Pročitajte recenziju za Krauterhof anticelulit gel – upotreba, sastav, kako se tačno koristi i najvažnije – da li pomaže i skida celulit! Recenzija i iskustva!

Imate problem sa celulitom?

Krauterhof anticelulit gel vam može pomoći da veoma brzo svoje telo dovedete do savršenstva. Mnogo devojaka i žena je upoznato sa težinom ovog problema i svesne su da celulit može biti ponekad prava noćna mora. 

Nakon zime i mnogih praznika, proleće nam se polako, ali sigurno svakim danom sve više približava.

Poslednji dani zime su savršen trenutak da se na vreme informišemo o odgovarajućem anticelulit gelu.

Verovatno da ste čule za Krauterhof anticelulit gel? Poznat je i kao Konjski gel za celulit, jer je sličan po ambalaži sa konjskim gelom (balzamom) za proširene vene.

Ukoliko niste, u ovom blog članku Vam pružamo mnoštvo informacija, koje smatramo da treba da znate o ovom proizvodu. 

Ako ste možda već upoznate sa karakteristikama gela, savetujemo da pročitate članak do kraja. Možda otkrijete neke informacije, koje ranije niste znale i odlučite se da ovom gelu pružite šansu u rešavanju problema.

 

Zašto se koristi Kraüterhof anticelulit gel?

 

Kraüterhof anticelulit gel je osvežavajućeg mirisa, a koristi se za postizanje glatke i mekane kože na problematičnim delovima tela. Kao i neki drugi anticelulit preparati, i ovaj gel protiv celulita, redovnom i pravilnom upotrebom može pomoći ženama da postignu vitku liniju i zategnutu kožu. 

Sama primena ovog anticelulit gela je jasna. Koristi se za suzbijanje masnih naslaga ili takozvane pomorandžine kore. Istovremeno može kožu učiniti i lepšom i zdravijom. 

To je veoma važno svakoj ženi, jer svakodnevna borba sa ovim neprijateljem može biti pomalo frustrirajuća i naporna.

Zato, danas Vam predstavljamo Krauterhof gel protiv celulita, koji Vam može pomoći da se rešite ovog dosadnog problema.

Postoji mnogo prirodnih načina da se rešite celulita, a preparati kao što su gelovi, kreme i serumi su najefikasnija i najbrža prirodna metoda. Kika nam se nedavno javila i to nakon što je uspela da skine celulit za oko mesec dana. Podelila je svoje utiske o jednom odličnom prirodnom anticelulit gelu, koji može POMOĆI I VAMA. Pročitajte kako u tekstu na linku https://kozmetickimagazin.com/magicno-resenje-koje-skida-celulit-iskustvo/.

 

Zašto nastaje celulit?

 

Celulit, u žargonu poznatiji kao pomorandžina kora, veliki je estetski problem za žensku populaciju. Celulit se postepeno razvija i ukoliko se ne vodi računa o njegovom suzbijanju može ozbiljno narušiti izgled kod žena. 

Počevši od puberteta, celulit ima nekoliko faza razvoja i svaka lestvica razvoja je sve intenzivnija i teža u rešavanju ovog dosadnog i frustrijajućeg problema. Mnogo je razloga koji prouzrokuju nastanak i taloženje celulita. 

Uglavnom, celulit nastaje usled:

 • nedostatka fizičke aktivnosti, 
 • loše i neredovne ishrane, 
 • nedovoljnog konzumiranja vode,
 • svakodnevnog stresa zbog brojnih obaveza. 

Naravno, i genetika ima presudnu ulogu u formiranju celulita, kao i u mnogim drugim zdravstvenim problemima. Celulit nije zdravstveni problem već estetski, pa se zaista treba ozbiljno usredsrediti na njegovo suzbijanje.

 

Krauterhof anticelulit gel

 

Da li Krauterhof anticelulit gel greje ili hladi?

 

Krauterhof anticellulite gel je gel koji greje, a zbog te funkcije se koristi kao kozmetički preparat kojim se može umanjiti vidljivost celulita i strija na telu. 

 

 

Osim toga, ovaj gel protiv celulita prirodnih sastojaka osvežiće u potpunosti vašu kožu i pružiće joj sjajniji i prirodniji izgled.

 

Postoje i preparati protiv celulita koji hlade, kao što je Guam fango hladna krema protiv celulita.

 

Kakvo je dejstvo Krauterhof anticelulit gela?

 

Nema sumnje da je celulit veliko žensko prokletstvo i da ume da stvori prilično neprijatan osećaj kod nas žena. Zbog sve češće zastupljenosti ovog estetskog problema, anticelulit preparati postali su sastavni deo u borbi protiv upornog neprijatelja. 

