Ukoliko želite da vaše trepavice izgledaju zanosno, duže i gušće, pročitajte recenziju za Rapid Lash serum za rast trepavica!

 

Može se destiti da su vaše trepavice prirodno male, retke ili neprimetne. Zato se nekada dešava da kuću ne napustite bez maskare… Dobra vest je da više ne morate kod kozmetičara, priznajemo – na dosta popularni tretman nadogradnje trepavica. 

Umesto toga, možete probati prirodno povećanje trepavica, tj. serum za rast trepavica, koji im daje gustinu, jačanje i volumen. Recimo, RapidLash serum za jačanje i rast trepavica.

 

Trepolea serum trepavice rast

 

Šta je Rapid Lash za rast trepavica?

 

RapidLash za rast trepavica je serum koji povoljno utiče na rast trepavica. Iako se dugo već zna da trepavice rastu do određene dužine i više ne, danas postoje preparati koji potvrđuju suprotno – da trepavice mogu još malo biti duže  ali i izgledati prirodno gušće.

U pitanju je serum za trepavice koji na efikasan način doprinosi poboljšanju izgleda trepavica. To podrazumeva stvaranje dugih, lepih i gustih trepavica.

RrapidLash serum za trepavice poboljšava jačinu trepavica, ali utiče i na povećanje dužine. Ono čemu doprinosi jeste poboljšanje strukture trepavica, a istovremeno im daje sjaj i elastičnost.

Rapid Lash nije prirodni preparat za trepavice, ali je Ana je koristila jedan prirodni serum za oporavak i rast trepavica, pošto je želela da joj trepavice postanu gušće i duže.

Ona je sa nama nedavno podelila iskustvo za serum koji joj je i pomogao da oporavi svoje oštećene trepavice. Za nju se prirodno činilo kao bolja opcija, a u tekstu sa njenim iskustvom videćete zašto  https://kozmetickimagazin.com/trik-za-dugacke-trepavice-i-negovane-obrve-iskustvo/.

 

Rapid Lash serum za rast trepavica opis

 

Rapid Lash je američki brend koji je uspešno formulisao serum za povećanje trepavica. Nalazi se u kutiji na kojoj je u krupnom planu lice žene, odnosno – oko je najviše izraženo. Na kutiji je nacrtana i konkretna ambalaža u kojoj je serum, a koja podseća na maskaru.

Pakovanje je sive boje i na njemu je istaknut pun naziv seruma – RapidLash® Eyelash Enhancing Serum. Sadrži 3 ml seruma, ali se veoma malo seruma nanosi, tako da dugo traje.

Nema tipičnu četkicu kao maskara već je četkica tanka, kao što uglavnom imaju ajlajneri.

RapidLash serum za trepavice nema miris i providan je.

 

Kako se koristi RapidLash serum za rast trepavica?

 

Postoji preporuka na koji način je potrebno koristiti RapidLash serum za produženje trepavica.

Na čist kapak (sasvim očišćen od svih ostataka šminke) serum za trepavice se nanosi jednom dnevno. Ukoliko se nanosi više puta, neće se povećati dejstvo, pa je zbog toga potrebno naneti jednom. To je najbolje uveče jer tada oko miruje.

Nanosi se od unutrašnjeg dela očnog kapka ka spoljašnjem, u tankom sloju. Nanosi se uz samu trepavicu, pored korena. Prelazi se četkicom kako gornji, tako i donji kapak. 

Postoji napomena da se u početku korišćenja može javiti peckanje, ali da je to sasvim normalna reakcija.

 

Rapid Lash serum za rast trepavica

 

Kako deluje Rapid Lash serum za rast trepavica?

 

RapidLash serum za rast trepavica deluje na sam koren trepavica i to na više načina. Deluje dubinski, a zahvaljujući svojim sastojcima stvara lepe, duge, guste i zdrave trepavice.

