preparat, koji je sličan anticelulit serumu jer ima jako visoku koncentraciju aktivnih prirodnih sastojaka, biljnog porekla, u svom ukupnom sastavu formule!

Celuleks anticelulit gel je poseban zbog svojih prirodnih sastojaka, jer pomaže u uklanjanju celulita i istovremeno smanjuje vidljivost strija. Ovo je prirodni anticelulit preparat sa visokom koncentracijom najkvalitetniih sastojaka iz organskog uzgoja koji prodiru duboko u kožu i time omogućavaju dobro dejstvo na problematične regije tela. 

Pažljivo odabrana formula aktivnih sastojaka poboljšava mikrocirkulaciju potkožnog tkiva i eliminaciju toksina.

Redovnim korišćenjem Celuleks anticelulit gela koža postaje glatkija, zategnutija i lepša. Strije postaju manje primetne, dok je celulit nestaje. 

Ovo je anticelulit preparat koji hladi i izaziva prijatan osećaj hlađenja na koži.  Celuleks anticelulit gel se lako razmazuje i ne ostavlja za sobom lepljiv trag. Miriše osvežavajuće i prijatno. Braon je boje i dolazi u tubi od 150 ml.

Sadrži ekstrakt bršljana, divljeg kestena, hrastove kore, arnike i mente. Svi oni omekšavaju kožu, sprečavaju zadržavanje vode i toksina ispod kože i učvršćuju je. Regenerišu i hidriraju kožu i vraćaju joj elastičnost.

Pisali smo recenziju o Celuleksu – Celuleks gel za celulit – recenzija i iskustva.

 

Celuleks gel za celulit

 

Zaključak

Anticelulit serumi su dobar anticelulit preparat koji može mnogo da vam pomogne u uklanjanju celulita. Ipak, kao i za svaki drugi preparat, budite strpljive i redovno ga koristite ako želite dobre rezultate.

Kao što bi i sve druge preparate:

 

Celuleks celulit

 

Ovo su bili anticelulit serumi koji su po našem mišljenju najbolji i najefikasniji. Nadamo se da vam se dopao tekst, kao i naš odabir seruma za uklanjanje celulita.

Da li ste do sada isprobale neke od ovih anticelulit seruma i kakva su vaša iskustva? Pišite nam slobodno, jer nam je veoma drago kada podelite sa nama iskustva i mišljenja. 

  • Ocenite ovaj tekst i ostavite svoje utiske u komentaru ispod teksta. Hvala vam na čitanju i pažnji!