Tržište je prepuno anticelulit kremama i gelovima. Ali da li su baš svi anticelulit preparati efikasni? Prvenstveno, treba imati na umu da se celulita ne možete tako lako rešiti.  

 

I mogu vam reći da je samo prirodni gel protiv celulita najbolji i delotvoran!

 

 

Jedan od razloga što je dobar je to što u svom sastavu sadrži ekstrate kofeina i ruzmarina.

Laganim nanošenjem na kritična mesta Krauterhof anticelulit gel čini da Vaša koža bude mekša i blistavija. Zbog sadržaja kofeinskih supstanci, ubrzava cirkulaciju krvi i to je dodatni bonus u recenziji ovog proizvoda. 

 

To znači da je ovo proizvod koji greje, a samim tim i pecka po malo. Ovo je kratkotrajno, tako da se ne morate brinuti da će vam ostati dugoročne posledice.

 

Anticelulit gel se, u zavisnosti od stadijuma zastupljenosti celulita, može nanositi jednom do dva puta dnevno.

 

O brendu Krauterhof i ko proizvodi Krauterhof anticellulite gel

 

Da je nemačka kozmetika vrhunska i dobrog kvaliteta, u to smo se mogle uveriti korišćenjem mnogih kozmetičkih preparata. Krauterhof anticelulit gel proizvodi nemačka firma Asam, tako da je ovaj anticelulit gel nemačkog brenda dolazi sa tržišta Evropske unije.

Tekstura je osvežavajuća sa dejstvom ruzmarina i kofeina.

Odlično hidrira kožu i čini je savršeno glatkom, sjajnom i zategnutom. Ako smo Vas zaintrigirale ovim informacijama, poželjno je da znate da je ova nemačka kompanija osnovana 1963. godine.  

U svojoj ponudi kompanija ima kozmetičkih preparata na biljnoj bazi za borbu protiv celulita, ali i za negu kose, lica i tela. Poznata je njihova Krauterhof krema sa ureomo kojoj smo pisale recenziju.

Ukoliko ste se možda dvoumile da li da isprobate Krauterhof preparat protiv celulita, možda se veoma brzo predomislite nakon što pročitate i osnovne karakteristike ovog nemačkog preparata.

 

Karakteristike Krauterhof anticelulit gela

 

Krauterhof anticelulit gel odličnih karakteristika uz redovnu primenu može da vam pomogne u borbi protiv celulita i strija. Ovaj gel nemačke marke je na tržištu već nekoliko godina i zasigurno je da je svojim kvalitetom uspeo da očuva svoju inovativnost. 

 

Ono što treba da znate o ovom gelu jeste da je reč o proizvodu beličaste boje i gelaste strukture prirodnih sastojaka. Tekstura je gusta (nije retka) i kao što rekoh gelast. Nije masan, bez brige.

 

Zato je njegova primena vrlo jednostavna, a osim toga lako je dostupan u apotekama i poznatim drogerijama Liliju i DM-u. 

Osim strukture i lake primene, ovaj Krauterhof anti-cellulite gel ima još nekoliko dobrih karakteristika koje je poželjno spomenuti i obrazložiti u tekstu.

 

Ambalaža

 

Anticelulit gel Krauterhof proizvodi se u beloj plastičnoj kutiji, modernog i upečatljivog dizajna sa etiketom zelene boje. Na njoj je prepoznatljiv logo nemačke kompanije i naznaka da se radi o preparatu protiv celulita. 

Veličina pakovanja je 250 ml i sa ovom količinom gela, redovnim mazanjem pakovanje bi trebalo da Vam potraje do mesec dana.

 

Krauterhof anticelulit gel

 

Miris

 

Osim savremene i upečatljive ambalaže, Krauterhof gel protiv celulita, odlične je prolaznosti na tržištu i zbog osvežavajućeg i prijatnog mirisa. Miriše odežavajuće, a dominira miris limunove trave, koji je citrusni. 

 

On se meša sa mirisom ruzmarina, koji je inače dosta prijatan i biljni. Tako da, ja sam sigurna da će vam se miris svideti.

 

Krauterhof anticelulit gel sastav proizvoda

 

Ovaj proizvod je prirodnih sastojaka i sadrži kofein i ekstrate ruzmarina.