Serum za rast trepavica deluje tako što:

 • pospešuje rast i dužinu trepavica,
 • jača trepavice,
 • povećava gustinu trepavica ili volumen,
 • štiti trepavice od štetnih spoljnih uticaja,
 • daje sjaj,
 • povaćava elastičnost,
 • oporavlja oštećene trepavice.

 

Da li se Rapid Lash serum za trepavice može koristiti za rast obrva?

 

Ono što je dobra strana jeste da se pored trepavica može koristiti i za obrve. Ukoliko želite da vaše obrve budu gušće i izgledaju prirodno, onda možete probati serum jer je u pitanju RapidLash serum koji pospešuje rast trepavica i obrva.

Svakako je u pitanju preparat koji je ofatmološki ispitan. Obrve su blizu oka, te onda možemo probati i proveriti da li serum daje rezultate.

 

PROČITAJTE VIŠE:

 

Da li Rapid Lash serum za rast trepavica zaista povećava trepavice?

 

Nekada je teško poverovati da postoji preparat koji će bukvalno svaki naš nedostatak rešiti i učiniti nas samopouzdanijim. Ali može.

Ako ste u čudu što ovakvi preparati uopšte postoje, evo i rezultata. 

Većina korisnica koja je probala Rapid Lash serum za trepavice je zadovoljna kako serum deluje. Nakon upotrebe, trepavice su bile duže, a i gustina je bila još jedna dobrobit.

 

Rapid Lash serum za rast trepavica iskustva

 

Da li RapidLash za rast trepavica daje željene rezultate, najbolje govore i iskustva korisnika. Neka iskustva su pozitivna a neke korisnice baš i nemaju dobra iskustva.

 

Pozitivna iskustva

Milena prvobitno nije bila zadovoljna izgledom svojih trepavica. Iako stavi dosta maskare, a probala je mnoge brendove, nema nekog rezultata. Tu je gustina, ali željenu dužinu nije uspevala da dobije. Kada je čula da postoji Rapid Lash serum za rast trepavicala i da je efikasan, kupila je i po uputstvu počela da koristi. U početku nije bilo nekog pomaka, ali nakon nekoliko nedelja ona je zaista videla da su njene trepavice duže. I ne samo ona, već i ljudi iz njenog okruženja.

 

Gaga je slučajno svoje trepavice spalila i tražila rešenje. Dok je palila cigaretu nezgoda se dogodila. Malo je istraživala šta bi mogla da preduzme jer je bila razočarana. Trepavice na desnom kapku su skoro nestale. Istražujući videla je da postoji serum za povećanje trepavica. Kupila je serum i bila u dilemi da li da koristi za obe trepavice ili samo za jednu. Tada je odlučila da ipak koristi ravnomerno, svakako ne može biti loše. Nakon nekog vremena, ona je videla da joj se trepavice koje su bile oštećene dostigle dužinu kao i ranije. Na drugoj je primetila da su jače, sjajnije.

 

Mira je neko ko baš i ne veruje u ove preparate. Ali njena drugarica je probala RapidLash serum za jačanje i rast trepavica i bila zadovoljna. Mira je odlučila da proba jer voli duge trepavice. Nakon nedelju dana videla je da su joj trepavice sjajnije, nekako lepše. Nastavila je da koristi. I bila je zadovoljna. Nije mnogo prošlo a njene trepavice izgledaju duže, i nekako zdravije.

 

Aleksandra je počela da nedograđuje trepavice, ali to zahteva stalne korekcije na 3 nedelje. To joj je oduzimalo dosta vremena. Još nešto se pitala, kako li izgledaju nakon tih tretmana njene trepavice. Čula je da postoji RapidLash serum koji pospešuje rast trepavica i obrva. Odlučila je da više ne nadograđuje trepavice i da ipak proba serum i koristi ga za povećanje trepavica. Kupila je i krenula sa tretmanom po uputstvu. Kada je videla da serum može koristiti i za obrve oduševila se. Od tada koristi serum i videla je da su joj obrve dosta gušće, izgledaju prirodno. Pored toga, trepavice su joj bile gušće, a nada se da će sa daljim korišćenjem i dužina biti zadovoljavajuća.