 

Kofein kao odličan stimulans u borbi protiv celulita

 

Kofein je sastavni deo naših života i sve zastupljeniji sastojak u kozmetičkim preparatima i proizvodima. Dosadašnja istraživanja o efektu kofeina u borbi protiv celulita su pozitivina i sve više anticelulit krema imaju kofein u svom sastavu. 

Blagodeti kofeina u uklanjaju strija i pomorandžine kore su istinita i kofein daje koži noviji, elastičniji i zdraviji izgled. Odličan je antioksidant i saveznik u oblikovanju tela, ali i u sagorevanju problematičnih masnih naslaga na koži. 

Nakon nanošenja na čistu i suvu kožu pruža pijatan i ugodan osećaj i koži daje elastičnost i prirodni sjaj.

 

Ruzmarin kao lekovito i prirodno sredstvo u uklanjaju celulita i strija

 

Osim kofeina, odličnu reputaciju u svakodnevnoj borbi protiv celulita ima ruzmarin. Poreklo ove lekovite biljke je iz Portugalije i ime je dobila po latinskim rečima ros i marinus, što bi se prevelo kao morska rosa. 

Lekovito dejstvo ove mediteranske biljke poznato je od davnina kada se koristila i kao začin i kao lek. Aromatičnog je mirisa i pozitivno utiče na poboljašnje metabolizma, jer otklanja umor i stimuliše cirkulaciju krvi. 

Iz tih razloga, ruzmarin je, kao i kofein, postao sastavni deo anticelulit proizvoda.

 

Kako se koristi Krauterhof anticelulit gel?

 

Način upotrebe ovog anticelulit preparata ne razlikuje se od načina korišćenja i drugih anticelulit krema ili gelova. Nema nekih posebnih pravila o načinu upotrebe Krauterhof anticelulit gela, ali nije na odmet u par rečenica i ovo spomenuti i objasniti. 

Krauterhof anticelulit gel se nanosi na problematična mesta na telu zahvaćena celulitom (zadnjica, butine, noge, stomak) nežnim pokretom ruke. Preporučuje se korišćenje jednom do dva puta dnevno, ako želite u kombinaciji sa Kraüterhof Anticelulit anticelulit serumom i pilingom za tuširanje. 

 

Pisali smo iskustva i recenziju za Krauterhof anticelulit serum – Krauterhof serum za celulit.

 

Nakon nanošenja gela na mesta zahvaćena celulitom, oprati ruke sapunom i nekoliko minuta ne ispirati zbog postizanja značajnijeg efekta. Tokom nanošenja budite oprezne i vodite računa da ne dođete u kontakt sa očima i sluzokožom.

 

Kome se ne preporučuje upotreba Krauterhof anticelulit gela?

 

Možda sam vam ovom recenzijom proizvoda dala dovoljno razloga da potražite Krauterhof preparat protiv celulita u prvoj apoteci ili drogeriji.

 

 

Sadržaj kofeina podstiče primetnu cirkulaciju krvi, a to uopšte nije preporučljivo za osobe koje imaju problem sa venama i proširenim kapilarima. Zato se dobro informišite o ovom proizvodu, ali i o drugim, pre nego što se odlučite da ga kupite. 

Budite oprezne i pažljive kada je zdravlje u pitanju.

 

Za vene na nogama i popucale kapilare mnogo je bolje da koristite gelove ili kreme za proširene vene. Pisali smo recenzije za nekoliko, a izdvajamo jedan prirodni gel koji pomaže – Venoklar gel za vene i kapilare!

 

Krauterhof anticelulit gel u trudnoći

 

Prva faza nastanka celulita kod devojaka počinje od puberteta ili studenskih dana usled hormonskih promena i stresa. Ukoliko se redovnim vežbanjem i pravilnom ishranom ne posvetite njegovoj eliminaciji, svakoga dana ovo estetsko prokletsvo se sve intenzivnije razvija i preti da vam ugrozi izgled. A sa njim i vaše samopouzdanje! 

To žensko prokletstvo je baš uporno i posebno intenzivno razvijeno tokom trudnoće usled mnogih faktora.

 

Iako je trudnoća jedna od najlepših trenutaka u životu skoro svake žene, ukoliko ne vodite računa o svom zdravlju možete prilično naškoditi sebi.

 

Za vreme trudnoće veliki broj žena se ugoji usled nedovoljne fizičke aktivnosti, masne i nezdrave ishrane, hormonskih promena i pojačanog lučenja adrenalina. Svi ovi faktori su uzrok taloženja masnih naslaga i formiranja takozvane ,,pomorandžine kore“. U takvim okolnostima, žene pristupaju lakšoj metodi uklanjanja celulita i strija nanošenjem anticelulit krema i gela. 