 

Nikolina je tražila serum koji će najpre poboljšati izgled njenih obrva. Bile su joj tanke i to ju je izluđivalo. Tada je videla da je ovaj serum i za obrave i za trepavice. Ona je bila veoma zadovoljna svojim trepavicama jer su bile duge i guste. Malo maskare je bilo dovoljno da u potpunosti dođu do izražaja. Ali je rešila da kupi RapidLash za rast trepavica i proba korišćenjem za obrve. Nakon nedelji dana primetila je da joj trepvice brže rastu. I to je bilo odlično, dostićiće željenu debljinu a onda će ih oblikovati po želji. Veoma brzo njene trepavice su bile guste i lepe.

 

Rapid Lash serum za rast trepavica

 

Negativna iskustva

Sofija je neko ko ne veruje u dejstvo pojedinih beauty kozmetičkih preparata. Ako ih proba, voli da se uveri da li zaista deluju. I tako je odlučila da proba RapidLash za rast trepavica. Njene trepavice bile su normalne gustine, ali ne tako duge. Kada je probala, primetila je da su joj trepavice sjajne i to joj je odgovaralo. Nastavila je da koristi i dalje. Ali nije bilo nekog pomaka. Ništa posebno. I kada je prošlo vreme gde proizvođač obećava da će se rezultati videti, ništa. Nije da je toliko detaljno pratila da li su trepavice porasle, ali vidnih pomaka nije bilo. Ona smatra da ovaj serum ne čini čuda kao što obećava.

 

Kaća uvek pre nego što neki preparat proba detaljno istraži sastojke. Ono što je nju zaista razočaralo jeste to da RapidLash serum za rast trepavica sadrži sastojke koji mogu dovesti do ozbiljne iritacije oka. Jeste da sadrži mnoge dobre sastojke, ali postoje i oni koji su jako opasni. To je bio dovoljan razlog da odustane. Koristiće samo prirodna ulja koja se koriste za prirodno povećanje trepavica. Neće zbog izgleda trepavica ugrožavati svoje zdravlje, tu nema dileme.

 

Jedna blogerka je rekla da će probati Rapid Lash serum za rast trepavica i javiti svojim pratiocima da li ima pozitivnih promena. Njene trepavice su bile kratke, veoma, od kako zna za sebe. Ali ona voli da proba svaki preparat koji joj izgleda zanimljivo i iskustvo podeli da svojim pratiocima. I tako je i bilo. Koristila je serum, ali priznala je ne tako dosledno. Nekada se dešavalo da zaboravi. I nakon nekoliko nedelja, njene trepavice bile su jače, to je primetila. Ranije se dešavalo da joj trepavice opadaju kada skida šminku, ali od kako koristi serum za trepavice to se nije dešavalo. Međutim, dužina je ostala ista. Sem jačine trepavica sve je bilo isto. Ona smatra da ipak serum za trepavice ne daje obećane rezultate.

 

Slađa ima trepavice koje mnogo opadaju. Pritom su srednje dužine. Ona ne koristi šminku tako da bi volela da joj trepavice izgledaju lepše, prirodnije. Voli prirodan look i probala je RapidLash serum za trepavice jer joj je drugarica ispričala kako je njoj pomoglo. Sa po malo skepticizma kupila je serum i probala ga. Ali se desilo da je osetila peckanje kad je prvi put probala. Pročitala je da je to normalno, međutim to se i dalje ponavljalo, gotovo svaki put kada je nanela serum osetila je isto peckanje na kapcima. Kasnije je pogledala sastav i videla da serum sadrži neke sastojke koji mogu dovesti do iritacije. Neće više koristiti serum.

 

RapidLash serum sastav

Ovo je spisak celokupnog sastava Rapid Lash seruma za rast trepavica:

Aqua, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Octapeptide-2, Copper Tripeptide-1, Biotin, Panthenol, sh-Polypeptide-1, Glycine Soja Oil, Pumpkin Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed, Glycosaminoglycans, Allanion, Dipotassium Glycyrrhizate, Pantethine, Hydrogenated Lecithin, Sea Water, Glycerin, Rhizobian Gum, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, Ethyl Acetate, Sodium Oleate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Alcohol Denat., Isopropyl Cloprostenate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Disodium EDTA.