 

Tako da, ovaj Krauterhof anticellulite gel sa kofeinom u svom sastavu nije pogodan za trudnice i dojilje.

 

Krauterhof anticelulit gel rezultat posle korišćenja

 

Složićete se sa nama da je borba sa celulitom frustrijajuća i da je za njegovo uklanjanje potrebna istrajnost, jaka volja i motivacija. Ako ste motivisane i voljne da svoje telo dovedete do savršenstva, redovnim korišćenjem ovog anticelulit gela postoji velika šansa da se rešite ove muke. 

Posle samo nekoliko dana korišćenja primetićete da vam je koža zdravija, sjanija, čvrsta i zategnuta.

 

Najbolja metoda za uklanjanje strija i celulita je svakodnevno nanošenje anticelulit gela sa kombinacijom pravilne ishrane i fizičke aktivnosti. 

 

Ako se pridržavate ovih pravila, za samo nekoliko meseci oblikovaćete i zategnuti svoje telo.

 

Krauterhof anticelulit gel

 

Krauterhof anticelulit gel iskustva

 

Svaku devojku i ženu interesuju kakva su iskustva drugih devojaka i žena prilikom korišćenja i kupovine raznih kozmetičkih preparata. Većina nas, nakon pročitanih tekstova o iskustvima, odlučuje da li će tom kozmetičkom proizvodi pružiti šansu ili ne. 

Zato smo pripremili u globalu kakva su iskustva za Krauterhof konjski gel za celulit. 

 

Generalno, iskustva Krauterhof anticelulit gela su uglavnom pozitivna, ali ima i nekoliko manje pozitivnih iskustava i to je sasvim u redu. Nijedna od nas nema istu kožu i svakoj od nas odgovaraju različiti tretmani i kozmetički proizvodi.

 

Jedna korisnica anticelulit gela je na forumu napisala kako je veoma zadovoljna postignutim rezultatima. Rezultati su vidljivi posle samo nekoliko meseci redovnog korišćenja, ali je naglasila da je za uklanjanje celulita potrebna istrajnost i upornost. Ako ste istrajne i uporne, ovim gelom uklonićete dosadne strije i pomorandžinu koru.

 

Druga korisnica je napisala da je ovom gelu dala šansu najviše zbog njegovih prirodnih sastojaka. Gel delimično umanjuje vidljivost strija i celulita, ali mojoj koži uopšte ne prija zbog jakog efekta zagrevanja. Kod ovog gela mi se dopada prijatan i osvežavajući miris kofeina i ruzmarina. Rezultati su zadovoljavajući i nastaviću da ga i dalje redovno nanosim na problematične delove tela.

 

Ono čime nisu zadovoljne je peckanje i štipkanje, a za osetljivu kožu je to malo više neprijatno. Tako da, nekoliko devojaka nije ni dalo šansu ovom anticelulit gelu.

 

Slični i povezani članci:

 

Krauterhof anticelulit gel cena

 

Što se tiče cene koštanja, cena za gel varira. Cena za Krauterhof anticeulit gel je u proseku oko 800 RSD, ali postoje često akcije pa je tada jeftiniji.

Neki linkovi za online kupovinu:

https://www.apotekaonline.rs/krauterhof-anticelulit-gel

https://elakolije.rs/0069840/proizvod/anticelulit-gel-250ml-iris-krauterhof

 

Zaključak o gelu!

 

Nakon detaljne recenzije o proizvodu, na kraju ovog blog članka možemo ukratko da sumiramo naše utiske:

 • Krauterhof preparat za oblikovanje tela je odličan izbor za eliminisanje celulita
 • Redovnim korišćenjem možemo umanjiti efekat prisutnosti strija
 • Ovim gelom naša koža je zdravija, sjajnija i zategnutija
 • Na bazi prirodnih sastojaka anticelulit gel Krauterhof podstiče bolju mikrocirkulaciju
 • Anticelulit gel Krauterhof se ne preporučuje trudnicama i dojiljama
 • Krauterhof gel protiv celulita ima prijatan i osvežavajući miris
 • Ne preporučuje se nanošenje ako postoje opekotine ili rane

 

Nadamo se da smo Vam ovom recenzijom pružile sve neophodne informacije sa kojima treba da budete upoznate pre nego što se odlučite da Krauterhof anticelulit gel isprobate na koži.

Podelite sa nama Vaše utiske i iskustva i pišite nam u komentarima da li se slažete sa našom recenzijom proizvoda.

Ocenite ovaj tekst gel za celulit Krauterhof zvezdicama od 1 do 5.