Sastojci kojima se Rapid Lash serum za rast trepavica ponosi i oni koji su dobri su sledeći:

 • Polipeptidi – oni se sastoje iz aminokiselina i veoma su čest sastojak mnogih kozmetičkih preparata. Dobri su jer jačaju trepavice i štite ih od lomljenja.
 • Biotin – još jedan dobar sastojak koji predstavlja vitamin B7. Pomaže očuvanju zdravih i mladalačkih trepavica.
 • Pantenol – kao veoma dobar sastojak jer vlaži trepavice i doprinosi očuvanju lepote trepavica.
 • Aminokiseline – poboljšavaju zdravlje trepavica jer sadrže proteine koji hrane samu strukturu trepavica.
 • Sojino ulje – sadrži mnoge vitamine koji trepavice čine gustim.
 • Ekstrakt semena bundeve – još jedan sastojak pun minerala i vitamina koji hrane trepavice i čine ih sjajnim.

Postoje i sastojci koji nisu za pohvalu, a to su:

 • Polysorbate 60 – ovaj sastojak se smatra kancerogenim. Ali se u serumu za rast trepavica nalazi u neznatnim količinama.
 • Ethyl Acetate – malo je čudno što Rapid Lash serum za rast trepavica sadrži ovaj sastojak etil acetat jer on može izazvati ozbiljne iritacije oka.
 • Sodium Oleate – još jedan sastojak koji je toksičan.
 • Alcohol Denat – kao što znamo alkoholi dosta isušuju kožu, pa tako ne predstavljaju poželjan sastojak.
 • Isopropyl Cloprostenate – sastojak koji može izazvati očne iritacije.
 • Phenoxyethanol – koristi se u kozmetičkim preparatima kao stabilizator. a veoma je štetan jer loše utiče na centralni nervni sistem.

 

Prednosti i nedostaci Rapid Lash seruma za rast trepavica 

Kao glavne prednosti RapidLash seruma za rast trepavica možemo izdvojiti:

 • ima dobre sastojke,ppodstiče rast trepavica,
 • dvostruka upotreba – može se koristiti i za obrve,
 • povećava gustinu trepavica i obrva,
 • daje sjaj trepavicama,
 • povećava elastičnost,
 • štiti trepavice od negativnih spoljnih uticaja,
 • oporavlja trepavice od oštećenja.

Nedostaci RapidLash seruma za trepavice:

 • osnovni nedostatak je taj što sadrži mnogo štetnih sastojaka,
 • moguće iritacije očnih kapaka i peckanje,
 • odnos cene i količine.

 

Trepolea serum trepavice rast

 

RapidLash serum recenzija zaključak

Iako vam možda trepavice izgledaju retko, male su i niste zadovoljni izgledom, da li ćete odlučiti da probate neki preparat koji sadži pregršt štetnih sastojaka? 

Ono što je malo ohrabrujuće jeste da bez obzira na to što sadrži mnoge štetne sastojke, oni se nalaze u neznatnim količinama. Nisu u velikim koncentracijama, pa ne mogu biti možda toliko štetne.

Sa druge strane, sa prirodnim serumima za povećanje i rast trepavica nećete brinuti o štetnosti sastojaka.

Bilo kako bilo, vi odlučujete koji preparat je za vas dobar a koji nije. Možda vam je serum za rast trepavica bolja varijanta nego da jednom mesečno odlazite kod kozmetičara na neku od metoda nadogradnje trepavica, a posle na njihovu korekciju. 

A i povoljnija je, svakako.

 • Možda ste vi već imali prilike da probate Rapid Lash serum za rast trepavica? Kako vam se čini ovaj preparat? Pomozite nam vašim iskustvom, a značilo bi nam i da ocenite serum i recenziju.